- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.641
yemin etttttttttttttt hemen alayım bende şimdi ısırgan çayı içiyodum, ayva işe yaramadı havuçta yaramadı su daaaa:içelim: inşallahh boza bende yarar nerden aldın canım hazırmı satılıyor.
aşkolsun aytencimben sana dün yazdım ama geçmişi okumadın demek....gece yatmadan önce iç ve sabah sağ diye...ama nerde okuan yok....delikafaduldensenağlamasenağlama
Herkese merhaba ben birşey soracağım..Pişik olmaması için ne kullanıyorsunuz ek gıdalara başladım popomuz kırmızı kırmız oldu ne tavsiye edersiniz uni baby %25 ve %40'lık pişik kremlerini kullanıyoruz..Teşekkürler
canım ben nivea kullanıyorum en ufak bi kızarıklıkta hemen geçiriyor çok memnunum
kızım bugün tam 5 aylık oldu :)))))))))))))))
Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı
maşallahh duru kızmımzaaa yaaaa allah uuzn uzuzn ömürler versin inşallah canım
evet canım benim hamileliğimin son ayında ortaya çıktı doğumdan sonra takip ettrin demişti doktor ben 1 aykken başaldım takibee bizimkinin sol böbreği hala büyük pelvis darlığı var işte bakalım bazı bebeklerde kendiliğnden düzeliyomuş bazılarıda düzelmiyomuş amliatla düzeltiyolarmış bence içinde kalmasın ultrason mutlaka çektir. a.s.
kesinlikle depola sonra çok faydasını göreceksin ben üşendim fazla depolamadım çok sıkıntı yaşadım süt yetiştireceğim diye ..... çıktı yaniii, mutlaka her fırsattaaa sağ koy meselaa sabah uyandığında gündüzleri bir göğsünü emzir diğerini sağ at buzluğaa canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?