Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlarrr bugün geçkaldım mesaimi kesmeyin olurmuuuuu :roflol: ama fazla kalamıcam komşuma davetliyim diğer bir komşumuz taşınıyor ona veda partisi yapıyozdaa sonra gelirim artık yinee

aynen bacım aynen bende hep pc başındaydım benimkide arada kucağıma alıyorum pc başındayken hemen atıyor kendini klavyeye (bebek kulübü bebekkk)

canım sağol ya inşallah devam edicem içmeye hiç sevmiyorum ama napım tunahanım için içerim valla...ne kadar az mama verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü....
ay bende sevmiyorum ama dün aldım gene bugün fultime herbişeyden yiyip içicem artıkk inşallah çoğalırr

hadi hayırlısı canım gözün aydın inşallah hiçbişeycik olmaz bebişine
günaydınnn
Süt veren annişler bol bol sütleriniz olsun inşallahhh

Bol gülücüklü ve huzurlu bir gün olsun hepimize....

:dance::dance::teytey:

saol canımmm inşallah inşallahhhhh aahhhh süt ahhhh nerelerdesinnnn:roflol:

Kızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı
evet canım ben önlük kullanıyorum artık hep kıyafetlere yetişemez olmuştum çünkii
kızım bugün tam 5 aylık oldu :)))))))))))))))

hay maşallahhhh 5 yaşınıda birlikte görürüz inşallahhh

canım ben nivea kullanıyorum en ufak bi kızarıklıkta hemen geçiriyor çok memnunum
bende niveadan kullanıyorum hemde popolin kullanıyorum arada aslında her markadan var evde ne ararsan yanii :roflol: nivea bana numune gelmişti denedim gerçekten hoş bişii mavi tüplü bendekii

bu rada kızlar bu rep nedir ?yenirmi içilirmi?
nasıl vercez ben bilmiyom biraz fransız kaldım galiba
bacım yenilmez içilmez ama verilirr şimdi benim mesajımın üstünde terazi gibi bişii var tıkla orayı tıkla tıkla bir kutucuk açolacak oraya benle ilgili bir kısa yorum yapp ve onayla sonra benim mesajımın sağ tarafındaki yeşil kutucuğun yanındaki sayı artıyorr ona rep deniyor iştee

kızlar nivea pişik kremi deryacım...ben hep onu kullandım ve çok memnunum şimdi bile diyorum ya bi kızarsa bi kere sürüyom hemen geçiriyor.

bende deniyorum evet geçiriyor gerçekten poposu saten gibi oluyor kızarıklık geçiyor

günaydınlarrr...

kızlar dün akşam iki bardak boza içtim zorla sabah sağdığım sütüm maşallah eskisi gibi şakır şakır gelmeye başladı....deneyin ve görünnn:):)

kızlar ben ne zamndır yazıyorum boza için diye..BOZAAAAAAA İÇİN.Benim bir gögsümden 20-30 cc anca çıkardı.şimdi bir tanesinden 150 cc çıkıyor.maşallahkızlar inanın 1 aydır dün ilk defa boza içmedim.dün ilk defa bebeğimin aç olduğunu hissettim ve mama verdim.mamayı öyle bir aldı ki anlatamam.çok açıkmış.normalde diliyle iterdi.bir de BEBEĞİNİZ SİZİ EMERKEN DİĞERİNİ SAĞIN..bu çok önemli.farkını göreceksiniz.bir de SABAHLARI..:ecrin_bebek:
bu arada 3 gündür falan giremiyorum.löy löy geziyoruz.sizleri özledim valla.aytencim kopmayız birnbirimizden canım.ben seni bırakmam.Eller ayırsa bile, yıllar ayırsa bile ,yollar ayırsa bile ,biizz ayrılalamayııızzzzzzzz.birden bu şarkı sözleri içimden çıkıverdi..kaydirigubbakcemile3Şeniz

inşallah canım ayrılmayız ama bazen insan bakıyor kimsecikler yok, aklına geliveriyor ya bir gün kimse girmezse diyeee çok merak ediyorum ne kadar süre daha buradan hepberaber görüşürzü, ben çok alıştım çünkü. keşke istanbulda olsaydım kesin tanışırdım sizlerle gelridim her hafta sonu birinize çaya.kaydirigubbakcemile

canım gerçekten ya inanamadım valla şimdi daha da çok içicem yeter ki çok çok gelsin sen nerden duydun bu boza işini ya ben zaten burdan duydum da dün akşam aldım içtim...iyiki de içmişim aytencim de alacaktı bi de o denesin bakalım inşallah hepimizin bol bol sütü olur

Çocuğunuz, bu verilere göre boy istatistiklerinde %97 dilimindedir. Yani boyu, her 100 çocuğun 97 tanesinden daha uzun, 3 tanesinden ise daha kısadır.

Çocuğunuz, bu verilere göre kilo istatistiklerinde %100 dilimindedir. Yani kilosu, her 100 çocuğun 100 tanesinden daha yüksek, 0 tanesinden ise daha düşüktür.

