E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.561
Mervecım evet ya bızımkıler hem şişko hemde koca kafalı:)))maşallah butun bebıslerımıze:)
Kızlar yıne 3 gundur kaka yapamıyor cuma gunu fıtıl attım mecburen ama bır daha yapmak ıstemıyorum ne yapcam ben ya fıkır verın lutfen.Dun zeytınyagı surdum bıraz gaz cıkarıyor o kadar..Çok uzuluyorum ya cok aglıyor cunku..
canım sende yediklerine dikkat et .
bağırsak çalıştırıcı şeyler ye komposto , kayısı falan .. deniz normalde günde 4 kere falan kaka yapar bazen daha çok doktor senin yediklerinden kaynaklanıyor diyor.
canım ya kıyamam ona günde üç dört kere yapan çocuk yapamayınca nasıl oldu kim bilir :a015: en kısa sürede normale döner inşAllah canım sen de bol bol su iç, meyve sebze ye bol bol .. demiri kaç damla vermiştin sen canım ??
Sorma Mervecim ya taam kabus oldu bızesenağlamaSuda içiyorum kayısıda yıyorum zaten mutlaka hergun ama ne fayda..8 damla ıle basladık,tavsıyem kesınlıkle 4 damlayla baslamak..Doktor duzelınce 4 damla ıle basla dedı.Aklında olsun canım...
Sorma Mervecim ya taam kabus oldu bızesenağlamaSuda içiyorum kayısıda yıyorum zaten mutlaka hergun ama ne fayda..8 damla ıle basladık,tavsıyem kesınlıkle 4 damlayla baslamak..Doktor duzelınce 4 damla ıle basla dedı.Aklında olsun canım...
evet en güzeli azdan başlamak sonra arttırmak...
bize ferrum yazmış dr..
size ferro sanol mu ne ? onu mu vermiş ?
ben de demir eksikliğinden dolayı birçok markayı kullanmıştım ve kimisi kabızlık yapıyodu bazısı yapmıyordu....bebiklerinkinin yan etkileri de böyle ilaçtan ilaca fark ediyodur belki fisfisfis
duygucum çok zor oluyor kabızlık bilirim armut yemeyi deneyebilirsin canım yada vermek istersen egeye armut suyu ver birkaç kaşık inşallah faydası olur
Mervecım bıze dedıgın gıbı ferro sanol verdı saglık ocagı ucretsızmıs.Ama ferrum daha ıyıse onu alırım yeterkı şu kabızlıktan kurtulalım..senağlama
bilmem ki daha iyi mi fisfisfis canım yarın alıp deneyeyim bikaç gün , yan etki yapmazsa sana bildiririm şutarafagitti
ama bi yerde okudum, şu dr.ların sorulara cvp verdiği sitelerden..demir damlaları dişleri çıktığında leke yapar deniyor ya, ferrum kullanırsanız diş lekesi olma olasılığı daha az olur demiş dr.
Kimisi butun evı yak daha ucuz dıyor kımısı dusuk ayarda 24 saat yak dıyor kımısı en az 3 petek yancak dıyor.Bızde ne yapcagımızı sasırdık artık...
bize de ferrum verdi doktor canım
deniz de kabızlık yapmamıştı di mi gözdecim ?
duygu ben de deniyim de , kabızlık yapmazsa bize de sen de ferrum kullanırsın o zaman, belki fark eder ..
evet canım birisi tamamen kapatıp ev soğuyunca en yüksekte 1- 2 saat yakıp evi ısıtıyormuş fatura da alçak gelmiş fisfisfis bize gelen fiyata aman aman da ısınmadık o kadar ödedik ama çocuğum yine kalın kıyafetlerle oturup, kat kat battaniyelerle yatıyo .. şöyle azıcık yakmayla hamam gibi evi olanlara nasıl imreniyorum bi bilsen
deniz de kabızlık yapmamıştı di mi gözdecim ?
duygu ben de deniyim de , kabızlık yapmazsa bize de sen de ferrum kullanırsın o zaman, belki fark eder ..
yok canım yapmadı biraz önce günün 3 kakasını da yaptık :)
gerçi daha 2 gündür kullanıyoruz... ama yaparsa ilerleyen günlerde yazarım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?