Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygucum ben ilk kızıma farklı bi mama verdiğimde vücudunda sivilce çıkmıştı belki sizinki de öyle bişeydir.

duygucum benim bildiğim sen meyve püresi bile vermiyordun egeye...
birden bire mamanın tadını yadırgamış olabilir..
ya da dediğin gibi tok olduğundan yememiştir..ikinci seçenek daha kuvvetli bi ihtimal bence kaydirigubbakcemile3

Emzırelı 1.5 saat falan olmustu verdım canım boyle yedı bır kac kasık ama yanı lütfen yedi.Meyve püresinide 2 3 gunde bır eserse verıyorum canım armut oda bagırsaklarına ıyı geldı Egenın..Yanı vermıyorum denebılır...Mesela bugun 3 gün oldu verelı..Muhallebıyı yemeyınce yarım saat sonra dur meme vereyım dedım şapur şupur emdi amakafamçokkarıştı

Emzırelı 1.5 saat falan olmustu verdım canım boyle yedı bır kac kasık ama yanı lütfen yedi.Sonra yarım saat sonra dur meme vereyım dedım şapur şupur emdi amakafamçokkarıştı

canım yaa ben de bundan korkuyorum açıkçası, dün ağustos annelerine bakıyordum, dr.u 6 ay anne sütü ver diyen biri yazmış..süt artık doyurmuyor ama alışkın olmadığı için ek verdiklerimi de yemiyor yazmış benneyaptımki bu yüzden minik minik tattırarak alıştırsam mı diye düşünüyorum ben de cokacimcoook

Ama canım bu sivilce gıbı degıl hanı mesele böyle bır yaran olur kuculur kabuk tutar cevresı soyulur ya onun gıbı.Senınkıde oylemıydı?

Canım benimki sivilceydi hatta içide iltihaplı annem doktora götürelim dedi mama değişikliği alerji yapmış şükür sonra geçti.Seninki de ondandır muhtemelen.

Saol canım evet hiç karizmatik değil benim oğlumm:roflol:
Bütün bebişlerimize maşallahh...

Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir bence ...
Acaba pişik filan oldu... yara mı yaptı?

Kızlar nasılsınız ben geldim oğluşu uyuttum:ecrin_bebek:,ama geçmişe bakamadım,ablamla annem burdalardı dün gittiler bizde yine bi başımıza kaldık:çok üzgünüm: umarım herkesler iyidir:içelim:

Mervecım aynen benımde en buyuk korkum bu..Çunku resmen meme delısı bır cocuk oldu cıktı Büşrada oyle anlattıgın kadarıylaMeyvelere bıle bayıla bayıla yemıyor yanı..Bende onun ıcın bıraz bıraz tattırmak ıstıyorum..Milupanın bır kıtabı var bende ondada 6.ayda baslayınca cocuklar genelde ıstemıyormus yanı reddedıyormus ek gıdayı dıyor..Tabıkı onların satıs polıtıkasındada var ama yınede inandırıcı geldı bana..Dün mesela muhallebıyı verıyorum kucagımda kafasını cevırıyor memeye gömüyor resmen..Moralım bozuldu yaa..Napsak ki?

Hoşgeldiin gülşahcımm..
Bız ıyıyız Aslanımlaa mert ımız le annesı nasıl.. :1hug:

Geçmiş olsun duygucum inşallah önemli bişey değildir sen yinede dr.a göster mutlaka bi krem falan verir hiç olmazsa:teselli:

Duygu ve Merve benim ablam da yeğenime ilk altı ay sadece anne sütü verdi aralarda doğru düzgün hiçbişey tattırmadı ama 6.ayda öğünlerini öyle güzel yiyordu ki maşallah hatta ben de onun için çok hevesliydim ilk altı ay sadece anne sütü verecem diye ama sütüm yetmedi maalesef Yani kafanıza takmayın inş sorunsuz yerler sonuçta iştahlı bebekler.cokacimcoook

Hoşgeldiin gülşahcımm..
Bız ıyıyız Aslanımlaa mert ımız le annesı nasıl.. :1hug:

hoşbulduk betüüşşş:içelim:
İyiyiz canım ne olsun bende bakamadım bikaç gündür misafirim vardı işte,mertte iyi sayılır biraz huysuzluğu var nedense bikaç gündür emmekte çok zorlanıyo sanki istemiyo gibi,dün gecede sürekli uyandı durdu anlamadım neyse derdi:uhm:

Saol canım evet hiç karizmatik değil benim oğlumm:roflol:
Bütün bebişlerimize maşallahh...

Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir bence ...
Acaba pişik filan oldu... yara mı yaptı?
Edacım hıc pişik olmadı.Yanı en ufak bır kızarıklık bıle yok..Aklıma gelen bır kac kere cok kaka yaptıgı zaman suyla yıkadık kuruladık acaba nemlımı kaldı dıyorum mantardan korkuyorum ınsallah degıldır..

Gülşahcım hosgeldın canım.Nasılsın ıyımısın?Allah kavustursun tekrar tatlım:Saruboceq:

hoşgeldin canım..yalnız kalmak zor gelmiştir şimdi size :1no2: Allah kavuştursun annene ve ablana .. canım mert efe nasıl öperim ikinizi de Şeniz

duygucum evet büşra da meme delisi ne zaman versem hayır demiyo ama maşaAllah meyveyi de güzel yiyo doyduğu zaman ağzını açmıyo ya da ağzını açmış olsa puu diye oynar gibi yapıyo ağzındakiyle vermiyorum ben de.ama benim yedirdiğim de 2-3 tatlı kaşığı tadımlık yani maksat kaşıkla yemeye alışsın.. cokacimcoook

duygucum geçmiş olsun bi dr.a göster istersen biz ne desek anlamsız olur şimdi...ek gıda olarak valla ben bazen tattırıyorum şimdiden sonuçta gene emiyor ama tattırmak da fayda var diye düşünüyorum...

Gülşahcım hosgeldın canım.Nasılsın ıyımısın?Allah kavustursun tekrar tatlım:Saruboceq:[/QUOTE]

Sağol duygucum nasıl olayım işte oğluşla uğraşıp duruyorum-tatlicadiarzu-,dün gece sürekli uyandı durdu sütümmü yetmiyo anlamıyorum bide çok fazla emme heveside yok aslında şu aralar valla şu çocuklar bi dile gelselerde konuşsalar bi günü bi gününü tutmuyo neyse Allah başka dert vermesinde napalım,bu arada tekrar geçmiş olsun egeyede inşallah önemli bişey değildir canım:1hug:

Bundan 3-4 hafta önce elma suyunu veriyordum nasıl iştahla yiyordu ama 1 haftadır istemiyor ağzını kilitliyor sağa sola çeviriyor kafasını bende anlamadım çok çok açken vermedim gerçi ama ilk zamanlarda açken vermemiştim ...
İnşallah zorluk çekmeyiz...

Mantar olursa etrafına yayılır diye biliyorum ne kadardır var ve ilerledi mi?

Mervecım gecenlerde 1 armutu pure yaptım hepsını yedı:)Ama demek ıstedıgım yanı boyle bayıla bayıla almıyor kasıgı elınden alıyormus bır arkadasımın bebegı:ecrin_bebek:bakalım ınsallah iştahsız olmazlar kuzular

duygucum geçmiş olsun bi dr.a göster istersen biz ne desek anlamsız olur şimdi...ek gıda olarak valla ben bazen tattırıyorum şimdiden sonuçta gene emiyor ama tattırmak da fayda var diye düşünüyorum...

Çok sagol deryacım pazt ıcın randevu aldık cocuk cerrahısınden bu sfer bakalım ınsallah kotu bırsey degıldır...

Gülşahcım hosgeldın canım.Nasılsın ıyımısın?Allah kavustursun tekrar tatlım:Saruboceq:

Sağol duygucum nasıl olayım işte oğluşla uğraşıp duruyorum-tatlicadiarzu-,dün gece sürekli uyandı durdu sütümmü yetmiyo anlamıyorum bide çok fazla emme heveside yok aslında şu aralar valla şu çocuklar bi dile gelselerde konuşsalar bi günü bi gününü tutmuyo neyse Allah başka dert vermesinde napalım,bu arada tekrar geçmiş olsun egeyede inşallah önemli bişey değildir canım:1hug:[/QUOTE]

Gülşahcım cok sagol canım..Gece uyanmasını hıc takma kafana canım cunku egede uyanıyor ve emıyor artık buyuduklerı ıcın mıdede genıslıyor ve gece acıkıyorlar bence..Sütünde yetıyordur hıc oyle kotu seyler dusunme..Mert efemız tosun gıbı maşallah öp benım ıcın kokla kuzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…