- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.201
tesekkur ederım,betülcüm valla çok hoş görünüyorsunuz.allh bir ömür boyu bebğinizle mutlu etsin maşlhh
muscan canım sende çok güzel bir bayansın fotolarda çok güzel çıkmış
Betül canım çok güzel olmuşsun zaten güzelsinn,Allah başınız bozmasın
İletişim maşallah canım çok tatlıııııı Sanamı benzetiyorlarr Babasına mı?
naimecim evet bu son gönderdiğin resimde ben de onura benzettim bebeğini
betülcüm sağol
şimdi deniyorum inşlh olur
kızım ve ben :1rolleyes:
bende deniyorum bakalım olacak mııı?
Buda biz ve biricik dostumm
doğumdan bir hafta önce
.
bebeğim ilerde bana soracak.anne düğüne niye beni getirmediniz.genelde çocuklar sorarlar.ben ne diyeceğim))) KIZLAR ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM SİLECEĞİM SONRA..
şimdi oldu mu bakalım
geçmiş olsun canım acil şifalar:Saruboceq:Deryacım,az önce hastaneden geldim bronşit olmuşum macrol 500 yazıldı reçeteme fakat emzirme döneminde güvenilirliği hiç yokmuş prospektüsüne göreBide doktora söylemeyi unuttum,dişimdeki iltahap için 1000mg amoklavin kullanıyorum ikisini birden kullanınca,bi zararı olurmu acaba?
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin..
Ya canım ne güzel korkmuyorsun hasta olur vs.. diye ben bu havada bile dışarı çıkartmak istemiyorumm üşütür diyee..Aslında en güzelini yapıyorsun daha dirençli olur ileride hastalanmaz ama ben korkuyorum maalesef..Bu askerlik işini hatırlamak benimde işime gelmedi(
yok canım hava oyle sıcak kı aynı yaz hıc ayıramazsın bılmıyorum orda nasıl ama ruzgarda yok hanı.. o yuzden actım cocukcagız rahatlasın dıye.... ben bıle bunalıyorum suan.. sıcagı hıc sevmem de Aslanı da oyle alıstıracagım heralde.. kaydirigubbakcemile3
bu arada senınde esın askere gıdecektı sanırım degıl mı .. ama yanlıs hatırlamıyorsam senınkıne daha var..
bızımkı ne 6 ay kaldı yaa ne dır kı hemencık gecer.. :çok üzgünüm:
neyse hayırlısı olsun ne yapalım akacak kan damarda durmaz :) :bbo:
tesekkur ederım canım amın Allah hepımızın yuvasını mutlu etsın bırbırıne baglasın..
hadı sızde koyun barı de sızı de gorelım canan baslattı ben devam ettım :))
teşekkür ederim canımŞule çok tatlı çıkmışsınız ilk fotodaki büyük kızın herhalde maşallah sizee canım
iletişim fotoların çıkmamış canım..
Ya arkadaşlar hadi sizin hoşunuza giden bir soru sorayımm
bebişlerinizin en çok hangi hareketlerini seviyorsunuz gerçi tüm hareketleri tatlı ama..
ilk önce ben sıralayımm
1.emerken sanki esrar içermiş gibi gözlerinin kayması
2.birden bire dudağını büzmesii (çok tatlı oluyoorrr)
3.Göğsünden gıdıklarken kahkaha atması
4.Kendi kendine kalktığı zaman etrafa bakınması (gerçi bu çok çok nadir feryat figan ağlayarak kalkıyor hep( )
5.Say say bitmeyecek anlaşılannkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
betül maşallah çok tatlısınız
kızlar bende koycam da eşim aradı geliyorum çok açım diye yemeğe başladım şimdi hem patlıcan soyuyorum hem buraya yazıyorum
yemek işim bitsin bende evlilik resmimi koyacağım
--------------------------------.
[iki koltuk silmeye gittim valla doldurmuşsunuz bende koyayım bari ama stüdyo resimlerim yok cdyi bulamıyorum evde çekilmişler var durun koyuyomhihoyyyt
betül çok tatlı bir gelin olmuşsun ve çok yakışmışsınız şekerim mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?