- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.921
ben geldim kızlar lülülülülülü
arzucum senin gibi hayat dolu bi kıza hiç yakışmıyo yaa çık depresyondan, eşin evdeyken çık dolaş, sevdiğin şeylerden al kendine..bu bir sakız da olsa ... ben şahsen çok mutlu oluyorum bu kadarcık şeyle bile...çünkü şu durumda başka alternatifim yok mecbur kendimi böyle teselli ediyorum napiyim :lepi:
Boramı uyuttum temizliğimi yaptım üstünede tatlı mı:))))
Eşimde birazdan gelir zaten..
Bir bakayım dedim size ama fazla bir şey yazılmamış
Merve gelmişsin canım bol bol temiz hava alsaydın bizim yerimize de..
Çalışmak demişsiniz bende çok özlüyorum nişanlıyken ayrılmıştım ....
Belki ileride başlarım yada uğraşacak bir şeyler bulurumm,gerçi eşimi ikna etmem biraz güç ama zaman ne gösterir bilemem....
Şenizcanım sağol arada nedense oluyor böyle bi ağlayasım var ama ağlayamıyomda geçici bi süreç kesin migrosa gidem bari ben şker çukulata dolduram gelem heh sakızda kaydirigubbakcemile5
evet canım şekerleme çikolata ne bulursan doldur çikolata mutluluk hormonu salgılıyor ne de olsa :lepi: mutlu olmamak mümkün mü ?
Şenizcanım sağol arada nedense oluyor böyle bi ağlayasım var ama ağlayamıyomda geçici bi süreç kesin migrosa gidem bari ben şker çukulata dolduram gelem heh sakızda kaydirigubbakcemile5
oo edacım çok hamaratsın tatlı yemeye geliyoruz o zaman biz büşrayla cokacimcoook evet canım temiz hava almak iyi geliyo valla ilk çıktığımda aşırı oksijen dokunuyo gerçi kaydirigubbakcemile3Boramı uyuttum temizliğimi yaptım üstünede tatlı mı:))))
Eşimde birazdan gelir zaten..
Bir bakayım dedim size ama fazla bir şey yazılmamış
Merve gelmişsin canım bol bol temiz hava alsaydın bizim yerimize de..
Çalışmak demişsiniz bende çok özlüyorum nişanlıyken ayrılmıştım ....
Belki ileride başlarım yada uğraşacak bir şeyler bulurumm,gerçi eşimi ikna etmem biraz güç ama zaman ne gösterir bilemem....
güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5bende dun uzun zaman sonra kendıme ılk olarak dip liner aldım:))Çok mutlu oldum valla..KK de makyaj sohbetlerınden duyuyorum kosa kosa gıdıp alıyorum sımdı:)Sardım yıne makyaja(eskıden cok düşkündüm doğumdan öncede)
eda eline sağlık şekerim işleride bitirmişin ne güzel kaydirigubbakcemile
bu arada bebek odanız çok güzelmiş ben o yarışmaya yeni baktım daha Allahım diyorum bu nick bir yerden tanıdık amma nerden meğer senmişsinkaydirigubbakcemile2
aaa siz gelin yeter ki oğlumla neler yaparız bizz, öyle bir tatlıylaa yollamayız sizicokacimcoook..
Zaten dondurma sözüm var size unutmadımkaydirigubbakcemile3
Canım benım yaa... aramızdan bazıları olarak son demlerımızı yasıyoruz deseneee :teselli:betülcum sütüm az demişsın benımde öle alp emmiyo bu ara iyice gitti bende malasef gunde 2 defa devam sutu verıyorum sağma olayım olmuyo malesef gögsumde sut bırkmıyo hıç zaten devam sutunude göğsume sut dolsun dıye verıyorum inş duzelır ya
Vallahı supermıs yaa.. benım ıkısını dıkkate almam gerek o zaman..çok hoşuma gitti :))
BURCLARIN ARAPCASI :)))
KOC - Davar-ül Kurban
BOGA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEC - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BASAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım (BU COK IYI YAAAA :)))))
YAY - Silah-ül Zemberek
OGLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya
Hayatım senı cok ıyı anlıyorum emın ol.. Bana da aynı boyle sıkıntı basıyor arada..bu ara yada bugünlerde depresyondayım yada canım sıkkın yada morelim bozuk hiç bişi yapmak canım istemiyor ne güzel şeyler yazmış paylaşmışsınız resim koyanlar ben göremedim ama güzeldir maşallah bebişlerinize hepinizi öptüm
betülcüm üzülme düzelir malt içeceğini denedinmi ben denemedim daha onu deniycem inşallah fazydası olur.
malt ıcecegı hıc denemedım ya zaten yenı yenı basladı bu durum.. humana ıle cozdum sorun yasayınca.. sımdı ıkıncı fıncanımı ıctım.. bıraz farkedıyor gıbı bakalım.. az once emzırdım doydu Aslan gögsümde hala dolu gıbıydı sagınca bellı olur.. mirmirmirmirbetülcüm ben rezene içiyorum humana...
bende çok iyi süt yapıyor sende dene inşlh seninde düzelir
Bende adet olmadım ah bır olsam sankı cok rahatlayacagım ve bır cok bakımdan hamılelık oncesıne donecegım gıbı gelıyor.. o gunu beklıyorum bakalım ne zaman..yaa ben zaten çok değiştim önceki halimden eser yok hem fiziken hem ruhennn sanırım 1 yılı geçirmemiz lazım yada ben hasta olamadım daha ondanmı acaba diyorum.
Hayatım senı cok ıyı anlıyorum emın ol.. Bana da aynı boyle sıkıntı basıyor arada..
Efkarlanıyorum sıkılıyorum ustumde bır buhraan.. Ama sonra duzelıyoruum :))
Insan ruh halı ıste.. kımı zaman monotonluktan sıkıldım heyecan arıyorum dersın heyecanın ıcıne dusunce ondan bıle sıkılabılırsın..
Hareketlı parcalar dınle.. danset bıraz kalk ayaga.. paşayı da al cıkın dısarı onu bırakamıyorsan.. orda havalar nasıl bılmıyorum ama burada yaz gıbı.. gezın analı ogullu alısverıs merkezıne gıdın magazaları gez dolas.. almasan bıle kafa dagıtmsı olursun..
2kg dalin yumuşatıcı
2kg dalin deterjan kapıya kadr geldi birde özür dilediler
teşekkürler dalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?