Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım arapçada bazı seyler çok komık oluyo araplar öretmene metres dıyolar bi gu arkadaşlarla oturuyoruz metresımız geldı dediler ortama da yenı girdım çok sasırmıştım nereye düştüm ben dedım meğer öğretmen gelmışkaydirigubbakcemile3

kızlarrrrr kızlar oğlumun dişini gördum hemen annem getirip gösterdım evet evet oğlumun dişiydı yanılmamıştım ne güzelyaa heyecanlandım birden minnacık bi nokta bu gunlerde iyice huysuzlanmıştı meger ondan mış salı babası gelıyo dr gitcez

fatma yukarda silinmiş canım çok geçmiş olsun kk yede msn yede giremıyorum bu ara alp huysuz inş emmeyı bırakmaz onur
alp diş çıkarıyo çok zor emıyo dr dişten demişti ama emeceği zaman bi çığlık kopuyo allah yardımcın olsun çabucak iylesirsın inş

fatmacım çok geçmiş olsun..tez iyileş işallah...başını ıslak hiç tutma..güzelce dinlen.............çiğdemcim seni çok iyi anlıyorum...benım annem arnavut göçmeni..priştineden eyüp sultana yerleşmişler..annanemin sülalesi saraydan çıkma..annem öğretmen çıkmış..eyüpte bir yıldızname bakan yaşlı teyzeye gıtmıişler,eğlencesine..anneme üç çocuklu bır adamla evlenıceğini söylemiş,annem gülüp geçmiş..ardından sivasa tayın olmuş ve babamı tanımış..babam gızlemiş önce,köyünde dul kalmış bı kadınla köyün en ileri geleni olan dede lakaplı alihaydar dedem babamı evlendırmiş..o kadından üç oğlu olmuş..annem bana aman kızım evlenecegın adam on karı boşamış olsun ama bir tane cocugu olmasın derdı nebıcım konuşuyo derdım..anladım zamanla........kaderin önüne geçilemez..bazı seçimleri yapabılsekte bazen kader ağlarını örmüştür..ama anladıgım kadarıyla eşin herşeye göğüs gererek senınle evlenmiş..ailesi karşı cıksada..ve gencecık güzelim bir kadınada aşık olmuş işte..herkezın ıkıncı şansı var hayatta...umarım sen bu yeni yaşantında hernekadar henuz cok genc olsanda hayatın senı daha fazla yıpratmasına ızın vermıyecek kadar dırayetlı durursun..çünki hayat hiçbiyerde güllükgülistanlık değil..valla bende cok derd edıyodum bazen ama pantolon bu..beş mılyonada var,500 mılyonada..ve deişen hiçbişi yok..çul çuldur işte..kuzun bıraz daha buyusun bi 8 9 aylık olsun,hormonlarımız bıledaha yenı duzene girmiş olucak,iş bulur çalışırsın..antalyada çevremız var,ailemin çevresi..herhangibir konuda enazından fikir almak için dahi olsa elimden geleni yaparım..ayten guvenılır bı bakıcıdan bahsetmiş misal..bende araştırırım..herşey olur..yeterki biz sağlam duralım........haddım deil belkı ama korunma işini hafıfe alma çiğdemcim..üzücü ve sağlığını yorucak bır rısk almaya hiç gerek yok..eşinden daha özenli olmasını isteyebilirsin..yada şu deri altı iğneler..en yakın sağlıkocağına danıştıgında bi fikir vericeklerdir..herşey güzel olucak:)

merhaba kızlaaarr:lepi: ben bugun yinee gezmedeydimm :teytey:eee kıslar bugun hiç muhabbetler koyu olmamışbenneyaptımkiCADIARZU
fatma cnm gecmiş olsunn biran önce iyileşirsin inşallah acill şifalarr..:1hug:a.s.ayy o arapca burclara da bittimm yaww :roflol:hele burcuma bakk mahlukatul vahşi uyy çok vahşiyimdirrr heekaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Son düzenleme:

Benim fizik tedavide devam ediyor ama bi faydasını göremedim,5 seansım kaldı.Bu arada kemik erimesi çıktı bendeo kadarda süt içerim.Haftaya bütüüün sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek,emzirmeyi kes derlerse kesememsenağlama

Fatmam çok geçmiş olsun,sütünü sağ canım göğsün şişer falan ateş yapar sonra...En kısa zamanda toparlanırsın inşallah güzelim.Tatlı tatlı uyursun umarım.....

Serap senın sırıncık cok tatlı cıkmıs yıne dergılere kapak olmus vay bee :)))
Fatmacım cok gecmıs olsun canım sende benım gıbı ates atlatmıssın bol bol terledıysen atmıssındır ama muhtemelen uzerınden.. ıhlamur ve c vıtamınıne yuklen canım hıcbırseyın kalmz..bırde alabılıyorsan aferın.. bırebır bır tane atınca bıle cakı gıbı dıkılıyorsun... tabı doktorun vermıstır bazı ılaclar ama..

