- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.861
Kızlar birşey sorucam Egenın pipisinin altında yani tam yumurtalarda sivilce gıbı ama degısık bır sey cıktı..Pazartesı doktordan randevu aldık ama kafama takıldı cok.Yanı boyle yara gıbı kabuklu falan.Mantar olabılırmı acaba ya??Böyle bır sorun yasayan oldumu??
Duygucum ben ilk kızıma farklı bi mama verdiğimde vücudunda sivilce çıkmıştı belki sizinki de öyle bişeydir.
Semacım senın prensesinede maşallajh çok tatlı yaaa
Edacım aynen oyle dedıgın gıbı vucut isyanda artık..bıraksalar akşama kadar uyucak gıbıyım ama nerdeee...
bende dun ılk olarak milupanın tek kullanımlık muhallebısı vardı sütlü pirinçli ondan aldım ama bizimki hiç afiyetle yemedi..Bilmıyorum tok diyemıydı neden hiç iştahla yemedı yanı..Moralım bozuldu acaba yemıcekmı normal gıdaya geçince dıyebenneyaptımki
duygucum benim bildiğim sen meyve püresi bile vermiyordun egeye...
birden bire mamanın tadını yadırgamış olabilir..
ya da dediğin gibi tok olduğundan yememiştir..ikinci seçenek daha kuvvetli bi ihtimal bence kaydirigubbakcemile3
Emzırelı 1.5 saat falan olmustu verdım canım boyle yedı bır kac kasık ama yanı lütfen yedi.Sonra yarım saat sonra dur meme vereyım dedım şapur şupur emdi amakafamçokkarıştı
Ama canım bu sivilce gıbı degıl hanı mesele böyle bır yaran olur kuculur kabuk tutar cevresı soyulur ya onun gıbı.Senınkıde oylemıydı?
Saol canım evet hiç karizmatik değil benim oğlumm:roflol:Eda, Gül.. Masallah kuzucuklaraaa..
Hepsi bırbırınden cırkııınnn bunlaarınn nerden buldunuz boyle cırkın bebeklerıı..kaydirigubbakcemile3
Eda hele sen hıc karızmatık degıl bu cocuukk ..kaydirigubbakcemile3
Kızlar birşey sorucam Egenın pipisinin altında yani tam yumurtalarda sivilce gıbı ama degısık bır sey cıktı..Pazartesı doktordan randevu aldık ama kafama takıldı cok.Yanı boyle yara gıbı kabuklu falan.Mantar olabılırmı acaba ya??Böyle bır sorun yasayan oldumu??
canım yaa ben de bundan korkuyorum açıkçası, dün ağustos annelerine bakıyordum, dr.u 6 ay anne sütü ver diyen biri yazmış..süt artık doyurmuyor ama alışkın olmadığı için ek verdiklerimi de yemiyor yazmış benneyaptımki bu yüzden minik minik tattırarak alıştırsam mı diye düşünüyorum ben de cokacimcoook
Kızlar nasılsınız ben geldim oğluşu uyuttum:ecrin_bebek:,ama geçmişe bakamadım,ablamla annem burdalardı dün gittiler bizde yine bi başımıza kaldık:çok üzgünüm: umarım herkesler iyidir:içelim:
Mervecım aynen benımde en buyuk korkum bu..Çunku resmen meme delısı bır cocuk oldu cıktı Büşrada oyle anlattıgın kadarıylaMeyvelere bıle bayıla bayıla yemıyor yanı..Bende onun ıcın bıraz bıraz tattırmak ıstıyorum..Milupanın bır kıtabı var bende ondada 6.ayda baslayınca cocuklar genelde ıstemıyormus yanı reddedıyormus ek gıdayı dıyor..Tabıkı onların satıs polıtıkasındada var ama yınede inandırıcı geldı bana..Dün mesela muhallebıyı verıyorum kucagımda kafasını cevırıyor memeye gömüyor resmen..Moralım bozuldu yaa..Napsak ki?
Hoşgeldiin gülşahcımm..
Bız ıyıyız Aslanımlaa mert ımız le annesı nasıl.. :1hug:
Edacım hıc pişik olmadı.Yanı en ufak bır kızarıklık bıle yok..Aklıma gelen bır kac kere cok kaka yaptıgı zaman suyla yıkadık kuruladık acaba nemlımı kaldı dıyorum mantardan korkuyorum ınsallah degıldır..Saol canım evet hiç karizmatik değil benim oğlumm:roflol:
Bütün bebişlerimize maşallahh...
Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir bence ...
Acaba pişik filan oldu... yara mı yaptı?
Kızlar nasılsınız ben geldim oğluşu uyuttum:ecrin_bebek:,ama geçmişe bakamadım,ablamla annem burdalardı dün gittiler bizde yine bi başımıza kaldık:çok üzgünüm: umarım herkesler iyidir:içelim:
Mervecım aynen benımde en buyuk korkum bu..Çunku resmen meme delısı bır cocuk oldu cıktı Büşrada oyle anlattıgın kadarıylaMeyvelere bıle bayıla bayıla yemıyor yanı..Bende onun ıcın bıraz bıraz tattırmak ıstıyorum..Milupanın bır kıtabı var bende ondada 6.ayda baslayınca cocuklar genelde ıstemıyormus yanı reddedıyormus ek gıdayı dıyor..Tabıkı onların satıs polıtıkasındada var ama yınede inandırıcı geldı bana..Dün mesela muhallebıyı verıyorum kucagımda kafasını cevırıyor memeye gömüyor resmen..Moralım bozuldu yaa..Napsak ki?
Bundan 3-4 hafta önce elma suyunu veriyordum nasıl iştahla yiyordu ama 1 haftadır istemiyor ağzını kilitliyor sağa sola çeviriyor kafasını bende anlamadım çok çok açken vermedim gerçi ama ilk zamanlarda açken vermemiştim ...Mervecım aynen benımde en buyuk korkum bu..Çunku resmen meme delısı bır cocuk oldu cıktı Büşrada oyle anlattıgın kadarıylaMeyvelere bıle bayıla bayıla yemıyor yanı..Bende onun ıcın bıraz bıraz tattırmak ıstıyorum..Milupanın bır kıtabı var bende ondada 6.ayda baslayınca cocuklar genelde ıstemıyormus yanı reddedıyormus ek gıdayı dıyor..Tabıkı onların satıs polıtıkasındada var ama yınede inandırıcı geldı bana..Dün mesela muhallebıyı verıyorum kucagımda kafasını cevırıyor memeye gömüyor resmen..Moralım bozuldu yaa..Napsak ki?
Edacım hıc pişik olmadı.Yanı en ufak bır kızarıklık bıle yok..Aklıma gelen bır kac kere cok kaka yaptıgı zaman suyla yıkadık kuruladık acaba nemlımı kaldı dıyorum mantardan korkuyorum ınsallah degıldır..
B]Gülşahcım hosgeldın canım.Nasılsın ıyımısın?Allah kavustursun tekrar tatlım:Saruboceq:[/B]
hoşgeldin canım..yalnız kalmak zor gelmiştir şimdi size :1no2: Allah kavuştursun annene ve ablana .. canım mert efe nasıl öperim ikinizi de Şeniz
Hoşbulduk mervecim valla zor geliyo tabi uzaklık ama napalım insan bunada alışıyo bi şekilde hiç olmazsa bikaçgün yüzlerini gördüm onlarında ablamın çocuklar evin altını üstüne getirdiler resmen bizimkide onların yanında sus pus oldu sürekli onlarla oyalanıyodu tabi şimdi onlar gidince benimki yine başladı bağırmaya insan düşkünü yavrum ama yazık burdada kimsemiz yok:çok üzgünüm:,büşrada iyidir inşallah annesi bende öperim ikinizdendea.s.
hoşgeldin canım..yalnız kalmak zor gelmiştir şimdi size :1no2: Allah kavuştursun annene ve ablana .. canım mert efe nasıl öperim ikinizi de Şeniz
duygucum evet büşra da meme delisi ne zaman versem hayır demiyo ama maşaAllah meyveyi de güzel yiyo doyduğu zaman ağzını açmıyo ya da ağzını açmış olsa puu diye oynar gibi yapıyo ağzındakiyle vermiyorum ben de.ama benim yedirdiğim de 2-3 tatlı kaşığı tadımlık yani maksat kaşıkla yemeye alışsın.. cokacimcoook
duygucum geçmiş olsun bi dr.a göster istersen biz ne desek anlamsız olur şimdi...ek gıda olarak valla ben bazen tattırıyorum şimdiden sonuçta gene emiyor ama tattırmak da fayda var diye düşünüyorum...
Gülşahcım hosgeldın canım.Nasılsın ıyımısın?Allah kavustursun tekrar tatlım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?