- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.241
bende baslarda ıkı ay prıma kullandım sonra huggıese gectım huggıes gercekten cok ıyı geldı bıze ıslak mendılı de bezı de.. kalıbı kuru tutması bantları ozellıkel bel esneklıgı gercekten cok ıyı.. ama degıstırıcez dedık sımdıde bır tutturamadık cıdden herseyın ıyısı yurt dısı malları ne yazıkkıı..
oylemı canım dalını de deneyeyım o zaman.. ıyı oldu dedıgın..
bana oyle kokulu seyler agır gelıyor genelde bezler de de ama deneyeyım ne olur ne olmaz..belkı bır dıkıs tuttururuz :) saol canım..
evy baby ı denemedım canım ona da bakayım dıyorum ama kotu begenmedıgın de de bu sefer butun paketı bıtırmeklede ugrasıyorsun.. baby star aldım daha kullanmadan kendım begenmedım bı kere Allahtan gorumcemın kızı var da ona verdım o kullanıyor.. :bbo: unı baby ı de ılk dogdugu zamanlarda kullanmıstım cok ıslak gelmıstı bana bılmıyorum aynısımıdır bır kac cesıdı var ama kurulamak gerekıyordu onunla sıldıkten sonra.. nıvea ı bende kullandım ılk 2 ay.. onunda kokusu ıcımı baydıı benım kokulara karsı bır zaafıyetım var heralde :)) ozellıkle kakanın kokusuyla bırlesınce mıdemı bulandırıyor prımanın bezıde kokuluydu ıcım cok kotu olmustu artık o kokudan :)) kafamçokkarıştı sansmıdır bır huggıes e vurulduk bez de de mendıl de basımızın belası kaydirigubbakcemile3 hopss nasıl bır marka kı acaba ıyımıdır canım ? fisfisfis
maşallah maşallah herkes çok şekerr çımışşş vede zayıfffffffffffffffffff
))) komik geldi valla.aklıma da geldi kardeşim labarant olarak hastane falan deyince medilife olmasın diye...ahmet beye söylesin başka kimseye söylemez o.. çook iyi bir dr. dur kendisi..valla ne iyi olmuş.hem hastenede çalışacak hem de tabii giderse dr. u da yakın olacack.olmazsa 2 ay falan başka bir dr. görünür sonrasında gider canım.bayan istiyorsa senem hanım var onun için de iyi diyorlar.zaten ahmet bey yokken onun hastalarına o bakıyor. ben doğumdan da memnun kalmıştım hastaneden..hemşireler falan bayayğı ilgienmişlerdi.ama biraz paracı bir hastane diyorlar.ama allahı var benim dr. um hiiç para göz değildi...
servet hanım vardı eskiden bir de orda ..hiiç tutmadıydım kendisini.birkere acile ona gitmiştim.suratsızın teki.bana da hiç oş davranmadı .herhalde hastası olmadığım için ((.şimdi o size yakın olan kolana yani echo mar a geçmiş.
---------------------------------------
ikincide benden olsun..:)
ALINTI YAPMAYIN SİLECEĞİM OLURMUU...
hicran ayvayı denedin mi canım yiyenler fazlalaştığını söylemişti öyle hatırlıyorum..
tesekur ederım dunurcugum :))BETÜL CÜM dünürümmm inşallah bişeyi yoktur arada bir yaptıkları husuzluktan ibarettir inşallahhh aman damadımıza iyi bakkk sende dinlen accık eşin gelince baksın o sen yat hemennnŞeniza.s.
evybaby denedinmi bezde canımm bide bebedor ıslak mendili kullanıyorum ben yakmıyorr ama bebedor türk malımı bilmiyorum en azından öle biliyorum bakmadım daha önce almıştım ben 10 tane yedekte duruyorr memnunum ben
bebedor hıc yok burdakı mıgrosta fıln canım.. hep bılındık nıvea unı baby dalin bırde bezlerın ıslak mendıllerı var ıste.. ama buldugumda ondan da alıp deneyeyım madem..bencede evybaby den numune iste dene bakkk unıbaby ıslak diyordan bebedor da aynı tavsiye etmiştim ama hops ta güzel onuda denemiştim ben oda alkolsüz güzelll bende yenidoğan için olanı denemiştim ama burda bulamıyorum şimdi o nedenle bebedora devam yanii bende kurutuyorum mecbur ama napiim suyla pamuklada zor oluyor yanii herseferinde
betülcüm valla ben de aynen eşin gibi düşünüyorum.bence eğer boykot edeceksek bebişlerimizi bunun dışında bırakalım.şimdi biz herşeyde onların üretimini kullanıyorken birtek bebeğimin bezini değiştirsem nolcak ki.boykotumuzun ceremesini bebişlere çektirmeyelim bence.
ne acele ettinde sildin kızzz göremedim yawwww
kızlar ya sıze bırsey danısmam lazım..
sabah esım Aslan'ın altını degıstırıyorken molfix baglıydı.. ben yatıyordum hayatım bu ne boyle dedı bacakları hep kızarmıs bu bez cok kotu demeye basladı.. ıslak mendılıde malum degıstırıp chıcco almıstım onu da hıc begenmedı cok kuru dedı hakıkaten oyle sılınmıyor kokusuda kotu gelıyor bana halbukı kalıtelı bır marka ama.. tutturdu tekrar huggıes alıyoruz ıkısını de dıye.. olmaz dedım.. o da bu ısrail ve amerıkaya karsı aynı tepkıde ancak arabamız kıyafetımız hep o markalardan gıyınıyoruz da bır tek bez mı degıstırıcez dedı.. olmaz boyle dedı.. ılle bu bezı daha kullanma dıyo kalsın dıyo.. zaten bır seyı tutturunca dıretır huyudur..ama vıcdanım da rahat degıl. bende hıc memnun degılım molfixten baby stardan fılan hıc.. ıslak mendıl hıc bulamadım kokusu hafıf ıslaklıgı ıyı olan.. sız ne kullanıyorsunuz ıslak mendılde bez de Allah askına bırı guzel bırseys tavsıye etsın yaa yerlı malı olaannn.. :1no2:
Canım ben butun kan ıdrar tahlıllerını yaptırdım gastro da ultrason ıstıyor ve kan idrar..Allaha sukur hepsı temız cıktı.Umarım serkan boranında birşeyı yoktur Edacım..Herkese Merhabalarr a.s.
Uzun süredir giremiyordum,Serkanboranın kusması hala devam ediyorr,pzts gastroenterolojiye götürmek istiyorumm..Duygu canım sen hiç götürmüşmüydün kusması içinn?? muayene şeklini merak ediyorumda ..
Hicran canım Avcılar Hospitalda Nil hn. var kardeşin duymuştur belki,hamileyken çevremdeki herkes çok tavsiye ediyordu ama çok yoğun diye tercih etmedim.şimdi o yoğunluğu kaldırmışlar günlük hasta sayısını azaltmışlar...
Betül daha öncede yazmıştım buraya, ıslak mendil olarak kesinlikle unıbaby derimm alkol yok,su ve sabundan oluşuyor..dolayısıyla cildini de tahriş etmiyor ve alkol olmadığı için o kakayla karışan parfüm kokusuda yok.ben internetten araştırdığım kadarıyla türk firmasına ait...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?