- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.141
Gülşahcım kaç günde bir yapıyor??
Ayça da ek gıdalara başladık başlayalı kabız gibi katı yapıyor ama gün aşırı yapıyor neyseki..Bir de sadece anne stü alırken kakası valla mis gibi kokuyordu ama şimdi resmen b..k kokuyor yaa çok üzüldüüm..Ben bayılıyordum kaka kokusuna önceden.kaydirigubbakcemile3Benim gibi piskopat olan var mı içinizde?
Gülşahcım tesekkur ederm canım..
Ayrıca gecmıs olsun... ıcındekını dısarı cıkaramamakta cok kotu rahatsız eder yavrucagı.
Dr en dogrusu soyler canım benım verecegım bır fıkır yok bu konuda ama.. bır ara zeytınyagınden bahsetmıslerdı burada..
yınede en ıyısını doktorun soyler canım .. :teselli:
Herkese Gunayddınn..
Bugun kız ısteme gunumuz var aksam.. Abıme..
Çarsamba da sozlerı olacak... Hadi bakalım hayırlısı...
Günaydın herkese,
cuma günü psikiyatra gittim, içimi döktüm, rahatladım, kadın benim üzerimde çok fazla stress olduğunu, hatta bu zamana kadar nasıl bunla başettiğime şaşırdığını söyledi.Sütümden başka birşeyle nazlıyı besleyememe stresi beni hasta etti.Sütümün az olduğu gecelerde çıldıracak gibi oluyorum, pirinç suyu kaynatıp içiriyordum nazlıya. 21. yy da, istanbulun göbeğinde elimde imkanlarım varken köy usulü yöntemlerle, eskiden ananelerimizin yaptığı şekilde besledim nazlıyı. Doktorun moralimi bozması, pirinç suyu olmaz hiç besleyiciliği yok ama demesi her ne kadar da sinirimi bozsada sakin olmaya çalıştım..Doktoru dinlemedim sebze çorbasına direk geçiş yaptım. Aç kalmasından iyidir dedim.O acı mamanın içine (Pepti junior)şeker kattım olmadı pekmez kattım olmadı en sonunda tek çarem olan starbuckstan vanilya şurubu aldım ve onu kattım doktorum karşı olsada yabancı forumlarda okuduğum kadaryla amerikada falan kullanıyorlar vanilyayı..nazlı kaşıklada olsa ağlamadan 30 cc içti dün gece...dünyalar benim oldu bugün.Hemen size yazayım dedim
selam kızlar ben geldimm kızın çorbasını hazırlıyorummm bakiim sizee dedimm nasılsınız bugünn ben fizik seansını bitirdim direk eve geldimm yarın gene gidicemm akrabalarımız gelecekmiş annemlere o tarafa gitmem lazım madem gidicem fiziğede gireyim sabahtan dedim anlayacağınız kıçım yer görmüyorr dolaşıyorum hep bu ara:roflol:
Duygucum hayırlı olsun canım.İnşallah Allah nice nice senelerini gösterir bizlere..
Bende geçen hafta gittim kontrole. Benim kızımda çok az kilo almış. 6850 dedi. İki hafta önce kalça ultrasonu çektirdiğimde de 6720 idi. Pek fazla kilo almamış. Geçen ayda çok değldi. Kızlarda az kilo alımı idrar yolu enfeksiyonu olabiliyo , bi kontrol ettirelim dedi. Ve idrar tahlili yaptırttı. Bu gün eşim alıp gösterecek doktora. İnşallah bişey yoktur ya.
Bu arada biz araba alıyoruz kızlar. Bu gün eşim işlemleri halledecek. Ford fiesta alıyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Biliyosunuz eşimin babasından alıyoduk hep arabayı. Ve geçenlerde de ben annemlere kalmaya giderken bizi araba ile götürmüştü ve hiç uğramamıştı. Giderken de çok hızlı gitmişti , eşimle bozulmuştuk. O yüzden karar verdik, inşallah kızımın şansına iş olaylarımızda çok iyi gider. Benim tazminat paramla alıyoruz inşallah bende güzel bi iş bulurum yazdan sonra...Tek maaşla olmuyo çünkü. Allah yardım etsin bize....:Saruboceq:
canım kendi çamaşırlarımızdan ayrı olarak makinede yıkıyorum. dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını kullanıyorum. 30 veya bazende 60 derecede yıkıyorum.kızlar bebişlerınıın çamasırlarını elınızdemı makınadamı kaç derecede ve neyle yıkıyosunuz
yaa kızlar ben oğlumu herkesten kıskanıyorum meselaa hep benim kucağımda dursun istiyorum, acaba bendemi bir tuhaflık var, mesela dün gazı vardı sırt üztü yatırdım masaj yapmaya çalışıyorum kayınvalidem aldı hemen nolmuş oğluma nolmuş diye diye gazını çıkarmaya çalışmaya başladı bir sinir oldum zaten ben bütün hafta yokum yanındaaa dleli oldum deli sonra kendi anneme eve gelince söyledim sinir oldum diye ayıp diyor bana, kadın kıyamıyor torununa diyor, bir yandanda doğru ayıp ediyorum ama ne yapayım engelleyemiyorum kendimi.
