Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyyy ak kuzu bişeyi yoktur bencedeee üzme kendini, allah şükür böbrekleri temiz çıkmış keşke benimkininde düzelse:Saruboceq:

aytennnnnnnnnnnnnn tabi işitirsin kocişinde lafı işin gücün kk hey allahımya olmuyor ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelmim yanına

yaa kızlar ben oğlumu herkesten kıskanıyorum meselaa hep benim kucağımda dursun istiyorum, acaba bendemi bir tuhaflık var, mesela dün gazı vardı sırt üztü yatırdım masaj yapmaya çalışıyorum kayınvalidem aldı hemen nolmuş oğluma nolmuş diye diye gazını çıkarmaya çalışmaya başladı bir sinir oldum zaten ben bütün hafta yokum yanındaaa dleli oldum deli sonra kendi anneme eve gelince söyledim sinir oldum diye ayıp diyor bana, kadın kıyamıyor torununa diyor, bir yandanda doğru ayıp ediyorum ama ne yapayım engelleyemiyorum kendimi.

zaman nasıl geçiyor değilmi arkadaşlar bir bir bakmışız evlendiriyoruz kuzularımızı, allah ak sakallı ddedeler olmayı nasip eder inşallah. merak etme bişeyi yoktur kuzunun,

yok daha nelerr p kadar sıkıntı çektimm hamilelikte şimdide büyütürken sıkıntılar yaşıyorum gözüm gibi baktığım kızımı evlendiremem anam çok zorrrr :roflol:dünürüm betül duymaz değilmii:roflol:

oda bişeymiiii ben 1 haftadır dr dedi diye kızımı fazla kucağıma almamaya çalışıyorum kolumdan ve sırtımdan dolayı ve babası kucakta uyumaya alıştırdı malesef bu süre içinde ve kızım babası aynı odada iken gözünü ondan ayırmıyorrr ve gülücükler atıyorr ben bunu kıskanıyorum asıl tuhaflık bendeeeeeeeee:roflol::roflol:laelaelaelaelae

-tatlicadiarzu- heee görürüzz canım nasıl everiyosunnnn-tatlicadiarzu-

o zaman tuhaflık yok bende öylemi:jeyyar:

Merhabalar Kızlar a.s.
Umarım herkesin keyfi yerindedir...

Duygucum 50. yaşını görürsün inşallah egecinin..

Seda canım gelmişsin,sanki yazılarından seni daha multu,umutlu hissettim sanki.. inşallah hep böyle olursun arkadaşım, sütünde bol bol olur akar inşallah...

Betülcüm hayırlısı olur inşallah iki taraf içinde...Allah utandırmasın...

Nuray kızının önemli bir durumu yokmuş çok şükür kilo alımı bizimkininde çok azalmış bende ek gıdalara başlıyorum...hayırlı uğurlu olur inşallah arabanız
Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
Bizimde 2-3 gün oluyor,bende palio aldırdım park etmesi kolay olsun diye:jeyyar: ama fiestalarda çok hoşuma gitti onlarda küçük...

Dün toyikiden fisherpricenin türkçe konuşan oyuncak tavşanından aldık sayı sayıyor,alfabeyi söylüyor bayağı eğitici geldi bana, birde konuşan saat aldık..kesinlikle tavsiye ederim hele konuşmaya başlarken çok yararlı olacaktır...
ayrıca alırken de türk malı olsun istedim ama türk malı eğitici oyuncaklar yoktu malasefff..

Kızlar dün ve bugün boraya milupanın muhallebisinin içine bebe biskivüsü katıp veriyordim ve çok sevdi,meyva sularını içmiyordu ağzını kilitliyordu..korkum biraz olsun hafifledi...akşamada meyva suyu vermek istiyorum yada çorba...
dokunur mu acaba ikisi birden?
ek gıdaya geçen varmı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…