Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhabalar emzirememe kabusumuz bugün bitti çok şükür onurum memesine kavuştu nasıl da emdi yavrum özlemiş....
ben de 6. iğnemi yedim geldim şimdi biraz daha iyiyim geçmişi pek okuyamadım

Arzu tesekkur ederım canım amın..

Ayten sonunda koydun sabahtan berı resım koyacan..
Valla ıkı pamuk yanyana gelmıs sunlara bak yaaa koca adam olmuslarda yanyana oturmuslar :))..

merhabalar emzirememe kabusumuz bugün bitti çok şükür onurum memesine kavuştu nasıl da emdi yavrum özlemiş....

Hoşgeldın canım gecmıs olsun tekrar..
Cok sevındım emzırebılmene , Allah ayırmasın bır daha :))

Hoşgeldın canım gecmıs olsun tekrar..
Cok sevındım emzırebılmene , Allah ayırmasın bır daha :))

teşekkür ederim canım emziriyoryum ama sütüm azalmış önceden birini emzirirken diğerinden akardı şimdi akmıyor...

deniz paşa ve ege paşaya maşallah ikiside birbirinden tontiş yiyesim geldi onları

Aytennnnn bebişlerrr kavuşmuş çok şeker çıkmışlar yaaa yicem ben bunları yaaa maşallah dayanamıyorum vallaa....nasıl geçti tanışmanız...
Arzucum orda da mı yağmur var sanırım yağmur benim içimi kararttı

CANIM BU ARADA SANA D AÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN OOHH OĞLUŞUN DAHA ÇOK DOYSUNkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

canım kabızlığına mı iyi geldi bizimki de iki gündür kaka yapmıyor da
ilk kez böle oldu

Deryacım benim kız 3.5 aylığa kadar hep 3-4 hatta 5 günde bi kaka yapıyodu. O yüzden Conformil önermişti doktor. ama tadı çok acı, güzel değil. İçmişti gerçi ama. Ve kaka da yapmıştı 2 günde bire düşmüştü süresi. Sonra arkadaşın tavsiyesi ile Milumil'e geçtim tadı da çok güzel kokusu da. İştahsız bebekler içinmiş o da. Kaka yapmaya başlayınca zaten bi daha üstünde durmadım. Zaten doktor 3 günde bir yapan çocuk da olur günde 3 kere yapan çocuk da olur dedi. 5 günü aşarsa o zaman kabız sayılırmış. Milumili çok güzel yedi ama tadı çok güzel.
bide 3.5 aylıkken ek besinlere meyvesularına başladım ben. Şİmdi de çorba,yoğurt ve pirinç unu veriyorum. Artık günde 3 kere yaptığı da oluyo.
Bu arada pirinç ununun muzlu ve elmalısını buldum.Kızıma muzlu aldım öyle güzel kokuyoki. Kızımda çok sevdi.

sağol canım repleyemedim...pirinç unu mamasını su ile yapıyosunuz değil mi?

ayten maşallah kuzucuklarınıza çok şeker çıkmışlar hani ikinizin resmi bakam?????????

fatma şekeerim hoşgeldin onur şappur şupur emmiştir artık seni

kızlar bugün yoğun onun için resimler biraz taksiyli geliyor, hepinize çok tenk yuu vallaa süper bir duygu eylül bebeklerinden birini öpmek koklamak ilk karşılaştıklarında birbirlerine bakışlarını görmeliydiniz, sanırım gözde de resim koyar evine ulaşınca, ben çok sevdim bu tanışma işini, gerçi 2 saat ancak oturabildik malum çalışıyorum geç aldım biraz gözdeyi ama olsun bunada şükür tanıştık ya dimi

Bende özendin dün doktordan sonraki son fotoğrafımızı koyuyorum..Ayten ve derya bebişlerde sizde harika çıkmışınız.Allah nazardan saklasın..İstanbul buluşamadı bütün iller buluştu valla:lepi:

Son düzenleme:
Bir poz dahasırnaşık şeyBu arada elbisem hamişlikten önceki elbisem:lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…