Doğum yapmış olan anneler buraya....

Maşallah canım.Yaşlarını da böyle huzurla sağlıkla anarız inş.
Bu arad inş küçük bişeydir bakalım doktor ne diyecek merak ettim?

hayırlı olsun arabanız canım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinn iyi oldu bak bebişinle rahata rahat dolaşırsınız uzak yerlere a.s.

canım maşallah oğluşuna inş yaşınıda burda kutlarız alp inde yumurtalığı şişti randevu bulamadım bı gun yarın götürcem dr daha önceden hidrosel olmuş takıp etcez demişti ama geçmedi hala sen sonucu bişdir inş önemlı bişey değildir geçmiş olsun haberlerini bekliyorum
canım inş bişey çıkmaz sonucunuzda bu arada yenı arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah arabasız zor oluyo bebekle hayırlı olsun tekrar
günaydın annişler..adet oldum sonunda..kabus bitti :))))
canım rahatlamışsındır birazda olsa hadi gözün aydın yeni mi oluyosun doğumdan sonra ben 3 aydır düzenlı oluyorum insan rahatlıyo gerçekten hadi bakalım ağrısız geçirirsin inşallah

yok canım yeni değil.benimde 3. ayım ama bu ay 13 gün gecikti..hamile olma ihtimalini düşünmek kabus gibiydi kaç gündür..gecikmelide olsa başladı bugün hihoyyyt

kızlar bebişlerınıın çamasırlarını elınızdemı makınadamı kaç derecede ve neyle yıkıyosunuz

ben makinada elde yıkama programında yada narin programında dalin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkıyorum havlu ve ağız mendillerinide hacı şakir granül ile yıkıyorum 60 ta

ben makinada yıkıyorum canım normal detrjan ve normal yumuşatıcı ile 30 derecede, ilk 2 ay hacışakir granül ile yıkadım.

ohhhhh ohhhhhhhh sefanız olsun çok sevindim canım yaaa, allahh kazasız dertsiz kullanmayı nasip etsin ne güzelini yapmışısnızz, çok kıl olmuştum zaten senin kayınpederee neyse güle güle kullanın canım..nuraycım idrar yolu enfeksiyonu demişsin, sen böbrek filmi çektirmişmiydin:uhm:

valla senin kociş iyi bile dayandı çok anlayışlıymış vallahi benimki asla o kadar kalmamam izin vermezdi, onun için adam haklı canımkaydirigubbakcemile2

slm herkes iyidir inşallah kızlar ben bugün itibariyle diyete başladım taki bi beş kilo verene kadar kasıcam biraz şu an çok kararlıyım işe az yemekle başladım haftayada 2 günlüğüne aerobiğe yazılıcam yeterli olur inşallah dün kocamla biraz yakınlaştıkta kilolarımdan ban rahatsız oldum hiç rahat davranamadım bu da beni biraz kilo verme konusunda kararlı olmaya itti e bide tatilde herkes kilon var dedi
hadi bismillah bakalım

vallaa hicran hadi hallet gel artık yaaa ısıssızzz kaldık sen yokken-tatlicadiarzu-

valla ben hergün diyorum az yiyecem diye ama naafileee acayip yiyiorum 1 kg daha almışım boy 1,60 kilo 61 kgcokacimcoook aman dikkat et sütün gitmesin.:1no2:

valla ben hergün diyorum az yiyecem diye ama naafileee acayip yiyiorum 1 kg daha almışım boy 1,60 kilo 61 kgcokacimcoook aman dikkat et sütün gitmesin.:1no2:

benim zaten sütü yok:1no2: oğluşum mama yiyo çok az geliyo onuda uyuturken falan emiyo okadar

Çok sağolun arkadaşlar, hepinize çoook teşekkür ederim. Eşimin bi nceki iş yerinden çıkışındaki 10 YTl olan tazminatı bi şekilde bitmişti. Bunun için eşimin ailesi yani babası hesap sormuştu hatta. Çok üzülmüştüm. İşten de çıktım. Çok canım sıkılmıştı. Hatta bu parayı eşime ödeyeceğim demiştim. Bide arabamız yoktu, babasından da istediğimiz zaman olmuyodu. Kendi götürse surat yapmıştı. Benim tazminatımı da şimdi arabada kullanıyoz bu yüzden işte. İnşallah Allah utandırmaz, kaza bela vermez. Ve inşallah hayırlısı ile de güzel bi iş bulurum yaza doğru.
Çiğdemcim sevindim canım hastalanmana.
Bu arada aytencim 15 gün önce annemlere gittiğimde doğum yaptığım hastaneye gidip hem kalça ultrasonu hem de böbrekler için ultrason çektirdim. Allaha şükür bişey çıkmadı. Kalçasıda iyi. ama yumurtalıklarında yumurta gördü. Bazen kız bebeklerde anneden geçen hormonlardan emzirildiği için geçermiş bebeğe de . Olabilirmiş zamanla kaybolurmuş. 2-3 ay sonra bi daha kontrol ettirin dedi doktor. Bu cuma da kendi oturduğum yerdeki sağlık ocağına aylık kontrolüne götürdük. Doktor ultrason sonuçlarına önemli bişey yok dedi. Özel hastaneler çağırmak için bişeyler bulurlar , sorun yok dedi.
Ama kilo alımını az gördü o doktor da. Az kilo alımı, yada yavaşlaması idrar yolu enfeksiyonu olabiliyo dedi.Kontrol için idrar testi yaptıralım dedi. Kontrol için yaptırdık. Babası araba işlerinden zaman bulursa alıp doktora götürecek.

zaman nasıl geçiyor değilmi arkadaşlar bir bir bakmışız evlendiriyoruz kuzularımızı, allah ak sakallı ddedeler olmayı nasip eder inşallah. merak etme bişeyi yoktur kuzunun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…