Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım biz önce elma va havuş suyu ile başladık aradan baya bir zaman geçti 3 hafta kadar, işte dünde muhallebi verdik, bence biraz alıştıra alıştıra git.

edacım biz önce elma va havuş suyu ile başladık aradan baya bir zaman geçti 3 hafta kadar, işte dünde muhallebi verdik, bence biraz alıştıra alıştıra git.

canım meyva suyunu kabul etmiyorr,c.teside dr.umuza gittik listede eğer bebeğin kilo alımı az ise muhallebiyle az değilse sebze çorbasıyla başlayın yazıyordu...
bizimkide bu ay az kilo almı diye muhallebiyle başlamak istedim..
ama dediğin gibi yavaş gitmek gerekiyo en iyisi ben bir kaç gün sonra 2. çeşite geçeyim...

bu arada okullar açıldı bugün 2. dönem başladı eylül annelerinin çoğu göreve başladı hayırlı uğurlu bir yarıyıl dilerim öğretmen (ballılar sizi) arkadaşlarıma

hadi hayırlısı betülcüm bu diğer abin herhalde....

hayırlı olur inşallah canım, güzel şeyler bunlar, allah tamamına erdirirsin inşallaaah. resimlerini bekleriz. gamyoncuiremsu

betülcüm hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin

Betülcüm hayırlı olur inş.

Betülcüm hayırlı olsun canım.

hayırlısıyla allah tamamına erdirsin mutlu mesut yaşasınlar inşallah canımmm

betülcüm allah mesut etsin [/COLOR

Betülcüm hayırlısı olur inşallah iki taraf içinde...Allah utandırmasın...

betülcüm hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...

Hepinize tesekkur ederım arkadaslar..
Amın hayırlısıyla bakalım sonu da hayır olur ınsallah..
Bu aksam bız gıtmıyoruz sadece anne baba ve bır buyuk amca.. Carsamba soz yapılacak o zaman gıdecegız...

Seda canım benım mesajımdan sonra sana cevap verdım mı yoksa araya kaynadımı hatırlamıyorum :)
O sırada kurstaydım.. Acıbadem den taksıyle gecıyordum o sıra yazdım sana, kursa gıdıyorum malum dersım var..
Haklısın dogru dıyorsun ne kadar olsa da tasıma suyu ıle degırmen donmez.. Insallah kalıcı cozumler bulabılırsın canım.. Mamayı sevdırmek yada sutunun bol olması gıbı :)
Bak bende artık sut problemı yasamaya basladım.. Bu cumartesı sut bırakamadım anneme bebege vermesı ıcın.. cıkmadı cunkuu.. sadece emzırmelık vardı.. :1no2:
Conformıl almıstık onu da ıcmemıs kesınlıkle tadına baktık zaten cok kotu acayıp bırsey..
Anne sutu alan bır bebek oyle bır mamayı nasıl ıcsın yaa. buruk buruk acayıp bır tat..
Annemde pırınc muhallebı yapıp vermıs nasıl yemıs sapur supur yavrum...
Aptamıl 2 aldık bızde.. onun tadı daha ıyıdır umarım.. bır dahakı cumartesıye ınsallah sagacak sutum cıkar.. eczaneden wıtamalt verdıler henuz ıcmedım deneyecegım..

Son düzenleme:
bızde dr a gıttık..kılosu mamaya gecmememıze ragmen henuz 6400 olabıldı..bebebıskuı bızımkıne dokundu..sanırım yumurtaya alerjımız var..edacım ıkısını bırden vermesen daha ıyı olur bence..gaz falan yapar..takıp edebılırısn hangısının dokundugunu...muhallebıyı akşam yatmadan once versen hem daha tok uyur..corbalar meyve suları gunduz vermek hem ne tepkı verdgını görmek açısından daha ıyı..geçmişi okuyamadım..kan ve ıdrar testı yaptrtdık..çarşmbaya ıdrarkulturu sonucu cıkıcak..dıerlerını hastanede bı saat kaldık aldık..şükür temız..ama gelişim geriliği 9 ncu aylara kadar devam ederse karacıger vb testler gerekebılırmış..ama dr ılavetende genetık olabılır ben bebeğin sağlıgında bır sorun görmuyorum her ıhtımale karşı yapalım dıyorum dedı..eşimde hastane deiştiren doktorumuzun hastane polıtakası geregı bızden test ıstedıgını gerek yoktu bende lıseye kadar bücürdüm dıyo..bide bana soylenıyo her ay kontrol nedenmiş efem yokmuş çocugun bişiyi..lahavle deyıp gecıyorum nasılsa ben kadırır göturururm heray..verem aşısının yanı yara gibi olmuş..cildıyeye gidin dedi.. cıldı çok hassas sanırım genede cıldıyecı gorsun dedi..boyumuzda 63,5..yanı en keyıflı olaylar olan bebeklerımızın buyumelerı gelişimlerini ben sızler gıbı sevıncle takıp edemıcem arkadaşlar..yınede bunada şükür..sağlıklı olsunda mınyon olsun kuzum..işki bişi çıkmasın..hastanede test sonuclarını beklerken ve mınıcık kolundan kan aldırırken ömrümden bikaç ay gitti..allah beterınden saklasın..allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin...

