- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.521
Nurdan canım cam rendede rendeledikten sonra temiz kaynatılmış bir tülbentten süzebilirsin ama ben süzgeçten geçiriyorum suyunu veriyorum hem biz günde 3 çay kaşığı elma suyu içiyoruz yoğurda 6 ayda başlarsın dedi doktorum şimdi tadımlık 3-4 çay kaşığı ver dedi..
Nurdan ben cam rendeyle püre yapıyorum sonra da süzgeçten geçirip biberonla suyunu veriyorum.
Bu arad ben de yoğurt veriyorum bazen.1 kahve fincanıyla başladım ben.Ayça da azıcık kusuyor kesik kokuyor kusmuğu ama normaldir bence.
kızlar bişi sorcam bu cam rendede elma ve havuç suyu yaparken püre şeklinde oluyo si,z o püreyimi veriyosunuz yoksa kaşıkla suyunu ayırıp sadece suyunu mu veriyosunuz anlamadım ben ya o pürei kısmı yutabilirler mi ine azda olsa pütürler oluyo içinde ben yutamaz diye vermdim katı meyve sıkacağı alıcam onla vermeyi düşünüyom bu cam rende işi kafamı karıştırdı
benim kız 64 cm olmuş boyda fazla değil yaniii ama kilo az alıyor yemediğinden bide emziremiyorum artık kafama çok takıyorum bunu ya çok üzülüyorum bu konuya ooooffff offff
çok geçmiş olsun canım yaaa bu demir ilacını bende kullanmak istemiyorum ama geçen gün merveyle burdan konuştuk gerekli olmasa vermezler dedi, ne bileyim baksana kabızlık yapıyomuş, sonra giysinin üzerine sıçrayınca leke yapıyomuş, dişlerede leke yapıyomuş o yüzden bende istemiyorum işin açığı, ne yapmayı düşünüyosun vermeye devam edecekmisin. a.s.
hicrancım neyne.net diye bir site var.orada kilo boy eğrileri var bebeğin oyunu kilosunu ayını ve baş çevresini giriyorsun sana bebişin hangi % lik dilimde olduğunu çıkartıyor.oraya gir bak göreceksin kızının normal sınırlar içinde olduğunu hiç takma kafana
girdim baktım canımmm şaşırdım sonuçlara göre kızım normal ama heryerde faklı çıkıyor şaşırdım yawwww:1shok:
SONUÇLAR:
Çocuğunuz, bu verilere göre boy istatistiklerinde %77 dilimindedir. Yani boyu, her 100 çocuğun 77 tanesinden daha uzun, 23 tanesinden ise daha kısadır.
Çocuğunuz, bu verilere göre kilo istatistiklerinde %100 dilimindedir. Yani kilosu, her 100 çocuğun 100 tanesinden daha yüksek, 0 tanesinden ise daha düşüktür.
Çocuğunuz, bu verilere göre baş çevresinde %82 dilimindedir. Yani baş çevresi, her 100 çocuğun 82 tanesinden daha uzun, 18 tanesinden ise daha kısadır.
kızlar geçen misafir gelmişti Onur resimdeki bebeğin yürütecine bindirdim çok eğlendi orda baya vakit geçirdi yürüyemiyor tabi ama oyuncaklarla çok oynadı
heryerde yürüteç sakıncalı diye yazmışlar siz kullanacak mısınız yürüteç onur çok sevdi ben kulanmayı düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım yaaa bu demir ilacını bende kullanmak istemiyorum ama geçen gün merveyle burdan konuştuk gerekli olmasa vermezler dedi, ne bileyim baksana kabızlık yapıyomuş, sonra giysinin üzerine sıçrayınca leke yapıyomuş, dişlerede leke yapıyomuş o yüzden bende istemiyorum işin açığı, ne yapmayı düşünüyosun vermeye devam edecekmisin. a.s.
Cansucum gönderdıgın yazı cok guzel gercekten teşekkurler..Bırde Egenın en son kan tahlılınde kan degerı dusuk cıktı bıraz yanı yavas yavas kansızlık baslıyormus onun ıcın ben bır sekılde kullanmak zorundayım...benneyaptımkiBORA nın doktoru bize demir damlasını vermedi..
