N
nurdan52
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.101
hımmmbilip bilmeden konuşurum işte ben :mymeka:
Çok sağolun arkadaşlar, hepinize çoook teşekkür ederim. Eşimin bi nceki iş yerinden çıkışındaki 10 YTl olan tazminatı bi şekilde bitmişti. Bunun için eşimin ailesi yani babası hesap sormuştu hatta. Çok üzülmüştüm. İşten de çıktım. Çok canım sıkılmıştı. Hatta bu parayı eşime ödeyeceğim demiştim. Bide arabamız yoktu, babasından da istediğimiz zaman olmuyodu. Kendi götürse surat yapmıştı. Benim tazminatımı da şimdi arabada kullanıyoz bu yüzden işte. İnşallah Allah utandırmaz, kaza bela vermez. Ve inşallah hayırlısı ile de güzel bi iş bulurum yaza doğru.
Çiğdemcim sevindim canım hastalanmana.
Bu arada aytencim 15 gün önce annemlere gittiğimde doğum yaptığım hastaneye gidip hem kalça ultrasonu hem de böbrekler için ultrason çektirdim. Allaha şükür bişey çıkmadı. Kalçasıda iyi. ama yumurtalıklarında yumurta gördü. Bazen kız bebeklerde anneden geçen hormonlardan emzirildiği için geçermiş bebeğe de . Olabilirmiş zamanla kaybolurmuş. 2-3 ay sonra bi daha kontrol ettirin dedi doktor. Bu cuma da kendi oturduğum yerdeki sağlık ocağına aylık kontrolüne götürdük. Doktor ultrason sonuçlarına önemli bişey yok dedi. Özel hastaneler çağırmak için bişeyler bulurlar , sorun yok dedi.
Ama kilo alımını az gördü o doktor da. Az kilo alımı, yada yavaşlaması idrar yolu enfeksiyonu olabiliyo dedi.Kontrol için idrar testi yaptıralım dedi. Kontrol için yaptırdık. Babası araba işlerinden zaman bulursa alıp doktora götürecek.
zaman nasıl geçiyor değilmi arkadaşlar bir bir bakmışız evlendiriyoruz kuzularımızı, allah ak sakallı ddedeler olmayı nasip eder inşallah. merak etme bişeyi yoktur kuzunun,
aytennnnnnnnnnnnnn tabi işitirsin kocişinde lafı işin gücün kk hey allahımya olmuyor ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelmim yanına
yaa kızlar ben oğlumu herkesten kıskanıyorum meselaa hep benim kucağımda dursun istiyorum, acaba bendemi bir tuhaflık var, mesela dün gazı vardı sırt üztü yatırdım masaj yapmaya çalışıyorum kayınvalidem aldı hemen nolmuş oğluma nolmuş diye diye gazını çıkarmaya çalışmaya başladı bir sinir oldum zaten ben bütün hafta yokum yanındaaa dleli oldum deli sonra kendi anneme eve gelince söyledim sinir oldum diye ayıp diyor bana, kadın kıyamıyor torununa diyor, bir yandanda doğru ayıp ediyorum ama ne yapayım engelleyemiyorum kendimi.
:1hug:
bu arada bişi sorucam bu site niye değişti ya takvimlerde yok
yok daha nelerr p kadar sıkıntı çektimm hamilelikte şimdide büyütürken sıkıntılar yaşıyorum gözüm gibi baktığım kızımı evlendiremem anam çok zorrrr :roflol:dünürüm betül duymaz değilmii:roflol:
kim işitiyo kızzz ben değil o hicran o delüü iyi okuuuu
oda bişeymiiii ben 1 haftadır dr dedi diye kızımı fazla kucağıma almamaya çalışıyorum kolumdan ve sırtımdan dolayı ve babası kucakta uyumaya alıştırdı malesef bu süre içinde ve kızım babası aynı odada iken gözünü ondan ayırmıyorrr ve gülücükler atıyorr ben bunu kıskanıyorum asıl tuhaflık bendeeeeeeeee:roflol::roflol:laelaelaelaelae
hişşşştttt noluyor orada
o zaman tuhaflık yok bende öylemi:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?