E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.881
Duygu ve Merve benim ablam da yeğenime ilk altı ay sadece anne sütü verdi aralarda doğru düzgün hiçbişey tattırmadı ama 6.ayda öğünlerini öyle güzel yiyordu ki maşallah hatta ben de onun için çok hevesliydim ilk altı ay sadece anne sütü verecem diye ama sütüm yetmedi maalesefYani kafanıza takmayın inş sorunsuz yerler sonuçta iştahlı bebekler.cokacimcoook
hoşbulduk betüüşşş:içelim:
İyiyiz canım ne olsun bende bakamadım bikaç gündür misafirim vardı işte,mertte iyi sayılır biraz huysuzluğu var nedense bikaç gündür emmekte çok zorlanıyo sanki istemiyo gibi,dün gecede sürekli uyandı durdu anlamadım neyse derdi:uhm:
Mervecım gecenlerde 1 armutu pure yaptım hepsını yedı:)Ama demek ıstedıgım yanı boyle bayıla bayıla almıyor kasıgı elınden alıyormus bır arkadasımın bebegı:ecrin_bebek:bakalım ınsallah iştahsız olmazlar kuzular
Çok sagol deryacım pazt ıcın randevu aldık cocuk cerrahısınden bu sfer bakalım ınsallah kotu bırsey degıldır...
Sağol duygucum nasıl olayım işte oğluşla uğraşıp duruyorum-tatlicadiarzu-,dün gece sürekli uyandı durdu sütümmü yetmiyo anlamıyorum bide çok fazla emme heveside yok aslında şu aralar valla şu çocuklar bi dile gelselerde konuşsalar bi günü bi gününü tutmuyo neyse Allah başka dert vermesinde napalım,bu arada tekrar geçmiş olsun egeyede inşallah önemli bişey değildir canım:1hug:
Olabılıyor canım oyle.. benım kıde yapıyor oyle ara ara var muhakkak bır sıkıntıları.. buradakı arkadaslarda ara ara boyle yazdıkları oluyor normal demekkı bebek bunların canım.. :1rolleyes:
sen ona bakma bol bol emzırmeye calıs.. bende oyle yaptıgında sureklı bıktırarak degl de ara ara denıyrum meme vermeyıı...
selam arkadaşlar dün akşam durmadı benimki o yüzden çıktım cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum olabilir ek gıdayı fazla vermiş olabilirim artık azalttım.kızımın gazı varmış dediğiniz gibi evde neo baby gaz ilacı vardı verdim dün akşam iyi uyudu eskiye göre.Bu gece daha az kalktı yani.Kulağında bişey yok kontrol etmişti doktoru idrar yollarını bilmiyorum ama sanmam gazmış bence bugün daha iyi uyuyor.Hata bende bitki çaylarını felan vermedim bi haftadır çocuğu sanki büyümüş gibi beslemeye başlamıştım.neyse çok saolun kızlar sizleri çok seviyorum hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.
hoşbulduk betüüşşş:içelim:
İyiyiz canım ne olsun bende bakamadım bikaç gündür misafirim vardı işte,mertte iyi sayılır biraz huysuzluğu var nedense bikaç gündür emmekte çok zorlanıyo sanki istemiyo gibi,dün gecede sürekli uyandı durdu anlamadım neyse derdi:uhm:
Haklısınız kızlar tabi artık mideleride genişlemeye başladı iyice 6.ayda ister istemez yetmeyecek zaten bende ara ara emzirmeye çalşıyorum ne zaman isterse artık karınları doysunda bebişlerin,bu arada ben hiç ek gıda vermedim daha yavaş yavaş tattırsammıki CADIARZU
Evet canım bikaç gündür moralimi bozuyodum bende sütümmü yetmiyor diye ama ablam sütün yetmese mertefe bağırır durur dedi biraz moralimi falan düzelttiler sağolsunlar bende şimdi pek fazla düşünmemeye çalışıyorum dünden beri bozayla humanaya başladım inş.düzelir,benim sütüm çok gazlı bide belki oğlum ondanda rahatsız oluyodur,inş.güzelce uyur canım zaten uyandı şimdi yanımda koltuğuna koydum bakalım ne kadar duracakgülşahcım geçen hafta 1 gece büşra da öyle yapmıştı anlatmıştım sana..ama benim moralimden sütüm etkilenmişti o gece kesilmişti adeta ve yetmedi büşraya..
ben öyle devam ederse diye pirinçli muhallebi almıştım uyumadan yedirip uyutacaktım ama düzeldi çok şükür..mert efe gazdan mı uyuyamadı acaba canım inşAllah bu gece uyur güzelce.:Saruboceq:
Bende tattırıyordum canım meyve puresı oncesınde suyu bır kac defa bır tane bebe bıskuvısı vermıstım.. ama sonra hastalandık ucumuz de sutum azalmıstı fılan korktum.. aman dedım 6 aya kadar emzıreyım de sonra baslarız ek gıdaya .. ek gıda her zaman var ama sut her zaman olmayacak.. gercekten ınsan sut sıkıntısı cekınce cok ıyı anlıyor bunu.. su 6 ay bır cıksın rahatlayacagım. benneyaptımki
Evet canım bikaç gündür moralimi bozuyodum bende sütümmü yetmiyor diye ama ablam sütün yetmese mertefe bağırır durur dedi biraz moralimi falan düzelttiler sağolsunlar bende şimdi pek fazla düşünmemeye çalışıyorum dünden beri bozayla humanaya başladım inş.düzelir,benim sütüm çok gazlı bide belki oğlum ondanda rahatsız oluyodur,inş.güzelce uyur canım zaten uyandı şimdi yanımda koltuğuna koydum bakalım ne kadar duracak
Canım aynı şeyi bende düşünüyorum zaten etrafımdaki herkeste bütün ömrünce gıdayla beslenecek ama anne sütünü bulamayacak o yüzden verebildiğin kadar ver dediler ne bileyim az gibi ya sütüm bende ondan sordum yavaş yavsaş basşlasammı diye inş.yeterde sütlerimiz 6 aya zaten ne kaldıki şurda
Canım aynı şeyi bende düşünüyorum zaten etrafımdaki herkeste bütün ömrünce gıdayla beslenecek ama anne sütünü bulamayacak o yüzden verebildiğin kadar ver dediler ne bileyim az gibi ya sütüm bende ondan sordum yavaş yavsaş basşlasammı diye inş.yeterde sütlerimiz 6 aya zaten ne kaldıki şurda
betülcüm sıkma canını olur böl şeyler en güseli gece kalkar sağarsın sütünü yatmadan önce bi duş al o da sütünü getirir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?