- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.141
maşallah canım ikinize de... kız o eşarbını öyle nasıl tutuyosun.. asetat falan mı koyuyosun benim durmuyo hiç... bozuluveriyo... kaç yıldır bi öğrenemedim eşarp bağlamayı... -tatlicadiarzu-
bende deniyorum bakalım olacak mııı?
maşallah cnmcok tatlısınız
ismin neydi yazmımıydın kacırdımmı ben acaba:uhm:
nasıl ekleneceğini bilmediğimden resim ekleyemiyordum teşekkür ederim arkadaşlarrr...şimdi boy boy foğtaraf gösteririm ben size:)):))şakaaa
aytencim sende koysana şuraya bi resim ya betülcüm sende koy ben de koyacaktım ama bu pc.de yok hamile halli resmimdenn...hadiiii bekliyoruz
Betül daha öncede yazmıştım buraya, ıslak mendil olarak kesinlikle unıbaby derimm alkol yok,su ve sabundan oluşuyor..dolayısıyla cildini de tahriş etmiyor ve alkol olmadığı için o kakayla karışan parfüm kokusuda yok.ben internetten araştırdığım kadarıyla türk firmasına ait...
betülcüm biz yıllardır yerli malı kullnıyoruz her şeyde hiç birinde de sorun yaşamadık... ben evy baby kullanıyorum ve ben migren hastası olduğum için kokuya aşırı duyarlılığım var ona rağmen bana hiç ağır kokmadı.. huggies numune göndermiş ben hiç beğenmedim... tamamen nemli bıarktı... çeşidi varsa bilemem... ıslak mendil de de acord diye dandik bi marka kullanıyorum.. hem kokusuz hem çok aşırı ıslak değil.. onu da seviyorum... oğlum hiç pişik olmadı kızarıklık bile olmadı...bence herşeyin iyisi türk malları..
valla betüşüm haklsıın..bende primadan vazgeçmedim..ıslak mendıl unibaby almıştım ılk ay kullandım..hem kokusuz hem cokhafıf gayet memnundum..ama artık ılık su ve tuvalet kagıdıyla temızlıyorum..daha zahmetli..tuvalet kagıdınla once kabasını alıp sonra kagıdı hafıf ıslatıp ensonda kagıtla kuruluyorum..benımkı altı açıkken huysuzlanmadıgı ıcın nekadar uzun sursede üşümiyeceği ortamdaysak uzatıyorum alt temızleme işini..nıveada almıştım bıkez ama kokulu gbıme geldı..unıbaby yenı dogan sanırım benım önerebılecegım tek ıslak mendıl..
hadi yaaa allahın hikmeti işte kızkardeşim medilife de iş görüşmesinde şuan hayırlısıyla orda işe başlayacakkk:roflol: işe başlayınca hamile olduğumu 1-2 ay sölemicem diyordu netçez şimcikkk:roflol:
aytencim sende koysana şuraya bi resim ya betülcüm sende koy ben de koyacaktım ama bu pc.de yok hamile halli resmimdenn...hadiiii bekliyoruz
ben buradayım kızlar.. ee ya benim oğlan emdikten sonra dik tutuyorum ya öyle bir geğiriyor ki sölemesi ayıp ben bile öyle ses çıkaramam.emerken çok hızlı emiyor ve hava yutuyor.bu sabah sağ göğsüm o kadar doluydu ki maşşlah oğlum ememedi.çünkü sütüm ileri doğru tazikli bir şekilde fışkırıyordu.boğazına kaçtı.ozamn da korkup ağlıyor emmek istemiyor.hemen sağdım 150 cc çıktı.maşlaah.daha beklesem gelecekti bıraktım.dondurucuda 1500 gr. sütüm oldu.maşallh.gerçi okula giderken onlar hep tükenecek.ben biraz da sütlerimin bol olmasına tatlıya bağlıyorum.çok tatlı tüketiyıorum.bir oturuşta 4-5 dilim kek ( çikolata sosu falan) yiyorum.gün içinde çikolata, bisküvi allah ne verdiyse yiyorum.fil gibi iştahım açık .çok şükür.. eskiden yiyememekten dert yanıyordum.zayıfım diyordum.şimdi yemekten kendimi alamıyorum .şunun ortası yok mu yawwwwww...dün çok tatlı şeyler yemiştim.sabahta böle oldu.
sizlere tavsiyem 1) BOZA 2) tatlılar..3) bol su 4) meyveler ve yeşillik ( bu da sütün vitamin ve mineralinin artması için) 4) sütüm yok demeyin geliyor artacak deyin. ben öyle yaptım.benim bir dönem ( depresyondayken ) kesildi gibi birşeydi..ama bakın azmettim yedim içtim emzirdim..allahıma çok şükür.
azimli arkadaşım benim, çok iyisin çok hoşsun paylaşımın için de ayrıca çok tenk yu ama senin söylediklerini yersek oluruz bir fıçıkaydirigubbakcemile3 sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gıız benim kilo problemim şuan için olmadığından no problem.ahan da şimdi çayınan keki ve albeni çikolatalyı götürecem.sen de meyve tüket canımcım bol bol.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:jeyyar::jeyyar:52 kiloyum kahretsin.zayıfım.kızlar bana gıçıık kaptınız mı hehehe hep 50 kilonun üstüne çıkmakaitemişimdir.allahtan doğoumdan önce ve sonra oldukötükedihüso
canım ben koymustum dun.. bır kac sayfa gerıde kaldı.. bakayım bulmaya calısayım ..
canım o dedıgın paketın rengı ne renk oluyor bır kac cesıt var cunku ?
[/COLOR][/I][/B]
gıız benim kilo problemim şuan için olmadığından no problem.ahan da şimdi çayınan keki ve albeni çikolatalyı götürecem.sen de meyve tüket canımcım bol bol.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:jeyyar::jeyyar:52 kiloyum kahretsin.zayıfım.kızlar bana gıçıık kaptınız mı hehehe hep 50 kilonun üstüne çıkmakaitemişimdir.allahtan doğoumdan önce ve sonra oldukötükedihüso
canım benimde hiç kilo problemim olmadı hep çok zayıfsın dediler şimdi normalim artık zayıf değil cokacimcoook
kızlar bizi siteden atıcak delikafadulden
Canım bi önceki sayfa ile bi sonraki sayfayada baktım ama senin yazını bile göremedim herkesin ki var ama
betüşcüm bişey daha sorucam resimlerini link olarak nasıl koyuyorsun
resim direkt açılmasın istiyorum da :1rolleyes:
canım arkadaşım :1hug:
kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
Artık hiç yazamıyorum fazla takip de edmiyorum yazılarınızı ama dün bi ara günaydın dedim baktım kimseden ses yok ben de çıktım(((
kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
artık hiç yazamıyorum fazla takip de edmiyorum yazılarınızı ama dün bi ara günaydın dedim baktım kimseden ses yok ben de çıktım(((
canım o zaman en host ıt dedıkten sonra cıkan sayfada en bastan ıkıncı kutudakı lınkı koyacaksın.. yalnız bu dedıgım de de hanı kutu seklınde cıkıyor uzerıne basıyor sun da buyuyor ya o sekılde oluyor.. lınk seklınde olanın hangısı oldugunu soylemem ıcın sımdı denemem lazım :))
onuda deneyeınce soylerım ıstersen ama bu sekılde de resım dırek cıkmaz cok mınık gorunur basınca baska bır sayfada buyur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?