Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya benim bildiğimde demir ilacı aç karnına alnırı yetişikinlerde de bu böyle sanırım bebeklerdede öyledirr.

ben çok aşırı zayıftım hamilelikten önce... demir hapı aç karına tansiyonumu düşürdü.. o yüzden yemekten yarım saat sonra atıyorum... oğlumada öyle veriyorum... emzirdikten yarım saat sonra...

canım 35 yaş sendromuna falan mı giriyosun... yolun yarısı falan...hissettiğin yaştasın sen boşver gerisini...

bizimkide hiç kilo almamış... 300 gr da vermiş.. ama 69 cm olmuş... ben sadece emziriyorum.. başka hiç bişeyi kabul etmiyo bizimki...

canım sen bana implant sormuştun ya baya oldu gerçi kusura bakma ancak yazabildim...ecza depolarında satılmıyormuş artık...belki doktorlarda oluyordur..

canım sen bana implant sormuştun ya baya oldu gerçi kusura bakma ancak yazabildim...ecza depolarında satılmıyormuş artık...belki doktorlarda oluyordur..

hadi ya... neden ki.. doktorlarda yoksa nerden bulacağız peki... yasaklanmış falan mı yoksa...

teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin için... teşekkür etmeyi unutmuşum kusura bakma...

biz bu gün doktordaydık dr bize elma armut havuç başlayacağız birde muhallebi dedi pirinç unuyla milupanınkinden de verebilirsin marka farketmez hero baby de iyi dedi 1 öğün verecekmiiz sabah mamadan sonra meyveyi cam rende ile püre haline getirip vericeksin dedi ara öğün olarak yada bir öğün olarak yesin isterse mama verirsin 1 saat sonra vs dedi

Valla gül benim kız da öyle
kafayı çevirip geriye bakıyo zilli ya. Bayağı da kuvvetli çeviremiyorum bide. İnat yapıyo ...
Daha şimdiden oynatıyolar bizi. O arada elleri ile göğsümü sıkıyo yada ellerine saçım geçiyo ... Yolmaya başladı şimdiden valla ya ..delikafadulden

hangi düzen be canım bende aynıyım valla kaş bıyık epilasyon hakgetire bu gün dr kontrolüm olmasaydı onuda yapamayacaktım valla :roflol: saldım çayıra mevlam kayıraa:roflol: çok uykum var yorgunuuummmm kız bugün aşı oldu ya fitil verdiler ondan uyuyor şuan
mama hazırlicam şimdi gidip uyurken yer bende yatıcam biraz

kızlar bişey sorucam.ben kızıma günde 3 damla devit3 veriyodum.dün doktorumuz bıngıldağı yavaş kapanıyo.bu yüzden sabah 5 akşam 5 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz

ben yaklaşık 25 gündür dr tavsiyesi ile 6-7 damla veriyorum devit3 ü canım

kızlar süt için bozanın gerçekten faydası var mı ya?ayva bana pek farkettirmedi çünkü...

canım bir kaç kere yazdım ama sen görmedin sanırım görende ülkerde çalışıyor sancak ülker maltana malt içeceği armutlu şeftalili ananslı çok güzel tavsiye ederim bende harika süt yaptı

teşekkür ederim canımmm saolllŞeniz şu demir damlası bize vermedi dr biz multitabs kullanıyoruz hala devam edicez 1 yaşına kadar dedi ama demirden hiiiç bahsetmediii kan idrar da bakmadı geçen ay bakmıştık idrara bişey yoktu dediii:1shok: kana baksaydı bari bizim kız neden yemiyor kafayı yicem bu ay 530 gr almış benim kız yaaa gittik çe düşüyor zaten bundan sonra normal 500 almalı dedi e bu kız bu ay 530 almış sinir oldum ya kadına zorla kan tahlili isticektimmm kansızsa eğer iştahsız olurmuş bebekler hiç bu ihtimali düşünmüyor benmi yanlış biliyorum bu işi yaaa

benim kız 64 cm olmuş boyda fazla değil yaniii ama kilo az alıyor yemediğinden bide emziremiyorum artık kafama çok takıyorum bunu ya çok üzülüyorum bu konuya ooooffff offff

hicrancım seninki ne kadar olmuş kilosu? Bu ayda ne kadar almaları gerekli?
Artık daha mı az alacaklar?

