- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.221
merhabalar emzirememe kabusumuz bugün bitti çok şükür onurum memesine kavuştu nasıl da emdi yavrum özlemiş....
ben de 6. iğnemi yedim geldim şimdi biraz daha iyiyim geçmişi pek okuyamadım
Hoşgeldın canım gecmıs olsun tekrar..
Cok sevındım emzırebılmene , Allah ayırmasın bır daha :))
merhabalar emzirememe kabusumuz bugün bitti çok şükür onurum memesine kavuştu nasıl da emdi yavrum özlemiş....
ben de 6. iğnemi yedim geldim şimdi biraz daha iyiyim geçmişi pek okuyamadım
canım kabızlığına mı iyi geldi bizimki de iki gündür kaka yapmıyor da
ilk kez böle oldu
Deryacım benim kız 3.5 aylığa kadar hep 3-4 hatta 5 günde bi kaka yapıyodu. O yüzden Conformil önermişti doktor. ama tadı çok acı, güzel değil. İçmişti gerçi ama. Ve kaka da yapmıştı 2 günde bire düşmüştü süresi. Sonra arkadaşın tavsiyesi ile Milumil'e geçtim tadı da çok güzel kokusu da. İştahsız bebekler içinmiş o da. Kaka yapmaya başlayınca zaten bi daha üstünde durmadım. Zaten doktor 3 günde bir yapan çocuk da olur günde 3 kere yapan çocuk da olur dedi. 5 günü aşarsa o zaman kabız sayılırmış. Milumili çok güzel yedi ama tadı çok güzel.
bide 3.5 aylıkken ek besinlere meyvesularına başladım ben. Şİmdi de çorba,yoğurt ve pirinç unu veriyorum. Artık günde 3 kere yaptığı da oluyo.
Bu arada pirinç ununun muzlu ve elmalısını buldum.Kızıma muzlu aldım öyle güzel kokuyoki. Kızımda çok sevdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?