- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.241
fatmacım çok geçmiş olsun canımmerhabalar emzirememe kabusumuz bugün bitti çok şükür onurum memesine kavuştu nasıl da emdi yavrum özlemiş....
ben de 6. iğnemi yedim geldim şimdi biraz daha iyiyim geçmişi pek okuyamadım
haydi istanbul bizde buluşalımmm yaaaa
Aytennnnn bebişlerrr kavuşmuş çok şeker çıkmışlar yaaa yicem ben bunları yaaa maşallah dayanamıyorum vallaa....nasıl geçti tanışmanız...
Arzucum orda da mı yağmur var sanırım yağmur benim içimi kararttı
sağol canım repleyemedim...pirinç unu mamasını su ile yapıyosunuz değil mi?
duygucum süper çıkmışsınız:) aytencim bak kıskandım ben valllaaamirmirmirmir
Deryacım ben yarım çay bardağı süt bir çay bardağı su ile yapıyorum. İçine 3 kaşık pirinç unu katıyorum. Azıcık vitamini olsun, suyla olmuyo iyi gibi geliyo bana.
Kızlar benim kızın ağız kenarlarında egzama gibi alerjik bişeyler çıkıyo, pişik kremi yada travocort krem sürüyom iki günde geçiyo. Doktor kaşıkla ek besinler verdiğin için, teni hassas olduğundan oluyodur dedi. Tenide bana benzemeye başladı. Pamuk gibi oldu. BEnimde tenim çok hassastır. Biraz sıkıntı yapayım hemen alerji döker vücudum.
Ziili de bana benzeyecek heralde... Sizde de oluyo mu bebeklerde?
ayten çok tatlı çıkmışsınız ya maşallah nazar değmesin rep vercektim olmadı borcum olsun bu arada sen de vermişsin herhalde doğum kilolarını resimlerde zayıf görünüyosun
canım bizimkinde henüz yok böyle şeyler ama babası çok alarjik tir o yüzden hazırlıklıyım yani, inşallahh tamamen babaya benzemez bu konuda. sizede çok geçmiş olsun canım ama bu pişk kreminin ağzın kenarına sürülmesi iyi bişeymi yaaa:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?