Doğum yapmış olan anneler buraya....

güle güle kullan duygucum sür sürüştür koy resmini bende bakamkaydirigubbakcemile

sağol canımcım en kısa zamanda yapıştırırım bir fotosüprizzzzz
2kg dalin yumuşatıcı
2kg dalin deterjan kapıya kadr geldi birde özür dilediler

teşekkürler dalin
Güle güle kullan sende ama ne olmuştuki ben bilmiyorum canım ya:uhm:
Çiğdemcım belkı stresten uykusuzluktan hava değişiminden gecikmiştir canım ya,yanı tamam daha önce hiç gecikmezdi demişin daha önce ama anne olduktan sonra hormonlarımızda değişti biliyorsun ondanda olabılır..Ama sen yinede yaptır tabiki canım.Bende senın gıbı çalışmak için yaatılmışım..Evde oturmak hiç bana göre değil sanki kendime olan saygımı yitiriyorum..10 günde bir manikür yaptırıp,gün aşırı saçıma fön çektirdiğim günlerimi çok özledim...Şıkır şıkır giyinmeyi.hergün makyaj yapmayı,akşamdan yarın ne giycem telaşını özledim

sağol canımcım en kısa zamanda yapıştırırım bir fotosüprizzzzz
Güle güle kullan sende ama ne olmuştuki ben bilmiyorum canım ya:uhm:
]

dalin bebek yumuşatıcısını migrosta bulamadım ve mail attım onlarda bana hediye olarak bunları yollamışlar canım sağolsunlar
hihoyyyt

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.ne zamandır okuyorum ama birtürlü yazamıyorum.okumayı bitirip tam yazıcam benim kız huysuzlanıyo.bu aralar çok huysuz uykusu da çok huzursuz sık sık uyanıyo.diş çıkardığı için çok sıkıntılı.diş demişken kızlar ekim bebeklerinin bile dişleri çıkmış ya bizimkiler tembel çıktı valla...
bugün yürüteç aldım.pek ilgisini çekmedi gibi.oysa üstünde bir sürü müzikli ıvır zıvır olanlarından aldım oyalansın diye ama şimdilik pek ilgili değil.sizden yürütece oturtan var mı arkadaşlar.pazartesi okua başlıycam daha erken ama şöyle 10-15 dak.oyalasa bari bebişimi.
gülcüm maşallah ayça ya desteksiz oturuyo galiba yoksa resim için birkaç saniyelik mi oturttun kız.bizmki daha destekle bile uzun süre oturmuyo.aslında desteksiz oturmaya bir de yürüteçle evin içinde gezinmeye başlasalar çok rahatlıycaz.

iyi akşamlar

bende çok istiyordum yürüteç o gün jokere gittik baktık ne güzel müzikli felan satıcı arkadaş 6.aydan sonra öneriyoruz ve üzerinde yarım saat kalacak ve ara verilmesi lazım dedi bende almayı pek düşünmedim ama 30dkda bişidir oyalamak için dene bakalım belki kuzun ilgilenirkaydirigubbakcemile2

güzelim bende kuaförün yolunu unuttumbenneyaptımki ama hergün makyajımı yapıyorum,küpe takmadan evde bi adım atmam zaten..ya bunlarıda yapmasam deliririm heralde..kendimi teselli ediyorum işte..bazen banyodan sonra bebiş uyuyosa hala,saçıma fön çekiyorum,tostla düzleştiriyorum filan..anneyiz tamam ama eş olduğumuzuda unutmayalım,dime ilerde işe bnaşlasam nasıl ederim naparımda başlarım bilemiyorum..bakıcı fikri kafamı çok kurcalıyo..off yaa çalışmak istiyorummmmsenağlama

off canım bende senın gıbı evde kendı kendıme bırseyler yapıyorum mesela her sabah mutlaka gözüme dip liner cekıyorum..sacımı başımı düzeltıyorum..Ara sırada eskı gunlerdekı gıbı kırmızı ojemi sürüyorum tırnaklarım kısacık olmasına rağmen:çok üzgünüm:Ama eskı gunlerımle alakası yok..Benımde evde saç düzleştiricim var ama malesef o kadar cok sacım varkı 1 saat ayırıp onu yapamıyorum:1no2:Ama yaza cıkmadan eskı günlerıme kavuşmayı çok istıyorum..

ya ben oje sürmeyi özledim..delikafadulden evlenmeden önce ojesiz gezmezdim sadece adet zamanı sürmezdim banyoda iş çıkmasın başıma diye..şimdi tersine döndü..adet zamanlarımda oje sürebiliyorumdelikafadulden yoksa başedemem yani onla:jeyyar:

