- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.121
Kızlar dün ve bugün boraya milupanın muhallebisinin içine bebe biskivüsü katıp veriyordim ve çok sevdi,meyva sularını içmiyordu ağzını kilitliyordu..korkum biraz olsun hafifledi...akşamada meyva suyu vermek istiyorum yada çorba...
dokunur mu acaba ikisi birden?
ek gıdaya geçen varmı aranızda??
edacım biz önce elma va havuş suyu ile başladık aradan baya bir zaman geçti 3 hafta kadar, işte dünde muhallebi verdik, bence biraz alıştıra alıştıra git.
hadi hayırlısı betülcüm bu diğer abin herhalde....
hayırlı olur inşallah canım, güzel şeyler bunlar, allah tamamına erdirirsin inşallaaah. resimlerini bekleriz. gamyoncuiremsu
betülcüm hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin
Betülcüm hayırlı olur inş.
Betülcüm hayırlı olsun canım.
hayırlısıyla allah tamamına erdirsin mutlu mesut yaşasınlar inşallah canımmm
betülcüm allah mesut etsin [/COLOR
yok daha nelerr p kadar sıkıntı çektimm hamilelikte şimdide büyütürken sıkıntılar yaşıyorum gözüm gibi baktığım kızımı evlendiremem anam çok zorrrr :roflol:dünürüm betül duymaz değilmii:roflol:
Betülcüm hayırlısı olur inşallah iki taraf içinde...Allah utandırmasın...
betülcüm hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...
bızde dr a gıttık..kılosu mamaya gecmememıze ragmen henuz 6400 olabıldı..bebebıskuı bızımkıne dokundu..sanırım yumurtaya alerjımız var..edacım ıkısını bırden vermesen daha ıyı olur bence..gaz falan yapar..takıp edebılırısn hangısının dokundugunu...muhallebıyı akşam yatmadan once versen hem daha tok uyur..corbalar meyve suları gunduz vermek hem ne tepkı verdgını görmek açısından daha ıyı..geçmişi okuyamadım..kan ve ıdrar testı yaptrtdık..çarşmbaya ıdrarkulturu sonucu cıkıcak..dıerlerını hastanede bı saat kaldık aldık..şükür temız..ama gelişim geriliği 9 ncu aylara kadar devam ederse karacıger vb testler gerekebılırmış..ama dr ılavetende genetık olabılır ben bebeğin sağlıgında bır sorun görmuyorum her ıhtımale karşı yapalım dıyorum dedı..eşimde hastane deiştiren doktorumuzun hastane polıtakası geregı bızden test ıstedıgını gerek yoktu bende lıseye kadar bücürdüm dıyo..bide bana soylenıyo her ay kontrol nedenmiş efem yokmuş çocugun bişiyi..lahavle deyıp gecıyorum nasılsa ben kadırır göturururm heray..verem aşısının yanı yara gibi olmuş..cildıyeye gidin dedi.. cıldı çok hassas sanırım genede cıldıyecı gorsun dedi..boyumuzda 63,5..yanı en keyıflı olaylar olan bebeklerımızın buyumelerı gelişimlerini ben sızler gıbı sevıncle takıp edemıcem arkadaşlar..yınede bunada şükür..sağlıklı olsunda mınyon olsun kuzum..işki bişi çıkmasın..hastanede test sonuclarını beklerken ve mınıcık kolundan kan aldırırken ömrümden bikaç ay gitti..allah beterınden saklasın..allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin...
canım biz evlenınce eşya almadık ev aldık yenı yaplıyodu bıraktık gittik ben doğumdan önce döndüğümde eşimin ailesı bişey yapmadı benim doğumda kendı ailem vardı evın bitmesınede 3 ay vardı babamda yazık dedı 3 ay için ne esya alınır nede eşyalı ev tutulur dedı bırakmadı bizi sağolsun eşim türkıyeye geldığınde yurt dışı işi çıktı ve tekrar gitti bende annemde kaldım bu arda 6 ay geçti işte 10 gune kadar cezaire tasınıyoruz eşim ailemden çok destek gördü ve istediğim zaman istediğim kadar kalmama bişey demez ailesınden göremedığını benım ailemden gördü.. hep sölervalla senin kociş iyi bile dayandı çok anlayışlıymış vallahi benimki asla o kadar kalmamam izin vermezdi, onun için adam haklı canımkaydirigubbakcemile2
canım ben önce havuç ve elma suyu verdım birde her sabah pekmez verdım sulandırıp bu gun armut haşlayıp bebelak pirinçliyle karıştırdım çok sevdi... bu hafta pekmezı bebe bisküvisi ile karıştırıp veriyorum hemen çorbaya geç me bence yavaş yavaşş başla canım sonra zor oluyo kabız oluyolar bide bebişlerKızlar dün ve bugün boraya milupanın muhallebisinin içine bebe biskivüsü katıp veriyordim ve çok sevdi,meyva sularını içmiyordu ağzını kilitliyordu..korkum biraz olsun hafifledi...akşamada meyva suyu vermek istiyorum yada çorba...
dokunur mu acaba ikisi birden?
ek gıdaya geçen varmı aranızda??
canım ben önce havuç ve elma suyu verdım birde her sabah pekmez verdım sulandırıp bu gun armut haşlayıp bebelak pirinçliyle karıştırdım çok sevdi... bu hafta pekmezı bebe bisküvisi ile karıştırıp veriyorum hemen çorbaya geç me bence yavaş yavaşş başla canım sonra zor oluyo kabız oluyolar bide bebişler
Haklısın canım çorbayı bir kaç gün sonra başlayayım...
Bu arada yazılarını okurken gözlerim kaydı,şaşı yapacaksın bizi :smiley-cool:yazı boyutunu değiştir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?