Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hicrancım kardeşini tebrık ederım.Allah tamamına erdırsın.Kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

tesekkürler duygucum bende anlasam nasıl olduğunu mantara benzettim bakalım ne diyacek dr
sağol cnm iyi dileklerin için

umarım çok önemli bişi değildir canım geçmiş olsun anneciğinede çok çok geçmiş olsun eşinlede hemen barışın inşallah hatasını anlasın bir dahada yapmasınyerimseniben

gül resimleriniz çok güzel çıkmış canım mutlulluklar canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Tunaydınlar Bayanlarr....
Gecemız cok huzursuz ve uykusuz gectıı.. 2 de yattık esımle ama bebıs yuzundne degıl o uyuyordu.. 3 te uyandı bızımkı sabaha kadar aglaya aglaya uyumadı... gazı var dedık saladık gezıdrdık kaldırdık yok.. baya aglıyor kesın bır yerı agrıyordu ama neresı anlayamıyoruz tabıı..
uyudugum uykumuydu neydı bılemedım.. yınede yuruyusumu yaptım sabah belkı acılırım dıye.. suan ııyıyım ama aksam erkenden yıgılıcam sanırım..

selincim annene geçmiş olsun.neyseki önemli bir şey çıkmamaş.bebşinde inş. önemli bir şey olmamaıştır.mantarsa bile sonuçta tedavisi var canım.allh tedavisi olmayan kötü hastalık vermesin.acil şifalar versin tüm hastalaraa ve de bebişlere..
eşine gelince canını o kadar da sıkma valaa sütün gider.bazen düşünüyorum şu fani dünyada öle canımızı sıkmaya hiiç gerek yok.erkelerin bir çoğu öyle zaten.ince düşünce diye bir şey yok çoğunda.angut diyeyim ben onlara.ben de bazı durumlarda eşime hatırlatırım.boşşveerr erkeklere canımızı sıkamaya değmezz

cnım inşallah bebişinde bişi çıkmaz ama merak etme şimdi biliyorsun herşey ilaçlarla tedavi edilebiliyor.eşine kızmakta haklısın ama emin ol erkeklerin hiçbiri bizim gibi ince düşünmeye sahip değilller maalesef ...sen iyisini yapmışsın zaten oh arasın arasın dursun biraz bidaha aynı şeyi yapmaz böylelikle..ben de aynı taktiği uygularım kaydirigubbakcemile3hepkaydirigubbakcemile3

gecmiş olsun betül iyimi aslan bey şimdi

Canım gecmıs olsun ınsallah onemlı bırsey yoktur bebısınınde annenınde..
Olur boyle tatsızlıklar arada bır her evlılıkte.. sıkma canını sutunu etkılemesin.. :teselli:

betülcüm bikaç günönce emiralp tede olmuşu bas basa bağırdı yavrum içlenip ağlıyodu bide hani bi yerinin ağrıdığı belliydi kulak ağrısı olabilir dedi doktor gribi falanda varsa tetiklermiş arada bi geldi iki gün sürdü çok paniklemiştik ağlamasından ama şimdi şükür geçti:teselli:

selincim geçmiş olsun..benımkının yanağındada ıkı ufak kabuklu bişiler var..babası benım sakalım yapmştır dedı..e babası ama okadar söyluyorum öpme diye..nedyım..eşinde ayıp etmiş ama sustuğuna göre farkında hatasının..bende gölcükte oturuyodum..değirmendere 6ncı orta sokak...............hatırlamak bıle ıstemıyorum..........gülcüm güzel annem benim..gözler zehirgibi valla..mevlam cumlemızın mutlulugunu daim etsin...kem gözden dilden sakınsın...bugun pnomokok ve karmanın ıkıncı dozunu olduk..kırkyılda bır cıkıyorum dışarı dıye yavrumu özenle mavılerle gıydırdım..gözleride babası gibi çakır kuzumun..kadının bırı kızmı bu deyıverdı..yok dedim..aynı kıza benzıyomuş onun bebeği aynı erkek gibiymiş..gözlerinin bakışı hiç hoşuma gitmedi..yukarda allah var ki ömrümde kımseye haset etmedım..hasetle bakarsa gözümü reddederim...kımsenın güzelliğini,parasını,evini hiçbişiyini kıskanmam..ancak heves ederım belkı...hepimiz gibi..ama arada öyle bakışlar görüyorum oyle suretlerkı yuz kalbın aynasıdır mısalı.....Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile.

De ki: Sığınırım rabbine felâkın, halkettiklerinin şerrinden, ortalığı basan karanlıkta oluşacak şeylerin şerrinden, düğümlere üfliyen büyücülerin şerrinden ve hased eden hasedçilerin şerrinden.

yınede bılıyorumki kötü fikir kötü bakış sahibine mutlaka döner..onca dunya güzeli bebiş reklamlarda,panolarda..allah cümlemizi,cümlemizin yavrularını,hanesini,sevdiklerini kem gözden korusun,kaza bela vermesin..kalpleri en iyi bilen allah mutlakaki kime neyi vereceğinide en iyi bilendir..bugun böyle içimden herkeze dua etmek geldı arkadaşlar.................