betulcum hayırlı olsun..kuzenınle abinmi sözlenıyo?vıtamalt içicekmişsin..iç hem neguzel b vıtamını..humanayada devam et..dınlenıyo göğüslerin..her süt veren annenın nekahat ve dınlenme dönemi olurmuş...aptamılın tadı gayet iyi..onuda begenmezse milumil var ama onda iştahsız bebekler yesın dıye sukroz kullanmışlar..

umut yavrun çok çirkin yaa gözleride maviş çirkin işteee niye koydunki resmini buraya, ısır ağzını benim için, yaa senim bebek in kilosu boyu iyi değilmi yaa, ben şaşırdım bence gayet iyi benimkide 64 cm 7,5 kilo ve beninmki 3,8 kg doğdu düşün neden sizin doktor öyle diyor ben anlamadım yaaa.

canım her bebeğin gelişimi farklı tabi önce allah sağlık versin senin kuzucukta minyon olsun yerim ben onu resimlerinde de çok güzel çıkmış gamyoncuiremsu hem erkekler birden gelişiyorlar

Ayten canım işte ben yarı ballı öğretmen olarak yarı yıl tatilinin bir haftasını evde değerlendirdim...Aslında iyi bir okuyucuyum ama iyi bir yorumcu değilim herşeye yetişemiyorum....
Betül hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin...
Araba alan arkadaşlarada kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin Rabbim inş...
Umut dediğin gibi herşeyin başı sağlık minyon olsun ama sağlıklı olsun inş...test sonuçları pırıl pırıl çıkar....
Ve tüm öğretmen kardeşlerin yeni dönemleri hayırlı olsun bir an önce geçsin gitsin...

ve benim oğluşumunda bugün 5.ayı Allah nice uzun sağlıklı günler nasip etsin Duygucum Ege Beye de inş...

valla senin kociş iyi bile dayandı çok anlayışlıymış vallahi benimki asla o kadar kalmamam izin vermezdi, onun için adam haklı canımkaydirigubbakcemile2
canım biz evlenınce eşya almadık ev aldık yenı yaplıyodu bıraktık gittik ben doğumdan önce döndüğümde eşimin ailesı bişey yapmadı benim doğumda kendı ailem vardı evın bitmesınede 3 ay vardı babamda yazık dedı 3 ay için ne esya alınır nede eşyalı ev tutulur dedı bırakmadı bizi sağolsun eşim türkıyeye geldığınde yurt dışı işi çıktı ve tekrar gitti bende annemde kaldım bu arda 6 ay geçti işte 10 gune kadar cezaire tasınıyoruz eşim ailemden çok destek gördü ve istediğim zaman istediğim kadar kalmama bişey demez ailesınden göremedığını benım ailemden gördü.. hep söler
canım ben önce havuç ve elma suyu verdım birde her sabah pekmez verdım sulandırıp bu gun armut haşlayıp bebelak pirinçliyle karıştırdım çok sevdi... bu hafta pekmezı bebe bisküvisi ile karıştırıp veriyorum hemen çorbaya geç me bence yavaş yavaşş başla canım sonra zor oluyo kabız oluyolar bide bebişler

Umut,canım maşallah..bakışlara bak sen..sanki battaniyenin altında bir şeyler karşıtırıyorda ne çekiyon der gibi bakmış..
Canım dediğin gibi kilosu az olsunda sağlıklı olsun ....
Her insan farklı olabliyor işte... eşin aylık kontrolleri gereksiz görüyor ama eminim ki çocuğunu önemsemediği için değildir ailen öyle görmüştür...

