Doğum yapmış olan anneler buraya....

emelcim canım çok geçmiş olsun ya kıyamam size ikiniz birden hasta oluverdiniz iyiki annen gelmiş cnım o size bakar biraz d olsa

betül maşallah çok tatlısınız
kızlar bende koycam da eşim aradı geliyorum çok açım diye yemeğe başladım şimdi hem patlıcan soyuyorum hem buraya yazıyorum

yemek işim bitsin bende evlilik resmimi koyacağım

Betül canım çok güzel olmuşsun zaten güzelsinn,Allah başınız bozmasın
İletişim maşallah canım çok tatlıııııı Sanamı benzetiyorlarr Babasına mı?

naimecim evet bu son gönderdiğin resimde ben de onura benzettim bebeğini

evet canım ya benziyorlar
bende resim koymayı anca betüşün sayesinde öğrendimde ekliyorum :1hug:

betülcüm sağol
şimdi deniyorum inşlh olur
kızım ve ben :1rolleyes:

bende deniyorum bakalım olacak mııı?

Buda biz ve biricik dostumm

doğumdan bir hafta önce
.
bebeğim ilerde bana soracak.anne düğüne niye beni getirmediniz.genelde çocuklar sorarlar.ben ne diyeceğim))) KIZLAR ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM SİLECEĞİM SONRA..

şimdi oldu mu bakalım

kızlar maşallah resimlere coşmuş buralar çok güzelsiniz
kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım acil şifalar:Saruboceq:

[iki koltuk silmeye gittim valla doldurmuşsunuz bende koyayım bari ama stüdyo resimlerim yok cdyi bulamıyorum evde çekilmişler var durun koyuyomhihoyyyt

betül çok tatlı bir gelin olmuşsun ve çok yakışmışsınız şekerim mutluluklar

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım
düğün fotoları da çok güzeeel.allah mutluluğunuzu bozmasın.ben de mi koysam napsamkaydirigubbakcemile3
iletişim arkadaşım bebişin çok tatlı maşallah.
1.emerken ses duyunca dinlemesi,kafasını çevirip bakması sonra da tekrar memeye saldırması.:ecrin_bebek::
2.altı açılınca ayaklarını elleriyle tutup top gibi yana yuvarlanması.
3.uyanınca kimseyi göremezse ses çıkarıp çağırması.
4.cezanın şarkısı çıkınca-fark var-heyecandan ayaklarını ve ellerini sürekli çırpması.

tesekkur ederım .a.s
Kolay gelsın canım kaydirigubbakcemile3 tamam beklıyoruz resmını .. :)

emelcim ya antibiyotikler ağır gelebilir.bağırsaklarını bozup ishal falan da yapabilir.toplamda 1500 gr. oluyor.zaten dişin için kullanıyornuşsun.belki de o bile yeterli olabilir.keşke dr. a sorsaydın canım yaa

--------------------------------.

çok tatlı masalah pasa nasıl da sızmıs kalmss... kaydirigubbakcemile3

saol hayatım tesekkur ederm.. hadı sızınkılerı de gorelım :))

1- bırden bırı agzını buzup ses cıkarmadan gozlerını sulandırması ( bayılıyorum o halıne ama ıcmde gıdıyor yaa)
2- meme yada emzık emerken cıkardıgı o ıymm uymm ıyymmm seslere bıtıyorumm
3- memedeyken karnı doyduktan sonra agzını cekıp sırıtması sesler cıkarması :)
4- bas parmagını sonuna kadar agzına elıp buyuk bır gayretle emmesıı
5- parmagını agzına elıp emerken yada memedeyken bır elıylede sureklı kulagıyla oynaması kaydirigubbakcemile3
6- gerilemeleri :)
7- kaka yapmaya calısıyorken dudaklarını buzup pur dıkkat gozlerını acması bacaklarını dumduz sopa gıbı yapması
8- kendı kendıne sevınıp cıglıklar atması
9- odadan cıkınca geel der gıbı cagrması :))
10- yalnız yatıyorken yanına geldıgımızde bırden sevınclı sesler cıkarıp ayaklarını son surat tekmelemesı
11- kucagımda uyudugunda basını gogsume yaslaması, yada basını sokusturması
12- aglayıyorken memeyı verınce saldırıp kendınden gecmesıı.. kaydirigubbakcemile3

şule ablacım maşalah ne güzel ya bir de büyük kızın var o da çok şeker çıkmış sende

canancım gerçkten çok zayıfmışsın kopacakmışsın kız nerdeyse

betülcüm valla ne güzel anlatmışsın.aynılarını benimki de yapıyor.ahanda şimdi yanımda birden pırt yaptı seslive kerata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…