Doğum yapmış olan anneler buraya....

canan ,derya ,umut,arzu, gül, ayten, nurdan,betül ,duygu sağolun kızlar cok tesekkür edrim hepinize ilginiz için
malum böyle seyler ıherkesle payşaşılmıyor inanın içimi rahatlattınız hepinizi teker teker öpüyoruma.s.

selam kızlarrr ancak gelebildim malum 2 tane bakmam gereken bebeğim var artıkkk biri ceylin biri kızkardeşimmm ama kızkardeşim şimdi iş görüşmesine gitti komşumda aşure yapmış çağırdı giyinip oraya gidicem görüşürüz okk size iyi muhabbetlerr

betül molfix e vitaminli papatya özlü ıslak mendili harika bana kokusu gayet güzel geldi bir dene belki beğenirsin canım

ben dalin kullanıyorum betül memnunum üçlü paketide 8 tl civarında hani uygunda bence ama bende 3 günsonra 4 ayı dolucak hiç pişik olmadı kızarıklık bile olmadı

hadi yaaa allahın hikmeti işte kızkardeşim medilife de iş görüşmesinde şuan hayırlısıyla orda işe başlayacakkk:roflol: işe başlayınca hamile olduğumu 1-2 ay sölemicem diyordu netçez şimcikkk:roflol:

Slm.herkese ben artık fazla gelemiyorum aranıza neyse zaten yazdığım hiçbişeyede cvp.ta verilmiyo yinede hepinize güzel bi gün olsun,betül canım dün gece benim bebeğimde bi garipti 3 te uyandı her zamanki gibi emzirdim ama ağlamya başladı gazını çıkardım bi türlü uyumadı uyuduğunda 5 buçuğa geliyordu bende perişan olmuştum,umarım bebişlerin gece uyku düzenleri bozulmaz..
Mehtapçım geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişey çıkmaz,eşinide takma erkekler böyle işte benimkide aynı inan odunki ne odun o yüzden ben artık takmıyorum...
Umut ağzına sağlık canım ne güzel yazmışsın Allah yavrularımızı kem gözlerden korusun sana rep vermeye çalıştım olmadı yine denerim..

betülcüm ne yalan söyliyim ben değiştirmeyi düşünmedim prima kullanıyorum hala alternatif bişey yok molfix ve huggies denedim ama primadan memnun um

betülcüm ben evy baby den numune istedğimde 4 tane göndermişlerdi ve acayip güseldi hiç pişik yapmadı normalde başka bi bezde anında pişik yapardı ve sabunlu çok hoş bir kokusu vardı ancak ben bulunduğum yerde bulamadığım ve büyük markete de gitme fıratım olmadığı için huggıs aldım şu anda mecbur onu kullanıyorum ama bitince evy baby alıcam kesin.ıslak mendile gelince uny baby ve hops u kesinlikle tavsiye ederim ama hopsun sarı paketini sölüyorum...birde nivea çok kullandım ilk iki ay sonra çok pahalı diye bıraktım....

sağol cnm inşallah öyle olur
rep konusu benimde aklıma takıldı birkezmi veriliyor aynı kişiye
dün rep verdiklerime bugün veremedim

bende 2 bardak boza içiyorum şimdi kaç gündür gene henüz sütümde bir fark yokkk bugün vitamalt içicem 1 tane ve 2 bardak boza içicem gene şu sağma makinasıyla devam ediyorum 4 saatte bir bakalım inşallah sütüm geri gelir şuan günde 40 ancak çıkıyorr her sağımda bazen 5 cc kadar bazen 10 cc çıkıyorr inşallah artacak allahın izni ile buna kafayı çok taktım ben şu dediğin bozadan bende alayım ben vefanınkini 1 lt alıyorum 6,5 tl ye yaa

kızlar ya tatile gitcekmisiniz malum sömestr neler planlıyosunuz bakalım ben kararsızım acaba bursadamı geçirsek yoksam orduya memleketemi gitsek bilemedim
yazında tatil yapmamıştım hep evdeydim doğum falan derken iyicebunaldım ama kocamla baş başa kalmak fikride güzel hem vajinismus sorununu da hallederiz başıma bela oldu yemin ederim çok canım sıkılıyo

anladım canım valalhı bılmemkı olabılır.. yavrucakların neresının agrıdıgına anlayamıyoruz bu yuzden mudahelede edemıyoruz onlarda cekıyorlar caresız..