Zeynep Amin canım teşekkürler hepimiz kazasız belasız bir ömür yaşarız İnşallah.
Sizin de oğlunuzun 50. senelerini görmeniz dileğiyle canım..

Haklısın canım çorbayı bir kaç gün sonra başlayayım...
Bu arada yazılarını okurken gözlerim kaydı,şaşı yapacaksın bizi :smiley-cool:yazı boyutunu değiştir istersen

Haklısın canım çorbayı bir kaç gün sonra başlayayım...
Bu arada yazılarını okurken gözlerim kaydı,şaşı yapacaksın bizi :smiley-cool:yazı boyutunu değiştir istersen

canım bak ben bide şu tarifi yapıyorum elma yı halkıyorum içine az bi muz bide portakal suyu koyuyorum püre yapıyorum ama portakal suyu gaz yapıyo ve alerji yaptı biraz dr ver dedı ama vermedım ben daha da yarın armut la kayısıyı haslayıp püre yapıcam zaten kabız belkı iyi gelır.bide kendı sutumden sağıp katıyorum. alp organık hazır pürelerı sevmedı milupanın karışık meyve ve şeftalı havuç almıştım biri bozuk çıktı diğerinide sevmedı bende sevmedım açıkcası......kaydirigubbakcemile3

Selamlar hepinize..
Ben İstanbula yani evime geldimm..
bugün okula başlayacaktım sabahın köründe kalkıp gittim,ama gitmemle gelmem bir oldu.Bugün dersim yokmuş ayy çok sevindim pazartesiyi boş bırakmışlar diğer günler de saat 10-12si arası dersim var cuma günü full 7,30-12,30 işte böyle,ders programımı beğendim yani...
Kayınvalidemle bugün ilk günümüz yaa ben herşeyine sinir oluyorum aslında kadın bişey yapmasa normal davransa bile sinir oluyorum.Ayçayı severkenki ses tonuna,yemek yeme tarzına bile off off .Ama kızım için artık mecburum herşeye katlanırım.

Aytoş hoşbuldum canıım..Özlemişim burayı.
ben elma ve havuç suyu içine 2 cicibebe eziyorum biraz da pekmez koyuyorum çok seviyor kızım.
ya şu ferro sanol iğrenç bişey bizim doktorumuz sabah 8 akşam 8 damla dedi ama süt ürünleriyle beraber verme iki beslenme arası ver dedi nasıl vereyim bişeylere karıştırmasam tadı çoook kötü demir tadı resmen.

Slm kızlar biz geldık doktordan..Egenın pipisindeki çıkan şey bez değişikliğinden olurmus bazı hassas ciltlerde..Bizde bır ara huggıes almıstık çok ucuzdu o ara... ama begenmemiştim primaya gectık hemen o arada olmus kuzucuk..Bezını degıstırmeyın cıldı cok hassas dedı doktor.Bepanthen krem kullan dedı bırde hemen kapama altını..İşte boylee.Allaha sukur korktugum şey mantar değilmiş ona sevindim..Şimdi kuzenımdeyım ordan yazayım haber vereyım dedım..Hepınıze teşekkür ederim.Umarım hep beraber 1 yaşlarını 10 yaşlarını görürüz..Sevgiler...

Slm.kızlar hepinize...Geçmişe fazla bakamadım ama inş.bütün anneler ve bebişler iyilerdir
Duygu canım 5.ayınız hayırlı olsun,egenin durumu nasıl dr.a götürecektin umarım önemli bişeysi çıkmamıştır
Betül canım Allah tamamını erdirsin inş.
Seda canım nazlıdan iyi haberler duyduğuma çok mutlu oldum maşallah
Gül canım yeni öğretim yılın hayırlı olsun seninde umarım sorunsuz bi dönem geçirirsin bu arada ayça için katlan güzelim oralarda başka kime emanet edebileceksin insan sinir oluyo cidden ama göz görmeyince gönül katlanır hesabı en azından sen işteyken kızına bakar Allah yardımcın olsun canım
Nuray sizinde arabanız hayırlı olsun bizimkide fiesta güzel bi araba kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Edacım sizinde arabanız hayırlı olsun ayağımızı yerden kessinde mühim değil modeli falan

Kızlar bana yardım edin benim oğlum kaka yapamıyor yapamadığı içinde krizlere giriyor ne yapıcam ben perş.dr.a gidicez ama durum kötü ya önceden ne güzel yapardı şimdi fitille yapıyo ancak çok ama çok üzülüyorum bi fikir verin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…