Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ben 23 ümde evlendim..isteyerek iki ay sonra hamile kaldım..doğurana kadarda 24 oldum zaten:))

selam herkese.ay dün çıldırdım sizden repleri istyedim cezamı buldum :) internet hattımıza sorun oldu anca geldi şimdi ya.........

benim plates yapmama 2 ay var daha..malum sezeryan olayı ..şu 6. ayıda geçiriyim Allahın izniyle..tam set alıcam..dvd si, aletleri filan...

benim de sezeryan ama ben 40ım çıkmadan mekik çekmeye başladım... 40ım çıktıktan sonra platese başladım...

benim de sezeryan ama ben 40ım çıkmadan mekik çekmeye başladım... 40ım çıktıktan sonra platese başladım...

ben plates uzmanına sormuştum canım..ilerde sorun çıkabilir..riske girmeyin 6.ayınızı bekleyin demişti..canım vücudunda değişiklikler oldumu..daralma kas gibi..göbek ne alemde?

aytencim sağol cnm cevap için.hadi yine iyisin hak ettin repi.sengözlerimebaksanab

ya nevruz koyma kızım şunun fotoğraflarını ya.keşke izmirde olsaydın.valla gelirdim görmeye.

bende 24,5 yaşında evlendim.27'de doğurdum.aralıkta 28'imden gün almaya başladım.ilk çocuğum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.-tatlicadiarzu-

gülsümcüm rica etsem banada gönderirmisin plates cd.sini.

oldu canım... göbeğim yumruk kadar kaldı... kalçam ve bacaklarım fazla toplanmadı ama.. ne sorun çıkabilir ki.. korktum şimdi bak.. zayıflayacağım derken sağlığımdan olmayayım Allah korusun.. internetten araştırdım ben 6 hafta sonra başlanabilir diyodu... ebru şallı da sürekli doğumdan sonra yapabilirsiniz diyo..

benim sorduğum plates hocası Hollandalı bi bayandı..1 sene sonra dikiş yerlerinde kasılmalar kramplar olabilrmiş erken başlarsak..7 kat tabaka kesilip tekrar dikiliyo,en çok katman karın bölgesinde var zaten demişti..onların toparlanması en az 6 ay sürüyomuş..bende yavaş yavaş başlıyım diyorum zorlamadan..göbek az kaldı ama midem de şiş benim:1no2:

Tamam DÜNÜRCÜM koymam GELİNİNİN fotolarını şekercim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…