- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.181
Duygu cum bende merak ediyordum sevnidim burdan öğrendim bu arada çok özledik ege yi :)))
[U]duygu [/U]canım hadi gözün aydın önemli bişey çıkmamış sevindim
papatyam basınız sağolsun alah sabır versın
betül nasıl geçti aksamızız merakettim..
derya canım herşeyın hayırlısı sıkma canını bende tek türkiyede kalalım da çalışmaya razıyım dıyorum ya gül gibi mesleğim var bide iyice alıştım türkıyeye gitmek ıstemıyorum eşime defalarca dedım evimize tasınalım bende çalışırım dıye kabul etmedı canım herşeyde bi hayır vardır sıkma canını...
evet eşim bu gun geliyo çok mutluyum benden dolma ve makarna istedi dolmayı annemle aksam sardık şimdipişiriyorum ama yapacak daha çok işim var bi ara kuaföre gidesım var ama hava soguk alp e kız kardeşim bakarsa çıkacağım.
eşime aksam gitmek istemediğimi söledım gelınce benı bi piskiyatrise götüreceğini söledi hatta arastır randevu al bile dedi. çünkü kalabalık yasamaktan çok yorulmuştum kendı evıme geçmek istiyodun orda kendı evım kendı hayatım olacaktı neden istemediğimi sordu. alp le bu defa zor olacak biliyorum. düşünsenıze yoğurt yok aşı takvimi değişik kırmızı mercimek yok çay yok bunları alıp valız yapıyorum gidince yenı dr ara alp berk e kendıme oooo yenı arkadaşlar yenı ınsanlara kendını anlat onları tanı sıkıldım ya gözümde büyüyo allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsınn.....
bu arda gunaydın herkese unuttum en başya söyleyeceğimi enson söledımkaydirigubbakcemile3
[U]
eşime aksam gitmek istemediğimi söledım gelınce benı bi piskiyatrise götüreceğini söledi hatta arastır randevu al bile dedi. çünkü kalabalık yasamaktan çok yorulmuştum kendı evıme geçmek istiyodun orda kendı evım kendı hayatım olacaktı neden istemediğimi sordu. alp le bu defa zor olacak biliyorum. düşünsenıze yoğurt yok aşı takvimi değişik kırmızı mercimek yok çay yok bunları alıp valız yapıyorum gidince yenı dr ara alp berk e kendıme oooo yenı arkadaşlar yenı ınsanlara kendını anlat onları tanı sıkıldım ya gözümde büyüyo allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsınn.....
bu arda gunaydın herkese unuttum en başya söyleyeceğimi enson söledımkaydirigubbakcemile3
gunaydınlar..deryacım üzme kendını..şuanki şartlar boyle..egerbu durumu şimdi deiştiricek bişi yoksa yok yere kendını hırpalamış oluyosun..herşeyın başı sağlık dıyoruz ya ruh sağlığı okadar önemliki..kendımı kedere garkettıgım zaman ne kendıme ne yavruma hayrım olmuyo..kötü hava hepimiizi etkılıyo..bende evde hapisim..ama şükretmeke çalışıyorum..en kötüsü bi duş alıyorum..üstümü deiştiriyorum..saçlarım dökülüyo,durduramıyorum..ama yınede kafayı yormamaya çalışıyorum hepten gıtmesın dıye..rogaın kullanmaya başladım..zerre sütüm yok..olsada rogaınle veremıyorum,dırek hormon..para yok..anca kartlarla dönüyoruz..aılesı burnumun dıbınde..dun akşamda kayınvalıdem bızdeydı..o gıttı kocası geldı..bebek uyudu dedim..adam ıstenmedıgını hıssettı resmen..çektı gıttı..şimdi evıne gıdıp kadıncağıza vıdı vıdı etmiştir..yanı sonucta ben bıde onları düşünüp sıkıntı çekmek zorundamıyım..ama nedyım deryacım,hepten içini kararttım belkı ama gerçekten yaşam boyle bıyer..mutlu anlar var sadece..gerısı bı şeklilde mucadele..allah sevdıklerımıze eza cefa vermesın..hastane,mahkeme kapılarında mucadele vermek zorunda bırakmasın...bunlar hayatın gereği..gece varsa gündüz var..yağmur varsa güneş..camı aç..içine bi nefes çek..elını yuznu yıka..allaha içinden dua et..yavrun sıcak ve emın ellerde,sağlıklı,,binlerce şükür olsun..herşey güzel olucak:)
[U]duygu [/U]canım hadi gözün aydın önemli bişey çıkmamış sevindim
papatyam basınız sağolsun alah sabır versın
betül nasıl geçti aksamızız merakettim..
derya canım herşeyın hayırlısı sıkma canını bende tek türkiyede kalalım da çalışmaya razıyım dıyorum ya gül gibi mesleğim var bide iyice alıştım türkıyeye gitmek ıstemıyorum eşime defalarca dedım evimize tasınalım bende çalışırım dıye kabul etmedı canım herşeyde bi hayır vardır sıkma canını...
evet eşim bu gun geliyo çok mutluyum benden dolma ve makarna istedi dolmayı annemle aksam sardık şimdipişiriyorum ama yapacak daha çok işim var bi ara kuaföre gidesım var ama hava soguk alp e kız kardeşim bakarsa çıkacağım.