Bende özen,p birgün sürüyorum ertesı gun bır bakıyorum ellerımı yıkamaktan ne oje kalmış ne birşey aynen yıne sılıyorum((

demek ben bu perişan ellerime oje sürsem bir ay gidicek bu durumda:)valla keşke eşimçok para kazansaydıda bende asalak gibi evde oturmaya zevkle devam etseydim:)hazır yiyici olsaydım:)anamdan babamdan gelen üç kuruş olmasa afedersiniz ayağıma çamaşır alamicam nerdeyse çünki:)zevkim için çalışacağım günleri beklıyorum..allah nasıp ederse yavrum 3 4 yaşına geldiğinde anca..engüzel zamanlarını allahtan başka mani gelmezse yanında olarak geçirmek isterim..zaten totomu zor kaldıran bi yapım var..allah mecbur etmesın benım çalışmama kalırsak ayvayı yedik..

yok kız..benimki işten silindiği için değil.."iş" ten sonra silmem gerektiği içindelikafadulden anam utandımmmm
O ayrı canımmm:roflol::roflol:
Canım bende mecbur kaldıgım ıcın calısmak ıstemıyorum zevk ıcın calısmak ıstıyorum ama ben cok param olsada calısmak ıstıyorum..Bir sorumlulugum olsun her sabah gıtcegım bır işim olsun ıstıyorummm..

Allah ıyılıgını versın emıı..:roflol:
Ama cok sasırdım ya sen ıkızler burcusun nasıl calısmayı sevmezsınn bılemedım..
Tabı tercıh meselesıı.. Hazır yıyıcı olsaydın demekk.. :) o zaman senın oglanı buyutene kadar az dısını sık sonra annesıne baksın sen yıne yıyıcı olursun canım kaydirigubbakcemile3
Bende yıyıcıyım vallahı suan.. evlendıkten 2 ay sonra bıraktım bende ısı.. esımle ıkımızın ortak kararıydı.. aslında meslegımı cok sevıyordum hala da sevıyorum ama piyasa cok berbat durumda.. ozel anaokulları ogretmen degıl bakıcı arıyor hemde cerez parasına.. bu durumda benımde hıc mı hıc sevkım kalmadıı.. ancak ya mıllı egıtım de olur bu ıs yada kendı okulumuzu acarsak.. bakalım yarınlar ne gosterır.. Allah muhtac etmesın inşallah.. zevkıne calısmak keyfıne gore olacak bır sey zaten.. Allah ıhtıyacı olanlara yardım etsın..

kadın olmak yeteri kadar zor geldi bana..birde çalışsam..ben altından kalkamam..eşimde istiyo emekliliğinde bir anaokulu açmak..ama piyasa hakkaten berbat..kızkardeşimden bılıyorum ne bunalımlara girdiğini..onca başarısına rağmen hiçbi iş bulamadığını,bulduklarınıda hakaret adlettiğini..ticaret yapabilmeyi isterdim..oda bi yetenek..kimisi bakırı altın gibi satar..bende hiç yoktur o maharet altınımı bakır gibi harcarım:)dogrudurust cuzdan taşımam bile..ama en korktugum şeydir parasız kalmak..millet oturdugu yerden yok makyaj malzemesı satar bişiler yapar hiç beceremem..emlak işleri hoşuma gider..ama insanlarla uğraşmak zor..komısyonculuk harıka iş..sırtım sağlamolucak,kendı dukkanım olucak,bende satıcam bişiler..bide zevk için şarkıcı olmak isterdim..haftada bir yada iki gece bohem ama kalıtelı bı yerde sahne almak:)kostum var makyaj var süper:)neydım dememek..neolucam demek...................bi başka gözden nekadar farklı farklı yerlerdeyız..hayallerım,aşkım ve hayatım..helekı cocuk olduktan sonra hayaller tumuyle rafa kalktı..yerıne sağlığa şükretmek kaldı..otur oturdugun yerde kuru temız ve güvenlıyse felsefem oldu:)yazın gıyebılceğim bir çift guzel gıysı,bebeğimin ilk anne deyişi,kiradan kurtulmuş bi yaşam..realıtelere oturtunca elde kalan hayaller..gül bana laf ebesi demekte haklı:)eskılerde zaten ne demiş hayal içinde yaşıyan ... içinde ölürmüş..cuma akşamı ve tvde hiçbişi yok..ender boş anlarım ve eşim koltukta gürültülü seslerle uyuyo..kuzumda uyudu..altımda rengı soluk pijama üstümde yakası yamulmuş tşirtümle ben başbaşayım:)

kıslaar oku oku bitiremedimm yaww-tatlicadiarzu- amma yazmışssınız hee:)kafamçokkarıştı
bende annemdeydiimm ooohh bi iyi geldi kiii :dance:dışarı çıkmakk havada çok güseldi
tin tin kolum kopa kopa annemlere gittim minibüsle :dance:herkese tavsiye ederim insanın gözü gönlü acılıyor ee bide yaz gelse ooh daha güsel olcak ..şakkıdı.

ee yarın görüşürük hepinize deriiinn uykular olsun bebişlerinizlee...mirmirmirmir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…