- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.221
kızlar cnm cok sıkkın egemenin bileğinde kabuk gibi bişeyler vardı tam boğum yeri diye önemsememiştim kurumuştur iyi yağlamadım diye düşündüm ama dün gece göğsündede gördüm mantara benziyor aksama randevu aldım dr dan inşallah mantar değildir
kocama da ates püskürüyorum küstüm dün gece, annem yaklasık her 10 günde bir ishal ve istifra yüzünden hastanelki oluyor 3 gün önce kolonoskopi ve endeskopi yapıldı ve midesinden parca alındı biyopsiye gitti sonuç geldi Allaha şükür kötü bi hastalık cıkmadı.benim sevgili odunumda bir kez bile arayıp geçmiş olsun demedi dün kavga ettik pardon ben ettim o sustu ağladım ağladım agladım emzirdim ağladım salladım ağladım egemende bana bakıyo öyle.oturma odasında yatıyoruz biz actım yatagı egemenide aldım yanıma.ben nerde yatcam diyor hala nerde istersen orda yat dedim ,şimdiye kadar ne kadar tartışırsak tartışalım hiç ayrı yatmamıştık sasırdı o da.17 ağustos depreminde gölcükte oturuyorduk ayrı odalarda yatmaktan korkarım o yüzden basımıza bişey gelirse hep birlikte olalım bari diye düşünürüm o günden beri .bu arada ben onun anasını n kıçında sivilce çıksa ararım.
arıyor sabahtan beri açmıyorum cok kızgınım yada kırgınım sanırım
zeynepcim çok geçmiş olsun şekerim acil şifalar
hicran hayırlı uğurlu olsun yeni bebeğinizin Allah kavuştursun diyelim
kızlar bu elma kromunu araştıracam seda da duydum şimdik onla zayıflamış o ip gibi olmuş umarım emziren anneler kullanabiliyordurbenneyaptımki
zeynepcim bebişine acil şifalar canım.
dıonysos-nikin çok zor yazılıyo yaa- canım sen de artist gibisin maşallah.saçının rengine bayıldım.sana çok yakışmış.
Hicrancım kardeşini tebrık ederım.Allah tamamına erdırsın.Kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
selincim geçmiş olsun..benımkının yanağındada ıkı ufak kabuklu bişiler var..babası benım sakalım yapmştır dedı..e babası ama okadar söyluyorum öpme diye..nedyım..eşinde ayıp etmiş ama sustuğuna göre farkında hatasının..bende gölcükte oturuyodum..değirmendere 6ncı orta sokak...............hatırlamak bıle ıstemıyorum..........gülcüm güzel annem benim..gözler zehirgibi valla..mevlam cumlemızın mutlulugunu daim etsin...kem gözden dilden sakınsın...bugun pnomokok ve karmanın ıkıncı dozunu olduk..kırkyılda bır cıkıyorum dışarı dıye yavrumu özenle mavılerle gıydırdım..gözleride babası gibi çakır kuzumun..kadının bırı kızmı bu deyıverdı..yok dedim..aynı kıza benzıyomuş onun bebeği aynı erkek gibiymiş..gözlerinin bakışı hiç hoşuma gitmedi..yukarda allah var ki ömrümde kımseye haset etmedım..hasetle bakarsa gözümü reddederim...kımsenın güzelliğini,parasını,evini hiçbişiyini kıskanmam..ancak heves ederım belkı...hepimiz gibi..ama arada öyle bakışlar görüyorum oyle suretlerkı yuz kalbın aynasıdır mısalı.....Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile.
