Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım istemeyerek bazen böyle kazalar olabiliyor, bunun gibi şeyler olduğunda bende kendimi çok suçlu hissediyorum moralim alt üst oluyor ama sonuçta bilerek yapmıyoruz..
Bir daha ki sefere daha dikkatli olursun..
Bu arada yeni çalışma döneminiz hayırlı olsun ve diğer öğretmen arkadaşlarımızında....a.s.

Amin canım,Allah hepimizi kazalardan kötülüklerden korusun...

Teşekkürler canım..Amin
Canım hergün masaj yapıyormusunuz? çok faydası oluyor birde ben oğlumu emzirdikten sonra gazını çıkartmak için omzuma aldığımda hafif ayaklarını kırıyorum tuvalete oturuyormuş gibi anında yapıyor...alıştı bu pozisyona hemen yapma ihtiyacı hissediyor...

Caınm bizimde aynı şikayetlerimiz oldu.
dr.a sorduk 2 gün kes ondan sonra 3 damladan başlayarak gün geçtikçe artırın dedi
ben dünden beri bu şekilde yapıyorum inşallah sorun yaşamayız ....
birde meyva suyuyla verirseniz daha iyi olur özellikle elma suyu bağırsakları çalıştırır ama yine bir dr.unuzza danışın başka alternatifler sunabilir.....

selam kızlarr şuan hepiniz uykudasınız dır herhalde yada inşallah diyeyimm:Saruboceq: benim bugün elektriklerim kesildi kk da iken 15-20 dk sonra geldi ama fırsat bulamadım girmeye kız çok huysuzlaştı valla koçişte yoktu evde bütün gün dışarıdaydı akşam 6:30 da geldi ceylinin babayı görünce yaptığı gülüşü çırpınmayı hııı hıı deyip kolları açaraka resmen al beni demesini görmeliydiniz babaya alışmış zilli resmen onu özlemiş yavrum yaaa e biraz kısanmadım değil hanii:roflol:
bu arada akşam bir acı haber telefonu aldık eşimin ANNEANNE si VEFAT ETMİŞ bu akşam ALLAH RAHMET EYLESİN nur yüzlü 105 yaşında bir kadıncağızdı üzüldüm ama elden bişey gelmiyor tabii 2 defa görebilmiştim kendisini eşimde çok üzgünn ama gidemeyecek rizede çünki cenaze makamı cennet olsun ananeciğimizin :Saruboceq:

benim kızda muhallebi ve sebze çorbasına başlayalı kabızlık çekiyor dr armutu verdiğinden beri biraz daha iyice gibi ama hala kabızlık oluyor öle normal değil yani kakası ve evet pis kokmaya başladııı:roflol:

canım armut ama deveci armutu cam rende de rendele ver çocuğa hergün azar azar başla kakası normale dönüyor az biraz helede eklere başlayınca armut iyi geliyor bağırsakları yumuşatıyormuş dedi dr bize öle verdi ben 15 gündür veriyorum

canım çok geçmiş olsun işede başlamışsın artık hadi hayırlısıyla inşalllah rabbim kolaylık versin sana bebişinden uzak kalmak zor ama alışırsın zamanla ama dikkat et mutlaka kalabalık yerlerde grip nezle çabuk alır bebişine bulaştırırsın mazallah zaten bünyeleri çok hassas hemen hastalanıveriyorlar böle işte tekrar geçmiş lsun

günaydınlar arkadaşlar nasılsınızz.. öncelikle hasta olan meleklerinize geçmiş olsun allah şifa versin benim kızımda rahatsızz kuru bi öksürük var.. ve ek gıdalara başladık şimdilik elma püresi veriyordumm ama keseceğim çünkü kabız oldu olmazsa muhallebi veririmm. 2 güne bir yapıyor yavrumm kakasınıı.annemler zeytin yağ içir dediler bende gece yatmadan içirdimm allah şükür sabahh yapmışş kızımm.neyse allah daha kötüsünden korusun..

Gunaydınlarr ..
Çalışmaya baslayan eğitimci arkadaslara bol kazanclı huzur dolu yenı bır donem dılıyorum..
Rahatsızlıgı olan arkadaslara ve bebıslerımızede cok gecmıs olsun, Allahtan şifalar..

Allah rahmet eylesın canım basınız sagolsun.. mekanı cennet olsun ınsallah yasıda baya varmıs..

