- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.181
Deryacım,az önce hastaneden geldim bronşit olmuşum macrol 500 yazıldı reçeteme fakat emzirme döneminde güvenilirliği hiç yokmuş prospektüsüne göreBide doktora söylemeyi unuttum,dişimdeki iltahap için 1000mg amoklavin kullanıyorum ikisini birden kullanınca,bi zararı olurmu acaba?
HOŞBULDUKKKKKKKKKKKKK
bişey sorucam kızlar bebişlerinizin uykusu ne alemde düzene sokabildiniz mi merak ediyorum NAZ gece 2 den önce yatmıyor da ben de sabah 7 de işe kalkıyorum anlayacağınız günlerdir uykusuzum,sağol Naime cim evet işlerim yoğun her zamanki gibi..denemediğim şey kalmadı çaylar maylar ..ne ararsanız..
-------------------------
bebeğim ilerde bana soracak.anne düğüne niye beni getirmediniz.genelde çocuklar sorarlar.ben ne diyeceğim)))
Deryacım,az önce hastaneden geldim bronşit olmuşum macrol 500 yazıldı reçeteme fakat emzirme döneminde güvenilirliği hiç yokmuş prospektüsüne göreBide doktora söylemeyi unuttum,dişimdeki iltahap için 1000mg amoklavin kullanıyorum ikisini birden kullanınca,bi zararı olurmu acaba?
Denıyeyım bakayım ıslak mendılde unı baby tavsıye eden cok sanırım..
Bez de de tavsıye edebılsenız ne mutlu :)) primadan baska bez denemedın mı sen pekı ?
sana ıkı burc soracaktım terazımısın basakmısın dıye... cunku terazı gıbı de geldın bana cok, sonra genel sordum... kaydirigubbakcemile3
vallahı canım ben fotodan gordugum kadarıyla bu ızlenıme kapıldım.. hanı seni yorumlayacak kadar bır konusmamız olmadı..
ama sıcak kanlı bırı oldugunu soyleyebılırım rahatlıkla :) ve yuzunun guzel oldugunu.. kaydirigubbakcemile3
Kızlar burada hava yaz gıbı yaa gulluk gulıstanlık bırde bı sıcakk.. kapıları pencerelerı actım ıcerının fılan.. Aslanı da soydum sogana cevırdım oynuyor sımdı.. bayılıyor zaten cıplak olmaya bebısler.. yaz bı gelsın ben onu nasıl soyucam , atıcam sulara :)) Şeniz
ama yaz olunca esım askere gıdıcek yaa o da var bak yıne aklıma geldıı...senağlama
evet haklısın bır bakıma.. zaten suan evlılıgımızde bır donem olucak o sanırım.. sureklı hayatımız askerden once ve askerden sonra olmak uzere ııkıye ayrılmıs durumda.. bırbıımızı cok ozleyecegımız, belkıde bazı duygularımızı tazeleyecegımız dogru ama yınede zor olucak bence.. yanı ayrı kalmak bır yana evımın duzenınden cıkıp tekrar annemın evınde kalmam da sıkacak sanırım benı :) ozgur olmaya cok alıskınım sanırım.. ama hayırlısı Allahtan saglıgıız sıhhatımız yerınde olsun da zaman gecıyor...canbebe ve molfix denedim..ama canbebe katır kutur bantlarıyla iki üç kez bağlamışımdır anca..hiç beğenmedim..molfixde emici deildi kokusu bi tuhaftı..bu primada bazen koku oluyo,sanırım gaz çıkardıklarında,ama dışardan kaka kokusu sanıyorum bı bakıyorum kuru altı..bu durumunun harıcınde primadan cok memnunum..çok emici ve rahat işte malesef..şükür aslan kendine gelmiş..midesi bozuktu yada mıdesını üşütmüşte olabilir..benımkıde aşıdan geldiğinden beri ağlayarak uyuyo,uyanıyo hala uyuyo..bi aşı alt tarafı ama korkuyoruz işte..bi dile gelseler..eşinde tezden gitsin gelsin işallah..yavruların tam palazlanma dönemi..zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın..hem evlılıklerde uzun olmamak kaydıyla ayrılıklar iyidir..
şimdi oldu mu bakalım----------------
ama ben senın footnu hıc goremedım yahuu ondan farketmemısımdır.. kaydirigubbakcemile3betüşş terazi benim bennnnnnn
tesekkur ederım canım...emelcim çok geçmiş olsun
betüş kızz çok güzel düğün fotoların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?