E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.661
Amin canımcım aslında degil yakından çekip hile yapıyorum napiiiim madenm tombiş yapamıyorum barim hile yapim dedimmmmm.........
benim sorduğum plates hocası Hollandalı bi bayandı..1 sene sonra dikiş yerlerinde kasılmalar kramplar olabilrmiş erken başlarsak..7 kat tabaka kesilip tekrar dikiliyo,en çok katman karın bölgesinde var zaten demişti..onların toparlanması en az 6 ay sürüyomuş..bende yavaş yavaş başlıyım diyorum zorlamadan..göbek az kaldı ama midem de şiş benim:1no2:
özelin kapalı sanırım canım.. açarsan gönderirim...a.s.
Tamam DÜNÜRCÜM koymam GELİNİNİN fotolarını şekercim.....
Günaydın arkadaşlar hepinize...
Papatyam valla bi senin adını aklımda tutamadım... hep unutuyorum kusura bakma...:1hug:
ne güzel görünüyo poğaçaların canım çekti sabah sabah nolcak şimdi...klava:
kızlar ne güzel bebeklerinize bişeyler veriyorsunuz.
benim oğlum hiçbir şey yemiyor malesef:çok üzgünüm:
havuç suyu verdim puff diye fışkırtıyo her yer battı..
elma verdim aynı şeyi yaptı...
bir de biberona alışamadı bi türlü. nasıl alıştıracağım bi bilen var mı...
kızlar plates gönderdiklerim... indiripte sorun yaşayan ya da yükleyip şu anda kullanan varsa ses versin bi zahmet....a.s.
evet avatardaki resim de benziyor
büyük bir resim koyda ben de bakıyım bakalım benziyolar mı
benim de sezeryan ama ben 40ım çıkmadan mekik çekmeye başladım... 40ım çıktıktan sonra platese başladım...
Valla feth ettin gönlümü kızının resimlerini kaldır demekle canımcım.........ay olduk mu şimdi dünür.çok sevindim.artık benimde gelinim var.:sm_cool:
benimde 33 yaşında ilk bebeğim çok şükür. en büyük hicranla ben varız sanırım ama hicran betül gibi ilk bebeğini 20 sinde yapmış o ayrı o nedenle rekor bendeee
Valla feth ettin gönlümü kızının resimlerini kaldır demekle canımcım.........
Canım kuzenimin eşi genel cerrah yani sürekli insanları kesip biçiyor.. Bugün özellikle ona mekik çekmek istediğimi söyledim..Bana kesinlikle hayır dedi.. İç dikişler öyle birkaç ayda kapanmaz.. Zedelersin dedi.. Diğer basit hareketleri yap ama mekik çok ağır dikişler için zararlı dedi..Sonrasında çok zorlar karın kaslarını ağrı yapar birkaç zaman sonra dedi.. Bende yapmakdan vazgeçtim.. senin de aklında olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?