Çocuğunuz, bu verilere göre baş çevresinde %99 dilimindedir. Yani baş çevresi, her 100 çocuğun 99 tanesinden daha uzun, 1 tanesinden ise daha kısadır.

buğün aşımız vardı.oğlumun boy, kilo ve baş çizelgesi böyle çıktı maşallh.aslında kilosu 8500 çıktı sağlık ocağında ama ben 8200 diye yazdım.kıyafetlerini çıkarmamaışlardı.boyu doğrudur çünkü 1 hafta önce dr. muz 68,5 ölçmüştü.buğün 69 çıktı.ayy çok ta iri olmasın diyorum ama zaten hareketlenince kilo kaybedecek diye avunuyorum.darısı sizinkilerin başına.allh sağlık versin.önce önemli olan o çünkü

canım bana bir öğretmen arkadaşım söylemişti.boza iç yarım saat sonra emzir demişti.şakır şakır gelir demişti.ben denedim gerçekten farketti.1 aydır hiç kesintisiz devam ediyorum.sürekli de boza diye burdan sesleniyorum.tekrar BOZAAAAAAAAAAA..
bozanın içine arada leblebi ve bol tarçın koyuyorum.tv. de dr. söyledi bir de , zaten TARÇIN da sütü artıryormuş.ben bozayı içemiyorum.kaşıkla yiyorum.çok yoğun oluyor.

bir de benim bebişin de ağzı tükürükleri çook akıyor.dr.2 aydan sonra olması çok normal dedi.

senin kız tuvaletemi çıkıyorrr maaşşaallahhh ne çabuk bizimki hala altına yapıyor hehehe nasıl alıştı hemen bizede söylede bezlere bir ton para vermiyelim gülcüm.kaydirigubbakcemile3
Ne dalga geçiyon lan kibar olalım dedik yanii:mymeka:

ohooo biz de merkezi sistem yani doğalgaza ayda 220 +60 ytl aidatla veriyoruz ısınamıyoruz doğru dürüst 24 saat elektrikli ısıtıcı da çalışıyor e tabii böyle olunca elektrikte 200 gelmiş anasını satayım.

ipek doğduğundan beri nivea pişik önleyici krem ve niveanın ıslak mendilini kullanıyorum. hiç pişik olmadı.
birde niveanın onarıcı bakım kremi var oda kızarıklık pişik tahriş filan olursa iyi geliyor geçiriyor.

gelirseniz zaten bana uğramadan sınırdan geçemezsiniz ona göreeee

aytencim 2 yıldır 1 haftalığına antalya ya geldik tatile..eşimin patronu saolsun.2 yıldır istediğimiz otelde tatil veriyor.ilk yıl lara da , ikinci yıl belekte otele gittik.bu sene de krizden sebe deyip verir mi bilmiyom.ama verirse bodruma gitmeyi düşünüyoruz.eğer antalyayı seçersek seni ve bebşini çok görmek isterim.artık ne zamn olursa antalya ya geldiğimiz de buluşmak isterim..seni de ist. a bekleriz yani şekerççiim.kaydirigubbakcemile5:içelim:

AKREP
Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Güzel gözlerin,
gururun, albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim, senin kadar
yaptigi isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik. Allah senin soyunu
eksik etmesin. Sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen, insana senin için
Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim demisse sana fesat diye,
onlarin hepsi....... ........ Neyse, yine açtıracaklar agzımı. Senin
güzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden, duymazdan gel
o fesatlari.

eşimin burcu akrep valla güldüm.gözleri çok güzeldir eşimin.ve de yakışıklıdır.sölemesi ayıııp.
YAY
Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu. Sanatkar, vefakar, dogru
dürüst insan dedikleri sen olsan gerek. İçinde bir tek yay olmayan bir
arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben. Senin heyecan
budalasi oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren
enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen. Senin havan
bile yeter güzelim. Çatlasin çekemeyenlerin.

bu da benim..sölemesi ayııp bu da tutmuş
çok mütavaziyiim canıım naniknaniknaniknanikdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

mommycim gülcüm sen hiç buraya resmini koymuşmuydun. ben hatırlayamadımda. senide çok merak ediyorum canım. çok tatlısın.

babasını çağırdım sahıle götürdü..bi kahve içip geldik..durmadı saolsun..ama yınede şükür bi temız hava aldım..aytencım bızım larada evımız var yazları bıkaç ay antalyadayız..buyaz bebişle gıdebılırısem senı tanımak ısterım..antalya harıka ama yazları cehennem..denıze dedemandan gırıyoruz..zor gıdıyoruz denıze bıle..gece hayatı bı tuhaf hiç eğlenememişimdir..rus istilasında heryer..amabereketlı ve onca sıcaga ramen su fışkırıyo topraklarından..yerlısıde iyidir.ekseri yörüktür..toprak zenginidir..hoş sohbet ama bıraz tembeldırler :)nitekım antalyada yaşanır..koca koca evler..kıralar ucuz..çarşı pazarı ucuz..

dedemanın ordamı eviniz ne güüzel yakınız bende laura alışveriş merkezinin ilerisindeyim yazın buraya gelecek olan çokmuş yaaaa inşallahh görüşmek kısmet olur ya

Son düzenleme:

biz iki aydır doğalgaza 335+375 ödüyoruz..-tatlicadiarzu- kombi bizim ev istediğimiz kadar açıyoruz..kaydirigubbakcemile2
babası ödesinnnn oğlum üşümesin yeter ki ev baya sıcak oluyor son zamanlarda eşim evde şort tişort oturuyorr ben sıcağı seviyorumm:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…