De ki: Sığınırım rabbine felâkın, halkettiklerinin şerrinden, ortalığı basan karanlıkta oluşacak şeylerin şerrinden, düğümlere üfliyen büyücülerin şerrinden ve hased eden hasedçilerin şerrinden.
yınede bılıyorumki kötü fikir kötü bakış sahibine mutlaka döner..onca dunya güzeli bebiş reklamlarda,panolarda..allah cümlemizi,cümlemizin yavrularını,hanesini,sevdiklerini kem gözden korusun,kaza bela vermesin..kalpleri en iyi bilen allah mutlakaki kime neyi vereceğinide en iyi bilendir..bugun böyle içimden herkeze dua etmek geldı arkadaşlar.................
kızlar ya sıze bırsey danısmam lazım..
sabah esım Aslan'ın altını degıstırıyorken molfix baglıydı.. ben yatıyordum hayatım bu ne boyle dedı bacakları hep kızarmıs bu bez cok kotu demeye basladı.. ıslak mendılıde malum degıstırıp chıcco almıstım onu da hıc begenmedı cok kuru dedı hakıkaten oyle sılınmıyor kokusuda kotu gelıyor bana halbukı kalıtelı bır marka ama.. tutturdu tekrar huggıes alıyoruz ıkısını de dıye.. olmaz dedım.. o da bu ısrail ve amerıkaya karsı aynı tepkıde ancak arabamız kıyafetımız hep o markalardan gıyınıyoruz da bır tek bez mı degıstırıcez dedı.. olmaz boyle dedı.. ılle bu bezı daha kullanma dıyo kalsın dıyo.. zaten bır seyı tutturunca dıretır huyudur..ama vıcdanım da rahat degıl. bende hıc memnun degılım molfixten baby stardan fılan hıc.. ıslak mendıl hıc bulamadım kokusu hafıf ıslaklıgı ıyı olan.. sız ne kullanıyorsunuz ıslak mendılde bez de Allah askına bırı guzel bırseys tavsıye etsın yaa yerlı malı olaannn.. :1no2:
Geçmiş olsun canım umarım cabucak atlatırsın yanlız amoklavın 1 mg olmasın o ?
geçmiş olsun canım.senin nefesini bronşitte daraltır canım..dikkat et kendine.sıcak süt içne bal biraz karabiber ve tarçın ek.öle iç iyi gelir valla.:1hug:
emelcim canım çok geçmiş olsun ya kıyamam size ikiniz birden hasta oluverdiniz iyiki annen gelmiş cnım o size bakar biraz d olsa
emelcim ya antibiyotikler ağır gelebilir.bağırsaklarını bozup ishal falan da yapabilir.toplamda 1500 gr. oluyor.zaten dişin için kullanıyornuşsun.belki de o bile yeterli olabilir.keşke dr. a sorsaydın canım yaa
1- bırden bırı agzını buzup ses cıkarmadan gozlerını sulandırması ( bayılıyorum o halıne ama ıcmde gıdıyor yaa)
2- meme yada emzık emerken cıkardıgı o ıymm uymm ıyymmm seslere bıtıyorumm
3- memedeyken karnı doyduktan sonra agzını cekıp sırıtması sesler cıkarması :)
4- bas parmagını sonuna kadar agzına elıp buyuk bır gayretle emmesıı
5- parmagını agzına elıp emerken yada memedeyken bır elıylede sureklı kulagıyla oynaması kaydirigubbakcemile3
6- gerilemeleri :)
7- kaka yapmaya calısıyorken dudaklarını buzup pur dıkkat gozlerını acması bacaklarını dumduz sopa gıbı yapması
8- kendı kendıne sevınıp cıglıklar atması
9- odadan cıkınca geel der gıbı cagrması :))
10- yalnız yatıyorken yanına geldıgımızde bırden sevınclı sesler cıkarıp ayaklarını son surat tekmelemesı
11- kucagımda uyudugunda basını gogsume yaslaması, yada basını sokusturması
12- aglayıyorken memeyı verınce saldırıp kendınden gecmesıı.. kaydirigubbakcemile3
