- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.161
Canım istemeyerek bazen böyle kazalar olabiliyor, bunun gibi şeyler olduğunda bende kendimi çok suçlu hissediyorum moralim alt üst oluyor ama sonuçta bilerek yapmıyoruz..bebeğim nezle gibi oldu.3 gündür ateşi falan vardı.o yüzden giremedim.sizleri de özledim.oğluşumun burnu tıkalı.nefes alamıyor.geceleri 10 kere kalkıyor.gözleri kapalı ağlıyor yavrucak.dün akşam burnuna ilaç sıktım.aspiratörle çektireyim dedi.galiba burnuna çok soktum ve çok şiddedetli çektirdim.çook ağladı.buğün de hapşırdıkça burnundan kan çıkıyor.. çok moralim bozuluyor.inş.birşey olmaz.iltihap falan kapmaz.ya ne yapayım oğlumun iyiliği için yaptım ona zarar vermek istermiyim hiç..içim parçalandı.. iştee böylee..
herkese iyi akşamlar
bende 4-5 gündür giremiyordum kk'ya.özlemişim be.hasta olan kuzucuklara Allah'ım şifa versin.bu haftada yoğunum.işe başlayacağım ya.geziyoruz.
araba alan arkadaşlar kazasız belasız kullanın inş.
Slm.kızlar hepinize...Geçmişe fazla bakamadım ama inş.bütün anneler ve bebişler iyilerdir
Duygu canım 5.ayınız hayırlı olsun,egenin durumu nasıl dr.a götürecektin umarım önemli bişeysi çıkmamıştır
Betül canım Allah tamamını erdirsin inş.
Seda canım nazlıdan iyi haberler duyduğuma çok mutlu oldum maşallah
Gül canım yeni öğretim yılın hayırlı olsun seninde umarım sorunsuz bi dönem geçirirsin bu arada ayça için katlan güzelim oralarda başka kime emanet edebileceksin insan sinir oluyo cidden ama göz görmeyince gönül katlanır hesabı en azından sen işteyken kızına bakar Allah yardımcın olsun canım
Nuray sizinde arabanız hayırlı olsun bizimkide fiesta güzel bi araba kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Edacım sizinde arabanız hayırlı olsun ayağımızı yerden kessinde mühim değil modeli falan
Kızlar bana yardım edin benim oğlum kaka yapamıyor yapamadığı içinde krizlere giriyor ne yapıcam ben perş.dr.a gidicez ama durum kötü ya önceden ne güzel yapardı şimdi fitille yapıyo ancak çok ama çok üzülüyorum bi fikir verin:çok üzgünüm:
Canım bu 3.günüydü acaip ağladı yapamadığı için çok kötü kıvranıyo fitil verdim malesef ama benimki daha anne sütü alıyo hiç vermedim ek gıda canım bide şu ferro sanolü aldığından beri daha fazla arttı bu kabızlık işi ah gülcüm kakasının kokusunu bende seviyorum ama çocuğum hergün yapabilse,zaten ek gıdalara geçince öyle olurmuş normal insan dışkısı gibi kokmaya başlarmış öyle duymuştum ayçacım kuzucuğumunda geçer inş.bi an önce kabızlığısenağlama
Gülşahcım kaç günde bir yapıyor??
Ayça da ek gıdalara başladık başlayalı kabız gibi katı yapıyor ama gün aşırı yapıyor neyseki..Bir de sadece anne stü alırken kakası valla mis gibi kokuyordu ama şimdi resmen b..k kokuyor yaa çok üzüldüüm..Ben bayılıyordum kaka kokusuna önceden.kaydirigubbakcemile3Benim gibi piskopat olan var mı içinizde?
