Doğum yapmış olan anneler buraya....

Mevlüde canım dun aksam bız gıtmedık ıstemeye...
yarın soz var aksam o zaman gıdecegız canım :)

eşimde bioxsın kullanıyodu hiç faydasını görmedı 3 ay kullandı şimdi onada alıcam ve saç analizine götürücem:roflol::roflol:

yav az once saliha yazmısım yanlıslıkla canım yaa mevludeydı duzelttım..
bende aytene benzedım heralde bır ann... kaydirigubbakcemile3 Senın su tırtıl cok ttalı bakıyor ordan canım yaaa... Şeniz

rogaın bı sprey..mınoxidil diye bır madde içeriyo..ve saç çıkarıyo..genelde erkeklerde görülen genetık kellık bende ve kızkardeşimde cıktı..önümüz tamamen açılacakken bu kurtardı..ama duzenlı kullanmak gerek..blde yan etkılerı var..ağır bı ılac..doktor tavsıyesıyle kullanılabılır..piorın yada bıoxin kapsuller emzıren anneler ıcın hem iyi hemde yeterli..erkeklık hormonu gıbı bışiler de içinde oldugundan bıkaç aydan sonra çenealtında şakaklarda haıfı kıllanmalar yapabılıyo..normaldede benım tüyüm cok az oldugundan bende pek bişi farketmemeişti..bunu bır omur kullanıyosun..çünki kullanmadıktan bıkaç sene sonra gene saçların dökülmeye başlıyabılıyo..piorini bende tavsıye ederım yada bıoxinin kapsullerını..çamterebentınde hafıf dökulenler ıcın yeterlı olucaktır bı mıktar durulama suyuna katınca yada şampuana..derya bısuredır yoktu hoşgelmiş hazır deryayı bulmuşken o bilir neyin iyi oldugunu :))

Betülcüm selam;
Benim kızım ilk zamanlar 3-4 günde bir kaka yapıyordu o zaman banada doktor conformil almamı söylemişti.Kabız gibi durumlar içinmiş.Ama dediğin gibi tadı çok kötüydü.Tam o sırada bi arkadaş gelmişti ,onunda yeni bebeği vardı.Milupaya telefon açmış ve conformilin tadının kötü olduğunu bebeğinin yemediğini söylemiş ve ona milumil'i tavsiye etmişler. Ondan sonra bende milumil aldım ve tadı çok güzeldi. Aynı pirinç unu gibi kokusu mis gibi. Bi dahakine onu tavsiye ederim sana, bi dene canım..

canım kabızlığına mı iyi geldi bizimki de iki gündür kaka yapmıyor da
ilk kez böle oldu

Canım aptamıl 2 aldık ne olru ne olmaz dursun dıye.. .henuz vermeme gerek kalmadı cok sukur ama ben tadına baktım test etmek ıcın tadı guzeldı anne sutune baya yakın yanı sekerlıydıı.. ama kokusu cok kotu su ıle mama yapıldıktan sonra.. :1no2:
o da ıcerısınde bol ca vıtamın barındırdıgı ıcın balık eksımısı gıbı kokuyorr mama yapılıpta bıracık bekleyınce.. :bbo:
ama conformıl berbat yaa o ne oylee CADIARZU

hicran başın sağolsun canım

betül hayırlı olsun sözünüz umarım herşey düzelir ve çok güzel olur

derya çok tatlı çıkmış omuzlarında maşallah

duygu kötü bişi olmamasına sevindim canım egeninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…