Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende yatmaya gidiyorum kociş sallıyordu kızı uyudu sanırım inşallah uyanmaz yine bende gidip yatayımmm gözlerim sızlamaya başladı uykusuzluktan hepimize ALLAH RAHATLIK VERSİN

Ayten yok bayadır sabah Ege nin ateşi var demişti birşey mi oldu acaba?

yok canım çok şükür egenin ateşi dün 36 37 arası geldi gitti, bu sabah gene ölçtüm 36,7 idi. takip ediyoruz, dün çok işim vardı ofis dışındaydım gümrükte mal takıldı onunla uğraştım.:lepi:

günaydın..gece 8.30da yattık..üç kez kalktık..sabah 6.15 cıvarı uyandık..şimdiye kadar....azonce sızdı..takrıben 50 dkka uyuruz..ben etrfı toparladım..çamaşırları hallettım..kahvemı yapıp mugeanlıyı açtım..şu gazıosmanpaşa cınayetınden kim çıkacak çok merak edıyorum..bence koca yaptı ama bakalım artık..arabsına atıp bugun cıksammı ıstıklale falan..alışveriş merkzının yuruyen merdıvenlerınden korkuyorum..hem hava alır..ama çok soğuk nemelazım..ağzından burnundan girer..bide dukkanlara gir çık kolay iş deil..8 9 aylık felan olsalar hadıneyse..allahın izniyle şunun şurasında bahara rahatız işallah..mılupa muhallebı aldım..bolca sulanrırıp verıcem..dunkı çızelgede kıloda yuzde 33 luk dılımde cıktık..perşembe dr a goturucem...22nde aşımız var...sağlık ocağında..sedeflerım ve varıslerım coşmuş durumda...eşimimn tayın durumu var bakalım...işallah gıderız bu kasımpaşadan..

canım dün kayınvalidem ıspanak, ısırgan otu, gibi yeşillikleri kaynatmış sonra içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koymuş 2 çorba kaşığı yedirmiş biz 15 gündür meyva sularımnada başladık yarım çay bardağı elma suyu, yarım çay bardağı havuç suyu içiyor günde, sonra ben 350 cc falan süt bırakıyorum hoş son 3 gündür 200 cc bırakabiliyorum, işte son zamnlarda birde 2 kere 60 lık yada 90 lık mama içiyor, akşam ben eve gittikten sonra benimle besleniyor.

he he he alemsin yavv:roflol::roflol::roflol::roflol: çocuklarıda kendimize benzetikk ama erkekelr kk da değil artık bk da yazışır demi:roflol::roflol::roflol:

canım sen bunu direk bize sorsan bizde söylerdik sana yavvv:roflol::roflol::roflol:

kız valla onur hep saldırıyo bilgisayara tuşlara bastırınca susuyor yoksa ağlıyor
tabi o da haklı annesinin karnına düştü düşeli internetin başında napsın kk onda da bağımlılık yaptı :roflol::roflol:

bk neki kız ?

günaydınlarrr...

kızlar dün akşam iki bardak boza içtim zorla sabah sağdığım sütüm maşallah eskisi gibi şakır şakır gelmeye başladı....deneyin ve görünnn:):)

günaydınlarrr...

kızlar dün akşam iki bardak boza içtim zorla sabah sağdığım sütüm maşallah eskisi gibi şakır şakır gelmeye başladı....deneyin ve görünnn:):)

günaydın deryacım gerçekten mi ya demek bu kadar etkili birey boza senin adına çok sevindim bol bol sağarsın artık tontişine sütleri

canım sağol ya inşallah devam edicem içmeye hiç sevmiyorum ama napım tunahanım için içerim valla...ne kadar az mama verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü....

herkese günaydın

sütüm şimdilik iyi maşallah ama şu bozayı bende deneyeyim bakalım.martta işe başlayacağım şimdiden depolamak lazım.

herkese günaydın

sütüm şimdilik iyi maşallah ama şu bozayı bende deneyeyim bakalım.martta işe başlayacağım şimdiden depolamak lazım.

canım kesinlikle şimdiden depola ben depolamıştım 15 poşetim dondurucunun kpağı açık kaldığı için ziyan olmuştu...mutlaka sütün bolken depola sonraları azalabiliyor çünkü...

[

Duphalac bılıyorum canım hamıleyken banada vermıstı doktor hatta..Demek bebekler ıcın olanıda varmıs..Yarın doktorumuza bır soralım olmazsa bende alayım.Sağol canımcım.a.s.

canım duphalacı bizde kullanıyoruz onun sayesinde ege her gün birkere kaka yapıyor. sabah 5 cc akşam 5 cc veriyoruz, ben doktora sordum bağırsaklarda tembellik yaparmı diye yok dedi anne sütünde olan bişey varmış içinde bişey olmaz dedi, zaten büyüyünce ek gıdalarla kendiliğinden yapacak dedi. bence gecikmeden ver çünkü bebekler kaka yapamadığı zaman ıkınırken popolarını çatlatıyolar o zaman daha kötü oluyor ıkınmaktan vazgeçiyolar tekrar canlarının yanacağını sanıyolarmış. delikafadulden

günaydınlarrr...

yemin etttttttttttttt hemen alayım bende şimdi ısırgan çayı içiyodum, ayva işe yaramadı havuçta yaramadı su daaaa:içelim: inşallahh boza bende yarar nerden aldın canım hazırmı satılıyor.

senin kız tuvaletemi çıkıyorrr maaşşaallahhh ne çabuk bizimki hala altına yapıyor hehehe nasıl alıştı hemen bizede söylede bezlere bir ton para vermiyelim gülcüm.kaydirigubbakcemile3

canım dün çok yoğundu gömemişim çok geçmiş olsun, ama pamukçuk öyle uzun süreli bişey değil sanırım benimkindede konak var hala geçmedi ben yağ falan sürüp tarıyorum her banyoda ama sanırım zamanla geçecek. a.s.

bebekler kulubu gııııkaydirigubbakcemile3

kızlar zinco gaz damlası var ya onun ağzı açıldıktan sonra kullanım ömrü ne kadar bilen var mı ?
onur 2 aylıkken almıştık şimdi kullansam birşey olur mu ?

herkese günaydın

kesinlikle depola sonra çok faydasını göreceksin ben üşendim fazla depolamadım çok sıkıntı yaşadım süt yetiştireceğim diye ..... çıktı yaniii, mutlaka her fırsattaaa sağ koy meselaa sabah uyandığında gündüzleri bir göğsünü emzir diğerini sağ at buzluğaa canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…