- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.121
ben buradayım kızlar.. ee ya benim oğlan emdikten sonra dik tutuyorum ya öyle bir geğiriyor ki sölemesi ayıp ben bile öyle ses çıkaramam.emerken çok hızlı emiyor ve hava yutuyor.bu sabah sağ göğsüm o kadar doluydu ki maşşlah oğlum ememedi.çünkü sütüm ileri doğru tazikli bir şekilde fışkırıyordu.boğazına kaçtı.ozamn da korkup ağlıyor emmek istemiyor.hemen sağdım 150 cc çıktı.maşlaah.daha beklesem gelecekti bıraktım.dondurucuda 1500 gr. sütüm oldu.maşallh.gerçi okula giderken onlar hep tükenecek.ben biraz da sütlerimin bol olmasına tatlıya bağlıyorum.çok tatlı tüketiyıorum.bir oturuşta 4-5 dilim kek ( çikolata sosu falan) yiyorum.gün içinde çikolata, bisküvi allah ne verdiyse yiyorum.fil gibi iştahım açık .çok şükür.. eskiden yiyememekten dert yanıyordum.zayıfım diyordum.şimdi yemekten kendimi alamıyorum .şunun ortası yok mu yawwwwww...dün çok tatlı şeyler yemiştim.sabahta böle oldu.
sizlere tavsiyem 1) BOZA 2) tatlılar..3) bol su 4) meyveler ve yeşillik ( bu da sütün vitamin ve mineralinin artması için) 4) sütüm yok demeyin geliyor artacak deyin. ben öyle yaptım.benim bir dönem ( depresyondayken ) kesildi gibi birşeydi..ama bakın azmettim yedim içtim emzirdim..allahıma çok şükür.
azimli arkadaşım benim, çok iyisin çok hoşsun paylaşımın için de ayrıca çok tenk yu ama senin söylediklerini yersek oluruz bir fıçıkaydirigubbakcemile3 sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
daha once arkadaslara anlattıgımdan kopyaladım canım..
resim koymak için ise,
ImageShack® - Image Hosting sitesine giriyorsun.. ;
1- Gözat' a tıklayıp bilgisayarından koymak istediğin resmi seçiyorsun.
2- resmi seçtikten sonra Host it' butonuna tıklıyorsun..
3- gelen sayfada resmin küçük halini önizleme şeklinde gösterecek..
4- o önizleme nin altında yer alan ilk sıradakı link i kopyalıyorsun.
5- kopyaladığın linki burada mesaj bölümüne yapıştır diyip yolluyorsun.
6- eğer resim burada cok buyuk cıkarsa işlemin en başına dönüp resimi bilgisayardan seçtikten sonra,
gözat butonunun altında resize image yazan yeri işaretleyip resmin olması gereken boyutunu ayarlıyorsun..
(320x240 - 640x480 gibi) sonra host it diyorsun..
ama ilk denemende resim burada buyuk cıkmazsa 6. maddeden sonrasını yapmana gerek yok.. :1rolleyes:
tamam canım.. yerimseniben
bende baslarda ıkı ay prıma kullandım sonra huggıese gectım huggıes gercekten cok ıyı geldı bıze ıslak mendılı de bezı de.. kalıbı kuru tutması bantları ozellıkel bel esneklıgı gercekten cok ıyı.. ama degıstırıcez dedık sımdıde bır tutturamadık cıdden herseyın ıyısı yurt dısı malları ne yazıkkıı..betülcüm ne yalan söyliyim ben değiştirmeyi düşünmedim prima kullanıyorum hala alternatif bişey yok molfix ve huggies denedim ama primadan memnun um
ben dalin kullanıyorum betül memnunum üçlü paketide 8 tl civarında hani uygunda bence ama bende 3 günsonra 4 ayı dolucak hiç pişik olmadı kızarıklık bile olmadı
betül molfix e vitaminli papatya özlü ıslak mendili harika bana kokusu gayet güzel geldi bir dene belki beğenirsin canım
