Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar ya ben doğumdan beri hiç kilo veremedim, hem de daha hasta da olmadım. Az sütüm var ama hala hasta da olmadım.
Nasıl kilo vereceğiz ya, bide şu yemekteyiz programına bakınca daha da çok karnım acıkıyo. Bide akşam saati tekrar seyrederken bişeyler hazırlıyoz ...Offf ya...:Saruboceq:

kızlar bişi sorcam bu cam rendede elma ve havuç suyu yaparken püre şeklinde oluyo si,z o püreyimi veriyosunuz yoksa kaşıkla suyunu ayırıp sadece suyunu mu veriyosunuz anlamadım ben ya o pürei kısmı yutabilirler mi ine azda olsa pütürler oluyo içinde ben yutamaz diye vermdim katı meyve sıkacağı alıcam onla vermeyi düşünüyom bu cam rende işi kafamı karıştırdı

bu arada günde 1 tatlı kaşığıyla yoğurda başladık bugün iki kaşık verdim doktor giderek artır günde 1 kaseye kadar gün gün artırcakmışız ama emir alp yoğurttan sonra biraz kusuyo çok az sizdede oluyomu hani şimdi midesi alışık olmadığı içindir diyorum
umarım yemek seçmez

Nurdan canım cam rendede rendeledikten sonra temiz kaynatılmış bir tülbentten süzebilirsin ama ben süzgeçten geçiriyorum suyunu veriyorum hem biz günde 3 çay kaşığı elma suyu içiyoruz yoğurda 6 ayda başlarsın dedi doktorum şimdi tadımlık 3-4 çay kaşığı ver dedi..

herkese merhaba
çok fazla giremiyorum KK ya girdiğim zamanda geçmişi okuyayım derken yine zaman geçiyor yazamıyorum.
doğum günü geçmiş olanların hepsinin doğum gününü kutluyorum allah yavrularınızla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
emelcim çok geçmiş olsun oğlun bir an önce iyileşir umarım...
ben saçımı sfıra vurdurmaya karar vermek üzereyim çok sinir oluyorum nasıl dökülüyor nasılsa başım kapalı kimse farketmez :)) başka çözümü varsa söyleyin bana

Nurdan ben cam rendeyle püre yapıyorum sonra da süzgeçten geçirip biberonla suyunu veriyorum.
Bu arad ben de yoğurt veriyorum bazen.1 kahve fincanıyla başladım ben.Ayça da azıcık kusuyor kesik kokuyor kusmuğu ama normaldir bence.

saol zeynep ya doktorlar da bi tuhaf birinin dediği birini tutmuyo bak yoğurt konusunda ne farklı çıktı tıp fak farklı farklı şeyler öğretiliyo galiba
bu rarada aklıma gelmişken sorayım sormuştum daha önce sana ama görmedin sanırım zeynep sen ereğlilimisin

bu arada göreve başladın mı bana çok zor geliyo şimiokula gitmek gelmek bende şubatta başlıcam

cnm bende alma ve armudu cam rendede rendeliyorum.ve yine rendenin içinden hem püresini hem de suyunu veriyorum.maşallah 2 gündür çok güzel götürüyor oğlum meyve mamasını.yoğurtta ver dedi ama yoğurdu sevmedi emir.

Nurdan özür dilerim gördüm de yazamamıştım sonra bulamadım kimin sorduğunu biz Zonguldak merkezdeyiz iş dolayısıyla aslen kütahyalıyım bi hemşeri bulamadım kendime yaaa:)))
herkese iyi akşamlar bebişleri ve sizleri öptüm güzel sakin sütlü mutlu bir gece geçiririz inş...

benim kız 64 cm olmuş boyda fazla değil yaniii ama kilo az alıyor yemediğinden bide emziremiyorum artık kafama çok takıyorum bunu ya çok üzülüyorum bu konuya ooooffff offff

hicrancım neyne.net diye bir site var.orada kilo boy eğrileri var bebeğin oyunu kilosunu ayını ve baş çevresini giriyorsun sana bebişin hangi % lik dilimde olduğunu çıkartıyor.oraya gir bak göreceksin kızının normal sınırlar içinde olduğunu hiç takma kafana

merhaba sütünüz yeterliyse mama kullanmayın anne sütünün yerini hiç birşey tutamaz.mamayı fazla vermeye başlarsanız bebeğiniz mamanın tadına alışır ve anne sütünü almamaya başlayabilir.

Canım ben okula başlamadım rapor aldım
2.dönem bir başlicam pir başlicam inşallah kendimi motive ediyorum okula başlayınca yoğun tempodan kilo verecem,
işe başlayınca mecburen kendime bakacam,kişisel gelişimime katkıda bulunacam,keman kursuna yazılacam diye yaa,çalışmayı da özledim bir yandan ne yalan söyleyim.

