- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.001
canım arapçada bazı seyler çok komık oluyo araplar öretmene metres dıyolar bi gu arkadaşlarla oturuyoruz metresımız geldı dediler ortama da yenı girdım çok sasırmıştım nereye düştüm ben dedım meğer öğretmen gelmışkaydirigubbakcemile3çok hoşuma gitti :))
BURCLARIN ARAPCASI :)))
KOC - Davar-ül Kurban
BOGA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEC - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BASAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım (BU COK IYI YAAAA :)))))
YAY - Silah-ül Zemberek
OGLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya
herkese slm kaç gündür giremedim merak eden arkadaşlarım olmuş çok teşekkür ederim
dün gece ateşim 39 a çıktı sabahı zor ettim sabah olunca hemen doktora gittik sinüzit ve bronşit olmuşum 10 tane iğne verdi dr ve bir sürü ilaç 4 gün boyunca da ilaçlardan dolayı emzirmeyi kesmemi söyledi inşallah tosunum 3 gün sonra emmeyi bırakmaz
selam millet kızkardeşimdeyim bu akşam bakiim sizlere dedimmm fizik tedavim devam ediyor malummm bu gün 4.gün bitti şimdilik çok fazla bir düzelme yok sırtımda ve kolumda ama fakretti birazcık .en azından sabahları yataktan kaskatı kalkarken o gerginlik hafifledi kendi gücümle kalkabiliyorum eşimin kaldırmasına gerek kalmıyor artık:roflol: sizleri çok özledim inanınnn aklım hep sizde neler konuşuldu bir yaramazlık varmı bebeişler nasıl yeni hal hareketler varmı vsss inşallah herkes iyidirr Şeniz
herkese slm kaç gündür giremedim merak eden arkadaşlarım olmuş çok teşekkür ederim
dün gece ateşim 39 a çıktı sabahı zor ettim sabah olunca hemen doktora gittik sinüzit ve bronşit olmuşum 10 tane iğne verdi dr ve bir sürü ilaç 4 gün boyunca da ilaçlardan dolayı emzirmeyi kesmemi söyledi inşallah tosunum 3 gün sonra emmeyi bırakmaz
Benim fizik tedavide devam ediyor ama bi faydasını göremedim,5 seansım kaldı.Bu arada kemik erimesi çıktı bendeo kadarda süt içerim.Haftaya bütüüün sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek,emzirmeyi kes derlerse kesememsenağlama
Fatmam çok geçmiş olsun,sütünü sağ canım göğsün şişer falan ateş yapar sonra...En kısa zamanda toparlanırsın inşallah güzelim.Tatlı tatlı uyursun umarım.....
canım arapçada bazı seyler çok komık oluyo araplar öretmene metres dıyolar bi gu arkadaşlarla oturuyoruz metresımız geldı dediler ortama da yenı girdım çok sasırmıştım nereye düştüm ben dedım meğer öğretmen gelmışkaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr kızlar oğlumun dişini gördum hemen annem getirip gösterdım evet evet oğlumun dişiydıyanılmamıştım ne güzelyaa heyecanlandım birden minnacık bi nokta bu gunlerde iyice huysuzlanmıştı meger ondan mış salı babası gelıyo dr gitcez
FATMACIM CANIIIIM GEÇMİŞ OLSUN.a.s. ÜZÜLME 3 GÜNDEN BİŞEY OLMAZ. EMMEYİ BIRAKMAZ TOSUNUNherkese slm kaç gündür giremedim merak eden arkadaşlarım olmuş çok teşekkür ederim
öncelikle fatmacım ve emelcimçok gçmiş olsunnn.acil şifalar.herkese slm kaç gündür giremedim merak eden arkadaşlarım olmuş çok teşekkür ederim
günaydın herkese.iyi tatiller ,iyi pazarlar.Yarın okulşa başlıyorum kızımı bırakıp gidecem ama işimide seviyorum içimde biraz kıpırtı var eminim çok özleyecem bebişimi.Arkadaşlar ek besinlere başlayınca benim kızın kıyafetleri leke olmaya başladı yıkadım ama çıkmamış örneğin elma suyu lekesi.Önlük kullanıyorum ama yinede kıyafetlerindede oluyo mesela elime vuruyo kaşıktan dökülüyo vb. siz ne kullanıyosunuz leke giderici olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?