evy baby ı denemedım canım ona da bakayım dıyorum ama kotu begenmedıgın de de bu sefer butun paketı bıtırmeklede ugrasıyorsun.. baby star aldım daha kullanmadan kendım begenmedım bı kere Allahtan gorumcemın kızı var da ona verdım o kullanıyor.. :bbo: unı baby ı de ılk dogdugu zamanlarda kullanmıstım cok ıslak gelmıstı bana bılmıyorum aynısımıdır bır kac cesıdı var ama kurulamak gerekıyordu onunla sıldıkten sonra.. nıvea ı bende kullandım ılk 2 ay.. onunda kokusu ıcımı baydıı benım kokulara karsı bır zaafıyetım var heralde :)) ozellıkle kakanın kokusuyla bırlesınce mıdemı bulandırıyor prımanın bezıde kokuluydu ıcım cok kotu olmustu artık o kokudan :)) kafamçokkarıştı sansmıdır bır huggıes e vurulduk bez de de mendıl de basımızın belası kaydirigubbakcemile3 hopss nasıl bır marka kı acaba ıyımıdır canım ? fisfisfisbetülcüm ben evy baby den numune istedğimde 4 tane göndermişlerdi ve acayip güseldi hiç pişik yapmadı normalde başka bi bezde anında pişik yapardı ve sabunlu çok hoş bir kokusu vardı ancak ben bulunduğum yerde bulamadığım ve büyük markete de gitme fıratım olmadığı için huggıs aldım şu anda mecbur onu kullanıyorum ama bitince evy baby alıcam kesin.ıslak mendile gelince uny baby ve hops u kesinlikle tavsiye ederim ama hopsun sarı paketini sölüyorum...birde nivea çok kullandım ilk iki ay sonra çok pahalı diye bıraktım....
Herkese günaydın...
Biz sabah gözümüzü doktorda açtık bütün gece öksürükten uyuyamadı oğlum ve boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş doktor bize antibiyotik verdi oğlum bugün antibiyotikle tanıştı(
betülcüm sağol
şimdi deniyorum inşlh olur
kızım ve ben :1rolleyes:
-------------------------
olmus canım tebrıkler :))
Maasallah anasına da kızına da kaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan saklasın prensesıı..
Oooohhh ne güzel doğum fotoğrafları koyulmuş herkes çoook tatlı yaa
valla çok zordu ama şimdi yine yaşamak istedim aynı anları..
Ben de koyuyorum.
............................................................................................................................. ama göz zevkinizi bozmayim diye yoksa 83 kiloluk bir devim burda...........................................................................
mommy ye bakın artık artist saçlarınıda yaptırmışmı neeeeeeeeeeeeeşakkıdı
betülcüm sağol
betülcüm sağol
kızlar ya sıze bırsey danısmam lazım..
sabah esım Aslan'ın altını degıstırıyorken molfix baglıydı.. ben yatıyordum hayatım bu ne boyle dedı bacakları hep kızarmıs bu bez cok kotu demeye basladı.. ıslak mendılıde malum degıstırıp chıcco almıstım onu da hıc begenmedı cok kuru dedı hakıkaten oyle sılınmıyor kokusuda kotu gelıyor bana halbukı kalıtelı bır marka ama.. tutturdu tekrar huggıes alıyoruz ıkısını de dıye.. olmaz dedım.. o da bu ısrail ve amerıkaya karsı aynı tepkıde ancak arabamız kıyafetımız hep o markalardan gıyınıyoruz da bır tek bez mı degıstırıcez dedı.. olmaz boyle dedı.. ılle bu bezı daha kullanma dıyo kalsın dıyo.. zaten bır seyı tutturunca dıretır huyudur..ama vıcdanım da rahat degıl. bende hıc memnun degılım molfixten baby stardan fılan hıc.. ıslak mendıl hıc bulamadım kokusu hafıf ıslaklıgı ıyı olan.. sız ne kullanıyorsunuz ıslak mendılde bez de Allah askına bırı guzel bırseys tavsıye etsın yaa yerlı malı olaannn.. :1no2:
herkese tünaydınnn. Selincimm boşver güzelim üzülmeye degmez tatlımm bak ben bıraktım kaçtım geldim memlekete:)) şimdi hergün arıyor.
Gül ve iletişim canım maşallah çok güzel çıkmışsınız.Gül canım Allah bozmasın eşinle çok güzel çıkmışsınız.
herkese güzel günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?