Anca gelebıldık arkadaslar eve.. soyle bır gozatayım dedım neler yazdınız ama pek yazısmamıssınız..
Bende yatıyorum oğlanı uyuttum.. banada dınlenme zamanıı..
herkese ıyı geceler.. Allah rahatlık versın..

herkese selamlar kızlar bugün evdeydim ama ev işi kızla uğraşmaktan yemek yapmaktan vakit kalmadı siteye girmeye zaten sırt ve kolumdan pek iş yapamıyorum yarım yamalak yapabiliyorum işleri onedenle işler uzun sürüyorr neyse sabah görüşürüz kızı yeni doyurdum uyuttumda ancak yatıcam bende yarın görüşürüz bakalım hayırlısıyla inşallah olmazsa pazartesi artıkk yarın alışverişe gidebiliriz ama bir ara girerim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen işe yaramıyor deyip içmemezlik etme bol süt peynir yoğurt tüket mutlaka hem genetikte olabiliyormuş kemik erimesi allah şifa versin sanada Şeniz

:1shok::1shok: hadi yaa ilk dişiniz çıktı ölemiii negüzelll maşallah maşallah ya benim kızda çok huysuz dr çıkaracak yakında çok şişmiş diş etleri ondan huysuz dedi devamlı salya akıtıyor eli hep ağzında ağlıyor durmuyorr bizde yakında çıkarırız herhalde benim büyük kızda 5,5 ayda çıkarmıştı kardeşi erkenci olacak galiba

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin sana aman sütünü sağ sen ilaçlardan sonra yine emzirirsin bebişini inşallah tez zamanda iyileşirsinn dikkat et çabuk iyileş canıma.s.Şeniz

FATMACIM CANIIIIM GEÇMİŞ OLSUN.a.s. ÜZÜLME 3 GÜNDEN BİŞEY OLMAZ. EMMEYİ BIRAKMAZ TOSUNUN

Emelcim sanada geçmiş olsun.üzülme bunların hepsi geçici.yavrun biraz büyüsün sen kendine daha iyi bakmaya başlayınca biçok sıkıntında azalacak.yeterki sen güçlüü ol.

Selam kızlar;
tünaydınnnnnnnnn
Fatmacım çok geçmiş olsun canım. Yedek te sütün varsa onları kullanırsın bırakmaz inşallah.
Ay ne güzel ya , dişlerde artık çımaya başladı. Her şey aşama aşama oluyor. Eskiden yatarken kusmasın diye korkardım şimdi ise düşmesin diye korkuyorum... Geçenlerde eşime bak biraz işim var dmiştim. O da bilgisayara bakarken, kızım koltuğun üstünde anakucağındaydı. Kalkmaya çalışıyo bayağıdan beri zilli. Çok da kuvvetli... Derken kalkıvermiş ve yuvarlanmış galiba. Eşim taa ertesi gün söyledi.. Oda korkmuş ama bişey demedi bana da. Bişey olmamış öyle dedi.tuttum dedi.... Çok korktum ama ya.....

öncelikle fatmacım ve emelcimçok gçmiş olsunnn.acil şifalar.
ben geldimmmm herkese güzel pzarlar iyi günler. istla döndüm. tatil çok iyi geldii.sizleri özledim inşllah herkes iyidir geçmişi okuyamadıgım için gelişmelerden haberim yok.
bu arada teyzeleri bizim minik kuşun ilk dişi çıktı perşembe günü.

bütün annelerimizi ve minik bebişlerimizi çok çok öpüyorumm. a.s.

günaydın herkese.iyi tatiller ,iyi pazarlar.Yarın okulşa başlıyorum kızımı bırakıp gidecem ama işimide seviyorum içimde biraz kıpırtı var eminim çok özleyecem bebişimi.Arkadaşlar ek besinlere başlayınca benim kızın kıyafetleri leke olmaya başladı yıkadım ama çıkmamış örneğin elma suyu lekesi.Önlük kullanıyorum ama yinede kıyafetlerindede oluyo mesela elime vuruyo kaşıktan dökülüyo vb. siz ne kullanıyosunuz leke giderici olarak?

güzelimm banada eltim söylemişti denedim işe yaramıştı ama meyve suyunda çıkarırmı bilmiyorum sabunla biraz çitile sonra makinaya öylece at demişti.sende dene istersen.

Herkese iyi pazarlar dilerim...
Fatmacım çok geçmiş olsun canım inş.tez zamanda sağlığına kavuşursun onur emmeyi bırakmaz sen yeterki sütünü sağ sütün gitmesin:teselli:

herkese mutlu huzurlu güzel bir pazar dileriim...:teytey::teytey::1hug:
aslı canım hoş geldin tatilin iyi gecti he ne güsell ooh bide ozanın dişi çıktıı demek hayırlı olsun:1hug:
darısı bize inş..:jeyyar:

ewet kıslar ya çoğu leke çıkmıyo kıyafetlerinden nasıl çıkartmak lazım...?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…