N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.961
güzelim bende kuaförün yolunu unuttumbenneyaptımki ama hergün makyajımı yapıyorum,küpe takmadan evde bi adım atmam zaten..ya bunlarıda yapmasam deliririm heralde..kendimi teselli ediyorum işte..bazen banyodan sonra bebiş uyuyosa hala,saçıma fön çekiyorum,tostla düzleştiriyorum filan..anneyiz tamam ama eş olduğumuzuda unutmayalım,dimeilerde işe bnaşlasam nasıl ederim naparımda başlarım bilemiyorum..bakıcı fikri kafamı çok kurcalıyo..off yaa çalışmak istiyorummmmsenağlama
çok şaşırdım kızlar çoğunuz çalışmak istiyor şaşırdım yaa, ben de tam tersi yavrumla birlikte olmak istiyorum nasıl bir hayat bu böyle yaa, herkes halinden memnun değil, kızlarrr yatın kalkın dua edin bebişleriniz akşaama kadar anneleriyle bu o kadar önemlli ki kıızlar lütfen çalışmak istemeyin ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün, çiğdemcim tamam 15 yaşından bu yana çalışıyo sun ama şu anda bebeğin için evdesin çalışmak isteme şeker boşver.
ben süt sağıp geliyorum bekleyin beni
Ben calısmak ıstemıyom aplaa...
Hele bebegım bu kadar kucukken hıcc.. cumartesıler kursa gııdınce bıle ozluyorum.. ama bıraz ıyıde gelıyor tabı..
Ben kendımızı bulmanın bıraz hava almak gezmek ozellıkle spor yapmaktan yana olabılcegını dusunuyorum..
Mesela calısmak yerıne bır spor klubune gıdıp haftanın ıkı gunu 2 ser 3 saat spor yapabılmeyı ve ozellıkle yuzebılmeyı ısterım suan.. benım kafamı dagıtmaya yeterde artar bıle.. ve oğlumu ozlemeyee.. Şeniz
Tabı herkesın kendı tercıhı zevkten zıyade kendı ayakları uzerınde durmak ıstegı de olabılır..
Ama bızde farketmıyr vallahı senın ayagın benım ayagım.. ozellıkle esım ıstemıyor..
Soyle bır kac yenı dvd film alıp evde ızleyesım var bugun ama kursum var cıkmam lazım 2 saatee...
Oh Allah arttırsın canımmm...
ya bır sey sorayım Ayten sen her sagmada sagma aletlerını ne yapıyorsun yıkıyormusun sadece..
kaynatmak fırcalamak ne gıcık seyler yaa hıc sevmıyorumm ..
Kızlar bugun benım oglen 12 de misafırım gelıcek:)Onun ıcın sımdı gıdıyorum banyoyu ve mutfagı ışık hızıylaaa silip süpürmem lazımmm..Gerisini dün yapmıştım zatennn... öpüyorum hepiniziii
güzelim burda kaynamış suyla yıkıyorum bibronlara kaynar su koyup 5 dk bekletiyorum herseferinde kaynatıp fırçalamıyorum. zaten kaynar suda bekletmekte yeterli, haftada 1-2 kes kaynatıyorum ben.
ne kadar da bır fırcalıyorsun pekı sabun la bulasık deterjanıyla hangısıyle ?:uhm:
ne kadar da bır fırcalıyorsun pekı sabun la bulasık deterjanıyla hangısıyle ?:uhm:
ben varımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?