- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.021
Canım çok geçmiş olsun.Yok yok bırakmaz Allahın izniyle öyle düşünme inş emmeye devam eder.
çok geçmiş olsun fatmacım a.s.
onur bırakmaz annesini :ecrin_bebek: üzülme sen , dinlen, iyileşmene bak canım :teselli:
canım çok geçmiş olsun yaaa aman dikkat et kendine merak etme sütten kesilmez oğluşun ama sen sütünü sağıp sağıp at sütün gitmesin, hatırlarsan seda apandist ameliyatı olmuştu sağıp sağıp atmıştı sütünü, sonra tekrar emzirmeye devam etmişti.a.s.
Canım çok geçmiş olsun..Bir an önce iyileşirsin inşallah...Bu aralar bende çok siteye giremediğim için farkedemedimm giremediğini
fatma yukarda silinmiş canım çok geçmiş olsun kk yede msn yede giremıyorum bu ara alp huysuz inş emmeyı bırakmaz onur
alp diş çıkarıyo çok zor emıyo dr dişten demişti ama emeceği zaman bi çığlık kopuyo allah yardımcın olsun çabucak iylesirsın inş
fatmacım çok geçmiş olsun..tez iyileş işallah...başını ıslak hiç tutma..güzelce dinlen...........:)
merhaba kızlaaarr:lepi: ben bugun yinee gezmedeydimm :teytey:eee kıslar bugun hiç muhabbetler koyu olmamışbenneyaptımkiCADIARZU
fatma cnm gecmiş olsunn biran önce iyileşirsin inşallah acill şifalarr..:1hug:a.s.ayy o arapca burclara da bittimm yaww :roflol:hele burcuma bakk mahlukatul vahşi uyy çok vahşiyimdirrr heekaydirigubbakcemile3:jeyyar:
Benim fizik tedavide devam ediyor ama bi faydasını göremedim,5 seansım kaldı.Bu arada kemik erimesi çıktı bendeo kadarda süt içerim.Haftaya bütüüün sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek,emzirmeyi kes derlerse kesememsenağlama
Fatmam çok geçmiş olsun,sütünü sağ canım göğsün şişer falan ateş yapar sonra...En kısa zamanda toparlanırsın inşallah güzelim.Tatlı tatlı uyursun umarım.....
Serap senın sırıncık cok tatlı cıkmıs yıne dergılere kapak olmus vay bee :)))
Fatmacım cok gecmıs olsun canım sende benım gıbı ates atlatmıssın bol bol terledıysen atmıssındır ama muhtemelen uzerınden.. ıhlamur ve c vıtamınıne yuklen canım hıcbırseyın kalmz..bırde alabılıyorsan aferın.. bırebır bır tane atınca bıle cakı gıbı dıkılıyorsun... tabı doktorun vermıstır bazı ılaclar ama..
Anca gelebıldık arkadaslar eve.. soyle bır gozatayım dedım neler yazdınız ama pek yazısmamıssınız..
Bende yatıyorum oğlanı uyuttum.. banada dınlenme zamanıı..
herkese ıyı geceler.. Allah rahatlık versın..
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin sana aman sütünü sağ sen ilaçlardan sonra yine emzirirsin bebişini inşallah tez zamanda iyileşirsinn dikkat et çabuk iyileş canıma.s.Şeniz
FATMACIM CANIIIIM GEÇMİŞ OLSUN.a.s. ÜZÜLME 3 GÜNDEN BİŞEY OLMAZ. EMMEYİ BIRAKMAZ TOSUNUN
Selam kızlar;
tünaydınnnnnnnnn
Fatmacım çok geçmiş olsun canım. Yedek te sütün varsa onları kullanırsın bırakmaz inşallah.
Ay ne güzel ya , dişlerde artık çımaya başladı. Her şey aşama aşama oluyor. Eskiden yatarken kusmasın diye korkardım şimdi ise düşmesin diye korkuyorum... Geçenlerde eşime bak biraz işim var dmiştim. O da bilgisayara bakarken, kızım koltuğun üstünde anakucağındaydı. Kalkmaya çalışıyo bayağıdan beri zilli. Çok da kuvvetli... Derken kalkıvermiş ve yuvarlanmış galiba. Eşim taa ertesi gün söyledi.. Oda korkmuş ama bişey demedi bana da. Bişey olmamış öyle dedi.tuttum dedi.... Çok korktum ama ya.....
öncelikle fatmacım ve emelcimçok gçmiş olsunnn.acil şifalar.
ben geldimmmm herkese güzel pzarlar iyi günler. istla döndüm. tatil çok iyi geldii.sizleri özledim inşllah herkes iyidir geçmişi okuyamadıgım için gelişmelerden haberim yok.
bu arada teyzeleri bizim minik kuşun ilk dişi çıktı perşembe günü.
bütün annelerimizi ve minik bebişlerimizi çok çok öpüyorumm. a.s.
