- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.841
Edacım ve herkese selamlar ben de kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum..yarın İstanbula geçeceğiz pazartesi de okula başlıyorum hadi hayırlısı...
aptamil 2 ben de aldım bazen beni emmek istemediği zaman veriyorum.benim kızım tam şımarık bazen meme istemiyor mama veriyorum bazen mama vereyşm diyorum onu almıyor emmek istiyor.. ben organik milupa meyve püresi (içine kan damlası ekliyorum),hero baby irmikli gece maması,dışarı çıktığımız zamanlar aptamil yani ne sorarsanız veriyorum.Tabi bunlardan verdiğim günler su da veriyorum mutlaka.Bazı gün de sadece beni emiyor ek hiçbirşey vermiyorum.hepsini illaki organiklrden seçiyorum.Organik olunca içime siniyor,ben güveniyorum o organik yazmalara çünkü sertifika numarası falan oluyor paketlerin altında.
[/IMG][/URL]
edacım hoşgeldin ben de nerelerde bu kız diyordum
muhallebi kıvamında birşeyler vermek istiyorsan; devam sütlü pirinçli bebelac almıştım ben doymadığı zamanlar ek olarak vermek maksatlı..1 kere yedirdim yarım kase çok da sevdi..demir ve kalsiyum katkılı o da..
istersen onunla değiştir benim dediğim 8 tl galiba kaydirigubbakcemile2
gülcüm maşallh bebeişine ..bu kıss aynı annesine benziyor.helal valla ben bana bentezemedim oğluşumu.karnında taşı 9 ay, doğur, bak babasına benzesin..))) olucak işmi şimdi bu ....
gülcüm maşallh bebeişine ..bu kıss aynı annesine benziyor.helal valla ben bana bentezemedim oğluşumu.karnında taşı 9 ay, doğur, bak babasına benzesin..))) olucak işmi şimdi bu ....
Sorma canım ya benimkiside babasına benzesin diye hamileyken çok istemiştim ama şimdi kıskanmıyor değilimm gerçi gözlerini bana benzetiyorlarr saolsunlarrkaydirigubbakcemile3
Herkese selamlar..Ben bugun yıne gec kaldım.Hala uykusuzum yorgunluk var üzerımde dayak yemiş gibiyim neden bılmıyorum üstüme rehavet çöktü resmen...Bebıslerın fotograflarını kaçırdımÇiğdem,Merve,Derya,Ayten,Gül hepsi çookkk tatlı bebişlerinnn yerim ben onlarıı allah nazardan saklasın...
Gül nerdesın kız?Senı görüyorum burda ondan sonra yok oluyorsun merak etmıstım.Iyı olmana sevindim.Edacım sende yoktun kaç gündür..
Gül çok tatlı olmuş kızın maşallah.
Benimki de bu aralar çığlık çığlığa bağırmayı keşfetti sesini dinlemek hoşuna gidiyor galiba.Ama benim de çok hoşuma gidiyor.
Canım bende güveniyorum organiklere önceleri ön yargılıdım ama fikrim değişti...
Ayçaya da maşallah canım ya, yerim onu....
Canım ondanda almış hediye tabak veriyorlarmış bizimkiside tabağı beğendiği için atmış sepete kaydirigubbakcemile3
peki paketi açtığımız süre içinde ne kadar saklanabiliyor
Bende dün milupanınkisinden yaptım çok beğenmedi karnı tokdu galiba ondanda olabilir
Bu arada kızlar bebişleriniz bayağı dillendimi yani önceden agu mugu anne vs.. diyordu ama şimdi mama baba baabaaabaaa abaa lara geçtik babası çok seviniyor gerçi ama benim kafam şişiyooorrkaydirigubbakcemile
maşaAllah Ayçaya ve Boraya
edacım serin kuru yerde paketi iyice kapatıp üç hafta kullanılabiliyormuş..
ben aldığımda da hediye kaşık vardı :dance:
senin eşin de benmki gibi birşey al dediğimde onun muadili ne varsa toplar getirir :roflol:
elma püresini ben cam rendede yapıyorum bazen içine azıcık muz da ekliyorum afiyetle yiyoruz ama gaz yapıyo yazık mideciğine :1rolleyes:
bizimki henüz o hecelere geçmedi canım..ama eşim baba baba diye çalışma yaptırıyor kendince yakında derse şaşmam a.s
Duygucuuum öslemişiiim canıım..
valla kendi derdimle uğraşıyorum burda zor günler geçitriyoruz
yarın evime gideceğim.inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?