- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.641
kızlar plates gönderdiklerim... indiripte sorun yaşayan ya da yükleyip şu anda kullanan varsa ses versin bi zahmet....a.s.
ya ben goremedım plateslerı nerede ebru sallı nın kıler mı ??
ay bende görmemiştim.maşallah kızımın adaşına. çok tatlıymış bu.allah nazarlardan saklasın.Minik anniş bunlar sana.............
Alıntı yapmazsanız arkadaşlra sevinirim..........
Bu arad ben de 30 yaşında anneligi tattımmmmmmm...................
Minik anniş bunlar sana.............
Alıntı yapmazsanız arkadaşlra sevinirim..........
Bu arad ben de 30 yaşında anneligi tattımmmmmmm...................
Teşekkür ederiz kızımın adaşı..................:))ay bende görmemiştim.maşallah kızımın adaşına. çok tatlıymış bu.allah nazarlardan saklasın.
benim de sezeryan ama ben 40ım çıkmadan mekik çekmeye başladım... 40ım çıktıktan sonra platese başladım...
Amin canımcım aslında degil yakından çekip hile yapıyorum napiiiim madenm tombiş yapamıyorum barim hile yapim dedimmmmm.........çok tombiş görünüyor gerçekten maşaAllah
Allah nazardan saklasın..
oldu canım... göbeğim yumruk kadar kaldı... kalçam ve bacaklarım fazla toplanmadı ama.. ne sorun çıkabilir ki.. korktum şimdi bak.. zayıflayacağım derken sağlığımdan olmayayım Allah korusun.. internetten araştırdım ben 6 hafta sonra başlanabilir diyodu... ebru şallı da sürekli doğumdan sonra yapabilirsiniz diyo..
gülsümcüm rica etsem banada gönderirmisin plates cd.sini.
Tamam DÜNÜRCÜM koymam GELİNİNİN fotolarını şekercim.....aytencim sağol cnm cevap için.hadi yine iyisin hak ettin repi.sengözlerimebaksanab
ya nevruz koyma kızım şunun fotoğraflarını ya.keşke izmirde olsaydın.valla gelirdim görmeye.
bende 24,5 yaşında evlendim.27'de doğurdum.aralıkta 28'imden gün almaya başladım.ilk çocuğum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.-tatlicadiarzu-
gülsümcüm rica etsem banada gönderirmisin plates cd.sini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?