- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.061
Sağol bitanem çok duygulandım teşekkür ederim, yaşadığım stresi bir ben bilirim bir allah bilir.
Ben sağmıyorum artık, emzirince göğsüm uyarılıyor daha çok süt çıkıyor ben aylarca sağdığım için emzirdiğimde anladım farkı...emzirirken süt hucum ediyor sağarken bu hiç olmuyordu, nazlının ağzı büydüğü için artık göğsümü alabiliyor ucu olmasa da...Sütüm azken deliye dönüyorum, birde artık sütüm eskisi gibi değil nazlı 5 aylık oldu yetmiyor.Neyse artık vanilya şurubu beni kurtarır umuyorum, kaşıkla alıyor gıdım gıdım biberonu katiyen almıyor zilli ...
pirinç unuyla büyüyen çok bebek var ama unutmamak gerekirki onlar pirinç ununu sütle yapıyorlarmış...ben ise su ile yapıyorum kalsiyumdan uzak bir beslenme sadece karnı doysun diye yani...şu vanilyaalerji yapmasa ne güzel olur bende pepti junior koyarım içine süt niyetine.Bir besinin alerji yapıp yapmadığı 15 gün içinde belli olurmuş arkadaşlar, yani 8 gün falan verdin bişey yok diyelim 9. gün vücud tepki gösterebiliyormuş alerjik bünyelerde.Tekj duam şu vanilya alerji yapmasın kızım ilk defa ağlamadan içti peptijunioru.
Sağolun arkadaşlar, iyiki varsınız...
İlaç alıyorum şimdi daha rahatım, gerçekten bazen insan stresinle başedemiyor, ve üstelik stresimle başedememenin cezasını nazlının çekmesi beni çok üzüyor...strese girince sütüm azalıyor, sütüm azalınca daha çok strese giriyorum ve nazlı o acı mamayı içmek zorunla kalıyor, ağlaya ağlaya, gırtlağından akıta akıta...salya sümük genzine kaça kaça..öksüre öksüre...o ağlıyor ben ağlıyorum şimdi 2 gündür sebze çorbasına geçtim, bir öğün ordan kotarıyorum...
Canım şimdi 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin diyorlar ya onun için ben de suyla yapıyorum süt katmıyorum.Gerçi bi iki kere yaptım ama yapacağım zaman yine suyla yapıcam.
seda doktorun neden vanil ya şurubunu önermedi merak ettim.:uhm:
Bişey sorucam göğsü bebeğinin kafasından büyük olan ve meme ucu ağzına giren varmı:roflol::bbo:
Herkese Gunayddınn..
Bugun kız ısteme gunumuz var aksam.. Abıme..
Çarsamba da sozlerı olacak... Hadi bakalım hayırlısı...
Günaydın herkese,
cuma günü psikiyatra gittim, içimi döktüm, rahatladım, kadın benim üzerimde çok fazla stress olduğunu, hatta bu zamana kadar nasıl bunla başettiğime şaşırdığını söyledi.Sütümden başka birşeyle nazlıyı besleyememe stresi beni hasta etti.Sütümün az olduğu gecelerde çıldıracak gibi oluyorum, pirinç suyu kaynatıp içiriyordum nazlıya. 21. yy da, istanbulun göbeğinde elimde imkanlarım varken köy usulü yöntemlerle, eskiden ananelerimizin yaptığı şekilde besledim nazlıyı. Doktorun moralimi bozması, pirinç suyu olmaz hiç besleyiciliği yok ama demesi her ne kadar da sinirimi bozsada sakin olmaya çalıştım..Doktoru dinlemedim sebze çorbasına direk geçiş yaptım. Aç kalmasından iyidir dedim.O acı mamanın içine (Pepti junior)şeker kattım olmadı pekmez kattım olmadı en sonunda tek çarem olan starbuckstan vanilya şurubu aldım ve onu kattım doktorum karşı olsada yabancı forumlarda okuduğum kadaryla amerikada falan kullanıyorlar vanilyayı..nazlı kaşıklada olsa ağlamadan 30 cc içti dün gece...dünyalar benim oldu bugün.Hemen size yazayım dedim :))
betülcüm hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...
Bugün oğlum 5 aylık oldu teyzeleri..Aylık genel kontrolumuz var bugün..Saat 14.00 te gıdıcez.Egenin pipisinde çıkan sivilce gıbı sey hala geçmedı bakalım doktor ne dicek...İnşallah mantar gıbı bırsey degıldır.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?