Duygu cum bende merak ediyordum sevnidim burdan öğrendim bu arada çok özledik ege yi :)))

herkese günaydın...
hicrancım başınız sağolsun canım...Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler nasip etsin...
bu arada benim bebişimde iki gündür kaka yapmıyor ben birtek süt veriyorum ama tabii kaynanam bana söylemeden bişiler vermiş de olabilir diye düşünmeye başladım sizleri okuyunca...
işe başlayan arakadaşlara hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz:)))))gerçi şimdi biraz zor olacak size ama alışırsınız inşallah sonuçta bebişlerimiz için çalışıyoruz napalım

of sıkılıyorum işte içim daralıyor bazen neden bende bebeğimin yanında olamıyorum diyorum neden şanssızım diyorum bu yüzden işte...bazen düşünmekten çıldıracak gibi oluyorum sakin ol derya diyorum ama napım içimdekiler bunlar her ne kadar dışarıoya yansımasam da bu bölee((

Oyle deme hayatım.. ısyan etmek ıcın bunlar yeterlı sebep degıl.. cok sukur kı bebegın saglıklı, esın saglıklı, sen saglıklısın..
Aksam eve gıttıgınde sarılıp opebılecegın bır bebegın var.. bunların hepsi bıle yatıp kalkıp sukretmek ıcın yeterlı.. evet ınsan bazen bır buhrana kapılıp kendını kısa surelı depresyonlara sokuyor ama ınan kı depresyona gırdıgımız sebepler bazen ıncır cekırdegını doldurmuyor.. bır anlık sıkıntı, karamsarlık.. bosver kapılma buna yok yere can sıkan olumsuz dusunceler.. bebegının gulusunu dusun yaptıgı komık seylerı dusun... :))

http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ve-ilginc-fotograflar/1733-yurdum-insani-halleri.html

Bak burada cok hoş seyler var kafan dagılsın bıraz :))

bende bendee aynı şeyleri hissediyorum:1no2:

[U]duygu [/U]canım hadi gözün aydın önemli bişey çıkmamış sevindim
papatyam basınız sağolsun alah sabır versın
betül nasıl geçti aksamızız merakettim..
derya canım herşeyın hayırlısı sıkma canını bende tek türkiyede kalalım da çalışmaya razıyım dıyorum ya gül gibi mesleğim var bide iyice alıştım türkıyeye gitmek ıstemıyorum eşime defalarca dedım evimize tasınalım bende çalışırım dıye kabul etmedı canım herşeyde bi hayır vardır sıkma canını...
evet eşim bu gun geliyo çok mutluyum benden dolma ve makarna istedi dolmayı annemle aksam sardık şimdipişiriyorum ama yapacak daha çok işim var bi ara kuaföre gidesım var ama hava soguk alp e kız kardeşim bakarsa çıkacağım.
eşime aksam gitmek istemediğimi söledım gelınce benı bi piskiyatrise götüreceğini söledi hatta arastır randevu al bile dedi. çünkü kalabalık yasamaktan çok yorulmuştum kendı evıme geçmek istiyodun orda kendı evım kendı hayatım olacaktı neden istemediğimi sordu. alp le bu defa zor olacak biliyorum. düşünsenıze yoğurt yok aşı takvimi değişik kırmızı mercimek yok çay yok bunları alıp valız yapıyorum gidince yenı dr ara alp berk e kendıme oooo yenı arkadaşlar yenı ınsanlara kendını anlat onları tanı sıkıldım ya gözümde büyüyo allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsınn.....
bu arda gunaydın herkese unuttum en başya söyleyeceğimi enson söledımkaydirigubbakcemile3

gunaydınlar..deryacım üzme kendını..şuanki şartlar boyle..egerbu durumu şimdi deiştiricek bişi yoksa yok yere kendını hırpalamış oluyosun..herşeyın başı sağlık dıyoruz ya ruh sağlığı okadar önemliki..kendımı kedere garkettıgım zaman ne kendıme ne yavruma hayrım olmuyo..kötü hava hepimiizi etkılıyo..bende evde hapisim..ama şükretmeke çalışıyorum..en kötüsü bi duş alıyorum..üstümü deiştiriyorum..saçlarım dökülüyo,durduramıyorum..ama yınede kafayı yormamaya çalışıyorum hepten gıtmesın dıye..rogaın kullanmaya başladım..zerre sütüm yok..olsada rogaınle veremıyorum,dırek hormon..para yok..anca kartlarla dönüyoruz..aılesı burnumun dıbınde..dun akşamda kayınvalıdem bızdeydı..o gıttı kocası geldı..bebek uyudu dedim..adam ıstenmedıgını hıssettı resmen..çektı gıttı..şimdi evıne gıdıp kadıncağıza vıdı vıdı etmiştir..yanı sonucta ben bıde onları düşünüp sıkıntı çekmek zorundamıyım..ama nedyım deryacım,hepten içini kararttım belkı ama gerçekten yaşam boyle bıyer..mutlu anlar var sadece..gerısı bı şeklilde mucadele..allah sevdıklerımıze eza cefa vermesın..hastane,mahkeme kapılarında mucadele vermek zorunda bırakmasın...bunlar hayatın gereği..gece varsa gündüz var..yağmur varsa güneş..camı aç..içine bi nefes çek..elını yuznu yıka..allaha içinden dua et..yavrun sıcak ve emın ellerde,sağlıklı,,binlerce şükür olsun..herşey güzel olucak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…