kızlar cnm cok sıkkın egemenin bileğinde kabuk gibi bişeyler vardı tam boğum yeri diye önemsememiştim kurumuştur iyi yağlamadım diye düşündüm ama dün gece göğsündede gördüm mantara benziyor aksama randevu aldım dr dan inşallah mantar değildir
kocama da ates püskürüyorum küstüm dün gece, annem yaklasık her 10 günde bir ishal ve istifra yüzünden hastanelki oluyor 3 gün önce kolonoskopi ve endeskopi yapıldı ve midesinden parca alındı biyopsiye gitti sonuç geldi Allaha şükür kötü bi hastalık cıkmadı.benim sevgili odunumda bir kez bile arayıp geçmiş olsun demedi dün kavga ettik pardon ben ettim o sustu ağladım ağladım agladım emzirdim ağladım salladım ağladım egemende bana bakıyo öyle.oturma odasında yatıyoruz biz actım yatagı egemenide aldım yanıma.ben nerde yatcam diyor hala nerde istersen orda yat dedim ,şimdiye kadar ne kadar tartışırsak tartışalım hiç ayrı yatmamıştık sasırdı o da.17 ağustos depreminde gölcükte oturuyorduk ayrı odalarda yatmaktan korkarım o yüzden basımıza bişey gelirse hep birlikte olalım bari diye düşünürüm o günden beri .bu arada ben onun anasını n kıçında sivilce çıksa ararım.
arıyor sabahtan beri açmıyorum cok kızgınım yada kırgınım sanırım
kızlar ya sıze bırsey danısmam lazım..
sabah esım Aslan'ın altını degıstırıyorken molfix baglıydı.. ben yatıyordum hayatım bu ne boyle dedı bacakları hep kızarmıs bu bez cok kotu demeye basladı.. ıslak mendılıde malum degıstırıp chıcco almıstım onu da hıc begenmedı cok kuru dedı hakıkaten oyle sılınmıyor kokusuda kotu gelıyor bana halbukı kalıtelı bır marka ama.. tutturdu tekrar huggıes alıyoruz ıkısını de dıye.. olmaz dedım.. o da bu ısrail ve amerıkaya karsı aynı tepkıde ancak arabamız kıyafetımız hep o markalardan gıyınıyoruz da bır tek bez mı degıstırıcez dedı.. olmaz boyle dedı.. ılle bu bezı daha kullanma dıyo kalsın dıyo.. zaten bır seyı tutturunca dıretır huyudur..ama vıcdanım da rahat degıl. bende hıc memnun degılım molfixten baby stardan fılan hıc.. ıslak mendıl hıc bulamadım kokusu hafıf ıslaklıgı ıyı olan.. sız ne kullanıyorsunuz ıslak mendılde bez de Allah askına bırı guzel bırseys tavsıye etsın yaa yerlı malı olaannn.. :1no2:
Slm.herkese ben artık fazla gelemiyorum aranıza neyse zaten yazdığım hiçbişeyede cvp.ta verilmiyo yinede hepinize güzel bi gün olsun,betül canım dün gece benim bebeğimde bi garipti 3 te uyandı her zamanki gibi emzirdim ama ağlamya başladı gazını çıkardım bi türlü uyumadı uyuduğunda 5 buçuğa geliyordu bende perişan olmuştum,umarım bebişlerin gece uyku düzenleri bozulmaz..
Mehtapçım geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişey çıkmaz,eşinide takma erkekler böyle işte benimkide aynı inan odunki ne odun o yüzden ben artık takmıyorum...
Umut ağzına sağlık canım ne güzel yazmışsın Allah yavrularımızı kem gözlerden korusun sana rep vermeye çalıştım olmadı yine denerim..
ah canım ya ben çok üzülüyorum senin kızına.. neden gelmiyo ki bu kadar uğraşmana rağmen sütün... ilk kızında da mı böyle olmuştu... tamam sağlıklı şükür mamayı da yiyo ama yine de bu kadar uğraşıpda sonuç alamamana çok üzülüyorum.. :çok üzgünüm:
betülcüm sağol
şimdi deniyorum inşlh olur
kızım ve ben :1rolleyes:
................................]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?