- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.941
Mervecim çok sağol ara verince unutmuşum.
güle güle kullan duygucum sür sürüştür koy resmini bende bakamkaydirigubbakcemile
Güle güle kullan sende ama ne olmuştuki ben bilmiyorum canım ya:uhm:2kg dalin yumuşatıcı
2kg dalin deterjan kapıya kadr geldi birde özür dilediler
teşekkürler dalin
ya hala adet olmadım..bu haftada olmassam kan testi yaptırcam gidip..bu arada bende çalışmayı çok özledim yaa..15 yaşımdan beri çalşıtım hep evlenene kadar ve bigün bile of demedim çalışırken..ben çalışmak için yaratılmışım..son zamanlarda bunalımdayım zaten..evde bi işe yaramayan,hazır yiyen asalak gibi hissediyorum kendimi..ay yanlış anlamayın sakın kızlar..ben 15 imden beri babamdan bile harçlık almadım bu yaşıma kadar da ondan koyuyo şimdi bazı şeyler
bu da pompişin son resimlerinden biri...
Pamuk Ayça
çok büyük çıktı pardon yine deneyim bakalım..
sağol canımcım en kısa zamanda yapıştırırım bir fotosüprizzzzz
Güle güle kullan sende ama ne olmuştuki ben bilmiyorum canım ya:uhm:
]
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.ne zamandır okuyorum ama birtürlü yazamıyorum.okumayı bitirip tam yazıcam benim kız huysuzlanıyo.bu aralar çok huysuz uykusu da çok huzursuz sık sık uyanıyo.diş çıkardığı için çok sıkıntılı.diş demişken kızlar ekim bebeklerinin bile dişleri çıkmış ya bizimkiler tembel çıktı valla...
bugün yürüteç aldım.pek ilgisini çekmedi gibi.oysa üstünde bir sürü müzikli ıvır zıvır olanlarından aldım oyalansın diye ama şimdilik pek ilgili değil.sizden yürütece oturtan var mı arkadaşlar.pazartesi okua başlıycam daha erken ama şöyle 10-15 dak.oyalasa bari bebişimi.
gülcüm maşallah ayça ya desteksiz oturuyo galiba yoksa resim için birkaç saniyelik mi oturttun kız.bizmki daha destekle bile uzun süre oturmuyo.aslında desteksiz oturmaya bir de yürüteçle evin içinde gezinmeye başlasalar çok rahatlıycaz.
sağol canımcım en kısa zamanda yapıştırırım bir fotosüprizzzzz
Güle güle kullan sende ama ne olmuştuki ben bilmiyorum canım ya:uhm:
Çiğdemcım belkı stresten uykusuzluktan hava değişiminden gecikmiştir canım ya,yanı tamam daha önce hiç gecikmezdi demişin daha önce ama anne olduktan sonra hormonlarımızda değişti biliyorsun ondanda olabılır..Ama sen yinede yaptır tabiki canım.Bende senın gıbı çalışmak için yaatılmışım..Evde oturmak hiç bana göre değil sanki kendime olan saygımı yitiriyorum..10 günde bir manikür yaptırıp,gün aşırı saçıma fön çektirdiğim günlerimi çok özledim...Şıkır şıkır giyinmeyi.hergün makyaj yapmayı,akşamdan yarın ne giycem telaşını özledim
güzelim bende kuaförün yolunu unuttumbenneyaptımki ama hergün makyajımı yapıyorum,küpe takmadan evde bi adım atmam zaten..ya bunlarıda yapmasam deliririm heralde..kendimi teselli ediyorum işte..bazen banyodan sonra bebiş uyuyosa hala,saçıma fön çekiyorum,tostla düzleştiriyorum filan..anneyiz tamam ama eş olduğumuzuda unutmayalım,dimeilerde işe bnaşlasam nasıl ederim naparımda başlarım bilemiyorum..bakıcı fikri kafamı çok kurcalıyo..off yaa çalışmak istiyorummmmsenağlama
Bende özen,p birgün sürüyorum ertesı gun bır bakıyorum ellerımı yıkamaktan ne oje kalmış ne birşey aynen yıne sılıyorum((
O ayrı canımmm:roflol::roflol:yok kız..benimki işten silindiği için değil.."iş" ten sonra silmem gerektiği içindelikafadulden anam utandımmmm
demek ben bu perişan ellerime oje sürsem bir ay gidicek bu durumda:)valla keşke eşimçok para kazansaydıda bende asalak gibi evde oturmaya zevkle devam etseydim:)hazır yiyici olsaydım:)anamdan babamdan gelen üç kuruş olmasa afedersiniz ayağıma çamaşır alamicam nerdeyse çünki:)zevkim için çalışacağım günleri beklıyorum..allah nasıp ederse yavrum 3 4 yaşına geldiğinde anca..engüzel zamanlarını allahtan başka mani gelmezse yanında olarak geçirmek isterim..zaten totomu zor kaldıran bi yapım var..allah mecbur etmesın benım çalışmama kalırsak ayvayı yedik..
demek ben bu perişan ellerime oje sürsem bir ay gidicek bu durumda:)valla keşke eşimçok para kazansaydıda bende asalak gibi evde oturmaya zevkle devam etseydim:)hazır yiyici olsaydım:)anamdan babamdan gelen üç kuruş olmasa afedersiniz ayağıma çamaşır alamicam nerdeyse çünki:)zevkim için çalışacağım günleri beklıyorum..allah nasıp ederse yavrum 3 4 yaşına geldiğinde anca..engüzel zamanlarını allahtan başka mani gelmezse yanında olarak geçirmek isterim..zaten totomu zor kaldıran bi yapım var..allah mecbur etmesın benım çalışmama kalırsak ayvayı yedik..
pembeee pembeee gönlüm sendeeee
oy ne tatlı kızmış buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?