Doğum yapmış olan anneler buraya....

Evet canımn aynen oyle nankoruz bende çalışırken hergun lanet olsun falan dıye kalkardım ama sımdı cok özledım yaaa

ben geldim kızlar lülülülülülü

arzucum senin gibi hayat dolu bi kıza hiç yakışmıyo yaa çık depresyondan, eşin evdeyken çık dolaş, sevdiğin şeylerden al kendine..bu bir sakız da olsa ... ben şahsen çok mutlu oluyorum bu kadarcık şeyle bile...çünkü şu durumda başka alternatifim yok mecbur kendimi böyle teselli ediyorum napiyim :lepi:

Şenizcanım sağol arada nedense oluyor böyle bi ağlayasım var ama ağlayamıyomda geçici bi süreç kesin migrosa gidem bari ben şker çukulata dolduram gelem heh sakızda kaydirigubbakcemile5

Boramı uyuttum temizliğimi yaptım üstünede tatlı mı:))))
Eşimde birazdan gelir zaten..
Bir bakayım dedim size ama fazla bir şey yazılmamış
Merve gelmişsin canım bol bol temiz hava alsaydın bizim yerimize de..
Çalışmak demişsiniz bende çok özlüyorum nişanlıyken ayrılmıştım ....
Belki ileride başlarım yada uğraşacak bir şeyler bulurumm,gerçi eşimi ikna etmem biraz güç ama zaman ne gösterir bilemem....

bende dun uzun zaman sonra kendıme ılk olarak dip liner aldım:))Çok mutlu oldum valla..KK de makyaj sohbetlerınden duyuyorum kosa kosa gıdıp alıyorum sımdı:)Sardım yıne makyaja(eskıden cok düşkündüm doğumdan öncede)

eda eline sağlık şekerim işleride bitirmişin ne güzel kaydirigubbakcemile

bu arada bebek odanız çok güzelmiş ben o yarışmaya yeni baktım daha Allahım diyorum bu nick bir yerden tanıdık amma nerden meğer senmişsinkaydirigubbakcemile2

Şenizcanım sağol arada nedense oluyor böyle bi ağlayasım var ama ağlayamıyomda geçici bi süreç kesin migrosa gidem bari ben şker çukulata dolduram gelem heh sakızda kaydirigubbakcemile5

Fazla çikolata filan almaa kızklava:
Bana da arada bir uğrarlar suratım asılır kendimi çok kötü hissederim bir şey yapmak istemem,bunalım takılırım...
Ama artık yazı düşünerek kendimi teselli ediyorum.... en azından evde tıkalı kalmayız...

evet canım şekerleme çikolata ne bulursan doldur çikolata mutluluk hormonu salgılıyor ne de olsa :lepi: mutlu olmamak mümkün mü ?
oo edacım çok hamaratsın tatlı yemeye geliyoruz o zaman biz büşrayla cokacimcoook evet canım temiz hava almak iyi geliyo valla ilk çıktığımda aşırı oksijen dokunuyo gerçi kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:

Saol canım,işleri bitirdim de sormak lazım nasıl bitti diye...
Bizde bir laf vardır kaynanın gördüğü yerleri temizlemek misali... aynen o hesap işte:))
Yaaa ben fotoları koyarken buraya yazmıştım demek görmemişsin

aaa siz gelin yeter ki oğlumla neler yaparız bizz, öyle bir tatlıylaa yollamayız sizicokacimcoook..
Zaten dondurma sözüm var size unutmadımkaydirigubbakcemile3

aaa siz gelin yeter ki oğlumla neler yaparız bizz, öyle bir tatlıylaa yollamayız sizicokacimcoook..
Zaten dondurma sözüm var size unutmadımkaydirigubbakcemile3

ayy sağolun canım mahcup olduk şimdi
eksik olmayın canım maksat tatlı dil güler yüz olsun di mi :smiley-cool:
benim dondurmam çilekli olursa iyi olur ama kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benım yaa... aramızdan bazıları olarak son demlerımızı yasıyoruz deseneee :teselli:
6 ayı bır dolduralım da gerısı Allah kerım.. zaten bırsey kalmadı surda.. benneyaptımki

Vallahı supermıs yaa.. benım ıkısını dıkkate almam gerek o zaman..
Silah-ül Zemberek -- Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım :roflol::roflol:
Ay cok hosuma gıttı vallahıı..

Hayatım senı cok ıyı anlıyorum emın ol.. Bana da aynı boyle sıkıntı basıyor arada..
Efkarlanıyorum sıkılıyorum ustumde bır buhraan.. Ama sonra duzelıyoruum :))
Insan ruh halı ıste.. kımı zaman monotonluktan sıkıldım heyecan arıyorum dersın heyecanın ıcıne dusunce ondan bıle sıkılabılırsın..
Hareketlı parcalar dınle.. danset bıraz kalk ayaga.. paşayı da al cıkın dısarı onu bırakamıyorsan.. orda havalar nasıl bılmıyorum ama burada yaz gıbı.. gezın analı ogullu alısverıs merkezıne gıdın magazaları gez dolas.. almasan bıle kafa dagıtmsı olursun..

betülcüm üzülme düzelir malt içeceğini denedinmi ben denemedim daha onu deniycem inşallah fazydası olur.

betülcüm ben rezene içiyorum humana...
bende çok iyi süt yapıyor sende dene inşlh seninde düzelir
malt ıcecegı hıc denemedım ya zaten yenı yenı basladı bu durum.. humana ıle cozdum sorun yasayınca.. sımdı ıkıncı fıncanımı ıctım.. bıraz farkedıyor gıbı bakalım.. az once emzırdım doydu Aslan gögsümde hala dolu gıbıydı sagınca bellı olur.. mirmirmirmir
yaa ben zaten çok değiştim önceki halimden eser yok hem fiziken hem ruhennn sanırım 1 yılı geçirmemiz lazım yada ben hasta olamadım daha ondanmı acaba diyorum.
Bende adet olmadım ah bır olsam sankı cok rahatlayacagım ve bır cok bakımdan hamılelık oncesıne donecegım gıbı gelıyor.. o gunu beklıyorum bakalım ne zaman..

betülüm sütün azalmış az takma doyuyordur o sütüm var de morel en güzel süt arttırıcı malt içeceği iç diye diye bi hal oldum ama ben ülkerlede bi bağlantımda yok ama sen gene denehihoyyyt

evet oğlan uyansın atacam kendimi dışarı sağol canımŞeniz

fatma nerde acaba msn nide kapalı yazmadı bugün özledim fatma nerdesin muhtarım isim unuttum şunun adı neydigamyoncuiremsu

ya hala adet olmadım..bu haftada olmassam kan testi yaptırcam gidip..bu arada bende çalışmayı çok özledim yaa..15 yaşımdan beri çalşıtım hep evlenene kadar ve bigün bile of demedim çalışırken..ben çalışmak için yaratılmışım..son zamanlarda bunalımdayım zaten..evde bi işe yaramayan,hazır yiyen asalak gibi hissediyorum kendimi..ay yanlış anlamayın sakın kızlar..ben 15 imden beri babamdan bile harçlık almadım bu yaşıma kadar da ondan koyuyo şimdi bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…