gecmiş olsun betül iyimi aslan bey şimdi
tesekkur ederım canım sımdı ıyı cok sukur.. 8-9 dan sonra kendıne geldı.. bırde en son 1 de emzırmıstım gece sabah 8,5 a kadar emmedı yanı sureklı agladı ama memeyı almadı kesınlıkle vermeye calıstıkca daha cok agladı ılk defa bu kadar uzun saat emmeden durdu. 3 saatte bır emer cunku gece gunduz.. acaba mıdesın demı bır sorun vardı anlayamadım yaa..
saol canım valla bılemedık kı.. benımmkıde oyle gece uyumadıgı huzurusuz oldugu olurdu ama boyle canı yanarmıs ggıbı ılk kez agladı ve 1 den sabah 8,5 a kadar emmedı ılk defa ve sureklı agladı anlayamadık kuzumun derdını.. :1no2:

evet muhakkak bır sebebı vardı zaten canım yaa bos naz aglamas degıldı kesınlıkle zaten huyu degıl gece huzursuzluk yapmak.. bu gece de yyıne olursa yada gunduz dr a gotururuz cunku normal degıl dı dedıgın gıbıı.. sızede gecmıs olsun canım..

sımdı ıyı canım uyuyordu uyandı sımdı sakın sakın tv ye bakıyor.. gazı vardır dedık ama cıkmadı o kadar ugrastık yanı gaz yoktu ben tahmın ettım kı sankı mıdesın de sorun vardı cunku 7,5 saattır emmedıgı ılk kez oldu.. ınsallah onemlı bırsey degıldır hepımızın bebısıne Allah saglık versın..

hepınıze tesekkur ederım arkadaslar ılgınızden dolayı..

selincim canım geçmiş olsun annen için bende eşime çok kızgınım.. o şuan burda yok ama bende msn de gördüm yazmadım tlf aramıs onu duymadım duysamda açmayacaktım ama benım derdim kaynım kaynım çalışmıyo diye bizim bnka kartını vedi 400 çekmiş ben kredi kartından harcama yaptım nakıt çektım bana birsürükızdı bende lazımdı oğlum için alışveriş yaptım dedım orda ben hatalıyom bankadan çeksem ıyıydı kredi kartı faiz işletiyo orda haklı ama banada o an lazımdı kaynımın kartı getirmesını bekleyemezdım. bizim aramızda para mevzusu hiç olmazdı kaynım hem çalışmıyo hemde eşi için birsuru alışveriş yapmış çok mu aceleydi alınan o kazklar ben buna kızdım eşinedemi biz bakıcaz anlamadım gitti oyuzden eşimle bi sure tavır yapcam anlasın hatasını....

saol canım yaa valla bende yat diyom zaten gittiği dr yat demiş ilaçları vermiş 20 gün sonra gel demişş bazı testleride yap öle gel demişş neden bu kadar uzun zaman sonra geldedi aklıma takıldı benim dr beni ilk dönemler haftada bir görüyordu aynı sorun bende de vardı benim 3 düşük olmuştu öncesinde ahhhh ahhh benim dr tüp bebek dr olmasaydı ona götürecektim ama nasıl yapcam bilmiyorum yaa kızkardeşimde şansına işte iş için başvurduğu hastane çağırmış bugün pazartesi başlayabilir nasıl olcak bilemiyorum artıkk ilk kontrolde sorun var demiş dr 1 hafta sonrada artık önceki gibi değil daha iyi görünüyor demişş ama 20 gün sonra gel demiş ve kardeşimin kasıklarda ağrısı var hani normalde olur dicem ama düşük riski deyince takıldı kafama işte allah korusun benim yaşadıklarımı yaşamasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

sağol cnm tesekkürler .aileleri işin içinde oldumu kuzular kurt olyor zaten cnm
burnunu sürtmek lazım bunların hadi gel tokatlayak sunları:mymeka:bugün iyi
feminist yaptı bu kocalar bizi

hicrancım sen kendi dr una sor yinede o kadar güveniyorsan tavsiye edeceği bi dr muhakkak vardır bence cnm

ah canım ya ben çok üzülüyorum senin kızına.. neden gelmiyo ki bu kadar uğraşmana rağmen sütün... ilk kızında da mı böyle olmuştu... tamam sağlıklı şükür mamayı da yiyo ama yine de bu kadar uğraşıpda sonuç alamamana çok üzülüyorum.. :çok üzgünüm:

kızlarr kızkardeşim aradı laboratuvara kabul edilmişş ve pazartesi kesin başla demişler ama gece nöbetineee düşünüyor şimdi kardeşim nasıl olcak diye gerçi 1 gün değil birgün nöbete gidecek ama çok zorlanmazda işte işte gece olması düşündürüyor onu ama kabul edecek galiba muscan canım dr görmüş hastanede kardeşim şimdi söledim ona konuştum bile abla dedi oda hastane güzel giderim ona diyor şimdi işe başlayayımda sonra bakarız diyor işe başlar başlamaz gitmeyeyim şimdi ordaki bir doktora diyorr hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…