Doğum yapmış olan anneler buraya....

bencede evybaby den numune iste dene bakkk unıbaby ıslak diyordan bebedor da aynı tavsiye etmiştim ama hops ta güzel onuda denemiştim ben oda alkolsüz güzelll bende yenidoğan için olanı denemiştim ama burda bulamıyorum şimdi o nedenle bebedora devam yanii bende kurutuyorum mecbur ama napiim suyla pamuklada zor oluyor yanii herseferinde

söledim kızkardeşimde bu ay başka dr sonra ahmet beye giderim bakalım dedii erkek bayan henüz konuşmmadık kardeşimle ama daha 5 aylık evli ve alışkın olmadığından dr gittiğinde alttan muayene ettirmemiş kendini göbekten bakmış drr:roflol: ikna edebilirsem ahmet beye götürürüz onuuu saol tekrar bu arada evet hastanede çalışmasıda ayrı bir şans olacak hem doğumuda orda yaparr sen ordamı yapmıştın doğumuu yoksa dr başka yerdemi geldi

betülcüm valla ben de aynen eşin gibi düşünüyorum.bence eğer boykot edeceksek bebişlerimizi bunun dışında bırakalım.şimdi biz herşeyde onların üretimini kullanıyorken birtek bebeğimin bezini değiştirsem nolcak ki.boykotumuzun ceremesini bebişlere çektirmeyelim bence.
hicrancım biraz da sütünü sağmamayı denesen nasıl olur acaba.sütünü sağınca moralin bozuluyo bu da sütünü daha da azaltıyo olabilirmi ki.birkaç gün sağmamayı dene bir de nasıl olacak bakalım.ben şimdiye kadar hiç sağmadım saat de tutmadım her aklıma geldiğinde ve bebiş her istediğinde memeyi veriyorum.bazen 1 dak. bazen 10 dak. emiyo ama yetiyo demek ki.

buda ben ve kızlarımmm doğum günümde çekilmişti daha önce koymuştum ama görmeyenler vardır belkiii yenisini çekmedik henüzz ben sadece kızımın fotoğraflarını çekiyorum geneldeee:roflol:

[
alıntı yapmazsanız sevinirim silicem çünküüüüsırnaşık şeyyasakkelime

Son düzenleme:
hicrancım ben doğumu medilife de yaptım.ahmet bey bana hiç alttan bakmadı.yani gerekmedi.gerekmediği sürece de bakmıyor bildiğim kadarıyla.doğumdan sonra hastanede 2 gün kaldım.benim eşimle kan uyuşmazlığı falan vardı.bebişe birşey olmasına karşı 2 gün tuttular.hastanede bana banyo falan yaptırdılar.bayağı ilgili bir hastene.tabii dr. dan da çok memnun kaldı.ama dedğim gibi orda senem hanım da iyi diye duydum kara verir.diğer aylarda gider..hayırlısı olsun onun için.

BETÜL CÜM dünürümmm inşallah bişeyi yoktur arada bir yaptıkları husuzluktan ibarettir inşallahhh aman damadımıza iyi bakkk sende dinlen accık eşin gelince baksın o sen yat hemennnŞeniza.s.
tesekur ederım dunurcugum :))
evet esım gelsın ona devredıcem bıraz.. gercı gecede nobetlestk o da uyumadı ama benneyaptımki
ınsallah bu gece yapmazda ıkımızde guzel uyuruzz... mirmirmirmir
hepimiz tabı..:ecrin_bebek:

yok canım denemedım deneyeyım evy baby yı bakalım..:ecrin_bebek:

bebedor hıc yok burdakı mıgrosta fıln canım.. hep bılındık nıvea unı baby dalin bırde bezlerın ıslak mendıllerı var ıste.. ama buldugumda ondan da alıp deneyeyım madem..
çöplüğe dondu ev valla herbırsey den alcam bu gıdısle... kaydirigubbakcemile3

bır bakıma haklısın canım evet ama suan belkıde en cok tukettıgımız abd malıda bebek bezlerıdır heralde.. bır sekılde yerlı malını alıskanlık etmelıyız ama ondada yurt dısını aratmayacak kalıte olsa kımse tercıhını abd vs ulkelerden kullanmaz tabı.. bakalım ınsallah dıger denemedıgım bezlerden memnun kalırım

hicran kızlarına maşallah canım ne güzel büyük kızına kardeş yapmışsın..
Sizde çok güzel çıkmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Bana evybabyden numune geldi hiç beğenmedimm çok sert ama memnun kalanlar vardır tabii
Bu arada bebedor yabancılara ait uzakdoğu diye hatırlıyorum..

Betül geçmiş olsun inşallah şimdi iyileşmiştir Aslan..İki gün öncede yazmıstım bende bugun bır kac arkadas daha yazmıs.. Primadan vazgecemem.Hatta hafta sonu carefourda 19 a dustude mıllet konvoy yapmıstı..5 er paket aldıl herkes..Ne yalan söyliyim bende aldım .Yanı eşininde dedıgı gıbı sadece bez degıstırerek olcak bırsey degıl bu malesef.

Canım ben butun kan ıdrar tahlıllerını yaptırdım gastro da ultrason ıstıyor ve kan idrar..Allaha sukur hepsı temız cıktı.Umarım serkan boranında birşeyı yoktur Edacım..

aa bana da koydurttunuz sonunda düğün resmi,dayanamadım valla.
hicrancım çok güzel bir gelin olmuşsun.seninle yaşdaşız sanırım 35 e girdim ben de.sen kaç yaşındaydın evlendiğinde.ben 22 ydim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…