Canım bu 3.günüydü acaip ağladı yapamadığı için çok kötü kıvranıyo fitil verdim malesef ama benimki daha anne sütü alıyo hiç vermedim ek gıda canım bide şu ferro sanolü aldığından beri daha fazla arttı bu kabızlık işi ah gülcüm kakasının kokusunu bende seviyorum ama çocuğum hergün yapabilse,zaten ek gıdalara geçince öyle olurmuş normal insan dışkısı gibi kokmaya başlarmış öyle duymuştum ayçacım kuzucuğumunda geçer inş.bi an önce kabızlığısenağlama
eee nasıl oldun canım. iyi gelmiştir inşallah.
slm güzel anneler.. ben bugün okula başladım.ve çook iyi geldi.değişiklik oldu benim için.özlemişim be çalışmayı.programım da çok güzel.pazartesi-salı- çarşamba 3 gün okula gidiyorum saat 9-3 arası çalışyorum.perşmbe -cuma boşş..rahatım anlayacağınız.öğretmen arkadaşların 2. dönemi hayırlı olsun.iyi bir dönem diliyorum.ancak bebeişimi çok özledim.sürekli annemi arayıp ne yapıyor diye sordum.annem de kızdı bana senin dersin yok mu boyna arıyorsun diye.evime koşa koşa nasıl geldiğimi bilemedim..
bebeğim nezle gibi oldu.3 gündür ateşi falan vardı.o yüzden giremedim.sizleri de özledim.oğluşumun burnu tıkalı.nefes alamıyor.geceleri 10 kere kalkıyor.gözleri kapalı ağlıyor yavrucak.dün akşam burnuna ilaç sıktım.aspiratörle çektireyim dedi.galiba burnuna çok soktum ve çok şiddedetli çektirdim.çook ağladı.buğün de hapşırdıkça burnundan kan çıkıyor.. çok moralim bozuluyor.inş.birşey olmaz.iltihap falan kapmaz.ya ne yapayım oğlumun iyiliği için yaptım ona zarar vermek istermiyim hiç..içim parçalandı.. iştee böylee..
selam kızlarr şuan hepiniz uykudasınız dır herhalde yada inşallah diyeyimm:Saruboceq: benim bugün elektriklerim kesildi kk da iken 15-20 dk sonra geldi ama fırsat bulamadım girmeye kız çok huysuzlaştı valla koçişte yoktu evde bütün gün dışarıdaydı akşam 6:30 da geldi ceylinin babayı görünce yaptığı gülüşü çırpınmayı hııı hıı deyip kolları açaraka resmen al beni demesini görmeliydiniz babaya alışmış zilli resmen onu özlemiş yavrum yaaa e biraz kısanmadım değil hanii:roflol:
bu arada akşam bir acı haber telefonu aldık eşimin ANNEANNE si VEFAT ETMİŞ bu akşam ALLAH RAHMET EYLESİN nur yüzlü 105 yaşında bir kadıncağızdı üzüldüm ama elden bişey gelmiyor tabii 2 defa görebilmiştim kendisini eşimde çok üzgünn ama gidemeyecek rizede çünki cenaze makamı cennet olsun ananeciğimizin :Saruboceq:
Slm kızlar biz geldık doktordan..Egenın pipisindeki çıkan şey bez değişikliğinden olurmus bazı hassas ciltlerde..Bizde bır ara huggıes almıstık çok ucuzdu o ara... ama begenmemiştim primaya gectık hemen o arada olmus kuzucuk..Bezını degıstırmeyın cıldı cok hassas dedı doktor.Bepanthen krem kullan dedı bırde hemen kapama altını..İşte boylee.Allaha sukur korktugum şey mantar değilmiş ona sevindim..Şimdi kuzenımdeyım ordan yazayım haber vereyım dedım..Hepınıze teşekkür ederim.Umarım hep beraber 1 yaşlarını 10 yaşlarını görürüz..Sevgiler...
çok daralıyorum çookkk bi de yağmur yağıyor günlerdir isyan edesim geliyor şu hayata yaa
of sıkılıyorum işte içim daralıyor bazen neden bende bebeğimin yanında olamıyorum diyorum neden şanssızım diyorum bu yüzden işte...bazen düşünmekten çıldıracak gibi oluyorum sakin ol derya diyorum ama napım içimdekiler bunlar her ne kadar dışarıoya yansımasam da bu bölee((
çok daralıyorum çookkk bi de yağmur yağıyor günlerdir isyan edesim geliyor şu hayata yaa
of sıkılıyorum işte içim daralıyor bazen neden bende bebeğimin yanında olamıyorum diyorum neden şanssızım diyorum bu yüzden işte...bazen düşünmekten çıldıracak gibi oluyorum sakin ol derya diyorum ama napım içimdekiler bunlar her ne kadar dışarıoya yansımasam da bu bölee((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?