Doğum yapmış olan anneler buraya....

Amin canımcım aslında degil yakından çekip hile yapıyorum napiiiim madenm tombiş yapamıyorum barim hile yapim dedimmmmm.........

kaydirigubbakcemile3 hıım resim hilesi yani :hooray:
bizim kızın da kiilosu iyi ama tombiş durmuyo, boyuna gidiyo bizim yaramaz da :CüvCüv:

hımm sağol canım... ben fazla zorlamıyorum zaten ama bırakayım olmazsa... zaten 2 gündür hiç canım istemiyodu.. kaydirigubbakcemile3
kızlar olmazsa sizde bekleyin... Allah korusun kötü bişeye sebep olmak istemem... benneyaptımki

benim adımmm HİCRAAAAAAAAAAANNNNN tabii bu göbek adım benim kimlikte HİLAL canımm gel bana poğaça ikram edeyim ayıpsınnnn

meyve suyuna gelince ben ilkten yalancı emziği ağzına verir gibi yapıp aradan çay kaşığıyla boca ediyordum ağzına :roflol: yarısı içeri yarısı dışarı atıyordu ama yutuyordu da ilk zamanlar öğürüyordu değişik geldiği için ama şimdi emziğe gerek kalmıyor ama 3 çay kaşığından sonra öğğğğkk yapıyor gene bende fazlasını vermiyorum şimdilik

benim de sezeryan ama ben 40ım çıkmadan mekik çekmeye başladım... 40ım çıktıktan sonra platese başladım...

Canım kuzenimin eşi genel cerrah yani sürekli insanları kesip biçiyor.. Bugün özellikle ona mekik çekmek istediğimi söyledim..Bana kesinlikle hayır dedi.. İç dikişler öyle birkaç ayda kapanmaz.. Zedelersin dedi.. Diğer basit hareketleri yap ama mekik çok ağır dikişler için zararlı dedi..Sonrasında çok zorlar karın kaslarını ağrı yapar birkaç zaman sonra dedi.. Bende yapmakdan vazgeçtim.. senin de aklında olsun..

sıcak karşılamanız için yeniden teşekkür ederim. aspirin26 ve gözde0120 ile aynı gün anne olmuşum bende. kendimden bahsedeyim biraz. 28 yaşındayım.matematik öğretmeniyim. kırşehirliyim, ankara da oturuyorum. Erdem ilk bebeğim. şimdilik bu kadar yeterli herhalde. sizleri az da olsa tanıyorum fakat yinede daha iyi tanımak isterim.

benimde 33 yaşında ilk bebeğim çok şükür. en büyük hicranla ben varız sanırım ama hicran betül gibi ilk bebeğini 20 sinde yapmış o ayrı o nedenle rekor bendeee

bende varım..32 yaşında anne olmak nasip oldu..ilk 18 imde evlendim..üvey abime güvenip bi erkek arkadaşım oldugunu söyleyınce dayanamayıp pedere yumurtlamış apar topar evlendirildik:mymeka:derken gölcüğe tayin..akabinde deprem..eşimi kaybettim..çok çocuktum..çok etkilendim..bu senelere nasıl vardım bılmıyorum...derken netten eşimle tanışıp 6 ay içinde evlendim.....eylul 9 da evlendım..aralıkta hamıle kaldım....evlılık ve cocuk tan çok korkuyordum..ama gerçekten sevmek neymiş anladım...fotolara ıltıfatınız için teşekkürler hıcran duygu betül..buarada betulcum henuz saçımı falan boyatmadım..siyahtan donerken korkunç paralar ıstıyo kuaforler..belkı sırf buyuzden yaza kadar kullanabılırım sıyahı........

Ben bu vıdeoları denyecegım ınsallah yaa zaten sureklı aklımda tv8 de de var her sabah sımdıye kadar hep ızledım ama bır kere yapma fırsatım oldu :bbo: bebısten o saat hep uyanık oldugu saate gelıyor.. dvd sını alıp yapıcam dedım bende... bana dokunmaz sanırm normal dogumda dogumdan hemen sonra bıle yapılabılır dıyor.. CADIARZU
her sabahta yuruyusumu alıskanlık halıne getıırsem rejımde yapıyorum boylece cabucak zayıflarım umarım yaaa.. hihoyyyt

bi dün yoktuk iyikioku oku yeni bitti öff............kızımı ben hiç tek başıma yıkamadım...yıkayabilirmiyim deneyeyim m,i sizce?yıkayan varmı?

Valla feth ettin gönlümü kızının resimlerini kaldır demekle canımcım.........

e tabi nazar değer sonra gelinime.Allah korusun.

emiri babaannesine bırakayım birazda iş yapayım artık.dr. işimizde kaldı.eşim denizliye gidiyormuş.yarın gitcez.o yüzden bende işlerimi yapayım bari.size iyi muhabbetler kızlar.:teytey:

.........................................

bu da benim akıllı kızım...kitap bile okuyor maşallah aşkım benim...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım... Allah korudu ozaman beni.. korktum şimdi... bi ara kontrole gideyim olmazsa...

az önce ızımı ilk defa tek başıma yıkadım...giydirdim...şimdi oyu halısında boğuşuyor...çok mutlu oldum....evde hep birileri olunca beceremem diye korkuyordum....başkalarının yanına tek denemeye de cesaret edemedim..kimse yokken yıkadım...oley...bundan sonra kızımı yıklamak için eşimi beklemeem gerek yok...kızım kokmayacak artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…