6.580 gr olmuş canım geçen ay 6.050 gr dı bundan sonra 500 gr olacak aldıkları gr dedi fazla olmayabilir dedi ama bizimk bu ay aldı ancak okadarını oda o kadar dikkat edip kızın etrafında mama ile dolaştığım halde ama yemiyor yemiyor yamiyorr dr bide dalga geçiyor bu manken olacak herhalde diyee ya çok kızdım dr bugün ben yaa kocişte trip yapma ne bu kadar pimpirik oluyon dedi bişey söyletmedi içimde kaldı yaaa yabiiki sağlıklı olsun kilo önemli değil ama gelişmesi yavaş ise çokta sağlıklı sayılmaz değilmi yanii boy kilo olarakk

Arkadşlar valla ben de işten güçten ve tabi minnoştan vakit bulup giremiyorum..gündüz uykusu iyce azaldı onda da iş güç oluyo anca onu halldiyorum.
bize de demir damlası verdiler ama ben daha başlamadım.deviti de hergün vermeyi unutuyorum bi düzene sokamadım.ama 4 damla veriyorum.
benim de saçlarım acayip dökülüyo mevsimsel sanırım bakalım böyle devam etmez inşallah.
ben de yürüteç alıcam kızlar ya rahat olur bizim için bebişler de biraz değişiklik istiyo bazen.ben büyük kızımda kullandım hiçbi zararı olmadı.

benim kız 64 cm olmuş boyda fazla değil yaniii ama kilo az alıyor yemediğinden bide emziremiyorum artık kafama çok takıyorum bunu ya çok üzülüyorum bu konuya ooooffff offff

CANIM BENCE O KADARDA AZ ALMAMIŞ HEM DR.DA DEMİŞ BUNDAN SONRA 500GR.NORMAL DİYE BENCE TAKMA KAFANA BEBEKLERİN GÜNÜ GÜNÜNE UYMUYO SONUÇTA AÇ YAŞAYACAK HALLERİ YOK YA,BENCE BOYUDA GÜZEL MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZİN HEPSİNEDE BENİMKİDE AYNI ŞU ARALAR FAZLA EMMEK İSTEMİYO NEDENSE UMARIM DÖNEMSEL Bİ GEÇİŞTİR BUNUDA ATLATIRIZcokacimcoook

Canım takma kafana. Doktor bişey demedi ise. Bende geçen ayın 5inde kontrole gittiğimde sordum benim kızımda o zzaman 6.5 kilo idi. İyi kilosu dedi. Benim eşimin sülalesinde, benim kızımla beraber 5 bebek arkaarkaya geldi. Görümcem hele bize zamanı yakın olan yiğeni ile hep benim kızımı karşılaştırıyor, uyuz oluyorum.
Geçen gün de, ayyy duru hiç değişmedi hep aynı büyümedi benim gözüm de dedi. Uyuz oldum ya. Eşim de hiç beni tutmuyor. Onlar öyle şeyler söyleyip benim canımı sıktığında eşimden de ses çıkmıyor. Onun çocuğu da ben doğum yaptığımdan beri öksürüyor, burnu akıyor hep hasta. 4 yaşında o da. Ama ben hiç hep hasta, çelimsiz zayıf gibi şeyler demedim ona.
Ayrıca benim kkzım çok hareketli, çok dikkatli ve kuvvtli. Hasta olmadıktan sonra banane kilodan. Onun çocuğu hep normalin altındaydı, hep iştah şurupları içiriyordu.Ama insan unutuyo işte geçmişini...Hala da zayıf hemen hasta oluyo. Allaha şükür benim kızım
az da olsa hala anne sütü alıyo, ek besinlere de başladık. Kendi çocuğuna bakacağına bana niye laf sokup, hep kızımı irdeliyor anlamıyorum ya..

cnm o zaman sende sağlık ocağında bi kan testi yaptır bakalım.ayrıca dr.muz bize 5.ayın sonunda bebeklerin doğum kilosunun 2 katı olması normal dedi.hem önemli olan kilosu değil boyuymuş.benim oğlumda çok zayıf doğmuştu.2.600 ve 48 cm.di.minnacıcık bişeydi.çok üzülmüştüm doğduğunda zayıf diye.birde üstüne ilk hafta 300 gr.kaybetmiş ve kaybettiklerini geri alamamış.neyse ki şimdi iyi Allah'ıma bin şükürler olsun.perşembe günü kontrolde 6.620 kilo ve 61,5 cm.çıktı.bende dr.umla bunu paylaştığımda bir bebeğe kilo aldırmak çok kolay dedi.un.yağ.süt,şekerle bi mama gibi bişey yaparsın aldırırsın kilo dedi ama boyunu hiç bişekilde uzatamazsın dedi.o yüzden üzülme eğer boyu normalse minik ceylinimizinde gelişimi normaldir.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…