Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen duygucum ya demek ki bu modellerin hepsi böle yapıyor:)bizimkide elini çıkarmıyor ağzından demek ki damakları kaşınıyor gerçekten yavrucukların ya

yemin etttttttttttttt hemen alayım bende şimdi ısırgan çayı içiyodum, ayva işe yaramadı havuçta yaramadı su daaaa:içelim: inşallahh boza bende yarar nerden aldın canım hazırmı satılıyor.

aşkolsun aytencimben sana dün yazdım ama geçmişi okumadın demek....gece yatmadan önce iç ve sabah sağ diye...ama nerde okuan yok....delikafaduldensenağlamasenağlama

Herkese merhaba ben birşey soracağım..Pişik olmaması için ne kullanıyorsunuz ek gıdalara başladım popomuz kırmızı kırmız oldu ne tavsiye edersiniz uni baby %25 ve %40'lık pişik kremlerini kullanıyoruz..Teşekkürler

aytencim sütü sormuşsun ya...ben bu hafta düzenli gidemedim eczanye..görümcem geldi kızıyla...dün gitti..kayınvalidem kızıyla gezmekten bakamadı duruya..ben evdeydim genelde....hatta bugün yine gelmedi....bazen sinir oluyorum...bakıcı tutayım sen yanında dur ddim istemedi ben bakarım dedi...hergün bir bahane buluyor ta öğleen sonra geliyor...nasıl işe gitmek benimki anlamadım..az önce aradı gidecekmisin geleyimmi işimi yarım bırakıp dedi...işi de yastık havalandırıyormuş....ben de sağıp dolaba atıyorum...evde olduğum için emziriyorum emmediği göğsümü sağıyorum...ancak 40-50 cc çıkıyor canım...onu da bu arada dişdolayısıyla emme sorunu yaşadığı için biberonla içiriyorum emmeden sonra....ama sabah sağdığımı saklıyoırum...gece bıoza içip yatıyorum 2 gecedir...dün 110 bugün 120 cc çıktı...50-60 cci geçmezdi ...sen de iç canım...

canım ben nivea kullanıyorum en ufak bi kızarıklıkta hemen geçiriyor çok memnunum

deryacım üzeinde pişik kremi mi yazıyor pişik önleyici mi?ben chicco kullanıyordunm denemk için niveaya geçtim....eczanede 2 çeşit var ama sanki farkı yok gibi geldi de bana..

Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı

Canım dişleri çıkacak yakında , şimdilerde suları akıyor hep. Doktora sordum hatta benimki erken çıkaracak diye bile düşündüm.Adam bakmadı bile, 6.ayda çıkarlar, şimdilerde ağız suları çok akar dedi. Valla önlük takıyom hep yoksa hep ıslağız.
Göğsünü kolla sende , havalar soğuk ıslatıp üşütmesin canım..

SAol canım;
bu hafta istiyorum götürüp göstermek. Biz ultrason çektirip çocuk doktoruna göstermiştik, sen başka özel bi doktora falan gösterdin mi?

tavsiyen için sağol cnm.rep verecektim amma velakin biraz istirahat verdi bana.borcum olsun canikom.kaydirigubbakcemile2

herkeslere günaydın güzel bir gün olsun hepimiz için
miniği uyuttum aslında benimde uykum var sabah sekizde dikildi ayağa mecburen bende nasıl zor geliyo uyku gözümden akıyo ama sıpanın umurunda değil sabah sabah kucak istiyo
bugün pek işimde yok dünden yemeğim var sabah ta süpürge açtım sadece oturma odasına yeter heralde şimdide canım sıkılıyo yaz gelsede minikleri alıp dışarı atsak kendimizi şidi hasta olur diye banyo yaptırmaya bile korkuyom malum doğal gaz evi ısıtmıyo bide ufo yakıyoz

sizde durumlar nasıl

bu rada kızlar bu rep nedir ?yenirmi içilirmi?
nasıl vercez ben bilmiyom biraz fransız kaldım galiba

kızlar nivea pişik kremi deryacım...ben hep onu kullandım ve çok memnunum şimdi bile diyorum ya bi kızarsa bi kere sürüyom hemen geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…