- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.661
aynen bacım aynen bende hep pc başındaydım benimkide arada kucağıma alıyorum pc başındayken hemen atıyor kendini klavyeye (bebek kulübü bebekkk)kız valla onur hep saldırıyo bilgisayara tuşlara bastırınca susuyor yoksa ağlıyor
tabi o da haklı annesinin karnına düştü düşeli internetin başında napsın kk onda da bağımlılık yaptı :roflol::roflol:
bk neki kız ?
ay bende sevmiyorum ama dün aldım gene bugün fultime herbişeyden yiyip içicem artıkk inşallah çoğalırrcanım sağol ya inşallah devam edicem içmeye hiç sevmiyorum ama napım tunahanım için içerim valla...ne kadar az mama verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü....
hadi hayırlısı canım gözün aydın inşallah hiçbişeycik olmaz bebişinekızlar dün doktora gttim egenin böbreklerinde reflü yokmuş yani idrarın idrar torbasından böbreklere geri kaçışı yokmuş, şimdilik antibiyotiğe devam aylık idrar tahlilleri yapılacak, 2 ayda birde böbrek ultrasonu çekilecek 2 yaşına kadar takip edilecek dedi kendiliğinden açılmazsa darlık ameliyat olacakmış allahım hayırlısıyla inaşşallahh kendiliğinden düzelir.
günaydınnn
Süt veren annişler bol bol sütleriniz olsun inşallahhh
Bol gülücüklü ve huzurlu bir gün olsun hepimize....
:dance::dance::teytey:
evet canım ben önlük kullanıyorum artık hep kıyafetlere yetişemez olmuştum çünkiiKızlar bişi sorucam ya benim bebişimin ağzı sürekli ve çok akıyor sizinkilerde de aynı şey oluyor mu?bi problem yoktur dimi sürekli su gibi akıyor ağzı
kızım bugün tam 5 aylık oldu :)))))))))))))))
bende niveadan kullanıyorum hemde popolin kullanıyorum arada aslında her markadan var evde ne ararsan yanii :roflol: nivea bana numune gelmişti denedim gerçekten hoş bişii mavi tüplü bendekiicanım ben nivea kullanıyorum en ufak bi kızarıklıkta hemen geçiriyor çok memnunum
bacım yenilmez içilmez ama verilirr şimdi benim mesajımın üstünde terazi gibi bişii var tıkla orayı tıkla tıkla bir kutucuk açolacak oraya benle ilgili bir kısa yorum yapp ve onayla sonra benim mesajımın sağ tarafındaki yeşil kutucuğun yanındaki sayı artıyorr ona rep deniyor işteebu rada kızlar bu rep nedir ?yenirmi içilirmi?
nasıl vercez ben bilmiyom biraz fransız kaldım galiba
kızlar nivea pişik kremi deryacım...ben hep onu kullandım ve çok memnunum şimdi bile diyorum ya bi kızarsa bi kere sürüyom hemen geçiriyor.
günaydınlarrr...
kızlar dün akşam iki bardak boza içtim zorla sabah sağdığım sütüm maşallah eskisi gibi şakır şakır gelmeye başladı....deneyin ve görünnn:):)
kızlar ben ne zamndır yazıyorum boza için diye..BOZAAAAAAA İÇİN.Benim bir gögsümden 20-30 cc anca çıkardı.şimdi bir tanesinden 150 cc çıkıyor.maşallahkızlar inanın 1 aydır dün ilk defa boza içmedim.dün ilk defa bebeğimin aç olduğunu hissettim ve mama verdim.mamayı öyle bir aldı ki anlatamam.çok açıkmış.normalde diliyle iterdi.bir de BEBEĞİNİZ SİZİ EMERKEN DİĞERİNİ SAĞIN..bu çok önemli.farkını göreceksiniz.bir de SABAHLARI..:ecrin_bebek:
bu arada 3 gündür falan giremiyorum.löy löy geziyoruz.sizleri özledim valla.aytencim kopmayız birnbirimizden canım.ben seni bırakmam.Eller ayırsa bile, yıllar ayırsa bile ,yollar ayırsa bile ,biizz ayrılalamayııızzzzzzzz.birden bu şarkı sözleri içimden çıkıverdi..kaydirigubbakcemile3Şeniz
e hadi bana güle güleeeee kızımla komşu gezmesine gidicezzz
kızlar ben ne zamndır yazıyorum boza için diye..BOZAAAAAAA İÇİN.Benim bir gögsümden 20-30 cc anca çıkardı.şimdi bir tanesinden 150 cc çıkıyor.maşallahkızlar inanın 1 aydır dün ilk defa boza içmedim.dün ilk defa bebeğimin aç olduğunu hissettim ve mama verdim.mamayı öyle bir aldı ki anlatamam.çok açıkmış.normalde diliyle iterdi.bir de BEBEĞİNİZ SİZİ EMERKEN DİĞERİNİ SAĞIN..bu çok önemli.farkını göreceksiniz.bir de SABAHLARI..:ecrin_bebek:
bu arada 3 gündür falan giremiyorum.löy löy geziyoruz.sizleri özledim valla.aytencim kopmayız birnbirimizden canım.ben seni bırakmam.Eller ayırsa bile, yıllar ayırsa bile ,yollar ayırsa bile ,biizz ayrılalamayııızzzzzzzz.birden bu şarkı sözleri içimden çıkıverdi..kaydirigubbakcemile3Şeniz
aytencim bu sene kaş a gidecek olursak yine valla gelir uğraraım ben sana ne de olsa aabayla gideriz biz tatile...