bızde dr a gıttık..kılosu mamaya gecmememıze ragmen henuz 6400 olabıldı..bebebıskuı bızımkıne dokundu..sanırım yumurtaya alerjımız var..edacım ıkısını bırden vermesen daha ıyı olur bence..gaz falan yapar..takıp edebılırısn hangısının dokundugunu...muhallebıyı akşam yatmadan once versen hem daha tok uyur..corbalar meyve suları gunduz vermek hem ne tepkı verdgını görmek açısından daha ıyı..geçmişi okuyamadım..kan ve ıdrar testı yaptrtdık..çarşmbaya ıdrarkulturu sonucu cıkıcak..dıerlerını hastanede bı saat kaldık aldık..şükür temız..ama gelişim geriliği 9 ncu aylara kadar devam ederse karacıger vb testler gerekebılırmış..ama dr ılavetende genetık olabılır ben bebeğin sağlıgında bır sorun görmuyorum her ıhtımale karşı yapalım dıyorum dedı..eşimde hastane deiştiren doktorumuzun hastane polıtakası geregı bızden test ıstedıgını gerek yoktu bende lıseye kadar bücürdüm dıyo..bide bana soylenıyo her ay kontrol nedenmiş efem yokmuş çocugun bişiyi..lahavle deyıp gecıyorum nasılsa ben kadırır göturururm heray..verem aşısının yanı yara gibi olmuş..cildıyeye gidin dedi.. cıldı çok hassas sanırım genede cıldıyecı gorsun dedi..boyumuzda 63,5..yanı en keyıflı olaylar olan bebeklerımızın buyumelerı gelişimlerini ben sızler gıbı sevıncle takıp edemıcem arkadaşlar..yınede bunada şükür..sağlıklı olsunda mınyon olsun kuzum..işki bişi çıkmasın..hastanede test sonuclarını beklerken ve mınıcık kolundan kan aldırırken ömrümden bikaç ay gitti..allah beterınden saklasın..allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin...
Slm kızlar biz geldık doktordan..Egenın pipisindeki çıkan şey bez değişikliğinden olurmus bazı hassas ciltlerde..Bizde bır ara huggıes almıstık çok ucuzdu o ara... ama begenmemiştim primaya gectık hemen o arada olmus kuzucuk..Bezını degıstırmeyın cıldı cok hassas dedı doktor.Bepanthen krem kullan dedı bırde hemen kapama altını..İşte boylee.Allaha sukur korktugum şey mantar değilmiş ona sevindim..Şimdi kuzenımdeyım ordan yazayım haber vereyım dedım..Hepınıze teşekkür ederim.Umarım hep beraber 1 yaşlarını 10 yaşlarını görürüz..Sevgiler...
slm güzel anneler.. ben bugün okula başladım.ve çook iyi geldi.değişiklik oldu benim için.özlemişim be çalışmayı.programım da çok güzel.pazartesi-salı- çarşamba 3 gün okula gidiyorum saat 9-3 arası çalışyorum.perşmbe -cuma boşş..rahatım anlayacağınız.öğretmen arkadaşların 2. dönemi hayırlı olsun.iyi bir dönem diliyorum.ancak bebeişimi çok özledim.sürekli annemi arayıp ne yapıyor diye sordum.annem de kızdı bana senin dersin yok mu boyna arıyorsun diye.evime koşa koşa nasıl geldiğimi bilemedim..
bebeğim nezle gibi oldu.3 gündür ateşi falan vardı.o yüzden giremedim.sizleri de özledim.oğluşumun burnu tıkalı.nefes alamıyor.geceleri 10 kere kalkıyor.gözleri kapalı ağlıyor yavrucak.dün akşam burnuna ilaç sıktım.aspiratörle çektireyim dedi.galiba burnuna çok soktum ve çok şiddedetli çektirdim.çook ağladı.buğün de hapşırdıkça burnundan kan çıkıyor.. çok moralim bozuluyor.inş.birşey olmaz.iltihap falan kapmaz.ya ne yapayım oğlumun iyiliği için yaptım ona zarar vermek istermiyim hiç..içim parçalandı.. iştee böylee..
benim haftada 30 saat ek ders filan 45 saat oluyo bizim meslek lisesi 45 saate kadar ders veriyolar.ev kredimizin taksidi olmasa bende 20 saat girer başka girmezdim.haftada 16 saat dersim var canımm.bizim okulda öğretmen biyloji öğretmeni yeterli sayıda var. oyüzden bana da fazla ders düşmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?