Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese Günaydın,güzel birgün olsun inşallah...

Geçmiş olsun canım ya ben görmedim yazdıgını.Şimdi ıyımıs kıyamam ben kuzuma.
canım sen bunu direk bize sorsan bizde söylerdik sana yavvv:roflol::roflol::roflol:
Demi doğru söylüyorsun:roflol::roflol:

kızlar dün doktora gttim egenin böbreklerinde reflü yokmuş yani idrarın idrar torbasından böbreklere geri kaçışı yokmuş, şimdilik antibiyotiğe devam aylık idrar tahlilleri yapılacak, 2 ayda birde böbrek ultrasonu çekilecek 2 yaşına kadar takip edilecek dedi kendiliğinden açılmazsa darlık ameliyat olacakmış allahım hayırlısıyla inaşşallahh kendiliğinden düzelir.

canım hep iyi şeyler düşün inşallah hiçbişi olmaz kendiliğnden düzelir...çok geçmiş olsun

günaydınnn
Süt veren annişler bol bol sütleriniz olsun inşallahhh

Bol gülücüklü ve huzurlu bir gün olsun hepimize....

:dance::dance::teytey:

Aytencim selam canım;
Sizinde hamilelikte mi çıkmıştı böbrek sorunu? Daha önce konuşmuştuk sanırım ama , hatırlayamadım. Şimdi nasıl bi sıkıntı çıkmıştı , doktora gittiniz?
Benim hamileliğimde de kızımın sağ böbreğini biraz büyük görmüştü. En son zamanlarda ise bu düzelmişti. ama benim aklımda soru işareti kaldı. Bide ters bebek olduğu için doğduktan sonra kalça ultrasonu çektir demşti doğum doktorum.
1.aylıkken çektirdik ama böbreğini göstermeyi unuttuk. Kalçasını biraz gevşek gibi tam gelişim bitmemiş gibi görmüştü. Kalın bez kullanabilirsin demişlerdi.
Ondan sonra bi daha gitmedik.Kerata şimdi de çok hareketli, ayakta durup dimdik basıyo, ve hep ayakta olsun istiyo. Çok da kuvvetli maaşallah. ERken yürüteç alacakmışız gibi valla. Hep ayakta dursun istiyo.
Ben bu hafta gidip hem kalçaya hem de böbreğine ultrason iile göstermek istiyorum. Çok da ayaklarına basıldığı için aklıma takıldı. Senin de böbreği büyük görülüp mü bunlar çıktı?

evet canım benim hamileliğimin son ayında ortaya çıktı doğumdan sonra takip ettrin demişti doktor ben 1 aykken başaldım takibee bizimkinin sol böbreği hala büyük pelvis darlığı var işte bakalım bazı bebeklerde kendiliğnden düzeliyomuş bazılarıda düzelmiyomuş amliatla düzeltiyolarmış bence içinde kalmasın ultrason mutlaka çektir. a.s.

kızlar zinco gaz damlası var ya onun ağzı açıldıktan sonra kullanım ömrü ne kadar bilen var mı ?
onur 2 aylıkken almıştık şimdi kullansam birşey olur mu ?

fatmacım inan bilmiyorum netten araştır istersen yada at gitsin bebeklerde çoğuşey 15 günlük buda öyledir heralde

Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı

Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı

benimkide öyle canım merak etme doktor 4. aydan sonra dişetleri dişler için hazırlık yapıyomuş benimkinin hattaaa gün içinde bir sürü kıyafeti değişiyor önü ıslanıyor çünkü onun için canını sıkma normal. :ecrin_bebek:

Ay canım ya sağol bizde kaç kere değiştiriyoruz üstünü bu yüzden giydirmeli önlük falan hak getire....
Bu arada kopmayız ya inşallah neden kopalım ama ben site kapanır diye korkuyorum...

Aytencım cok sevındım valla inşallah kendi kendine geçer..Egedede sol böbrekte minimal belirginleşme çıkmıştı ya doktor kendi kendine geçer dedı ama ben yıne ıdrar tahlılı ve ultrasonla takıp edıyorum senın gıbı.Allah korusun bebıslerımızı:Saruboceq:

Ay canım ya sağol bizde kaç kere değiştiriyoruz üstünü bu yüzden giydirmeli önlük falan hak getire....
Bu arada kopmayız ya inşallah neden kopalım ama ben site kapanır diye korkuyorum...

Bizde kusmadan zaten degısıyorduk sımdı kusmadıgı zamanlardada salyalardan değişiyoruz.Zaten eli butun gun agzında sırılsıklam ol el tükürük içinde:bbo:Sonra elini yuzune surer yüzde tükürük içinde.Süreki siliyorum ama nafile:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…