- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.261
canım aynen ya ben geçen ün öle bahsettim de bi yere gşidemezsin herkes buraya cafeye gelsin oturun işte dedi bostancıda yani çüş dedim bende:uhm:Valla bende cok ısterım boyle bırseyı ama.. benımkı kesın arıza cıkarır... CADIARZU
ona da hak verıyorum sonucta bızım burda ne kadar zamandır bırlıkte oldugumuzu samımıyetımızın derecesını bılmıyor koruma ıcgudusuyle karsı cıkıyor..
Ama bılmıyorum valla...
Bu arada sanırım anadolu yakasında bırbırımıze yakın olanlar Fatihderya, umut, seda, ben, baska kım vardı unutmus olabılırım.. fisfisfis
canım aynen ya ben geçen ün öle bahsettim de bi yere gşidemezsin herkes buraya cafeye gelsin oturun işte dedi bostancıda yani çüş dedim bende:uhm:
Çok üzgünüm çoook buluşalım amaaa yaa düşünsenize bi sürü bebekkk
Valla bende cok ısterım boyle bırseyı ama.. benımkı kesın arıza cıkarır... CADIARZU
ona da hak verıyorum sonucta bızım burda ne kadar zamandır bırlıkte oldugumuzu samımıyetımızın derecesını bılmıyor koruma ıcgudusuyle karsı cıkıyor..
Ama bılmıyorum valla...
Bu arada sanırım anadolu yakasında bırbırımıze yakın olanlar Fatihderya, umut, seda, ben, baska kım vardı unutmus olabılırım.. fisfisfis
Umut sımdı hıc sut gelmıyor mu senden ?
Gecelerı fılan emzırıyormusun ? Nasıl azaldı gunden gune mı ..
ılk başlarda gece emzırıyodum..ama tümgün emzırmedıgım halde cok azalmıştı..doymuyodu..mama takvıyeye başladım gecede..derken ıyıden ıyıye azaldı..gecen haftada tutam tutam saçlarım elımde kalınca rogaıne başladım..yınede belkı bı ıhtımal verırım dıye henuz ıkıkez kullandım..ılk azalması dıet le oldu:bbo:akabındekı hafta eşimle bozuştuk..oda tuzu bıberı oldu..ıkı hafta ıcınde bırden gögüslerım afedersın bıkaç dogum yapmış kedi memesi gibi oldu..tumuyle boşaldı sarktı:a015:bakalım..bıkaç gundur yemeğı bolca yıyorum..humana aldım..ılacı kestım..bı ıkı gune bişi farketcekmı sanmam ama..
bana heryer uyar..bi hicran iyileşsin..anca o halleder bu buluşma işini sanıyorum..bi süredir cansuda yok..valla ben teklıf beklıyorum..heryere gelebılırım..eşleri korkanlar eşlerinizde gelsın..sonuçta umuma açık bıyere gidicez..onlarda kendı başlarına otururlar..deryaların hazır kafesi varmış..bana iyi bi fikirgibi geldi..hem o günü bize özel olur kovamaz kimse :)
Ne güzel buluşmuşsunuz arkadaşlar...
ben avr. yakasında oturuyorum bir merve var zannedersemn bu tarafta
şu an için bizimkisi de olumlu bakmaz ama istersem er yada geçç ikna ederim :jeyyar:sositososito
duygu canım maşallah ikinizde çok tatlı çıkmışsınız...
betül aptamil almışsınız gözden kaçmış olabilir ama açıldıktan 3-4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor aklında bulunsun .....
Bu arada merveyle tel. görüşen var mı? yada haberi olan bir kaç gündür girmiyor zannedersem,merka ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?