Doğum yapmış olan anneler buraya....

Maşallah dişleri gelen bebişlerimiz varmıs öpüyorum kuzularıı ne kadar tatlı olmuşlardır kımbılır yaa.Allah sıkıntısız saglıkla atlatmayı nasıp etsın hepsıne..

Hicrancım teşekkürler canımcım..Hep gecelerı gelıyon ya kımse yokkenUmarım sende ıyısındır saglıgın yerindedir canım..

Canım çok geçmiş olsun.Yok yok bırakmaz Allahın izniyle öyle düşünme inş emmeye devam eder.

çok geçmiş olsun fatmacım a.s.
onur bırakmaz annesini :ecrin_bebek: üzülme sen , dinlen, iyileşmene bak canım :teselli:

Canım çok geçmiş olsun..Bir an önce iyileşirsin inşallah...Bu aralar bende çok siteye giremediğim için farkedemedimm giremediğini

fatmacım çok geçmiş olsun..tez iyileş işallah...başını ıslak hiç tutma..güzelce dinlen...........:)

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin sana aman sütünü sağ sen ilaçlardan sonra yine emzirirsin bebişini inşallah tez zamanda iyileşirsinn dikkat et çabuk iyileş canıma.s.Şeniz

FATMACIM CANIIIIM GEÇMİŞ OLSUN.a.s. ÜZÜLME 3 GÜNDEN BİŞEY OLMAZ. EMMEYİ BIRAKMAZ TOSUNUN

Herkese iyi pazarlar dilerim...
Fatmacım çok geçmiş olsun canım inş.tez zamanda sağlığına kavuşursun onur emmeyi bırakmaz sen yeterki sütünü sağ sütün gitmesin:teselli:

herkese çok teşekkür ederim kızlar iğneleri yiyorum ama hiç halim yok fena sarstı beni bu hastalık

herkese çok teşekkür ederim kızlar iğneleri yiyorum ama hiç halim yok fena sarstı beni bu hastalık

fatmacım nasılsın canım ya :uhm:

hemen iyileş canım benim yazmışsın onur bırakmaz memeyi merak etme sen kendine iyi bak hemen iyileş öptüm canım öp onurumudaŞeniz

slm kızlar alp çok huyuz durmuyo hiç bu gun bunalttı benı valla dişindenmı agrısı var anlamadım eşim gelıyo dıye valızleride döktüm ama çamaşırlar ortada kaldı toplayamadım bile
fatmacım nasıl oldun daha iyisindir umarım tekrar geçmiş olsun

inciniz hayırlı olsun umarım hemen geçer huysuzluğu merak etme annesikaydirigubbakcemile5

Fatmacımm ve emelcım gecmıs olsun..Allah şifa versinnn.
Herkese iyi pazarlarr.

teşekkür ederim duygucum a.s.

fatmacım nasılsın canım ya :uhm:

hemen iyileş canım benim yazmışsın onur bırakmaz memeyi merak etme sen kendine iyi bak hemen iyileş öptüm canım öp onurumudaŞeniz

sağolun kızlar ben iyileşmeye çalışıyorum ama onur çok etkilendi bu işten ya onur gerçekten meme bağımlısıdır böyle olunca çok zor oldu o her istediğinde emzirirdim ben saat falan tutmazdım biraz önce uykusu olduğu halde çok ağladı bir türlü uykuya dalamadı çok ağladı yavrum en sonunda teyzesine verdik emzirsin diye memeye geçer geçmez azıcık emip daldı çok zor kızlar ya emmeye alışmış bir bebeğin birden kesilmesi çok zor

mama verenleri şimdi daha iyi anlıyorum Allah yardımcıları olsun emzirmek büyük kolaylıkmış gece uyanınca mamayı hazırlayana kadar ağlıyor yavrum yok sıcak oldu yok soğuk oldu derken o da ağlıyo gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

mevlüdecim o huzursuzluk diştendir mutlaka inciniz ayırlı olsun sizinde

herkese slm sömestr tatili bitti kızlar canım çok sıkıldı bu tatide kilolarımdan dolayı insan içine çıkınca anladım ne kadar şişko olduğumu
şimdi kara kara düşünüyom nasıl vercem diye
bana öneride bulunun lütfen.................................................

