Doğum yapmış olan anneler buraya....

semacım iki türlü örnekler de var işte demek ki..açıkçası benim minik minik tatrırmak istememdeki bir neden de şu; mesela yalnızca elma püresi verdiğimde bile, ki o da az miktarda olmasına rağmen, midesini rahatsız ediyor..ilk verişimde ağlamaktan helak oldu resmen.. şu an ek gıdayı vermesem sütüm doyuruyor evet, ama 6. aydan sonra süt yeterli gelmeyecek verdiklerim de midesini rahatsız ederse onları da yediremiycem.. o zaman işim zorlaşacak diye düşünüyorum :sm_confused:en azından şimdiden midesini hazırmak adına, yine çay kaşığıyla tadımlık vermeye başlasam diyorum... bu ayki kontrolümüzde dr.a danışıcam bu konuyu ...

Olabılıyor canım oyle.. benım kıde yapıyor oyle ara ara var muhakkak bır sıkıntıları.. buradakı arkadaslarda ara ara boyle yazdıkları oluyor normal demekkı bebek bunların canım.. :1rolleyes:
sen ona bakma bol bol emzırmeye calıs.. bende oyle yaptıgında sureklı bıktırarak degl de ara ara denıyrum meme vermeyıı...

selam arkadaşlar dün akşam durmadı benimki o yüzden çıktım cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum olabilir ek gıdayı fazla vermiş olabilirim artık azalttım.kızımın gazı varmış dediğiniz gibi evde neo baby gaz ilacı vardı verdim dün akşam iyi uyudu eskiye göre.Bu gece daha az kalktı yani.Kulağında bişey yok kontrol etmişti doktoru idrar yollarını bilmiyorum ama sanmam gazmış bence bugün daha iyi uyuyor.Hata bende bitki çaylarını felan vermedim bi haftadır çocuğu sanki büyümüş gibi beslemeye başlamıştım.neyse çok saolun kızlar sizleri çok seviyorum hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

Gülşahcım cok sagol canım..Gece uyanmasını hıc takma kafana canım cunku egede uyanıyor ve emıyor artık buyuduklerı ıcın mıdede genıslıyor ve gece acıkıyorlar bence..Sütünde yetıyordur hıc oyle kotu seyler dusunme..Mert efemız tosun gıbı maşallah öp benım ıcın kokla kuzuyu[/QUOTE]

Haklısınız kızlar tabi artık mideleride genişlemeye başladı iyice 6.ayda ister istemez yetmeyecek zaten bende ara ara emzirmeye çalşıyorum ne zaman isterse artık karınları doysunda bebişlerin,bu arada ben hiç ek gıda vermedim daha yavaş yavaş tattırsammıki CADIARZU

çok sevindim deryacım düzelmesine.. verdiklerini yazmışsın ya 6-7 aylık bebek öğünü gibiydi gerçekten dr.unuz fazlaca yüklenmiş birden... bazı bünye hemen kaldıramıyor demek ki ..alışma evresinde azar azar vermekte yarar var gerçekten..
tamamen düzelir işAllah canım biz de seni ve kızını öpüyoruz a.s.

gülşahcım geçen hafta 1 gece büşra da öyle yapmıştı anlatmıştım sana..ama benim moralimden sütüm etkilenmişti o gece kesilmişti adeta ve yetmedi büşraya..
ben öyle devam ederse diye pirinçli muhallebi almıştım uyumadan yedirip uyutacaktım ama düzeldi çok şükür..mert efe gazdan mı uyuyamadı acaba canım inşAllah bu gece uyur güzelce.:Saruboceq:

Bende tattırıyordum canım meyve puresı oncesınde suyu bır kac defa bır tane bebe bıskuvısı vermıstım.. ama sonra hastalandık ucumuz de sutum azalmıstı fılan korktum.. aman dedım 6 aya kadar emzıreyım de sonra baslarız ek gıdaya .. ek gıda her zaman var ama sut her zaman olmayacak.. gercekten ınsan sut sıkıntısı cekınce cok ıyı anlıyor bunu.. su 6 ay bır cıksın rahatlayacagım. benneyaptımki

Evet canım bikaç gündür moralimi bozuyodum bende sütümmü yetmiyor diye ama ablam sütün yetmese mertefe bağırır durur dedi biraz moralimi falan düzelttiler sağolsunlar bende şimdi pek fazla düşünmemeye çalışıyorum dünden beri bozayla humanaya başladım inş.düzelir,benim sütüm çok gazlı bide belki oğlum ondanda rahatsız oluyodur,inş.güzelce uyur canım zaten uyandı şimdi yanımda koltuğuna koydum bakalım ne kadar duracak

Canım aynı şeyi bende düşünüyorum zaten etrafımdaki herkeste bütün ömrünce gıdayla beslenecek ama anne sütünü bulamayacak o yüzden verebildiğin kadar ver dediler ne bileyim az gibi ya sütüm bende ondan sordum yavaş yavsaş basşlasammı diye inş.yeterde sütlerimiz 6 aya zaten ne kaldıki şurda

evet gülşahcım aç kalsa zaten huysuzlanır ağlar durmaz benimki o gün öyleydi resmen..verdiğimde de yiyip uyudu hatta pirinçli mamayı..
ben tadımlık meyve püresi yediriyorum günde 1 kere..karnını o doyurmuyo zaten sadece tadına bakmış oluyo..hem ben demir damlasını katıyorum ona..birkaç kaşık tattırmaktan birşey olmaz diye düşünüyorum ben gülşahcım eğer doyumluk versem belki emmek istemez ama bir iki kaşık tattırınca yine emmeye devam..
ben de tam anlamıyla 6. ayda vereceğim inşAllah doyurucu bir öğün olarak..şimdilik tadıyor sadece cokacimcoook

ben de dışarı çıkıyorum hazır annemi yakalamışken alışveriş yapayım hava alayım :dance: gülşahcım kendine ve mertefey çook iyi bak.. sık sık gel özletme kendini Şeniz
mevlüde sen de hoşgeldin canım...
görüşmek üzere arkadaşlar :sm_cool:

Sımdı yazdım ve ustune Aslanı emzırdım doymadan sutum bıttı.. aglamaya basladı bakıyorum sut yok.. yıne bırsey vermek zorunda kaldım.. bebelac elma pırınclı muhallebı verdım ne sut gıbı cok sulu ne koyu kıvamı.. yedı baya daha olsada yıcektı.. humana ya fılan yuklenıyorum bugun.. yarında cumartesı ustelık sut bıle sagıp koymam lazım dolaba.. yoksa yarın ıcın verecek bırsey yok.. su da ıcıyorum ama anlayamıyorum neden..
ınsallah aksama dogru duzelır.. 6 ay dayansın sutum baska bırsey ıstemıyorum.. ((

betülcüm sıkma canını olur böl şeyler en güseli gece kalkar sağarsın sütünü yatmadan önce bi duş al o da sütünü getirir....

ya cumaya kalmada sagıp bırıkteyım dıcem ama oncekı gıbı her sagmada tek gogusten 100-130 cıkmıyor kı artık.. zar zor 100 e tamamlıyorum max ıkı gogusu..
olumlu dusunmek lazım fılan denır ama benım sutumun bol oldugu gunler gerıde kaldı.. sımmdı normal halı bebegıme anca yettı halı yanı.. ustune bır de sagacagım kadar bol degıl.. humana fılan ıcıyorum bakalım normale donse sagacagım hemen... ne olur ne olmaz.. benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…