- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.501
ya benim bildiğimde demir ilacı aç karnına alnırı yetişikinlerde de bu böyle sanırım bebeklerdede öyledirr.
selam kızlarr bu sabah ceylinin ve benim dr kontrolümüz vardı ancak geldik eve minik kuşum bu aya gelişmemiş fazla kilo alamadı iştahsızlıktan dolayıı aşımızı olduk biraz ağladık ama genelde iyiyizz
ben çok aşırı zayıftım hamilelikten önce... demir hapı aç karına tansiyonumu düşürdü.. o yüzden yemekten yarım saat sonra atıyorum... oğlumada öyle veriyorum... emzirdikten yarım saat sonra...
saol canım çok teşekkürlerr rep verecektim ama kalmadııı çok kullandın dıııttt diyorlarrr:roflol:
canım sen bana implant sormuştun ya baya oldu gerçi kusura bakma ancak yazabildim...ecza depolarında satılmıyormuş artık...belki doktorlarda oluyordur..
Ben demir damlası vermiyorum yaa
doktorumuz hiç öyle bişeyden bahsetmedi burda sizden duydum.
hergün 1 elma suyu içine pekmez koyup veriyorum bıdışıma.
Sütü olan arkadaşlar sebze pürelerine geçtiniz mi? Öğün olarak mı veriyorsunuz? Gögüsleriniz süt dolup rahatsız etmiyor mu bebekler başka şeyler yeyip emmedikleri zaman?
Aynen ya Ayça'da mıç mıç emiyor ses olmasa bile çevrede ne var yok diye kafasını kaldıra kaldıra bakıyor.Doyasıya emmiyor gibime geliyor.Ben o uykuya tam dalarken veya ağzında emzikle uyurken alıp emziriyorum o zaman karnı doyuyor uzun uzun emiyor.Yoksa 2 fırt çekip bakınıyor zilli:ecrin_bebek:
5-6 dk olsa gene iyi 2 fırt çekiyor bakınıyor,kafayı kaldırıp bana bakıyor.
Ben de kullanmayı düşünüyorum,zaten saatlerce kalacak halleri yok ya üstünde.Ayrıca maşallahhh Onurcuk nasıl ilgiyle bakıyor.
Sorma Özlem evde hergün elektrik süpürgesi çıkıyor kız döküldüğüne değil de ortalıkta kıl yumakları uçuyor ona sinir oluyorum.Alnım bariz açılmış benim yaa,bir de oryalla açtırıp boya yaptırdım iyice elime geliyor tutam tutam artık.
Valla belki bünye meselesi ama boza ben de foşur foşur süt yaptı.Ayvayı denemedim sevmem de zaten.Bozaya içe içe alışmıştım.Bayadır içmiyorum.:içelim:
herkeslere slm ben de uzun süredir giremiyodum herkes iyidir inşallah
ya kızlar nasıl vakit bulupta giriyosunuz ya ben mi vaktimi iyi kullanamıyom acaba emir alpten temizlikten yemekten kişisel işlerime(epilasyon kaş alımı vs) bile vakit bulamıyom
maşallah sizlere düzene koymuş herkes o zaman hayatını
benim oğlum gün be gün huy değiştiriyo sizinkiler nasıl
kızlar bişey sorucam.ben kızıma günde 3 damla devit3 veriyodum.dün doktorumuz bıngıldağı yavaş kapanıyo.bu yüzden sabah 5 akşam 5 damla ver dedi.siz kaç damla veriyosunuz
kızlar süt için bozanın gerçekten faydası var mı ya?ayva bana pek farkettirmedi çünkü...
ben yaklaşık 25 gündür dr tavsiyesi ile 6-7 damla veriyorum devit3 ü canım
canım bir kaç kere yazdım ama sen görmedin sanırım görende ülkerde çalışıyor sancak ülker maltana malt içeceği armutlu şeftalili ananslı çok güzel tavsiye ederim bende harika süt yaptı
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=20e69acbd3bwi9nk8.jpg]http://img525.imageshack[/URL][/QUOTE]
CAnım ya o ülkerin malt içeceği nerede satılıyor?
herkese merhaba
bende uzun zamandır giremiyordum.bizde perşembe günü kontrole gittik.dr.muz d-3 bitince multi tabs'a geçin dedi.ayrıca demir damlası da verdi.emzirdikten yarım saat önce veya sonra dedi.çünkü sütle birleşince hiç yararı kalmıyormuş.8-9 aylıkken bebeklerde kansızlık ortaya çıkabiliyormuş o yüzden şimdiden tedbir almak için demir damlası verdi.zaten bendede kansızlık var.ama söyledikleriniz kafamı bulandırdı.sağlık ocağına gidip kan testi mi yaptırsam emir'e acaba ?
hicran ve derya geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu bir ömrünüz olsun inşallah.
canım 35 yaş sendromuna falan mı giriyosun... Yolun yarısı falan...hissettiğin yaştasın sen boşver gerisini...
Bizimkide hiç kilo almamış... 300 gr da vermiş.. Ama 69 cm olmuş... Ben sadece emziriyorum.. Başka hiç bişeyi kabul etmiyo bizimki...
hicrancım seninki ne kadar olmuş kilosu? Bu ayda ne kadar almaları gerekli?
Artık daha mı az alacaklar?
kızlar süt için bozanın gerçekten faydası var mı ya?ayva bana pek farkettirmedi çünkü...
CAnım ya o ülkerin malt içeceği nerede satılıyor?
benim kız 64 cm olmuş boyda fazla değil yaniii ama kilo az alıyor yemediğinden bide emziremiyorum artık kafama çok takıyorum bunu ya çok üzülüyorum bu konuya ooooffff offff
6.580 gr olmuş canım geçen ay 6.050 gr dı bundan sonra 500 gr olacak aldıkları gr dedi fazla olmayabilir dedi ama bizimk bu ay aldı ancak okadarını oda o kadar dikkat edip kızın etrafında mama ile dolaştığım halde ama yemiyor yemiyor yamiyorr dr bide dalga geçiyor bu manken olacak herhalde diyee ya çok kızdım dr bugün ben yaa kocişte trip yapma ne bu kadar pimpirik oluyon dedi bişey söyletmedi içimde kaldı yaaa yabiiki sağlıklı olsun kilo önemli değil ama gelişmesi yavaş ise çokta sağlıklı sayılmaz değilmi yanii boy kilo olarakk
teşekkür ederim canımmm saolllŞeniz şu demir damlası bize vermedi dr biz multitabs kullanıyoruz hala devam edicez 1 yaşına kadar dedi ama demirden hiiiç bahsetmediii kan idrar da bakmadı geçen ay bakmıştık idrara bişey yoktu dediii:1shok: kana baksaydı bari bizim kız neden yemiyor kafayı yicem bu ay 530 gr almış benim kız yaaa gittik çe düşüyor zaten bundan sonra normal 500 almalı dedi e bu kız bu ay 530 almış sinir oldum ya kadına zorla kan tahlili isticektimmm kansızsa eğer iştahsız olurmuş bebekler hiç bu ihtimali düşünmüyor benmi yanlış biliyorum bu işi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?