Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm sağol
şimdi deniyorum inşlh olur
kızım ve ben :1rolleyes:

betülcüm ne yalan söyliyim ben değiştirmeyi düşünmedim prima kullanıyorum hala alternatif bişey yok molfix ve huggies denedim ama primadan memnun um
bende baslarda ıkı ay prıma kullandım sonra huggıese gectım huggıes gercekten cok ıyı geldı bıze ıslak mendılı de bezı de.. kalıbı kuru tutması bantları ozellıkel bel esneklıgı gercekten cok ıyı.. ama degıstırıcez dedık sımdıde bır tutturamadık cıdden herseyın ıyısı yurt dısı malları ne yazıkkıı..
ben dalin kullanıyorum betül memnunum üçlü paketide 8 tl civarında hani uygunda bence ama bende 3 günsonra 4 ayı dolucak hiç pişik olmadı kızarıklık bile olmadı

oylemı canım dalını de deneyeyım o zaman.. ıyı oldu dedıgın..

betül molfix e vitaminli papatya özlü ıslak mendili harika bana kokusu gayet güzel geldi bir dene belki beğenirsin canım

bana oyle kokulu seyler agır gelıyor genelde bezler de de ama deneyeyım ne olur ne olmaz..belkı bır dıkıs tuttururuz :) saol canım..

evy baby ı denemedım canım ona da bakayım dıyorum ama kotu begenmedıgın de de bu sefer butun paketı bıtırmeklede ugrasıyorsun.. baby star aldım daha kullanmadan kendım begenmedım bı kere Allahtan gorumcemın kızı var da ona verdım o kullanıyor.. :bbo: unı baby ı de ılk dogdugu zamanlarda kullanmıstım cok ıslak gelmıstı bana bılmıyorum aynısımıdır bır kac cesıdı var ama kurulamak gerekıyordu onunla sıldıkten sonra.. nıvea ı bende kullandım ılk 2 ay.. onunda kokusu ıcımı baydıı benım kokulara karsı bır zaafıyetım var heralde :)) ozellıkle kakanın kokusuyla bırlesınce mıdemı bulandırıyor prımanın bezıde kokuluydu ıcım cok kotu olmustu artık o kokudan :)) kafamçokkarıştı sansmıdır bır huggıes e vurulduk bez de de mendıl de basımızın belası kaydirigubbakcemile3 hopss nasıl bır marka kı acaba ıyımıdır canım ? fisfisfis

geçmiş olsun zeynepcim inşallah en kısa zamanda iyi olur oğluşun, bizde kullanoyoruz antibiyotik idrar yolları için, sağlıkları için mecburuz onlar iyi olsunlarda.a.s.

betülcüm istersen evy baby den numune alıp deneyebilirsin bugün istersen hemen yarın elinde olur boşuna paket alma tabiki...ama olmassa da gene huggıes e devem et napalım olmuyor işte mecbur kullanmak durumunda kalıyoruz...

betülcüm biz yıllardır yerli malı kullnıyoruz her şeyde hiç birinde de sorun yaşamadık... ben evy baby kullanıyorum ve ben migren hastası olduğum için kokuya aşırı duyarlılığım var ona rağmen bana hiç ağır kokmadı.. huggies numune göndermiş ben hiç beğenmedim... tamamen nemli bıarktı... çeşidi varsa bilemem... ıslak mendil de de acord diye dandik bi marka kullanıyorum.. hem kokusuz hem çok aşırı ıslak değil.. onu da seviyorum... oğlum hiç pişik olmadı kızarıklık bile olmadı...bence herşeyin iyisi türk malları..

aytencim sende koysana şuraya bi resim ya betülcüm sende koy ben de koyacaktım ama bu pc.de yok hamile halli resmimdenn...hadiiii bekliyoruz

betülcüm sağol
şimdi deniyorum inşlh olur
kızım ve ben :1rolleyes:

maşallah canım ikinize de... kız o eşarbını öyle nasıl tutuyosun.. asetat falan mı koyuyosun benim durmuyo hiç... bozuluveriyo... kaç yıldır bi öğrenemedim eşarp bağlamayı... -tatlicadiarzu-

Herkese Merhabalarr a.s.
Uzun süredir giremiyordum,Serkanboranın kusması hala devam ediyorr,pzts gastroenterolojiye götürmek istiyorumm..Duygu canım sen hiç götürmüşmüydün kusması içinn?? muayene şeklini merak ediyorumda ..
Hicran canım Avcılar Hospitalda Nil hn. var kardeşin duymuştur belki,hamileyken çevremdeki herkes çok tavsiye ediyordu ama çok yoğun diye tercih etmedim.şimdi o yoğunluğu kaldırmışlar günlük hasta sayısını azaltmışlar...

Betül
daha öncede yazmıştım buraya, ıslak mendil olarak kesinlikle unıbaby derimm alkol yok,su ve sabundan oluşuyor..dolayısıyla cildini de tahriş etmiyor ve alkol olmadığı için o kakayla karışan parfüm kokusuda yok.ben internetten araştırdığım kadarıyla türk firmasına ait...

herkese tünaydınnn. Selincimm boşver güzelim üzülmeye degmez tatlımm bak ben bıraktım kaçtım geldim memlekete:)) şimdi hergün arıyor.
Gül ve iletişim canım maşallah çok güzel çıkmışsınız.Gül canım Allah bozmasın eşinle çok güzel çıkmışsınız.
herkese güzel günler..

valla betüşüm haklsıın..bende primadan vazgeçmedim..ıslak mendıl unibaby almıştım ılk ay kullandım..hem kokusuz hem cokhafıf gayet memnundum..ama artık ılık su ve tuvalet kagıdıyla temızlıyorum..daha zahmetli..tuvalet kagıdınla once kabasını alıp sonra kagıdı hafıf ıslatıp ensonda kagıtla kuruluyorum..benımkı altı açıkken huysuzlanmadıgı ıcın nekadar uzun sursede üşümiyeceği ortamdaysak uzatıyorum alt temızleme işini..nıveada almıştım bıkez ama kokulu gbıme geldı..unıbaby yenı dogan sanırım benım önerebılecegım tek ıslak mendıl..

Son düzenleme:
nasıl ekleneceğini bilmediğimden resim ekleyemiyordum teşekkür ederim arkadaşlarrr...şimdi boy boy foğtaraf gösteririm ben size:)):))şakaaa

sağol cnm benim
kız ben nereye kacim kendi memleketimdeyim delikafaduldenolmazsa ben deonun memleketine kaçiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…