ya sitede değişmiş takvi,mler yok noldu bu siteye onbeş günde ne çok şey değişmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bende kilo vereyım dıyorum ama malesef alıyorum yemesem sütüm olmuyo yesem içime dert oluyo evime geçınce yürüyüse gitmeyi düşünuyorum bide ip atlıycam zayıflmak için başka ne yapsam bilmiyorum yaaa sende dene istersen

pazar günü tabii herkess biyerlerde haftasonu gezmelerinde yada misafiri vardır ben evdeyim alışverişe gittiim sadece 2-3 saat dışarıdaydım geldim yemek vss kızın maması meyvesi muhallebisi derken bu saat oldu az sonra bıcı bıcı yaptırıcam kızı yarın sabah yoğunluk başlıyorr sabah büyük kızı okula bırakıcaz ordan ceylini anneme bırakıcaz ve hastaneye gidicem fizik seansı için evden zor olucak onedenle 1 gün ara ile gel dedi dr bakalım bu haftada gidicez böle sonraki haftaya allah kerimm hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Sizlerle moral buluyorum.Canım sıkkın olunca bile birazdan kkyı açar okurum izim kızlar ne yapmış bakalım diyorum..Mutlu oluyorum...Ama yazılanlarla ilgili tam yorum yapıcam ya Mert mızırdanıyo yada eşim kalk diyo kalıyor.1 yılı aşkındır tek bir sayfa bile kaçırmadan okudum:)

Hadı gozunuz aydııın hayırlı olsun canımmm... kaydirigubbakcemile3

Canım benım ınsallah oyle bırsey gerekmezz.. :teselli:
oohh gezz masallahh bol bol tatıl yaptn hee ozlettın de kendını kaydirigubbakcemile3
Bızde oyle bır tatıl yapabılsekk nasıl kendımıze gelırız yav :))

Vallahı ınsan ıcıne cıkınca anlıyorsun ne kadar sısko oldugunu..
Bugun abımın sozu ıcın kıyafet aradık kac saat koskoca cevahır de..
ya 42 bedenler bıle olmadı kafayı yıyecektımmm :1no2:
En sonun da bulduk 4 tane elbıse.. aldık yaa...
o nedır Allah askına gogsumden gırmedı bı kere kalcayı bıraakk.. :1shok:
Tez zamanda zayıflamak lazım yoksa bu kılolar adamı ya eve hapseder yada derın bır depresyona sokar mazallahhh...delikafadulden

Bişey sorucam göğsü bebeğinin kafasından büyük olan ve meme ucu ağzına giren varmı:roflol::bbo:
O nasıl soru kız Allah askınaa kaydirigubbakcemile3

Sadakatın den dolayı tesekkur ederuk bacıımm kaydirigubbakcemile3
İyiki varsınnn :1hug:
:enbuyukkk:

nurdancım oyle deme yaa..daha dün birbugun ıkı allahın ıznıyle 4 ayı bıtırdık sayılır..bır sene denıyor hamılelıgın etkılerının gecmesı vucudun kendıne gelmesı ıcın..bu arada 5 6 cocuk doguran kadınlar neyapıyodu bılemıyorum...bol su iç..hem sütünede faydalı..vede az yıceksın tabıkı..ben genckızlıgımdan berı mucadele ederım..denemedıgım yöntem kalmadı..pasıf jımnastıkten tutta,ısı kapsullerıne,lıposactıonlara,akapunktur,mezoterapılere,ılaclara varana kadar..yememek kadar etkılısını bulamadım:)eger süt verıyosanda aman sakın beynını şartlandırma ve sevdıgın şeylerdende kısma derim..direk yansıyo cunkı..emzırıyosan bıkaç ay daha sabret..yağı ekmeği azalt..gerısını fazla takma..sağlık olsun........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…