- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.981
kadın olmak yeteri kadar zor geldi bana..birde çalışsam..ben altından kalkamam..eşimde istiyo emekliliğinde bir anaokulu açmak..ama piyasa hakkaten berbat..kızkardeşimden bılıyorum ne bunalımlara girdiğini..onca başarısına rağmen hiçbi iş bulamadığını,bulduklarınıda hakaret adlettiğini..ticaret yapabilmeyi isterdim..oda bi yetenek..kimisi bakırı altın gibi satar..bende hiç yoktur o maharet altınımı bakır gibi harcarım:)dogrudurust cuzdan taşımam bile..ama en korktugum şeydir parasız kalmak..millet oturdugu yerden yok makyaj malzemesı satar bişiler yapar hiç beceremem..emlak işleri hoşuma gider..ama insanlarla uğraşmak zor..komısyonculuk harıka iş..sırtım sağlamolucak,kendı dukkanım olucak,bende satıcam bişiler..bide zevk için şarkıcı olmak isterdim..haftada bir yada iki gece bohem ama kalıtelı bı yerde sahne almak:)kostum var makyaj var süper:)neydım dememek..neolucam demek...................bi başka gözden nekadar farklı farklı yerlerdeyız..hayallerım,aşkım ve hayatım..helekı cocuk olduktan sonra hayaller tumuyle rafa kalktı..yerıne sağlığa şükretmek kaldı..otur oturdugun yerde kuru temız ve güvenlıyse felsefem oldu:)yazın gıyebılceğim bir çift guzel gıysı,bebeğimin ilk anne deyişi,kiradan kurtulmuş bi yaşam..realıtelere oturtunca elde kalan hayaller..gül bana laf ebesi demekte haklı:)eskılerde zaten ne demiş hayal içinde yaşıyan ... içinde ölürmüş..cuma akşamı ve tvde hiçbişi yok..ender boş anlarım ve eşim koltukta gürültülü seslerle uyuyo..kuzumda uyudu..altımda rengı soluk pijama üstümde yakası yamulmuş tşirtümle ben başbaşayım:)
hoşgeldin canım sana ne soracaktım ben yaaa heee fatma nerde merak ettim uzun zamandır yok.
selam anneler hihoyyyt
serap ve ayten nasılsınız kaydirigubbakcemile2
kızım öğle uykusunda..bir sürü işim var ama yapasım yok nedense
bugünü tatil ilan ediyorum kendime..yemek de yapmıycam işte cokacimcoook
benneyaptımki
fatma istanbulda canım. benim yanıma geldi. annemde buradaydı zaten. biraz hastalandı. bugün doktora gittiler. banada onurla ipek i bıraktılar offffff çok zordu. biri ağlıyo diğeride onun ağladığına ağlıyo. bende bi birini pışpışlıyom sonra diğerini -tatlicadiarzu- aneyyyyy allah ikizleri olana sabır versin.
Herkese güzel bi gün dilerim arkadaşlar,benim oğluşta şekerleme yapıyo şimdi bi bakayım sizlere dedim umarım herkes iyidirhihoyyyt
sağol gülşahcım sen de iyisindir inşAllah...kederli ruh halin de ..ben de zaten bi hoşum senağlama
mert efe uyanınca öp benim için...benimki de uyanmak üzere :CüvCüv: kıpıdayıp duruyo yaramaz
çok şaşırdım kızlar çoğunuz çalışmak istiyor şaşırdım yaa, ben de tam tersi yavrumla birlikte olmak istiyorum nasıl bir hayat bu böyle yaa, herkes halinden memnun değil, kızlarrr yatın kalkın dua edin bebişleriniz akşaama kadar anneleriyle bu o kadar önemlli ki kıızlar lütfen çalışmak istemeyin ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün, çiğdemcim tamam 15 yaşından bu yana çalışıyo sun ama şu anda bebeğin için evdesin çalışmak isteme şeker boşver.
hayatım sende haklısın tabi..annenin ilgisiyle bakıcıcn ilgisi çok başka..babaanne yada anneanne bile anne gibi olamaz elbet..ama ruh halim çok kötü ne zamandır..sürekli ağlama modundayım..çok boş hissediyorum kendimi..tek maaşla zor dönüyo düzen..zaten eşim her ay 450 lira eski eşine nafaka ödüyo..oğlunun masrafları extra var.faturalar,kira,ihtiyaçlar,bebişin ihtiyaçları....vs bunları gözüm görünce kendimi eşime karşı sorumlu hissediyorum..bende çalışsam 800-900 maaş alsam fenamı olur..para kazanmaya alışığım ben..eşime para ver kendime pantolon alıcam demedim daha 15 aydır..hiçbişey istiyemedim..hep o alıp götürüyo alışverişie.kredi kartını kasiyere uzatırken eriyorum vallaa..zaten birsürü borcu var o kartların..ben böyle rahatsızken bebişede sağlıklı annelik yapamamki..kafam rahat değil çünkü..senin gibi düşünmeye çalşıyorum ama olmuyo.kandıramıyorum kendimi..ama bi ayndan da bakıcı meselesi elimi kolumu bağlıyo işte..yukarı tükürsem bıyık.aşağı tükürsem sakal..:1no2:
anlıyorum canım , benimde çalışma sebeplerim hemen hemen aynı , yazdıklarını okuyunca hak verilmeyecek gibi değil sana, ama ortalıkta pek kötü malum kıriz i öne sürüyor artık işverenler, allah heppimizin yardımcısı olsun , sanırım anneler uzakta onlar la aynı şehirde olsaydın keşke o zaman bakıcı sorunun olmazdı, keşkelerle dünya dönseydi ben doktor olurdum sanırım. ama aklında olsun benim tanıdğım çok güvenilir biri var bebeğe baktırman için. hatta hatırlarsan ben bir ara kediden dolayı bebeğime baktıracaktım bahsettiğim kişiye baktıracaktım
herkese slm kaç gündür giremedim merak eden arkadaşlarım olmuş çok teşekkür ederim
dün gece ateşim 39 a çıktı sabahı zor ettim sabah olunca hemen doktora gittik sinüzit ve bronşit olmuşum 10 tane iğne verdi dr ve bir sürü ilaç 4 gün boyunca da ilaçlardan dolayı emzirmeyi kesmemi söyledi inşallah tosunum 3 gün sonra emmeyi bırakmaz
herkese slm kaç gündür giremedim merak eden arkadaşlarım olmuş çok teşekkür ederim
dün gece ateşim 39 a çıktı sabahı zor ettim sabah olunca hemen doktora gittik sinüzit ve bronşit olmuşum 10 tane iğne verdi dr ve bir sürü ilaç 4 gün boyunca da ilaçlardan dolayı emzirmeyi kesmemi söyledi inşallah tosunum 3 gün sonra emmeyi bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?