Doğum yapmış olan anneler buraya....

Oğluşum için geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim Mehtap durumunu sormuşsun canım müthiş öksürük burun akıntısı devam ediyor inş...antibiyotikle geçer bir an önce..O öksürdükçe içim parçalanıyor Allah kimseye hastalık vermesin diyoruz ama olmuyor maalesef...

Bizimki kalktı da anca geldimm.Evet betül bizimde askerlik dönemimiz var maalesef .Serkanbora doğmadan önce bu yaz düşünüyordu ama şimdi karar değiştirdi bir iki sene sonra diyorr bakalımm kısmett.İşleri dolayısıyla biz alışığız ayrı kalmaya ama askerlik çok farklı olacak sanırımm.en azından şimdi istediği zaman gelebiliyor...
Kızlar evlilik albümümüzü bilg. çıktısını vermedilerr bir ara makinayla çekerim,net çıkmaz ama..Neyse arkadaşların çektiği fotolardan göndericemm...

...................................

Son düzenleme:
zeynepcim bebişine acil şifalar canım.
dıonysos-nikin çok zor yazılıyo yaa- canım sen de artist gibisin maşallah.saçının rengine bayıldım.sana çok yakışmış.

canım yaaa üzme kendiniii allah acil şifa versin anneciğineee bu erkekler böle bacımmm en iyisi bile arada angutluk yaparlarrr maleseff benimkide öle arada yapıyor hamişken bile üzmüştü benimki beni 2 defaaa napıcan işte onların duyguları bizimkinden farklııı allah hepsine akıl fikir versinnn biz kendi annelerine her konuda yardımcı olur düşünür arar sorarız ama onlar bunu mecburmuşuz gibi görürler ama sıra bizimkilere gelince tersi olurr allah var yukarıda benim anneme eşim şimdiye kadar düşüncesizlik etmedi sadece bana yaptı ama onun anası uzakta benim annemde onu öz oğlundan ayırmaz ama ondan herhalde annem konusunda bir tek üzmez benii inşallah hiçte bu konuda tartışma yaşanmaz böle gerçekten üzücü ama dikkat et oğluşunda üzülür seninle sütün azalır mazallah bak arıyormuşşş anlamış hatasıı demekkiii biz kadınların kör talihi işte affedeceksin mecburr inşallah anlamıştır hatasını da bidaha düşüncesizlik etmez senide üzmezz

saol canım inşallah sağlıcakla gelir yeğenimmm

zeynepcim bebişine acil şifalar canım.
dıonysos-nikin çok zor yazılıyo yaa- canım sen de artist gibisin maşallah.saçının rengine bayıldım.sana çok yakışmış.

canım teşekkür ederim saol :) evet o sıra güzel atmışlardı röflemi zamanla bozuluyor tabi...bu arada ismim eda canım senin şulemi?

ağzına sağlıkkk eline sağlık canım saollŞeniza.s.

Can Bebeyi denedinmi canım?

Geçmiş olsun canım umarım cabucak atlatırsın yanlız amoklavın 1 mg olmasın o ?

Yok canım 1000mg.
geçmiş olsun canım.senin nefesini bronşitte daraltır canım..dikkat et kendine.sıcak süt içne bal biraz karabiber ve tarçın ek.öle iç iyi gelir valla.:1hug:

Zaten nefes darlığım için gitmişyim bronşit çıktı,öksürüğüm yok denecek kadar az ama anlamadım,nefesimi döndürememen bronşitten dedi dr

emelcim canım çok geçmiş olsun ya kıyamam size ikiniz birden hasta oluverdiniz iyiki annen gelmiş cnım o size bakar biraz d olsa

Ayaktayız şükür:) Benimkinin yarın aşısı ve kontrolü var.Bronşiti iyi durumdaysa aşı yapacaklar.

emelcim ya antibiyotikler ağır gelebilir.bağırsaklarını bozup ishal falan da yapabilir.toplamda 1500 gr. oluyor.zaten dişin için kullanıyornuşsun.belki de o bile yeterli olabilir.keşke dr. a sorsaydın canım yaa

Yarın sorucam.

11 numara hariç hepsine katılıyorum

DIONYSOS Allah mutluluğunuzu daim etsin.

BETÜL CÜM dünürümmm inşallah bişeyi yoktur arada bir yaptıkları husuzluktan ibarettir inşallahhh aman damadımıza iyi bakkk sende dinlen accık eşin gelince baksın o sen yat hemennnŞeniza.s.

Ay hepsinin ayrı huyları var boşverr,bak herşeyin başı stres ve bişeyleri takmak.Annene acil şifalar dilerim.Sende sıkma canını,üzülerek düzeltemessin.Ağlama bebeğine yansır.

evybaby denedinmi bezde canımm bide bebedor ıslak mendili kullanıyorum ben yakmıyorr ama bebedor türk malımı bilmiyorum en azından öle biliyorum bakmadım daha önce almıştım ben 10 tane yedekte duruyorr memnunum ben

aşkolsun seningibi hatuna nasıl ceva verilmez bacımmmm gel arazi olma özletme kendiniii bebiş iyidir inşallahhh uykusuzluk herkeste aynı dert varrr geçecek bunlarda inşallah canımmŞeniz

saol canım yaa valla bende üzülüyorum ama inşallah çabalarım sonuç verecek allahın izni ile
büyük kızımda sütüm vardı taşardı hep atletim ıslanırdı ped dayanmazdı bana ama onda da şansıma ben normal doğum yapmıştım ve çok kötü geçmişti 2 ay emzirdikten sonra rahimde enfeksiyondan dolayı 1 ay gibi penisilin kullanmıştım ozamanda sağıyordum sütümü ama manuelle o yüzden 1 ay emziremedim sağıp döküyordum sütümü oda biberona alışınca 3 aydan sonra sadece gece 6 aya kadar emmişti ek besinlerle ama bu defa böyle oldu şans işte inşallah geri gelicek sütüm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…