- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.601
Ayten yok bayadır sabah Ege nin ateşi var demişti birşey mi oldu acaba?
kızlar bişi sorcam bu cam rendede elma ve havuç suyu yaparken püre şeklinde oluyo si,z o püreyimi veriyosunuz yoksa kaşıkla suyunu ayırıp sadece suyunu mu veriyosunuz anlamadım ben ya o pürei kısmı yutabilirler mi ine azda olsa pütürler oluyo içinde ben yutamaz diye vermdim katı meyve sıkacağı alıcam onla vermeyi düşünüyom bu cam rende işi kafamı karıştırdı
o da seni özledi teyzesiiiii a.s. şu an ekranna bakıyor o da tuşlara basmaya çalışıyor
birazcık basıversin durklkmknök ök lnşkiiknşın0lnloln ınsm
ne de güzel yazmış oğluşum :roflol:
:roflol::roflol:
Çocuğunuz, bu verilere göre boy istatistiklerinde %95 dilimindedir. Yani boyu, her 100 çocuğun 95 tanesinden daha uzun, 5 tanesinden ise daha kısadır.
Çocuğunuz, bu verilere göre kilo istatistiklerinde %96 dilimindedir. Yani kilosu, her 100 çocuğun 96 tanesinden daha yüksek, 4 tanesinden ise daha düşüktür.
Çocuğunuz, bu verilere göre baş çevresinde %95 dilimindedir. Yani baş çevresi, her 100 çocuğun 95 tanesinden daha uzun, 5 tanesinden ise daha kısadır.
günaydınlarrr...
kızlar dün akşam iki bardak boza içtim zorla sabah sağdığım sütüm maşallah eskisi gibi şakır şakır gelmeye başladı....deneyin ve görünnn:):)
herkese günaydın
sütüm şimdilik iyi maşallah ama şu bozayı bende deneyeyim bakalım.martta işe başlayacağım şimdiden depolamak lazım.
[
Duphalac bılıyorum canım hamıleyken banada vermıstı doktor hatta..Demek bebekler ıcın olanıda varmıs..Yarın doktorumuza bır soralım olmazsa bende alayım.Sağol canımcım.a.s.
günaydınlarrr...
kızlar dün akşam iki bardak boza içtim zorla sabah sağdığım sütüm maşallah eskisi gibi şakır şakır gelmeye başladı....deneyin ve görünnn:):)
Arkadaşlar ben demir ilacı falan kullanmıyorum onun yerine hergün pekmezli meyve suyu içiyor kızım.
Ama kabızlık sorunu için (ben gaz için almıştım) ama çok güzel tuvalete çıkarıyor sancıson diye bir damla günde 3 kere verin.Bitkisel yağlardan oluşuyor,ilaç gibi değil yani bir deneyin bence.Benim kızım taa 1 aylıktan beri günde ancak 1 kere tuvalete çıkıyor bazen de gün aşırı çıkıyor öyle ne zamandır günde 3-4 olmadı hiç.
günaydın arkadaslarr
emelcim cok geçmiş olsun nasıl mert şimdi
bizde çok huysusuz ilk kez pamukçuk oldu oğlumun agzında benimde bir göğsümde var cok dikkat ediyorum aslında banyo yapmasamda muhakkak yıkıyorum biberonunu kaynatıyorum
karbonatlı sulla temizliyoru hem gögsümü hem agzını inşaalah gecer hemenn
kız valla onur hep saldırıyo bilgisayara tuşlara bastırınca susuyor yoksa ağlıyor
tabi o da haklı annesinin karnına düştü düşeli internetin başında napsın kk onda da bağımlılık yaptı :roflol::roflol:
bk neki kız ?
herkese günaydın
sütüm şimdilik iyi maşallah ama şu bozayı bende deneyeyim bakalım.martta işe başlayacağım şimdiden depolamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?