Herkese iyi pazarlar dilerim...
Fatmacım çok geçmiş olsun canım inş.tez zamanda sağlığına kavuşursun onur emmeyi bırakmaz sen yeterki sütünü sağ sütün gitmesin:teselli:
herkese çok teşekkür ederim kızlar iğneleri yiyorum ama hiç halim yok fena sarstı beni bu hastalık
slm kızlar alp çok huyuz durmuyo hiç bu gun bunalttı benı valla dişindenmı agrısı var anlamadım eşim gelıyo dıye valızleride döktüm ama çamaşırlar ortada kaldı toplayamadım bile
fatmacım nasıl oldun daha iyisindir umarım tekrar geçmiş olsun
güzelimm banada eltim söylemişti denedim işe yaramıştı ama meyve suyunda çıkarırmı bilmiyorum sabunla biraz çitile sonra makinaya öylece at demişti.sende dene istersen.
Fatmacımm ve emelcım gecmıs olsun..Allah şifa versinnn.
Herkese iyi pazarlarr.
fatmacım nasılsın canım ya :uhm:
hemen iyileş canım benim yazmışsın onur bırakmaz memeyi merak etme sen kendine iyi bak hemen iyileş öptüm canım öp onurumudaŞeniz
slm kızlar alp çok huyuz durmuyo hiç bu gun bunalttı benı valla dişindenmı agrısı var anlamadım eşim gelıyo dıye valızleride döktüm ama çamaşırlar ortada kaldı toplayamadım bile
fatmacım nasıl oldun daha iyisindir umarım tekrar geçmiş olsun
herkese slm sömestr tatili bitti kızlar canım çok sıkıldı bu tatide kilolarımdan dolayı insan içine çıkınca anladım ne kadar şişko olduğumu
şimdi kara kara düşünüyom nasıl vercem diye
bana öneride bulunun lütfen.................................................
Hicrancım teşekkürler canımcım..Hep gecelerı gelıyon ya kımse yokkenUmarım sende ıyısındır saglıgın yerindedir canım..
canım arapçada bazı seyler çok komık oluyo araplar öretmene metres dıyolar bi gu arkadaşlarla oturuyoruz metresımız geldı dediler ortama da yenı girdım çok sasırmıştım nereye düştüm ben dedım meğer öğretmen gelmışkaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr kızlar oğlumun dişini gördum hemen annem getirip gösterdım evet evet oğlumun dişiydıyanılmamıştım ne güzelyaa heyecanlandım birden minnacık bi nokta bu gunlerde iyice huysuzlanmıştı meger ondan mış salı babası gelıyo dr gitcez
Canım benım ınsallah oyle bırsey gerekmezz.. :teselli:Benim fizik tedavide devam ediyor ama bi faydasını göremedim,5 seansım kaldı.Bu arada kemik erimesi çıktı bendeo kadarda süt içerim.Haftaya bütüüün sonuçlarımı göstericem bakalım ne diyecek,emzirmeyi kes derlerse kesememsenağlama
Fatmam çok geçmiş olsun,sütünü sağ canım göğsün şişer falan ateş yapar sonra...En kısa zamanda toparlanırsın inşallah güzelim.Tatlı tatlı uyursun umarım.....
oohh gezz masallahh bol bol tatıl yaptn hee ozlettın de kendını kaydirigubbakcemile3öncelikle fatmacım ve emelcimçok gçmiş olsunnn.acil şifalar.
ben geldimmmm herkese güzel pzarlar iyi günler. istla döndüm. tatil çok iyi geldii.sizleri özledim inşllah herkes iyidir geçmişi okuyamadıgım için gelişmelerden haberim yok.
bu arada teyzeleri bizim minik kuşun ilk dişi çıktı perşembe günü.
bütün annelerimizi ve minik bebişlerimizi çok çok öpüyorumm. a.s.
Vallahı ınsan ıcıne cıkınca anlıyorsun ne kadar sısko oldugunu..herkese slm sömestr tatili bitti kızlar canım çok sıkıldı bu tatide kilolarımdan dolayı insan içine çıkınca anladım ne kadar şişko olduğumu
şimdi kara kara düşünüyom nasıl vercem diye
bana öneride bulunun lütfen.................................................
O nasıl soru kız Allah askınaa kaydirigubbakcemile3Bişey sorucam göğsü bebeğinin kafasından büyük olan ve meme ucu ağzına giren varmı:roflol::bbo:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Sizlerle moral buluyorum.Canım sıkkın olunca bile birazdan kkyı açar okurum izim kızlar ne yapmış bakalım diyorum..Mutlu oluyorum...Ama yazılanlarla ilgili tam yorum yapıcam ya Mert mızırdanıyo yada eşim kalk diyo kalıyor.1 yılı aşkındır tek bir sayfa bile kaçırmadan okudum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?