Doğum yapmış olan anneler buraya....

tebrik ederim deryacım... ben hala cesaret edemiyorum... zaten sürekli kayınvalidem evde. aynı evde kalıyoruz.
peki filenin üzerinde mi yıkadın yoksa direk küvetin içinde mi...:uhm:

Basın sagolsun canım.. Hakkımızda hayırlısı hepımız ıcın..
sac ıcın korkunc ıstıyorlar zaten hep sagolsunlar helede bır bahane bulmaya gorsunler..
bende korkunc korkunc paraları dagıttım geldım 3 sefer sonuc ta hıcbır seye benzemedı sacma sapan bır sey oldu hep.. bu sefer artık ıyı bırseyle karsılasmak ıstıyorum fenalık geldı kuaför facıasından... bende sıyahları attıktan sonra deneyecegım kendı sacıma yakın acık bır renkk.. bakalım..

tebrik ederim deryacım... ben hala cesaret edemiyorum... zaten sürekli kayınvalidem evde. aynı evde kalıyoruz.
peki filenin üzerinde mi yıkadın yoksa direk küvetin içinde mi...:uhm:

sağol canım benim de hep kayınvalidem evde..onun yanında denemeey cesaret edemiyordum yanlış birşey yaparım laf eder kavga etmeyelim diye....o da yıkamaya yardım etmiyor...dizlerinden eğilemiyormuş falan filan...akşamları eşim gelince ve işi yoksa yıkayabiliyorduk...reçeteler çok yoruyor onu benimkileride kontrol ediyor evde...kızım neredeyse 1 haftadır yıkanmamıştı...kayınvalidem de güne gitti...yere bir sofra bezi serdim salona..küveti koydum...küvete süngerde koydum ne olur ne olmaz diye..fileyi taktım....tv yi açtım..benimki tv seviyorda...şarkılarda söyledim...fileye yatırdım kafasını ıslattım yavaşça..şampuanı sürdüm..yavaşça duruladım...sonra vücudunu sabunladım...önünü...duruladım..fileye yüz üstü yatırdım sonra...kafasını kaldırdı zaten hemen...kafasının arkasını üstünü iyice duruladım...sırtını yıkadım..sonra sol elimle kavradım havada vücuduna su döktüm tekrar .....çıkardım....çok rahatladım valla.....hayatta yıkayamam sanıyordum..hihoyyyt

pilatesi yapabilirsin onun faydalı olduğunu söyledi. ama karın kaslarını zorlamayacak olanları..
aman dikkat et cnm kendine

tamam canım sağol... zorlandığım zaman bırakıyorum zaten... bi de onlar 8 veya 10 yapıyordu ben 5 yapıyoydum...şimdi oğaltmaya başladım yavaş yavaş... kaydirigubbakcemile2

silinmiştir...

kızlar işte benim oğluşumm
EMELCİM cok tesekkürler verdiğin program linki içn

Son düzenleme:
selam kızlar kaynatmışsınız yine ben annemin yanına geldim malum bebek görmesine geliyo akrabalar hiç boş kalmıyoruz giremiyorum bi göz atayım dedim
bende 17.07.2005 de evlendim
23.12.2007 de hamile kaldım
4 eylülde bebegim dogdu.25 yaşımı yaşarken bebegimi dogurdum 8 eylülde benim dogum günümdü oğlumla aynı burçtan olduk

Son düzenleme:
Deryacım 1 aydır ben de kendim yıkıyorum.Hep eşimi bekliyordum ama benim kızım çok kustuğu için bazen saçlarına da bulaşıyor silmekle de olmuyor ki onun için artık kendim yıkıyorum.Kızım da hiç sorun çıkarmıyor annesine.

canım sen nasıl yıkıyorsun?ben ilk defa denedim..daha farklı ve kolay bir you varsa öğreneyim..........kaydirigubbakcemile3

ben de yazayım tarihleirmizi....

16.01.1979..doğum tarihim
09.08.2003 ..nikah tarihimiz
06.09.2003..izmirde düğün
13.09.2003..gölcükte düğün
03.11.2003..gölcüğe tayin oldum,eşimle ancak aynı evde yaşamaya başaldık...
30.11.2007...sat
20.08.2008...hayatımın en güzel günü..Duru'm kucağımda...

Son düzenleme:
canım sen nasıl yıkıyorsun?ben ilk defa denedim..daha farklı ve kolay bir you varsa öğreneyim..........kaydirigubbakcemile3

Deryacım ben önce kendi küvetinin içine su koyuyorum kafasının altına da giysilerinden koyuyorum kulaklarına su girmesin diye.(Küvetin altına da bişey koyuyorum hafif yukarda olsun diye başı annem hep öyle yapıyor da ondan öğrendim)Sonra küvetinin içindeki suyu ellerimle vucuduna atıyorum.Önce vücudunu güzelce yıkıyorum tabii yanımda bol su da oluyor kovanın içinde.Çıkaracağım zamanda başını yıkıyorum ama durularken bi anda kafasından aşşağı boşaltmıyorum suyu yavaş yavaş döküyorum.Bi kere öyle yapmıştım çok ağlamıştı ama yavaş yavaş dökünce hiç sesi çıkmıyor.Başta korkmuştum ama şimdi hiç zorlanmıyorum şükür.

semacım sen filesiz yıkıyorsun dimi yanlış anlamadım....küvetin altına koyduğun şey dengeyi bozmuyormu ne bileyim kayar mı yani?

alıntı yapayım dedim sinir geldi yarım saattir açamadı sayfayı burdan yazatyım bari:
Umut canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin,canım yazılarından ruh halinden belli oluyor feleğin çemberinden geçmişsin yanlış anlama kötü anlamda demiyorum.Seni tanıdıkça sana gıpta ediyorum,hayatın tüm olumsuzluklarına,acılarına rağmen ayakta oluşuna,duruşuna,farkındalığına ve kendini ifade edişine.Ben o kadar okumuş,meslek sahibi hem de öğretmenim kesinlikle övünmek için faan söylemiyorum hani öyle derler ya öğretmen falan ama kendimi senin kadar rahat ve açık ifade edemiyorum,kişilik ve birikim meselesi demekki diyorum.Bundan sonra inşallah tüm güzellikler seninle olur.

semacım sen filesiz yıkıyorsun dimi yanlış anlamadım....küvetin altına koyduğun şey dengeyi bozmuyormu ne bileyim kayar mı yani?

Canım uzunca kalın bişey denge sorunu hiç olmuyor.Ben fileli bi kere denedim ilk ve son olsun dedim.Çünkü kızım o kadar çok ağladı ki direk suyunu içine koyuyorum çok da hoşuna gidiyor.Bu arada Zeynepçim gönderdiğin yazı için çok sağol.Zaten en güzvenlisi bu tür şeyleri evde yapmak.Çok daha sağlıklı.

Bu yazı bana mail olarak gelmiş doğruluğu nedir bilemem ama paylaşmak istedim arkadaşlar...Çünkü bahsi geçen marka oldukça yaygın İnşaallah yedirmeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…