canım gerçekten ya inanamadım valla şimdi daha da çok içicem yeter ki çok çok gelsin sen nerden duydun bu boza işini ya ben zaten burdan duydum da dün akşam aldım içtim...iyiki de içmişim aytencim de alacaktı bi de o denesin bakalım inşallah hepimizin bol bol sütü olur
Ne dalga geçiyon lan kibar olalım dedik yanii:mymeka:senin kız tuvaletemi çıkıyorrr maaşşaallahhh ne çabuk bizimki hala altına yapıyor hehehe nasıl alıştı hemen bizede söylede bezlere bir ton para vermiyelim gülcüm.kaydirigubbakcemile3
ohooo biz de merkezi sistem yani doğalgaza ayda 220 +60 ytl aidatla veriyoruz ısınamıyoruz doğru dürüst 24 saat elektrikli ısıtıcı da çalışıyor e tabii böyle olunca elektrikte 200 gelmiş anasını satayım.herkeslere günaydın güzel bir gün olsun hepimiz için
miniği uyuttum aslında benimde uykum var sabah sekizde dikildi ayağa mecburen bende nasıl zor geliyo uyku gözümden akıyo ama sıpanın umurunda değil sabah sabah kucak istiyo
bugün pek işimde yok dünden yemeğim var sabah ta süpürge açtım sadece oturma odasına yeter heralde şimdide canım sıkılıyo yaz gelsede minikleri alıp dışarı atsak kendimizi şidi hasta olur diye banyo yaptırmaya bile korkuyom malum doğal gaz evi ısıtmıyo bide ufo yakıyoz
sizde durumlar nasıl
Herkese merhaba ben birşey soracağım..Pişik olmaması için ne kullanıyorsunuz ek gıdalara başladım popomuz kırmızı kırmız oldu ne tavsiye edersiniz uni baby %25 ve %40'lık pişik kremlerini kullanıyoruz..Teşekkürler
gelirseniz zaten bana uğramadan sınırdan geçemezsiniz ona göreeee
babasını çağırdım sahıle götürdü..bi kahve içip geldik..durmadı saolsun..ama yınede şükür bi temız hava aldım..aytencım bızım larada evımız var yazları bıkaç ay antalyadayız..buyaz bebişle gıdebılırısem senı tanımak ısterım..antalya harıka ama yazları cehennem..denıze dedemandan gırıyoruz..zor gıdıyoruz denıze bıle..gece hayatı bı tuhaf hiç eğlenememişimdir..rus istilasında heryer..amabereketlı ve onca sıcaga ramen su fışkırıyo topraklarından..yerlısıde iyidir.ekseri yörüktür..toprak zenginidir..hoş sohbet ama bıraz tembeldırler :)nitekım antalyada yaşanır..koca koca evler..kıralar ucuz..çarşı pazarı ucuz..
ohooo biz de merkezi sistem yani doğalgaza ayda 220 +60 ytl aidatla veriyoruz ısınamıyoruz doğru dürüst 24 saat elektrikli ısıtıcı da çalışıyor e tabii böyle olunca elektrikte 200 gelmiş anasını satayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?