Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhabalar emzirememe kabusumuz bugün bitti çok şükür onurum memesine kavuştu nasıl da emdi yavrum özlemiş....
ben de 6. iğnemi yedim geldim şimdi biraz daha iyiyim geçmişi pek okuyamadım
fatmacım çok geçmiş olsun canım
haydi istanbul bizde buluşalımmm yaaaa

canım bende buluşmak istiyorumama benım az bi zamanım kaldı ben istanbul anadolu yakasında kanlıcada oturuyorum bu yakın tarihte olursa gelırım

burdADA kötü canım hava ondan bizdeki karamsarlık valla:jeyyar:

sağol canım repleyemedim...pirinç unu mamasını su ile yapıyosunuz değil mi?

Deryacım ben yarım çay bardağı süt bir çay bardağı su ile yapıyorum. İçine 3 kaşık pirinç unu katıyorum. Azıcık vitamini olsun, suyla olmuyo iyi gibi geliyo bana.

Kızlar benim kızın ağız kenarlarında egzama gibi alerjik bişeyler çıkıyo, pişik kremi yada travocort krem sürüyom iki günde geçiyo. Doktor kaşıkla ek besinler verdiğin için, teni hassas olduğundan oluyodur dedi. Tenide bana benzemeye başladı. Pamuk gibi oldu. BEnimde tenim çok hassastır. Biraz sıkıntı yapayım hemen alerji döker vücudum.
Ziili de bana benzeyecek heralde... Sizde de oluyo mu bebeklerde?

ayten çok güzel çıkmışsınız hakkınızı yemeyem ben

duygu şekerim süslenmiş çekinmişiz çok tatlısın maşalah

canım bizimkinde henüz yok böyle şeyler ama babası çok alarjik tir o yüzden hazırlıklıyım yani, inşallahh tamamen babaya benzemez bu konuda. sizede çok geçmiş olsun canım ama bu pişk kreminin ağzın kenarına sürülmesi iyi bişeymi yaaa:uhm:

ayten çok tatlı çıkmışsınız ya maşallah nazar değmesin rep vercektim olmadı borcum olsun bu arada sen de vermişsin herhalde doğum kilolarını resimlerde zayıf görünüyosun

ayten çok tatlı çıkmışsınız ya maşallah nazar değmesin rep vercektim olmadı borcum olsun bu arada sen de vermişsin herhalde doğum kilolarını resimlerde zayıf görünüyosun

benmi vermişimmm gözdede öyle dedi zayıf görünüyosun dedi, yüzüme baksan davul gibi kız 11 kilo fazlam var benim hiç beyenmiorum artık kendimi saldım gitti anasını satem yaaaaaaaa :1no2: kendime hiç bakmıyorum sonra kendime hiçbişey almıyorumm o derece moralim sıfır yani hergün rejim yapıcam diye kalkıyorum ama tutamıyrum kendimi sanki içimde canavar var, bir yiyorum bir yiyorummmm anlatamam zaten 1 kg daha almışım allah sonumu hayır etsincokacimcoook

Öyle çok ağzının yanında değil . Zaten uyuynca sürüyom ki ellemesin diye.Bide çabuk geçiriyo.

ay maşallah nazar değmesin hepinizz çokk şeker çıkmışsınızz.. ayten çok zayıfsınn yaa göbek falan yokk sendee.. maşallahg darısı basımıaa.. bu arada sen antalya oturuyormuss sonunda birini buldumm antalyadan

ayten gözde duygu süpersiniz çıtırpıtır anneler sizi..ayten valla zayıf duruyosun..duygu almış kucağına küçüksusamurunu allahım yaa kocaman olmuşlar bunlar yaa..duygu elbıseyı bılmem ama sen latilokum gibisin..aytencim saçları koyultsan yüzüne daha renk gelıcek gibi..yüzün 50 kıloymuşun gibi duruyo..hakıkaten bı ıstanbul buluşamadı...cogumuz anadolu yakasında sanırım..naapsak bı buluşma ayarlıyalımmı kızlar nedersınız?

Valla bende cok ısterım boyle bırseyı ama.. benımkı kesın arıza cıkarır... CADIARZU
ona da hak verıyorum sonucta bızım burda ne kadar zamandır bırlıkte oldugumuzu samımıyetımızın derecesını bılmıyor koruma ıcgudusuyle karsı cıkıyor..
Ama bılmıyorum valla...

Bu arada sanırım anadolu yakasında bırbırımıze yakın olanlar Fatihderya, umut, seda, ben, baska kım vardı unutmus olabılırım.. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…