- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.201
Mevlüde canım dun aksam bız gıtmedık ıstemeye...
yarın soz var aksam o zaman gıdecegız canım :)
eşimde bioxsın kullanıyodu hiç faydasını görmedı 3 ay kullandı şimdi onada alıcam ve saç analizine götürücem:roflol::roflol:
evet canım biraz pahalı ben120 kapsul ve sampuanını 133 ytl ye almıştım. ama az kapsullu olanı var..oda 63ytl civarı şampuanı 26ytl o civar ban sabah 1 aksam 2 içiyorumm
yav az once saliha yazmısım yanlıslıkla canım yaa mevludeydı duzelttım..
bende aytene benzedım heralde bır ann... kaydirigubbakcemile3 Senın su tırtıl cok ttalı bakıyor ordan canım yaaa... Şeniz
Hepinize tesekkur ederım arkadaslar..
Amın hayırlısıyla bakalım sonu da hayır olur ınsallah..
Bu aksam bız gıtmıyoruz sadece anne baba ve bır buyuk amca.. Carsamba soz yapılacak o zaman gıdecegız...
Seda canım benım mesajımdan sonra sana cevap verdım mı yoksa araya kaynadımı hatırlamıyorum :)
O sırada kurstaydım.. Acıbadem den taksıyle gecıyordum o sıra yazdım sana, kursa gıdıyorum malum dersım var..
Haklısın dogru dıyorsun ne kadar olsa da tasıma suyu ıle degırmen donmez.. Insallah kalıcı cozumler bulabılırsın canım.. Mamayı sevdırmek yada sutunun bol olması gıbı :)
Bak bende artık sut problemı yasamaya basladım.. Bu cumartesı sut bırakamadım anneme bebege vermesı ıcın.. cıkmadı cunkuu.. sadece emzırmelık vardı.. :1no2:
Conformıl almıstık onu da ıcmemıs kesınlıkle tadına baktık zaten cok kotu acayıp bırsey..
Anne sutu alan bır bebek oyle bır mamayı nasıl ıcsın yaa. buruk buruk acayıp bır tat..
Annemde pırınc muhallebı yapıp vermıs nasıl yemıs sapur supur yavrum...
Aptamıl 2 aldık bızde.. onun tadı daha ıyıdır umarım.. bır dahakı cumartesıye ınsallah sagacak sutum cıkar.. eczaneden wıtamalt verdıler henuz ıcmedım deneyecegım..
betülcüm selam;
benim kızım ilk zamanlar 3-4 günde bir kaka yapıyordu o zaman banada doktor conformil almamı söylemişti.kabız gibi durumlar içinmiş.ama dediğin gibi tadı çok kötüydü.tam o sırada bi arkadaş gelmişti ,onunda yeni bebeği vardı.milupaya telefon açmış ve conformilin tadının kötü olduğunu bebeğinin yemediğini söylemiş ve ona milumil'i tavsiye etmişler. Ondan sonra bende milumil aldım ve tadı çok güzeldi. Aynı pirinç unu gibi kokusu mis gibi. Bi dahakine onu tavsiye ederim sana, bi dene canım..
Canım aptamıl 2 aldık ne olru ne olmaz dursun dıye.. .henuz vermeme gerek kalmadı cok sukur ama ben tadına baktım test etmek ıcın tadı guzeldı anne sutune baya yakın yanı sekerlıydıı.. ama kokusu cok kotu su ıle mama yapıldıktan sonra.. :1no2:Betülcüm selam;
Benim kızım ilk zamanlar 3-4 günde bir kaka yapıyordu o zaman banada doktor conformil almamı söylemişti.Kabız gibi durumlar içinmiş.Ama dediğin gibi tadı çok kötüydü.Tam o sırada bi arkadaş gelmişti ,onunda yeni bebeği vardı.Milupaya telefon açmış ve conformilin tadının kötü olduğunu bebeğinin yemediğini söylemiş ve ona milumil'i tavsiye etmişler. Ondan sonra bende milumil aldım ve tadı çok güzeldi. Aynı pirinç unu gibi kokusu mis gibi. Bi dahakine onu tavsiye ederim sana, bi dene canım..
-------------
KIZLAR OMUZUMDA UYUYAKALDIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?