Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah canım ikinize de... kız o eşarbını öyle nasıl tutuyosun.. asetat falan mı koyuyosun benim durmuyo hiç... bozuluveriyo... kaç yıldır bi öğrenemedim eşarp bağlamayı... -tatlicadiarzu-

bende deniyorum bakalım olacak mııı?

maşallah cnmcok tatlısınız
ismin neydi yazmımıydın kacırdımmı ben acaba:uhm:

nasıl ekleneceğini bilmediğimden resim ekleyemiyordum teşekkür ederim arkadaşlarrr...şimdi boy boy foğtaraf gösteririm ben size:)):))şakaaa

gülsüm eşarbıma hiçbirşey koymuyorum özel bir beceri heralde sırnaşık şey

derya ikimizde başardık resim koymayı :sm_cool: maşallah size çok tatlısınız

selincim ismim naime aslına iletişimi naime olarak değiştirmek sitiyorum ama beceremedim :roflol:

boy boy resimler ekle arkadaşım bende öğrendim yaa eklerim artık delikafadulden

aytencim sende koysana şuraya bi resim ya betülcüm sende koy ben de koyacaktım ama bu pc.de yok hamile halli resmimdenn...hadiiii bekliyoruz

canım ben koymustum dun.. bır kac sayfa gerıde kaldı.. bakayım bulmaya calısayım ..

canım o dedıgın paketın rengı ne renk oluyor bır kac cesıt var cunku ?

evy baby ben hıc denedım canım onun hakkında yorum yapamayacagım ama baby star ve molfıx uzerıne ancak yorum yapabılırım.. evy baby ıcın de kremlı kokulu fılan dıyor dıye prımanın kokusundan rahatsız olup degıstırdıgım ıcın cesaret edıp almadım yına agır gelıır dıye
ama madem onuda deneyeyım.. onunda bantları esnek degıl yalnız sıtesınden baktıgım kadarıyla.. demekkı her bez her bebekte aynı etkıyı vermıyor buradan o cıkıyor.. tavsıye ıcın tesekkurler..

Denıyeyım bakayım ıslak mendılde unı baby tavsıye eden cok sanırım..
Bez de de tavsıye edebılsenız ne mutlu :)) primadan baska bez denemedın mı sen pekı ?

))) komik geldi valla.aklıma da geldi kardeşim labarant olarak hastane falan deyince medilife olmasın diye...ahmet beye söylesin başka kimseye söylemez o.. çook iyi bir dr. dur kendisi..valla ne iyi olmuş.hem hastenede çalışacak hem de tabii giderse dr. u da yakın olacack.olmazsa 2 ay falan başka bir dr. görünür sonrasında gider canım.bayan istiyorsa senem hanım var onun için de iyi diyorlar.zaten ahmet bey yokken onun hastalarına o bakıyor. ben doğumdan da memnun kalmıştım hastaneden..hemşireler falan bayayğı ilgienmişlerdi.ama biraz paracı bir hastane diyorlar.ama allahı var benim dr. um hiiç para göz değildi...
servet hanım vardı eskiden bir de orda ..hiiç tutmadıydım kendisini.birkere acile ona gitmiştim.suratsızın teki.bana da hiç oş davranmadı .herhalde hastası olmadığım için ((.şimdi o size yakın olan kolana yani echo mar a geçmiş.

Geçmişi yarım yamalak okudumda kalan resimleri gördümm hepinize maşallah kızlarr
Bende mütasıp bir resim bulursam koyarım,saolsun yeğenim hep süt verirken,açık saçık yatarken çekmişşkaydirigubbakcemile2

Ayrıca arkaşlar fotolarınınzı biran önce tap ettirin..Geçen sene virüs yüzünden bilgisayarımdaki tüm fotolar gitmişti(

Birde arkadaşlar aşure çok gaz yapar dikkatli olun..

canım ben koymustum dun.. bır kac sayfa gerıde kaldı.. bakayım bulmaya calısayım ..

canım o dedıgın paketın rengı ne renk oluyor bır kac cesıt var cunku ?

[/COLOR][/I][/B]

Canım benim şuan kullandığım yenidoğanlar için krem renginde sade olan..
zaten dört çeşitidi var.birisi kremli, birisi yağlı ,birisi losyonlu diğeride bernim kullandığım saf olann..
bir dahaki sefere kremlisini denemek istiyorum..
Birde alırken canım 3'lü paketini al,normalde tanesi 4-5 tl galiba ama 3'lü paketi 10 ytl bayağı uygun oluyor o zaman..

kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
artık hiç yazamıyorum fazla takip de edmiyorum yazılarınızı ama dün bi ara günaydın dedim baktım kimseden ses yok ben de çıktım (((

betüşcüm bişey daha sorucam resimlerini link olarak nasıl koyuyorsun
resim direkt açılmasın istiyorum da :1rolleyes:
canım arkadaşım :1hug:

canım o zaman en host ıt dedıkten sonra cıkan sayfada en bastan ıkıncı kutudakı lınkı koyacaksın.. yalnız bu dedıgım de de hanı kutu seklınde cıkıyor uzerıne basıyor sun da buyuyor ya o sekılde oluyor.. lınk seklınde olanın hangısı oldugunu soylemem ıcın sımdı denemem lazım :))
onuda deneyeınce soylerım ıstersen ama bu sekılde de resım dırek cıkmaz cok mınık gorunur basınca baska bır sayfada buyur..

kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
artık hiç yazamıyorum fazla takip de edmiyorum yazılarınızı ama dün bi ara günaydın dedim baktım kimseden ses yok ben de çıktım (((

hoşgeldin ebru
işlerin çok yoğun sanırım allah kolaylık versin
bizim iş falan yok oturuyorum boş boş

betüşcüm sağol yaa sende olmasan kızımın güzel resimlerini nasıl gösterirdim size a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…