Hicrancım başın sağolsun..Allah sızlere saglıklı,huzurlu bir ömür nasip etsin..Edacım hoşgeldin canım.Geçmişi henüz okuyamadım kızlar onun için kusura bakmayın.Kahvaltıdan sonra görüşmek üzere...
Saliha canım dun aksam bız gıtmedık ıstemeye...
yarın soz var aksam o zaman gıdecegız canım :)
gunaydınlar..deryacım üzme kendını..şuanki şartlar boyle..egerbu durumu şimdi deiştiricek bişi yoksa yok yere kendını hırpalamış oluyosun..herşeyın başı sağlık dıyoruz ya ruh sağlığı okadar önemliki..kendımı kedere garkettıgım zaman ne kendıme ne yavruma hayrım olmuyo..kötü hava hepimiizi etkılıyo..bende evde hapisim..ama şükretmeke çalışıyorum..en kötüsü bi duş alıyorum..üstümü deiştiriyorum..saçlarım dökülüyo,durduramıyorum..ama yınede kafayı yormamaya çalışıyorum hepten gıtmesın dıye..rogaın kullanmaya başladım..zerre sütüm yok..olsada rogaınle veremıyorum,dırek hormon..para yok..anca kartlarla dönüyoruz..aılesı burnumun dıbınde..dun akşamda kayınvalıdem bızdeydı..o gıttı kocası geldı..bebek uyudu dedim..adam ıstenmedıgını hıssettı resmen..çektı gıttı..şimdi evıne gıdıp kadıncağıza vıdı vıdı etmiştir..yanı sonucta ben bıde onları düşünüp sıkıntı çekmek zorundamıyım..ama nedyım deryacım,hepten içini kararttım belkı ama gerçekten yaşam boyle bıyer..mutlu anlar var sadece..gerısı bı şeklilde mucadele..allah sevdıklerımıze eza cefa vermesın..hastane,mahkeme kapılarında mucadele vermek zorunda bırakmasın...bunlar hayatın gereği..gece varsa gündüz var..yağmur varsa güneş..camı aç..içine bi nefes çek..elını yuznu yıka..allaha içinden dua et..yavrun sıcak ve emın ellerde,sağlıklı,,binlerce şükür olsun..herşey güzel olucak:)
Benımde saclarım bır dokulmeye basladı bırden suratle yanı.. her tarafımdan saclarımı topluyorum bır tarak surunce bır perukluk sac cıkıyor.. durdu durdu bırden basladı.. bıoxcın sampuan kullanıyorum ınsallah yavaslar yaa yoksa sac kalmayacak.. bır ara vıtamınsızlıkten dokulmustu baya yıne bıoxcın kurtarmıstı anca gurlestı yerıen geldı derken yıne dokuluyor yahuu... o kullandıgın sey sac ıcın mı ne ıcın anlamadım ?gunaydınlar..deryacım üzme kendını..şuanki şartlar boyle..egerbu durumu şimdi deiştiricek bişi yoksa yok yere kendını hırpalamış oluyosun..herşeyın başı sağlık dıyoruz ya ruh sağlığı okadar önemliki..kendımı kedere garkettıgım zaman ne kendıme ne yavruma hayrım olmuyo..kötü hava hepimiizi etkılıyo..bende evde hapisim..ama şükretmeke çalışıyorum..en kötüsü bi duş alıyorum..üstümü deiştiriyorum..saçlarım dökülüyo,durduramıyorum..ama yınede kafayı yormamaya çalışıyorum hepten gıtmesın dıye..rogaın kullanmaya başladım..zerre sütüm yok..olsada rogaınle veremıyorum,dırek hormon..para yok..anca kartlarla dönüyoruz..aılesı burnumun dıbınde..dun akşamda kayınvalıdem bızdeydı..o gıttı kocası geldı..bebek uyudu dedim..adam ıstenmedıgını hıssettı resmen..çektı gıttı..şimdi evıne gıdıp kadıncağıza vıdı vıdı etmiştir..yanı sonucta ben bıde onları düşünüp sıkıntı çekmek zorundamıyım..ama nedyım deryacım,hepten içini kararttım belkı ama gerçekten yaşam boyle bıyer..mutlu anlar var sadece..gerısı bı şeklilde mucadele..allah sevdıklerımıze eza cefa vermesın..hastane,mahkeme kapılarında mucadele vermek zorunda bırakmasın...bunlar hayatın gereği..gece varsa gündüz var..yağmur varsa güneş..camı aç..içine bi nefes çek..elını yuznu yıka..allaha içinden dua et..yavrun sıcak ve emın ellerde,sağlıklı,,binlerce şükür olsun..herşey güzel olucak:)
VAlla tam telefonu aldım elıme konusuyordum yazını gordum..Canım annenle dedikodu yapmadınız mı nasıl geçti diyekaydirigubbakcemile3
insan havadis almaz mı ya bu saate kadar...
ben geceden öğrenmiştimm ne oldu ne bitti diye
priorin pahalı bişey mi canım..reklamlarını görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?