6 aylık olduğunda kan testleri yapılacak rutin dedi.. Eğer kansızlık varsa vereceğim dedi..
yoksa demirin fazlası iyi değil dedi...
Sizde bir araştırın isterseniz kızlar..
Günaydın arkadaşlar iki gün girmedim çok kaynatmışsınız ama okuyamayacağım geçmişi bu sabah oğluşum ateşi vardı şimdi biraz düştü ama endişeliyim yinede..
emel,zeynep,ayten bebişlere geçmiş olsun...
doktor bize de demir damlası verdi .normalde 6.ayda veriliyor ama denize başlıycaz dedi. deniz çok beyaz olduğundan kansız gördü herhalde bakalım şimdilik fazla bi sıkıntı yok gibi dünden beri veriyorum 10 damla dedi ama 7 damla falan veriyorum tentürdiot gibi bişey . mutlaka aç karnına verilmesi gerekiyormuş bu arada işe yaramazmış yoksa.gece kalkıp uyurken veriyorum o yüzden .doktora kabızlık yapar mı die sormuştum yaparsa bırakırız demişti .
günaydın arkadaslarr
emelcim cok geçmiş olsun nasıl mert şimdi
bizde çok huysusuz ilk kez pamukçuk oldu oğlumun agzında benimde bir göğsümde var cok dikkat ediyorum aslında banyo yapmasamda muhakkak yıkıyorum biberonunu kaynatıyorum
karbonatlı sulla temizliyoru hem gögsümü hem agzını inşaalah gecer hemenn
Slam arkadaşlar....
Cansu bayıldım yazıya yaaikıçı başı oynamayan tek kadın modeli demiş yaa çok güldüm...:roflol:
Bebişleri hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun.
Biz Adana'da iyiyiz valla,Ayçoşun keyfi pek yerinde..
Geçen bir arkadaş yemekteyiz Adanayı seyretmiş heralde,bana sen hiç onlar gibi değilsin demiş...Ayyy ben de nefretttt ettim o salaklardan,tam cinsleri seçmişler yaa,sanki her Adanalı öyleymiş gibiklava:
Duygucuum kıskandım valla buluşalım buluşalım diye dilimde tüy bitti,kimse oralı olmadı,valla siz tutun İzmir'de bir araya gelin..:dilcikar:
O Aslıyı'da görürsem gebertecem burda sen bizlen buluşma teee İzmirlere git Duygu'yu bulllklava:
Betül valla istediğin kadar reklam yap huggies kullandım senin gazına gelip kızımın fıstığı pişti diğer bezleri bilemem ama bence molfix de çok berbat ben hiiç beğenmedim bir daha ne dinamik,ne piramit hiç bir çeşidine para vermem.
kızlar slm napıyosunuz ya benim oğlan neden böyle emiyor anlamıyorum bir ses veya gürültü duymaya görsün hemen kafa kakıyor memeyi bırakıyor çokta emmiyor fazlamı geliyorki sabah 150ml sağdım normal sabah kalktığımda göğüslerim dolu olurdu ama rahatsız edecek derecede olmazdı off off meyve suyu veriyodumya onuda kestim duygu demişti sanırım acaba iştahmı kapatıyor ama onuda fazla vermiyorumki zaten iki göğsümü 5-6dk emmdiği yetiyormuki bu çocuğun
Canım ben okula başlamadım rapor aldım
2.dönem bir başlicam pir başlicam inşallah kendimi motive ediyorum okula başlayınca yoğun tempodan kilo verecem,
işe başlayınca mecburen kendime bakacam,kişisel gelişimime katkıda bulunacam,keman kursuna yazılacam diye yaa,çalışmayı da özledim bir yandan ne yalan söyleyim.
Ayten,Betül,Duygu bugün yokk
sedacım bayadır yok sanki dimi??:uhm:
Nerde bunlar yoksam buluştular mı bizden habersiz valla o Duygudan herşey beklenir.naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?