- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.101
hicrancım ben beylikdüzündeki medilife ta doğum yaptım.dr. dan ve hastaneden memnun kaldım.sgk geçiyor.dr. um ahmet bey idi.muayene 15 ytl idi.doğum 950 idi.dr. dan memnun kaldım.sezaryana bağlı sıkıntılar yaşamadım çok şükür..tavsiye ederim.ama siz memnun kalırmısınız bilmemem.:ecrin_bebek:
betülcüm ne yalan söyliyim ben değiştirmeyi düşünmedim prima kullanıyorum hala alternatif bişey yok molfix ve huggies denedim ama primadan memnun umkızlar ya sıze bırsey danısmam lazım..
sabah esım Aslan'ın altını degıstırıyorken molfix baglıydı.. ben yatıyordum hayatım bu ne boyle dedı bacakları hep kızarmıs bu bez cok kotu demeye basladı.. ıslak mendılıde malum degıstırıp chıcco almıstım onu da hıc begenmedı cok kuru dedı hakıkaten oyle sılınmıyor kokusuda kotu gelıyor bana halbukı kalıtelı bır marka ama.. tutturdu tekrar huggıes alıyoruz ıkısını de dıye.. olmaz dedım.. o da bu ısrail ve amerıkaya karsı aynı tepkıde ancak arabamız kıyafetımız hep o markalardan gıyınıyoruz da bır tek bez mı degıstırıcez dedı.. olmaz boyle dedı.. ılle bu bezı daha kullanma dıyo kalsın dıyo.. zaten bır seyı tutturunca dıretır huyudur..ama vıcdanım da rahat degıl. bende hıc memnun degılım molfixten baby stardan fılan hıc.. ıslak mendıl hıc bulamadım kokusu hafıf ıslaklıgı ıyı olan.. sız ne kullanıyorsunuz ıslak mendılde bez de Allah askına bırı guzel bırseys tavsıye etsın yaa yerlı malı olaannn.. :1no2:
Slm.herkese ben artık fazla gelemiyorum aranıza neyse zaten yazdığım hiçbişeyede cvp.ta verilmiyo yinede hepinize güzel bi gün olsun,betül canım dün gece benim bebeğimde bi garipti 3 te uyandı her zamanki gibi emzirdim ama ağlamya başladı gazını çıkardım bi türlü uyumadı uyuduğunda 5 buçuğa geliyordu bende perişan olmuştum,umarım bebişlerin gece uyku düzenleri bozulmaz..
Mehtapçım geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişey çıkmaz,eşinide takma erkekler böyle işte benimkide aynı inan odunki ne odun o yüzden ben artık takmıyorum...
Umut ağzına sağlık canım ne güzel yazmışsın Allah yavrularımızı kem gözlerden korusun sana rep vermeye çalıştım olmadı yine denerim..
günaydın güzel anneler ve bebeişleri..
gülsm canım bak boza biraz ekşimsi olur zaten.bir kere marketten al tadına bak bence ..ben vefa (marka)boza almıştım.ekşi gibiydi.artık reelden mercan boza diye bir marka var onu alıyorum.hem iki litrelik hem de tadı bayağı tatlı.öle ekşi falan değil.hem de 2 litresi 6 tl ve bana 10 gün falan gidiyor.yani hergün bir kase yersem...içine tarçın ve leblebi katın kızlar.bir de çok yoğun olduğundan içilmiyor.ben kaşıklıyorum..cokacimcoook
ben de birazdan kahvaltı falan yapayım yine gelirim
Herkese günaydın...
