Doğum yapmış olan anneler buraya....

Deryacım,az önce hastaneden geldim bronşit olmuşum macrol 500 yazıldı reçeteme fakat emzirme döneminde güvenilirliği hiç yokmuş prospektüsüne göre Bide doktora söylemeyi unuttum,dişimdeki iltahap için 1000mg amoklavin kullanıyorum ikisini birden kullanınca,bi zararı olurmu acaba?

slm hanımlar
bende papatyam ile aynı kaderi paylaşıyorum sanırım. neler yedim içtim kız emmiyo sütde gitti. kız geceleri bazen emiyo.medelanın pompasınıda aldım işe yaramadı hiç bişey çıkmıyo millet nasıl sağıp besliyo bebeğini anlamıyorum. benim kız bir öğünde 90 yerse bir öğünde 60 zorla yiyo. 2 saatte bir yiyo dr. götürüyoruz bişeyi yok diyo.geçen ay kilo kaybı vardı. 1 ay boyunca sadece 300 gr aldı. diş çıkartıyo ondan iştahsızdır diyolar ama bilmiyorum ek gıdalara başlasammı diye düşünüyorum bide ben sadece zinco gaz damlası ile acd3 vitamin veriyorum.

Kızlar belki takip edeniniz vardırr şu g.paşada işlenen cinayeti anne ve 2 çocuğu öldürüldü birisi 4 birisi 2 yaşında..
Dün açığa kavuştu katil bulundu,alt komşusunun kardeşiymiş.
ş...... para için öldürmüş, Sizlerde dikkatli olun kapıyı açarken vs tv.de uzmanlar bile kapıcıya bile kapıyı açmayın suyunuzu önceden koyun diyorlarr.. Allah korusun aklıma geldide yazmadan edemedimm..

silinmiştirr.duyurulur))

bebeğim ilerde bana soracak.anne düğüne niye beni getirmediniz.genelde çocuklar sorarlar.ben ne diyeceğim))) KIZLAR ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM SİLECEĞİM SONRA..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım umarım cabucak atlatırsın yanlız amoklavın 1 mg olmasın o ?

canım benim kızda 2 den önce uyumazdı ama bir haftadır saat 11 de uyuması için altını değiştiriyorum emziriyorum sonra ayağımda sallıyorum zorla uyuyor sonra yatağına koyuyorum yarım saat sonra uyanıyor beşiğinde sallıyorum tekrar uyuyor böyle saat 12ye kadar uğraşıyoruz sonra dalıyor uyanmıyor. Böyle böyle alıştırmya çalışıyorum.

Şule çok tatlı çıkmışsınız ilk fotodaki büyük kızın herhalde maşallah sizee canım
iletişim fotoların çıkmamış canım..

Ya arkadaşlar hadi sizin hoşunuza giden bir soru sorayımm
bebişlerinizin en çok hangi hareketlerini seviyorsunuz gerçi tüm hareketleri tatlı ama..
ilk önce ben sıralayımm
1.emerken sanki esrar içermiş gibi gözlerinin kayması
2.birden bire dudağını büzmesii (çok tatlı oluyoorrr)
3.Göğsünden gıdıklarken kahkaha atması
4.Kendi kendine kalktığı zaman etrafa bakınması (gerçi bu çok çok nadir feryat figan ağlayarak kalkıyor hep( )
5.Say say bitmeyecek anlaşılannkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

---------------------------------------

ikincide benden olsun..:)
ALINTI YAPMAYIN SİLECEĞİM OLURMUU...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.senin nefesini bronşitte daraltır canım..dikkat et kendine.sıcak süt içne bal biraz karabiber ve tarçın ek.öle iç iyi gelir valla.:1hug:

Denıyeyım bakayım ıslak mendılde unı baby tavsıye eden cok sanırım..
Bez de de tavsıye edebılsenız ne mutlu :)) primadan baska bez denemedın mı sen pekı ?

canbebe ve molfix denedim..ama canbebe katır kutur bantlarıyla iki üç kez bağlamışımdır anca..hiç beğenmedim..molfixde emici deildi kokusu bi tuhaftı..bu primada bazen koku oluyo,sanırım gaz çıkardıklarında,ama dışardan kaka kokusu sanıyorum bı bakıyorum kuru altı..bu durumunun harıcınde primadan cok memnunum..çok emici ve rahat işte malesef..şükür aslan kendine gelmiş..midesi bozuktu yada mıdesını üşütmüşte olabilir..benımkıde aşıdan geldiğinden beri ağlayarak uyuyo,uyanıyo hala uyuyo..bi aşı alt tarafı ama korkuyoruz işte..bi dile gelseler..eşinde tezden gitsin gelsin işallah..yavruların tam palazlanma dönemi..zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın..hem evlılıklerde uzun olmamak kaydıyla ayrılıklar iyidir..

Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin..

Ya canım ne güzel korkmuyorsun hasta olur vs.. diye ben bu havada bile dışarı çıkartmak istemiyorumm üşütür diyee..Aslında en güzelini yapıyorsun daha dirençli olur ileride hastalanmaz ama ben korkuyorum maalesef..Bu askerlik işini hatırlamak benimde işime gelmedi (

Muscan canım çok güzel çıkmışsınız Allah mutluluğunuzu bozmasınn
Emel geçmiş olsun canımm

Betül canım çok güzel olmuşsun zaten güzelsinn,Allah başınız bozmasın
İletişim maşallah canım çok tatlıııııı Sanamı benzetiyorlarr Babasına mı?

evet haklısın bır bakıma.. zaten suan evlılıgımızde bır donem olucak o sanırım.. sureklı hayatımız askerden once ve askerden sonra olmak uzere ııkıye ayrılmıs durumda.. bırbıımızı cok ozleyecegımız, belkıde bazı duygularımızı tazeleyecegımız dogru ama yınede zor olucak bence.. yanı ayrı kalmak bır yana evımın duzenınden cıkıp tekrar annemın evınde kalmam da sıkacak sanırım benı :) ozgur olmaya cok alıskınım sanırım.. ama hayırlısı Allahtan saglıgıız sıhhatımız yerınde olsun da zaman gecıyor...
bezlere gelınce suan molfıx baglıyorum ben cok kotu kokuyor malesef.. iidrarın bıle dısarı kokusu yayılıyor.. hele kaka yaptıgında kucagına alan herkes alıyor kokusunu kaydirigubbakcemile3
belkı dırek bu bezlerden baslasa boyle sıkayetcı olmayacaktık ama daha ıyısını kullanmısken daha dusuk kalıtelere gecmek boyle memnunıyetsız edıyor... cunku bu bezlerle kac bebek buyuten ınsanlar var ama ıste memnunıyetsızlıgımız sagolsun :)

şimdi oldu mu bakalım----------------

masallah yaa cok tatlı bebısın.. Allah nazarlardan saklasın pamuk gıbııı..

betüşş terazi benim bennnnnnn
ama ben senın footnu hıc goremedım yahuu ondan farketmemısımdır.. kaydirigubbakcemile3
emelcim çok geçmiş olsun

betüş kızz çok güzel düğün fotoların
tesekkur ederım canım...
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…