- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.041
günaydın aytencim....günaydın herkese umarım iyi bir hafta geçiririzz
Herkese Gunayddınn..
Bugun kız ısteme gunumuz var aksam.. Abıme..
Çarsamba da sozlerı olacak... Hadi bakalım hayırlısı...
Herkese Gunayddınn..
Günaydın herkese,
cuma günü psikiyatra gittim, içimi döktüm, rahatladım, kadın benim üzerimde çok fazla stress olduğunu, hatta bu zamana kadar nasıl bunla başettiğime şaşırdığını söyledi.Sütümden başka birşeyle nazlıyı besleyememe stresi beni hasta etti.Sütümün az olduğu gecelerde çıldıracak gibi oluyorum, pirinç suyu kaynatıp içiriyordum nazlıya. 21. yy da, istanbulun göbeğinde elimde imkanlarım varken köy usulü yöntemlerle, eskiden ananelerimizin yaptığı şekilde besledim nazlıyı. Doktorun moralimi bozması, pirinç suyu olmaz hiç besleyiciliği yok ama demesi her ne kadar da sinirimi bozsada sakin olmaya çalıştım..Doktoru dinlemedim sebze çorbasına direk geçiş yaptım. Aç kalmasından iyidir dedim.O acı mamanın içine (Pepti junior)şeker kattım olmadı pekmez kattım olmadı en sonunda tek çarem olan starbuckstan vanilya şurubu aldım ve onu kattım doktorum karşı olsada yabancı forumlarda okuduğum kadaryla amerikada falan kullanıyorlar vanilyayı..nazlı kaşıklada olsa ağlamadan 30 cc içti dün gece...dünyalar benim oldu bugün.Hemen size yazayım dedim :))
betülcüm hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...
betülcüm hayırlı olsun.allah tamamına erdirsinHerkese Gunayddınn..
seda günlük kaç cc sütün çıkıyor baktınmı hiç süt sağma makinasıyla.birde havuç elma suyu veriyomusun.
Günaydın herkese,
cuma günü psikiyatra gittim, içimi döktüm, rahatladım, kadın benim üzerimde çok fazla stress olduğunu, hatta bu zamana kadar nasıl bunla başettiğime şaşırdığını söyledi.Sütümden başka birşeyle nazlıyı besleyememe stresi beni hasta etti.Sütümün az olduğu gecelerde çıldıracak gibi oluyorum, pirinç suyu kaynatıp içiriyordum nazlıya. 21. yy da, istanbulun göbeğinde elimde imkanlarım varken köy usulü yöntemlerle, eskiden ananelerimizin yaptığı şekilde besledim nazlıyı. Doktorun moralimi bozması, pirinç suyu olmaz hiç besleyiciliği yok ama demesi her ne kadar da sinirimi bozsada sakin olmaya çalıştım..Doktoru dinlemedim sebze çorbasına direk geçiş yaptım. Aç kalmasından iyidir dedim.O acı mamanın içine (Pepti junior)şeker kattım olmadı pekmez kattım olmadı en sonunda tek çarem olan starbuckstan vanilya şurubu aldım ve onu kattım doktorum karşı olsada yabancı forumlarda okuduğum kadaryla amerikada falan kullanıyorlar vanilyayı..nazlı kaşıklada olsa ağlamadan 30 cc içti dün gece...dünyalar benim oldu bugün.Hemen size yazayım dedim :))
Günaydın hepinize..
Canım ya hakkaten anne olmak başka bişeymiş onunla alakalı en ufak şey seni olumlu yada olumsuz çok etkiliyor.Ki senin yaşadığın şeyçok da kolay bişey değil insan yaşamayınca anlamıyor sadece anlamaya çalışıyor.İnş psikiyatra gitmek seni rahatlatmıştır.Rabbim kolaylıkve sabır versin sana inş.
Doktorlar zaten eskilerin yaptığı hiçbişeye onay vermiyorlar o sağlıksız bu sağlıksız o yaramaz bu yaramaz.Bizler şimdi çok mu sağlıksızız.Bence hiç takılma orasına.Neyi yiyebiliyorsa ver bence artık 4 ayı geçti ne de olsa.
Ve lütfen kendini yıpratma.
sedacım çok sevindim senin adına.yakında bunların hepsi geçecek.nazlı kıza her istediğini yedirebileceksin.bunların hepsi geçici.bunların geçici olduğunu düşünürsen kendinde psikolojik olarak iyileşirsin.sen moralini yüksek tutki,nazlı bide senden etkilenip üzülmesin.Günaydın herkese,
betülcüm hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...
Herkese Gunayddınn..
Sağolun arkadaşlar, iyiki varsınız...
İlaç alıyorum şimdi daha rahatım, gerçekten bazen insan stresinle başedemiyor, ve üstelik stresimle başedememenin cezasını nazlının çekmesi beni çok üzüyor...strese girince sütüm azalıyor, sütüm azalınca daha çok strese giriyorum ve nazlı o acı mamayı içmek zorunla kalıyor, ağlaya ağlaya, gırtlağından akıta akıta...salya sümük genzine kaça kaça..öksüre öksüre...o ağlıyor ben ağlıyorum şimdi 2 gündür sebze çorbasına geçtim, bir öğün ordan kotarıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?