Ayten,Betül,Duygu bugün yokk
sedacım bayadır yok sanki dimi??:uhm:
Nerde bunlar yoksam buluştular mı bizden habersiz valla o Duygudan herşey beklenir.
naniknanik

kızlar bizde cumartesi kontrole gitmiştik. bize doktor hiç bişey vermeddi. 6 ayı doldurunca kan damlası, balık yağlı vitamin şurubu vericez. ve ek gıdaya başlıycaz dedi. 6 aya kadar d vitaminine devam dedi.

girdim baktım canımmm şaşırdım sonuçlara göre kızım normal ama heryerde faklı çıkıyor şaşırdım yawwww:1shok:

SONUÇLAR:

Çocuğunuz, bu verilere göre boy istatistiklerinde %77 dilimindedir. Yani boyu, her 100 çocuğun 77 tanesinden daha uzun, 23 tanesinden ise daha kısadır.

Çocuğunuz, bu verilere göre kilo istatistiklerinde %100 dilimindedir. Yani kilosu, her 100 çocuğun 100 tanesinden daha yüksek, 0 tanesinden ise daha düşüktür.

Çocuğunuz, bu verilere göre baş çevresinde %82 dilimindedir. Yani baş çevresi, her 100 çocuğun 82 tanesinden daha uzun, 18 tanesinden ise daha kısadır.

canım kiloyu yanlış girdin sanırım
6,550 şeklinde gircen yani virgül koycan araya

onur paşam tosunoooooo. çok özledim çok

İyi akşamlar herkese,bugun izmırde harika bır hava vardı.Egeyı kaptıgım gıbı sahıle cıktımhihoyyytSaat 5 e kadar yürüyüş yaptım bol bol temız havayı ıcıme cektım geldım.Ama oglum hala kakasını yapmadı,mahfettı demır damlası bızı offf...

Canım doktor 1 hafta kes dedı bana çarşambaya kadar yanı ama bu kabızlık duzelmezse pekmez falan verıcem bıraz daha kullanmamaya calıscam artık ne yapayım..
Cansucum gönderdıgın yazı cok guzel gercekten teşekkurler..Bırde Egenın en son kan tahlılınde kan degerı dusuk cıktı bıraz yanı yavas yavas kansızlık baslıyormus onun ıcın ben bır sekılde kullanmak zorundayım...benneyaptımki

Günaydın arkadaşlar iki gün girmedim çok kaynatmışsınız ama okuyamayacağım geçmişi bu sabah oğluşum ateşi vardı şimdi biraz düştü ama endişeliyim yinede..

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Gözdecım benım bıldıgım kan damlası sadece sut urunlerıyle alınmaması gerekıyor o zaman etkısı azalıyor.Nasıl ıspanakla yogurt yenmez dıyorlar onun gıbı bırsey..Bızım doktrumuz emzırdıkten 1 saat once yada sonra vermen yeterlı dedı...

Mehtapcım gecmıs olsun arkadasım.Allah şifa versın kuzucuga..

Ohhhh çatlada patlaaaa nasılda bulustuk kaydirigubbakcemile2eee kızım sızı anlamıyorum zaten ben herkes aynı sehırde yasıyor ve 1 yıldır sadece burda konusuyor:1shok:Valla şaşılcak şey..Aslıcım hemşehrim koştu geldi iştee sefamız olsun:roflol:
Bezlere gelınce kesınlıkle prima.Huggıes aldım bende elımde patladıbenneyaptımkiHer sabah cocuk yarı bele kadar sırılsıklam kalkıyor kımbılır kacta ıslanıyor oyle bılmıyorum.Yarım paket var hala ama kulllanmayı dusunmuyorum.Can bebe isilik gıbı yaptı popoyu evy baby ona keza promasyonlar geldı begenmedım..İsraılde olan olaylara elbette uzuluyorum bol bol dua edıyorum ama gözgore gore cocugumun pısık olmasına musade edemıycem ben...Bır tek bezle bıtse neyse deterjanı var,kotu var sütü var varda var...Hafta sonu valla prıma carefourda 18.50 ytl ıdı ve mıllet sabahtan kuyruga gırmıstı...Yanı bunlardan tamamen kurtulmak ımkansız en kalıtelı malı malesef adamlar üretıyor....

arzucum evet ben soylemıstım benım doktorum bebısın karnını bosuna şişirme anne sutu kadar kıymetlı bırsey varken zaten omru boyunca yıyıp ıcecege seylerı sımdıden vermeye gerek yok dedıyerimseniben

Kıskanma bacım yaaa dert olmus içine senin :roflol: bin otobüse gel börekler açayım sana.Napsın Aslıcım benı sıcak samımı bulunca kaçtı istanbuldan ızmıre geldı canım benım cok öpüyorum onuŞeniz

Bu arada Onur ve Emir paşamızada maşallah

Son düzenleme:
o da seni özledi teyzesiiiii a.s. şu an ekranna bakıyor o da tuşlara basmaya çalışıyor

birazcık basıversin dur klkmknök ök lnşkiiknşın0lnloln ınsm

ne de güzel yazmış oğluşum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…