Canım maşa yapmadım ama duş alıp çıkmıştım sadece önünü fönlemiştim çünkü benim de ani oldu 1 gün önce öğrenmiştim ertesi gün doğuma gireceğimi sonra saçımı toplamıştım ameliyattan çıkınca saçım böyle kıvır kıvır oldu,valla ben de şaşırdım çok hoş durmuş.

Allah hepimizin huzurunu daim etsin inlşallahhh...

Erkekleeerrr,ayy hepsi böyle duyarsız ve duygusuz,sen sıkma canını,sen de laf sokarsın bol bol intikamını alırsın diyecem ama her halikarda üzülen yine kendimiz oluyoruz.Onları üzmeye çalışırken bile.yerimseniben

oy oyyy oyy kıyamam sana bu adam milleti böyle odun odun ben öğrendim artık, hem ince fikirli değiller üzerler insanı sonrada ertesi gün habire ararlar, ama sende deseydin keşke bir ara annem, diye böyle durumlarda ben söylerim eşim arar. bebeşinede geçmiş olsun canım yaa inşallahhh cidddi bişeyi yoktur.a.s.

betülcüm şimdi nasıl peki bebeşin uyuyor mu?bazı geceler yaparlar öle belki gazı vardı ama çıkaramadı bizimki de bazen yapıyor onu çünkü şaşırıp kalıyorum valla uyuyan bebek aniden uyanıveriyor ağlayarak

Canım gecmıs olsun ınsallah onemlı bırsey yoktur bebısınınde annenınde..
Olur boyle tatsızlıklar arada bır her evlılıkte.. sıkma canını sutunu etkılemesin.. :teselli:

sağol cnm bakalım aksama öğrencez işte neymişş
evet oluyor maalesf ama cok kırıldım işte neyse uzun süremez küs kalamıyorum zaten

betülcüm acaba idrar yolları falan mı iltihaplandı yada orta kulak iltihabı falan mı? bebekler çok ağlıyorsa bir sebebi olabilir.korkutmak için yazmadım canım ama yine de devam ederse bir dr. sorun derim.bizim ki de bir-iki gece çook ağlamıştı.gazdandır demiştik.dr . a götürüp götürmemekte kararsız kalmıştık.dr. götürdğümüzde kasık fıtığı çıkmıştı.sebebi ondanmış.iyiki de götürmüşüz.inş.bir şey yoktur.öyle ağlayacağından ağlamıştır diyeyim.ama devam ederse ihmal etmeyin.

umut güzel dileklerin için sağol canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın felak-nas-ihlas okuyuver ben öyle bir durumda okuyorum içim rahatlıyor en azından

betül geçmiş olsun kız neden uyumadıki senin paşa bi yerimi ağrıyordu bazen öyle zamanları olabiliyor gece uyumadıya uyuyodur o şimdi

kızlar bebeklerin ağlamasıyla ilgili bişey okumuştum önceden
büyümük kemik uzaması vs aslında acılı sancılı bişeymiş
bebeklerde çok hızlı büyüdükleri için ilk altı ayda bizim sebepsiz saydığımız ağlamalarına sebep olabilirmiş
ben ilk okuduğumda çok şaşırmıştım ama mantıkllı olabilir

kızlar ya sıze bırsey danısmam lazım..
sabah esım Aslan'ın altını degıstırıyorken molfix baglıydı.. ben yatıyordum hayatım bu ne boyle dedı bacakları hep kızarmıs bu bez cok kotu demeye basladı.. ıslak mendılıde malum degıstırıp chıcco almıstım onu da hıc begenmedı cok kuru dedı hakıkaten oyle sılınmıyor kokusuda kotu gelıyor bana halbukı kalıtelı bır marka ama.. tutturdu tekrar huggıes alıyoruz ıkısını de dıye.. olmaz dedım.. o da bu ısrail ve amerıkaya karsı aynı tepkıde ancak arabamız kıyafetımız hep o markalardan gıyınıyoruz da bır tek bez mı degıstırıcez dedı.. olmaz boyle dedı.. ılle bu bezı daha kullanma dıyo kalsın dıyo.. zaten bır seyı tutturunca dıretır huyudur..ama vıcdanım da rahat degıl. bende hıc memnun degılım molfixten baby stardan fılan hıc.. ıslak mendıl hıc bulamadım kokusu hafıf ıslaklıgı ıyı olan.. sız ne kullanıyorsunuz ıslak mendılde bez de Allah askına bırı guzel bırseys tavsıye etsın yaa yerlı malı olaannn.. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…