- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.681
bende varım..32 yaşında anne olmak nasip oldu..ilk 18 imde evlendim..üvey abime güvenip bi erkek arkadaşım oldugunu söyleyınce dayanamayıp pedere yumurtlamış apar topar evlendirildik:mymeka:derken gölcüğe tayin..akabinde deprem..eşimi kaybettim..çok çocuktum..çok etkilendim..bu senelere nasıl vardım bılmıyorum...derken netten eşimle tanışıp 6 ay içinde evlendim.....eylul 9 da evlendım..aralıkta hamıle kaldım....evlılık ve cocuk tan çok korkuyordum..ama gerçekten sevmek neymiş anladım...fotolara ıltıfatınız için teşekkürler hıcran duygu betül..buarada betulcum henuz saçımı falan boyatmadım..siyahtan donerken korkunç paralar ıstıyo kuaforler..belkı sırf buyuzden yaza kadar kullanabılırım sıyahı........
teşekkür ederim canım... Allah korudu ozaman beni.. korktum şimdi... bi ara kontrole gideyim olmazsa...
tebrik ederim deryacım... ben hala cesaret edemiyorum... zaten sürekli kayınvalidem evde. aynı evde kalıyoruz.
peki filenin üzerinde mi yıkadın yoksa direk küvetin içinde mi...:uhm:
pilatesi yapabilirsin onun faydalı olduğunu söyledi. ama karın kaslarını zorlamayacak olanları..
aman dikkat et cnm kendine
kızım kucağımda sizlere bakıyor...bana yakışıklı erkekleri göstr dedi....seçeceğiz bakıp kızımla...............
Deryacım 1 aydır ben de kendim yıkıyorum.Hep eşimi bekliyordum ama benim kızım çok kustuğu için bazen saçlarına da bulaşıyor silmekle de olmuyor ki onun için artık kendim yıkıyorum.Kızım da hiç sorun çıkarmıyor annesine.
canım sen nasıl yıkıyorsun?ben ilk defa denedim..daha farklı ve kolay bir you varsa öğreneyim..........kaydirigubbakcemile3
Deryacım ben önce kendi küvetinin içine su koyuyorum kafasının altına da giysilerinden koyuyorum kulaklarına su girmesin diye.(Küvetin altına da bişey koyuyorum hafif yukarda olsun diye başı annem hep öyle yapıyor da ondan öğrendim)Sonra küvetinin içindeki suyu ellerimle vucuduna atıyorum.Önce vücudunu güzelce yıkıyorum tabii yanımda bol su da oluyor kovanın içinde.Çıkaracağım zamanda başını yıkıyorum ama durularken bi anda kafasından aşşağı boşaltmıyorum suyu yavaş yavaş döküyorum.Bi kere öyle yapmıştım çok ağlamıştı ama yavaş yavaş dökünce hiç sesi çıkmıyor.Başta korkmuştum ama şimdi hiç zorlanmıyorum şükür.
semacım sen filesiz yıkıyorsun dimi yanlış anlamadım....küvetin altına koyduğun şey dengeyi bozmuyormu ne bileyim kayar mı yani?
semacım sen filesiz yıkıyorsun dimi yanlış anlamadım....küvetin altına koyduğun şey dengeyi bozmuyormu ne bileyim kayar mı yani?
ben banyoda tabureye oturup onu da kucağıma yatırıp öyle yıkıyorum çok kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?