Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese Günaydın......
Hicran başınız saolsun Allah kalanlarınıza uzum ömür,sağlık versin...
Aynı şekilde deryacım benimde 1-2 güne kadar eşim gideceğinden karamsarlık basmaya başladı ama betül dediği gibi bebeğimizin bir gülücüğü o anda bütün sıkıntılarını alıp götürüyor....

Yurdum insanından en çok tv'deki yanlışlara güldümm canavar uzamnı saadettin teksoooyyy:roflol:
paylaşımın için saol betülcüm..

Herkese Günaydınlarr ben yeni kalktım dahada:a015:
Duygu cum bende merak ediyordum sevnidim burdan öğrendim bu arada çok özledik ege yi :)))

Fundacım canım benım cok teşekkur ederım cok sukur ıyı egecik:)Öpüyorum senı canımcım

Canım çok teşekkür ederım sanada evet bırsey cıkmadı..Senınde eşin geliyormus hadı allah sağsalim kavuştursun inşallahh.Hakkınızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

Dün çamaşır askısı en sonunda Egenın çamaşırlarına dayanamadı intihar etti kendini yere attı:roflol:Çamaşır makinesi ne zaman intihar edicek merak ediyorum..Birazdan çıkıp yeni bir tane daha alıcaz..nce kahvaltıya tabıkı..
Buarada öğretmen arkadaşlarımm hepinize sağlıklı, huzurlu ,başarılı bir yıl diliyorum.Ne kadar güzel bir mesleğiniz var gerçekten..Bir dahamı 4 yıllık üniversite okusam acaba öğretmen olmak için acabasırnaşık şeyBaşka türlü olunmuyor değilmiyerimsenibenÇok öpüyorum hepinizi

Senin eşin geliyormuş benimkisi de gidiyooorrsenağlama
Allah sabır versin senin yerinde olsam bende aynı şeyleri söylerdim eşime
büyük sözüme tövbe ama yapamam yurt dışında...
Bir söz var;memleketin doğduğun yer değil doyduğun yerdir diye ama şartlar burda da uygunsa sizin için eşini ikna etmeye çalış bence...

Hicrancım başın sağolsun..Allah sızlere saglıklı,huzurlu bir ömür nasip etsin..Edacım hoşgeldin canım.Geçmişi henüz okuyamadım kızlar onun için kusura bakmayın.Kahvaltıdan sonra görüşmek üzere...

hicran yazılarından daha pozııtıf hıssettım..yaramış sanırım hava deişimi..tez gelde burası sensız donakalıyo..ceylınle babası arasında gelişen senın rahatsızlıgını fırsat bılen bı aşktan bahsetmişsin..bu mühim..ben bayılıyorum kızların babalarıylaolan aşklarına..rabbım ayırmasın..azbucuk kıskansakta yınede bir babanın ozellıkle kız cocuguyla ilişkisi gözüme harika gözüküyo...ben pek yaşıyamadım..kız olusumu annem bıle pek sındırememiş olucakki erkek ısmı vermiş..o koymuş adımı..duvarımdada koca yağlıboya şunlar yazıyodu..gülsün daima yüzün umutların hep olsu..lekesız geçsin ömrün,gönlün neşeyle dolsun..zehirolmasın sana akşam ıle sabahın..aydınlık günler için allah yardımcın olsun.. 8 9 yaşıma kadar odamda duvardaydı bunlar..babamın odasına kar yağardı..camı yoktu..babamda meydanda yoktu:)ooyoy neler neler...eskilere gıttı kafam........

Canım doğumdan sonra hemen hemen bütün kadınlaın saçları dökülürmüş sana özgü bir şey değl bu... bunu çok kişiden duydum belli bir müddetten sonra bitecektir
Birde rogain ne ilacı? Horman demişsin...

canım artık bize uzaklardan yazacaksın desene olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah maalesef hayat böle zor biraz bazen insan olmak istediği yerde olamıyor yapmak istediği şeyleri yapamıyor tabii ama yine de hayat herşeye rağmen güsel

Mevlüde canım dun aksam bız gıtmedık ıstemeye...
yarın soz var aksam o zaman gıdecegız canım :)

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım,bende ekmek arası bir şeyler atıştırdım pcnin başında..
şimdi tüttürücemm

merhaba arkadaşlar,geçmişi okuyamadım henüz...herkes nasıl?ben epeydir giremedim...pek vakit bulamıyorum...hem iş hem bebek zor oluyor...eczanede heran bakamıyorum olmuyor...özledim sizi...

sağol umutcum umutlandırdın....zaten sizde olmasanız kime dert anlatırım bilmiyorum hepimizin bebeği var o yüzden eminim bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz....

Benımde saclarım bır dokulmeye basladı bırden suratle yanı.. her tarafımdan saclarımı topluyorum bır tarak surunce bır perukluk sac cıkıyor.. durdu durdu bırden basladı.. bıoxcın sampuan kullanıyorum ınsallah yavaslar yaa yoksa sac kalmayacak.. bır ara vıtamınsızlıkten dokulmustu baya yıne bıoxcın kurtarmıstı anca gurlestı yerıen geldı derken yıne dokuluyor yahuu... o kullandıgın sey sac ıcın mı ne ıcın anlamadım ?
Canım annenle dedikodu yapmadınız mı nasıl geçti diyekaydirigubbakcemile3
insan havadis almaz mı ya bu saate kadar...
ben geceden öğrenmiştimm ne oldu ne bitti diye
VAlla tam telefonu aldım elıme konusuyordum yazını gordum..
valla sonuk gecmıs normal klasık ısteme yanı.. sadece yaslılar yanı buyukler 6 kısı ıstemeye gıtmısler oturmuslar gelmısler..
asıl gun yarınn...

benimde saçlarım aniden dökülmeye başladı son iki haftadır...napıcaz kızlar..az-buz bi dökülme de değil..ön taraflarımda bariz açılma var..tepeden toplayamıyorum..düzelirmiki? (((

kılzlar bende priorın şampuan ve tablet kulanıyotum saç analizine gittım.yenısaçlar çıkmaya baslamışemziren annelerde kullana biliyo tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…