Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gülşahcım kaç günde bir yapıyor??
Ayça da ek gıdalara başladık başlayalı kabız gibi katı yapıyor ama gün aşırı yapıyor neyseki..Bir de sadece anne stü alırken kakası valla mis gibi kokuyordu ama şimdi resmen b..k kokuyor yaa çok üzüldüüm..Ben bayılıyordum kaka kokusuna önceden.kaydirigubbakcemile3Benim gibi piskopat olan var mı içinizde?

Canım bu 3.günüydü acaip ağladı yapamadığı için çok kötü kıvranıyo fitil verdim malesef ama benimki daha anne sütü alıyo hiç vermedim ek gıda canım bide şu ferro sanolü aldığından beri daha fazla arttı bu kabızlık işi ah gülcüm kakasının kokusunu bende seviyorum ama çocuğum hergün yapabilse,zaten ek gıdalara geçince öyle olurmuş normal insan dışkısı gibi kokmaya başlarmış öyle duymuştum ayçacım kuzucuğumunda geçer inş.bi an önce kabızlığısenağlama

Gülşahcım tesekkur ederm canım..
Ayrıca gecmıs olsun... ıcındekını dısarı cıkaramamakta cok kotu rahatsız eder yavrucagı.
Dr en dogrusu soyler canım benım verecegım bır fıkır yok bu konuda ama.. bır ara zeytınyagınden bahsetmıslerdı burada..
yınede en ıyısını doktorun soyler canım .. :teselli:

Evet canım çok sağol teyzesi zor bi durum gerçekten dr.a danışıcam zaten en son 15 gün önce gittiğimizdede vardı bu sorunu zaten o yüzden dr.tekrar çağırmıştı bakalım ne olacak:uhm:
Hepinize iyi akşamlar kızlar eşim geldi bi gidip yemek hazırlayayım sonra görüşürüza.s.

iyi akşamlar kızlar... nasılsınız... ben artık pek yazamıyorum...

ben henüz ek gıdaya başlamamıştım. yavaş yavaş başlamak istiyorum... burada bi başlık vardı geçenlerde fatma göndermişti ama yine kaybettim... bilen var mı nereye gitti..

Gülsüm eger fatmanın blogun dakı sebze corbası tarıfını kastedıyorsan .. onu fatmanın profil ine gıderek blog yazılarından bulabılırsın canım..

canım iyi yapmışsın psikoloğa gitmekle. biz üzülme filan diyoruz destek vermeye çalışıyoruz ama havada kalıyor bazen insan yaşadığını biliyor. inşallah biraz ferahlamışsındır.
canım üzülme lütfen senin sevgin ilgin onun en önemli besini. inşallah mamayada tez zamanda alışır kuzucuk.
bebek büyütmenin eskisi yenisi olmazmış pirinç unu hepimiz yemişizdir. içini ferah tut.
herşeye rağmen bebeğini mutlulukla büyüt. stresin üzüntünün seni bu güzellikten mahrum etmesine izin verme.
a.s.a.s.a.s.

eee nasıl oldun canım. iyi gelmiştir inşallah.

iyi günlerde kullanın canım hihoyyyt hihoyyyt

kızlar bebişlerınıın çamasırlarını elınızdemı makınadamı kaç derecede ve neyle yıkıyosunuz
canım kendi çamaşırlarımızdan ayrı olarak makinede yıkıyorum. dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını kullanıyorum. 30 veya bazende 60 derecede yıkıyorum.
dalinin bebek için yumuşatıcısı çok güzel şimdi biz kendi çamaşırlarımızada ondan kullanıyoruz.kaydirigubbakcemile2

bence haklısın bende öyleyim. herşeyini ben yapıyım istiyorum.
bende kıskanıyorum bazenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım ya niye sevinçle takip edemeyecekmişsin fotolarına baktımda maşallah çok yakışıklı sarı kuzuuuu
canım yavaş yavaş toparlar o kendini üzme sen kendini a.s.

slm güzel anneler.. ben bugün okula başladım.ve çook iyi geldi.değişiklik oldu benim için.özlemişim be çalışmayı.programım da çok güzel.pazartesi-salı- çarşamba 3 gün okula gidiyorum saat 9-3 arası çalışyorum.perşmbe -cuma boşş..rahatım anlayacağınız.öğretmen arkadaşların 2. dönemi hayırlı olsun.iyi bir dönem diliyorum.ancak bebeişimi çok özledim.sürekli annemi arayıp ne yapıyor diye sordum.annem de kızdı bana senin dersin yok mu boyna arıyorsun diye.evime koşa koşa nasıl geldiğimi bilemedim..
bebeğim nezle gibi oldu.3 gündür ateşi falan vardı.o yüzden giremedim.sizleri de özledim.oğluşumun burnu tıkalı.nefes alamıyor.geceleri 10 kere kalkıyor.gözleri kapalı ağlıyor yavrucak.dün akşam burnuna ilaç sıktım.aspiratörle çektireyim dedi.galiba burnuna çok soktum ve çok şiddedetli çektirdim.çook ağladı.buğün de hapşırdıkça burnundan kan çıkıyor.. çok moralim bozuluyor.inş.birşey olmaz.iltihap falan kapmaz.ya ne yapayım oğlumun iyiliği için yaptım ona zarar vermek istermiyim hiç..içim parçalandı.. iştee böylee..

oyyy çabuçak iyileşsin inşallah egenin mikisi kaydirigubbakcemile3
daha nice aylara yıllara sağlıkla girsin kuzucuk.

ayyy canımya çabucak iyileşsin inşallah bebişler hasta olunca çok zor oluyo gerçekten yavrucaklar mahsunlaşıyo hiç dayanamıyolar hastalığa. insanın içi dayanmıyo onları öyle görmeye.
canım bu arada haftada kaç saat derse giriyon programın iyiymiş gerçekten. benimki ooo çok dolu. hergün sadece 1 ders boşum oluyo ondada süt sağıyom.

haftada 16 saat dersim var canımm.bizim okulda öğretmen biyloji öğretmeni yeterli sayıda var. oyüzden bana da fazla ders düşmüyor.

herkese iyi akşamlar

bende 4-5 gündür giremiyordum kk'ya.özlemişim be.hasta olan kuzucuklara Allah'ım şifa versin.bu haftada yoğunum.işe başlayacağım ya.geziyoruz.

araba alan arkadaşlar kazasız belasız kullanın inş.

haftada 16 saat dersim var canımm.bizim okulda öğretmen biyloji öğretmeni yeterli sayıda var. oyüzden bana da fazla ders düşmüyor.
benim haftada 30 saat ek ders filan 45 saat oluyo bizim meslek lisesi 45 saate kadar ders veriyolar.ev kredimizin taksidi olmasa bende 20 saat girer başka girmezdim.

Öğretmen arkadaşlar gazamız mübarek olsun..
yeni dönemimiz hayırlı olsun heralde çoğumuz doğum izninden sonra yeni başladık hadi hayırlısı.
Benim 20 saat dersim var sınıfım da var.Ama en güzeli pazartesilerim boşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…