Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcum sütüm az demişsın benımde öle alp emmiyo bu ara iyice gitti bende malasef gunde 2 defa devam sutu verıyorum sağma olayım olmuyo malesef gögsumde sut bırkmıyo hıç zaten devam sutunude göğsume sut dolsun dıye verıyorum inş duzelır ya

çok hoşuma gitti :))

BURCLARIN ARAPCASI :)))

KOC - Davar-ül Kurban
BOGA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEC - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BASAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım (BU COK IYI YAAAA :)))))
YAY - Silah-ül Zemberek
OGLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

kızlar hava çok guzel alp i alp dışarı çıktım onunda hoşuna gitti ama çok kalamadık iskeledeydık biraz esiyodu dolanıp alışverış yapıp geldık alp de çok mutlu oldu

ayyyyyy öldüm yavvvvvvv gülmekten ben en çok mahlükat ül vahşi ye bittim :roflol:

bu ara yada bugünlerde depresyondayım yada canım sıkkın yada morelim bozuk hiç bişi yapmak canım istemiyor ne güzel şeyler yazmış paylaşmışsınız resim koyanlar ben göremedim ama güzeldir maşallah bebişlerinize hepinizi öptüm

betülcüm üzülme düzelir malt içeceğini denedinmi ben denemedim daha onu deniycem inşallah fazydası olur.

canım aynen bende depresyondayım resmennn çok mutsuzum çokkkkkkkkkkk

canım bende çıkamadım hala aytenci,m b,iradzan çıkıcam...yarın da hava güsel olursa inşallah bende ilk defa bebeişimle başbaşa çıkıp dolaşıcam vallaaa

biraz gülelim

Mezar Taşları

Delil Yetersizliğinden beraat etti
Kalp yetersizliğinden gitti

Karnında fazla su vardı,
adalelerinde kireçlenme,
böbrekleinde kum,
kanında da demir fazlalığı.
Beton gibiydi, ama öldü

Artık karısı geçeleri nerede olduğunu biliyor
[Çapkın bir adamın mezartaşı]

Allah taksitlerini affetsin
[Memurun mezartaşı]

Insanlar ölünce en son kalbi durur,
Rahmetlinin dili durdu
[Politikacının mezartaşı]

Sevgili doktorum
seni ikinci yaşamda
dört gözle bekliyorum
[Doktorun hatasından ölen hastanın mezartaşı]

Bu onun ikinci ölümü
birincisi onun evlendiği gündü
[Mutsuz bir kocanın mezartaşı]

Burada yatan tosun
ziyaretçiyi öpsün
[Bir grafiticinin mezartaşı]

Hiç istemediği
bir deplasmana gitti
[Futbolcunun mezartaşı]

Kişi başına düşen milli gelir
artsın diye yaşamına son verdi
[Vatansever bir vatandaşın mezartaşı]

Kim demiş kırmızı ışıkta
geçilmez diye? rahmetli geçerdi

Hayatımı kaybettim, hükümsüzdür

Rahmetli kayıkçıydı
Son yolculuğunu imamın kayığıyla yaptı
Yaşam tehlikeli bir şey
Sonu ölmekle bitiyor

Düşünüyordu...
O halde yok edilmeliydi

"Atın ölümü arpadan olsun" derdi
Bira içerken öldü

Olmaz ki ...
Böyle de yatılmaz ki ...

Kansız herifin biriydi
Kan kaybından gitti

Kendine ait bir toprağı
olsun isterdi,
Sonunda muradına erdi

Azrail mirasçıların sabrını ölçtü,
96 yaşında öldü

HAYAT BU KADAR KOLAY OLSA NE GÜZEL OLURDU?

Sabah jimnastigimizi yapmak için "Çalistir" komutuna tiklamak yetse...

* Isten güçten bunaldigimizda ESC'ye basarak herseyden kaçabilsek, biraz rahatladiktan sonra "Herhangi bir tusa basarak" geri dönebilsek...

* "EKLE/KALDIR"a girerek görmek istedigimiz herkesi hayatimiza dahil etsek, sevmedigimiz insanlari sonsuza kadar hayatimizdan çikarabilsek...

* Kafamizda binbir gürültü ugultu bizi allak bullak ettiginde hoparlörlerimizi kapatabilsek...

* Görünüsümüzde degisiklik yapmak istedigimiz zaman,"Görünüm Ayarlari"ndan istedigimiz renkleri, inceligi,büyüklügü, uzunlugu seçebilsek...

* Esyalarimizi kaybettigimizde "BUL" komutuna
tiklayarak evin her tarafini arayiversek..

* Ev isleri için de bir tiklamayla "YARDIM"a
ulasabilsek.. .

* Sigorta yaptirmaya ihtiyacimiz olmasa, kendi
kendimizin Backup'ini alabilsek ve yaralandigimizda hasar gören yerlerimizi yenileyebilsek...

Arzucum hoşgeldın canım neden canın sıkkın?Gercı hepımızın hemen hemen aynı bence bebısler olmadan once daha özgürdük şimdi yaşantımız daha kısıtlı..Bununda cok etkısı var..Gecen hafta 1 kere dışarı cıkmısım.Eskiden olsa kocam kapıdan ben bacadan çıkardım..Allah evlatlarımızı bize bagıslasın mutlu huzurlu ömür versın ama dedıklerı gıbı en zor buyuyen insan evladı..Gercekten çok zor..

EVET eve kapanmayla ilgili sanırım sıkıldım duygucum bende hamişken bile en son güne kadar gezdim
ayten kız oğlunu özlemekte iyi değil belki ama işte kafa dağıtıon kız en azından ne güzel biz eve kapanıyoruz biraz büyüsünde işe başlayam ben bari sekreterlik ahh ahh işimi özledim benn evlenince çıktıydım rahattımda gitsem alırlarmıki beni hehehhehehe
benneyaptımki
türkerler inşaat buyurun 1 saniye bağlıyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…