E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.541
canım kiloyu yanlış girdin sanırım
6,550 şeklinde gircen yani virgül koycan araya
canım bizde 3 damla veriyoz. bazende unutuveriyorum.kızlar bişey sorucam.ben kızıma günde 3 damla devit3 veriyodum.dün doktorumuz bıngıldağı yavaş kapanıyo.bu yüzden sabah 5 akşam 5 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz
o halde böle olacak ama bir yanlışlık var bence bunda
SONUÇLAR:
Çocuğunuz, bu verilere göre boy istatistiklerinde %77 dilimindedir. Yani boyu, her 100 çocuğun 77 tanesinden daha uzun, 23 tanesinden ise daha kısadır.
Çocuğunuz, bu verilere göre kilo istatistiklerinde %56 dilimindedir. Yani kilosu, her 100 çocuğun 56 tanesinden daha yüksek, 44 tanesinden ise daha düşüktür.
Çocuğunuz, bu verilere göre baş çevresinde %82 dilimindedir. Yani baş çevresi, her 100 çocuğun 82 tanesinden daha uzun, 18 tanesinden ise daha kısadır.
Hicrancım nasıl bakıyorsun ona bakayım bende benımkı kımden uzun kımden kısaymıs:))))
Hicrancım nasıl bakıyorsun ona bakayım bende benımkı kımden uzun kımden kısaymıs:))))
herkese selam kaydirigubbakcemile5
nasılsınız arkadaşlar Şeniz
biz de sabah dr.daydık...kontrolümüzü ve karma aşımızı olduk ..büşracık 7800 gr - 68 cm olmuş..ek gıda yok anne sütüne devamm dedi dr.umuzbir de demir damlası yazdı 10 damla ver dedi ancak ben azar azar başlıycam kabız ya da ishal yapabilirmiş çünkü..
benim de gözlerim şişti gece.. aynen böyle :1shok: oldum ya felaket .. balon gibi...alerji olmuşum.. bakalım geçer inşAllah ziraa gözlerim feci yanıyo ve kaşınıyo sositososito
herkese sevgiler.... a.s.
Mervecım gecmıs olsun canım ya.Bu arada 41 kere maşallah büşramıza:)
duygucum senin tosun %90 küsürlerde çıkar kesin
neyne.net diye bi site var orda boy kilo eğrileri diye beyer var ordan bakıyosun canım
ayrıca site de genel olarak güzel doktor videoları falan var yararlı bir site:teytey:
Canım maaşallah kızına.Allah nazarlardan saklasın.Kimin boyu uzun babasının mı senin mi?Merve hep anne sütü veriyodun demi sen?
:roflol::roflol:
Çocuğunuz, bu verilere göre boy istatistiklerinde %95 dilimindedir. Yani boyu, her 100 çocuğun 95 tanesinden daha uzun, 5 tanesinden ise daha kısadır.
Çocuğunuz, bu verilere göre kilo istatistiklerinde %96 dilimindedir. Yani kilosu, her 100 çocuğun 96 tanesinden daha yüksek, 4 tanesinden ise daha düşüktür.
Çocuğunuz, bu verilere göre baş çevresinde %95 dilimindedir. Yani baş çevresi, her 100 çocuğun 95 tanesinden daha uzun, 5 tanesinden ise daha kısadır.
:roflol::roflol:
Çocuğunuz, bu verilere göre boy istatistiklerinde %95 dilimindedir. Yani boyu, her 100 çocuğun 95 tanesinden daha uzun, 5 tanesinden ise daha kısadır.
Çocuğunuz, bu verilere göre kilo istatistiklerinde %96 dilimindedir. Yani kilosu, her 100 çocuğun 96 tanesinden daha yüksek, 4 tanesinden ise daha düşüktür.
Çocuğunuz, bu verilere göre baş çevresinde %95 dilimindedir. Yani baş çevresi, her 100 çocuğun 95 tanesinden daha uzun, 5 tanesinden ise daha kısadır.
herkese selam kaydirigubbakcemile5
nasılsınız arkadaşlar Şeniz
biz de sabah dr.daydık...kontrolümüzü ve karma aşımızı olduk ..büşracık 7800 gr - 68 cm olmuş..ek gıda yok anne sütüne devamm dedi dr.umuzbir de demir damlası yazdı 10 damla ver dedi ancak ben azar azar başlıycam kabız ya da ishal yapabilirmiş çünkü..
benim de gözlerim şişti gece.. aynen böyle :1shok: oldum ya felaket .. balon gibi...alerji olmuşum.. bakalım geçer inşAllah ziraa gözlerim feci yanıyo ve kaşınıyo sositososito
herkese sevgiler.... a.s.
mervecim geçmiş olsun hem sana hem de büşra ya
maşallah kız bebelerin içinde en tontişi büşra sanırım
Mervecım evet ya bızımkıler hem şişko hemde koca kafalı:)))maşallah butun bebıslerımıze:)
Kızlar yıne 3 gundur kaka yapamıyor cuma gunu fıtıl attım mecburen ama bır daha yapmak ıstemıyorum ne yapcam ben ya fıkır verın lutfen.Dun zeytınyagı surdum bıraz gaz cıkarıyor o kadar..Çok uzuluyorum ya cok aglıyor cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?