Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım bende güveniyorum organiklere önceleri ön yargılıdım ama fikrim değişti...
Ayçaya da maşallah canım ya, yerim onu....

Canım ondanda almış hediye tabak veriyorlarmış bizimkiside tabağı beğendiği için atmış sepete kaydirigubbakcemile3
peki paketi açtığımız süre içinde ne kadar saklanabiliyor
Bende dün milupanınkisinden yaptım çok beğenmedi karnı tokdu galiba ondanda olabilir

Bu arada kızlar bebişleriniz bayağı dillendimi yani önceden agu mugu anne vs.. diyordu ama şimdi mama baba baabaaabaaa abaa lara geçtik babası çok seviniyor gerçi ama benim kafam şişiyooorrkaydirigubbakcemile

gülcüm maşallh bebeişine ..bu kıss aynı annesine benziyor.helal valla ben bana bentezemedim oğluşumu.karnında taşı 9 ay, doğur, bak babasına benzesin..))) olucak işmi şimdi bu ....

Gül çok tatlı olmuş kızın maşallah.
Benimki de bu aralar çığlık çığlığa bağırmayı keşfetti sesini dinlemek hoşuna gidiyor galiba.Ama benim de çok hoşuma gidiyor.

gülcüm maşallh bebeişine ..bu kıss aynı annesine benziyor.helal valla ben bana bentezemedim oğluşumu.karnında taşı 9 ay, doğur, bak babasına benzesin..))) olucak işmi şimdi bu ....

Sorma canım ya benimkiside babasına benzesin diye hamileyken çok istemiştim ama şimdi kıskanmıyor değilimm gerçi gözlerini bana benzetiyorlarr saolsunlarrkaydirigubbakcemile3

Herkese selamlar..Ben bugun yıne gec kaldım.Hala uykusuzum yorgunluk var üzerımde dayak yemiş gibiyim neden bılmıyorum üstüme rehavet çöktü resmen...Bebıslerın fotograflarını kaçırdımÇiğdem,Merve,Derya,Ayten,Gül hepsi çookkk tatlı bebişlerinnn yerim ben onlarıı allah nazardan saklasın...
Gül nerdesın kız?Senı görüyorum burda ondan sonra yok oluyorsun merak etmıstım.Iyı olmana sevindim.Edacım sende yoktun kaç gündür..

Sorma canım ya benimkiside babasına benzesin diye hamileyken çok istemiştim ama şimdi kıskanmıyor değilimm gerçi gözlerini bana benzetiyorlarr saolsunlarrkaydirigubbakcemile3

aynen canım..hamileyken ben de inş. babasına benzer.sarısın yesşil gözlü olur diyordum..şimdi herkes aynı babası sana hiç benzememiş diyorlar ya ben de kıskanıyorum klava:kötükedihüso..sağlıklı olsun yeterki ne yapalımm..

Evet canım eşim dışarı çıktı bende fırsattan istifade ettim geldimhihoyyyt
Aynen bende sabahları o şekilde uyanıyorumm uykumuzu alamıyoruz birde emziriyoruz ya vücut isyan ediyor bu durumaa:))

Gül çok tatlı olmuş kızın maşallah.
Benimki de bu aralar çığlık çığlığa bağırmayı keşfetti sesini dinlemek hoşuna gidiyor galiba.Ama benim de çok hoşuma gidiyor.

aynen canım ya .ama benimki erkek olduğu için sesi biraz boru gibi çıkyor.tarzanca bağırıyor.bi de gülüyor.sonra ben de yiyirum onun yanaklarını..

maşaAllah Ayçaya ve Boraya

edacım serin kuru yerde paketi iyice kapatıp üç hafta kullanılabiliyormuş..
ben aldığımda da hediye kaşık vardı :dance:
senin eşin de benmki gibi birşey al dediğimde onun muadili ne varsa toplar getirir :roflol:
elma püresini ben cam rendede yapıyorum bazen içine azıcık muz da ekliyorum afiyetle yiyoruz ama gaz yapıyo yazık mideciğine :1rolleyes:
bizimki henüz o hecelere geçmedi canım..ama eşim baba baba diye çalışma yaptırıyor kendince yakında derse şaşmam a.s

Duygu Canan..
hepinize teşekkürler...
Eda seninki de pek karizmatik bakmış canım yaa,yakıyor valla..
bizimki yılışık hemen gülüyor fotoğraf makinasını görünce...

Sorma canım bir şey söylemeye korkuyorum inan... gerekli gereksiz her şeyi alıyorr çok kızıyorum bu huyuna...
Ya teyzesi babası gelmeden önce hep ba-ba -ba yapıyordu süpriz olsun diye bende gülüyordum oldu istersen bulmaca çözdür diye..
ama tesadüfmüdür bilmiyorum resmen ba ba ma ma diyor...

Duygucuuum öslemişiiim canıım..
valla kendi derdimle uğraşıyorum burda zor günler geçitriyoruz
yarın evime gideceğim.inşallah...

Semacım senın prensesinede maşallajh çok tatlı yaaa
Edacım aynen oyle dedıgın gıbı vucut isyanda artık..bıraksalar akşama kadar uyucak gıbıyım ama nerdeee...
bende dun ılk olarak milupanın tek kullanımlık muhallebısı vardı sütlü pirinçli ondan aldım ama bizimki hiç afiyetle yemedi..Bilmıyorum tok diyemıydı neden hiç iştahla yemedı yanı..Moralım bozuldu acaba yemıcekmı normal gıdaya geçince dıyebenneyaptımki

Duygucuuum öslemişiiim canıım..
valla kendi derdimle uğraşıyorum burda zor günler geçitriyoruz
yarın evime gideceğim.inşallah...

Valla bende seni özledım canım sensız olmuyor burası.Bu kadar kaybolma bır daha..Kac kere yazdım nerdesın nerdesın dıye:bbo:Hep toz oldun ortalıktannn yaaa

Eda, Gül.. Masallah kuzucuklaraaa..
Hepsi bırbırınden cırkııınnn bunlaarınn nerden buldunuz boyle cırkın bebeklerıı..kaydirigubbakcemile3
Eda hele sen hıc karızmatık degıl bu cocuukk ..kaydirigubbakcemile3

Kızlar birşey sorucam Egenın pipisinin altında yani tam yumurtalarda sivilce gıbı ama degısık bır sey cıktı..Pazartesı doktordan randevu aldık ama kafama takıldı cok.Yanı boyle yara gıbı kabuklu falan.Mantar olabılırmı acaba ya??Böyle bır sorun yasayan oldumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…