Biz sabah gözümüzü doktorda açtık bütün gece öksürükten uyuyamadı oğlum ve boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş doktor bize antibiyotik verdi oğlum bugün antibiyotikle tanıştı(
betülcüm bikaç günönce emiralp tede olmuşu bas basa bağırdı yavrum içlenip ağlıyodu bide hani bi yerinin ağrıdığı belliydi kulak ağrısı olabilir dedi doktor gribi falanda varsa tetiklermiş arada bi geldi iki gün sürdü çok paniklemiştik ağlamasından ama şimdi şükür geçti:teselli:
tesekkur ederım canım sımdı ıyı cok sukur.. 8-9 dan sonra kendıne geldı.. bırde en son 1 de emzırmıstım gece sabah 8,5 a kadar emmedı yanı sureklı agladı ama memeyı almadı kesınlıkle vermeye calıstıkca daha cok agladı ılk defa bu kadar uzun saat emmeden durdu. 3 saatte bır emer cunku gece gunduz.. acaba mıdesın demı bır sorun vardı anlayamadım yaa..gecmiş olsun betül iyimi aslan bey şimdi
saol canım valla bılemedık kı.. benımmkıde oyle gece uyumadıgı huzurusuz oldugu olurdu ama boyle canı yanarmıs ggıbı ılk kez agladı ve 1 den sabah 8,5 a kadar emmedı ılk defa ve sureklı agladı anlayamadık kuzumun derdını.. :1no2:umut güzel dileklerin için sağol canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın felak-nas-ihlas okuyuver ben öyle bir durumda okuyorum içim rahatlıyor en azından
betül geçmiş olsun kız neden uyumadıki senin paşa bi yerimi ağrıyordu bazen öyle zamanları olabiliyor gece uyumadıya uyuyodur o şimdi
betülcüm acaba idrar yolları falan mı iltihaplandı yada orta kulak iltihabı falan mı? bebekler çok ağlıyorsa bir sebebi olabilir.korkutmak için yazmadım canım ama yine de devam ederse bir dr. sorun derim.bizim ki de bir-iki gece çook ağlamıştı.gazdandır demiştik.dr . a götürüp götürmemekte kararsız kalmıştık.dr. götürdğümüzde kasık fıtığı çıkmıştı.sebebi ondanmış.iyiki de götürmüşüz.inş.bir şey yoktur.öyle ağlayacağından ağlamıştır diyeyim.ama devam ederse ihmal etmeyin.
betülcüm şimdi nasıl peki bebeşin uyuyor mu?bazı geceler yaparlar öle belki gazı vardı ama çıkaramadı bizimki de bazen yapıyor onu çünkü şaşırıp kalıyorum valla uyuyan bebek aniden uyanıveriyor ağlayarak
canım tanıdığım dr yok ama..kadeşin wc ve yemek dışında kalkmasın hep yatsın..ben de 7 haftalık aynı şeyi yaşadım..progestan kullandım günde 3 defa 2 şer tane...15 gün yattım kaklmadan..Allah a şükür ontrolde herşey normale dönmüştü...inşallah kardşinin de herşey güzel olur....muhakkak yatsın...
selincim canım geçmiş olsun annen için bende eşime çok kızgınım.. o şuan burda yok ama bende msn de gördüm yazmadım tlf aramıs onu duymadım duysamda açmayacaktım ama benım derdim kaynım kaynım çalışmıyo diye bizim bnka kartını vedi 400 çekmiş ben kredi kartından harcama yaptım nakıt çektım bana birsürükızdı bende lazımdı oğlum için alışveriş yaptım dedım orda ben hatalıyom bankadan çeksem ıyıydı kredi kartı faiz işletiyo orda haklı ama banada o an lazımdı kaynımın kartı getirmesını bekleyemezdım. bizim aramızda para mevzusu hiç olmazdı kaynım hem çalışmıyo hemde eşi için birsuru alışveriş yapmış çok mu aceleydi alınan o kazklar ben buna kızdım eşinedemi biz bakıcaz anlamadım gitti oyuzden eşimle bi sure tavır yapcam anlasın hatasını....
saol canım yaa valla bende yat diyom zaten gittiği dr yat demiş ilaçları vermiş 20 gün sonra gel demişş bazı testleride yap öle gel demişş neden bu kadar uzun zaman sonra geldedi aklıma takıldı benim dr beni ilk dönemler haftada bir görüyordu aynı sorun bende de vardı benim 3 düşük olmuştu öncesinde ahhhh ahhh benim dr tüp bebek dr olmasaydı ona götürecektim ama nasıl yapcam bilmiyorum yaa kızkardeşimde şansına işte iş için başvurduğu hastane çağırmış bugün pazartesi başlayabilir nasıl olcak bilemiyorum artıkk ilk kontrolde sorun var demiş dr 1 hafta sonrada artık önceki gibi değil daha iyi görünüyor demişş ama 20 gün sonra gel demiş ve kardeşimin kasıklarda ağrısı var hani normalde olur dicem ama düşük riski deyince takıldı kafama işte allah korusun benim yaşadıklarımı yaşamasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bende 2 bardak boza içiyorum şimdi kaç gündür gene henüz sütümde bir fark yokkk bugün vitamalt içicem 1 tane ve 2 bardak boza içicem gene şu sağma makinasıyla devam ediyorum 4 saatte bir bakalım inşallah sütüm geri gelir şuan günde 40 ancak çıkıyorr her sağımda bazen 5 cc kadar bazen 10 cc çıkıyorr inşallah artacak allahın izni ile buna kafayı çok taktım benşu dediğin bozadan bende alayım ben vefanınkini 1 lt alıyorum 6,5 tl ye yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?