- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.621
Geçmiş olsun canım ya ben görmedim yazdıgını.Şimdi ıyımıs kıyamam ben kuzuma.yok canım çok şükür egenin ateşi dün 36 37 arası geldi gitti, bu sabah gene ölçtüm 36,7 idi. takip ediyoruz, dün çok işim vardı ofis dışındaydım gümrükte mal takıldı onunla uğraştım.:lepi:
canım sen bunu direk bize sorsan bizde söylerdik sana yavvv:roflol::roflol::roflol:
kızlar dün doktora gttim egenin böbreklerinde reflü yokmuş yani idrarın idrar torbasından böbreklere geri kaçışı yokmuş, şimdilik antibiyotiğe devam aylık idrar tahlilleri yapılacak, 2 ayda birde böbrek ultrasonu çekilecek 2 yaşına kadar takip edilecek dedi kendiliğinden açılmazsa darlık ameliyat olacakmış allahım hayırlısıyla inaşşallahh kendiliğinden düzelir.
aytencim valla antalya da bim var mı bilmiyorum ben bim marketten aldım dün...[/QUO
hemen aşağıda var gidip alayım canım çok sağol. allahım inşallah işe yarar yaa, peki sağdınmı hiç kaç cc fark etti deryacım.kaydirigubbakcemile2
canım sabahları azalmıştı 50 cc çıkıyodu bu sabah 130 cc.çıktı tek göğsümden...
günaydınnn
Süt veren annişler bol bol sütleriniz olsun inşallahhh
Bol gülücüklü ve huzurlu bir gün olsun hepimize....
:dance::dance::teytey:
kızlar dün doktora gttim egenin böbreklerinde reflü yokmuş yani idrarın idrar torbasından böbreklere geri kaçışı yokmuş, şimdilik antibiyotiğe devam aylık idrar tahlilleri yapılacak, 2 ayda birde böbrek ultrasonu çekilecek 2 yaşına kadar takip edilecek dedi kendiliğinden açılmazsa darlık ameliyat olacakmış allahım hayırlısıyla inaşşallahh kendiliğinden düzelir.
Aytencim selam canım;
Sizinde hamilelikte mi çıkmıştı böbrek sorunu? Daha önce konuşmuştuk sanırım ama , hatırlayamadım. Şimdi nasıl bi sıkıntı çıkmıştı , doktora gittiniz?
Benim hamileliğimde de kızımın sağ böbreğini biraz büyük görmüştü. En son zamanlarda ise bu düzelmişti. ama benim aklımda soru işareti kaldı. Bide ters bebek olduğu için doğduktan sonra kalça ultrasonu çektir demşti doğum doktorum.
1.aylıkken çektirdik ama böbreğini göstermeyi unuttuk. Kalçasını biraz gevşek gibi tam gelişim bitmemiş gibi görmüştü. Kalın bez kullanabilirsin demişlerdi.
Ondan sonra bi daha gitmedik.Kerata şimdi de çok hareketli, ayakta durup dimdik basıyo, ve hep ayakta olsun istiyo. Çok da kuvvetli maaşallah. ERken yürüteç alacakmışız gibi valla. Hep ayakta dursun istiyo.
Ben bu hafta gidip hem kalçaya hem de böbreğine ultrason iile göstermek istiyorum. Çok da ayaklarına basıldığı için aklıma takıldı. Senin de böbreği büyük görülüp mü bunlar çıktı?
kızlar zinco gaz damlası var ya onun ağzı açıldıktan sonra kullanım ömrü ne kadar bilen var mı ?
onur 2 aylıkken almıştık şimdi kullansam birşey olur mu ?
Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı
aytencim özelden mesaj attım canım geldi mi?
Ay canım ya sağol bizde kaç kere değiştiriyoruz üstünü bu yüzden giydirmeli önlük falan hak getire....
Bu arada kopmayız ya inşallah neden kopalım ama ben site kapanır diye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?