Doğum yapmış olan anneler buraya....

benimde 33 yaşında ilk bebeğim çok şükür. en büyük hicranla ben varız sanırım ama hicran betül gibi ilk bebeğini 20 sinde yapmış o ayrı o nedenle rekor bendeee

gözdecim çok teşekkürler evet şapkayla harika oluyolar birde sevseler ama benimki gıcıkl oluyor şapkaya.

kızlar cidden bir hafta sonu bebişlerimizi de alalım buluşalım hep beraber çok eğlenceli olur ya düşünsenize bi sürü bebek ayyyy:):):)

selam tüm çıtır anneler (hepimz çıtır ya hu)kaydirigubbakcemile2
e ben 22 yaşımda ewlendim 24 de anne olu verdim isteyerek oldu tabiii...
lülülülülülü

Özlem resimleri böyle sayfada tıklamadan çıkacak şekilde nasıl koyuyorsunuz??
ben de koyuyom ama küçük çıkıyor.
ah gülcüm özürdilerim ya görmemişim valla:çok üzgünüm:.bugün benim kız biraz huysuz bi ona, bi buraya anca yetişiyom.görememişim.affet kız beni noluuuuuur:Saruboceq:.bidaha söz hemen cevap vericem.a.s.

kızlar plates gönderdiklerim... indiripte sorun yaşayan ya da yükleyip şu anda kullanan varsa ses versin bi zahmet....a.s.

ay ben 25 imde evlendim 26 sında anne oldum 12 ocak evlilik yıldönümümüzdü ben geçen sene 12 ocakta hamile kaldığıma adım gibi eminim yani ilk geceden kzılar yaa ama pişman değilim tunahanıma değermiş:)

evet canım 21 im. senin isteyerek mi oldu... bizim kazara oldu... ama iyiki olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…