Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım aynen ya ben geçen ün öle bahsettim de bi yere gşidemezsin herkes buraya cafeye gelsin oturun işte dedi bostancıda yani çüş dedim bende:uhm:

ben varı anadolu yakasında kızlarrrrr

Umut sımdı hıc sut gelmıyor mu senden ?
Gecelerı fılan emzırıyormusun ? Nasıl azaldı gunden gune mı ..

ılk başlarda gece emzırıyodum..ama tümgün emzırmedıgım halde cok azalmıştı..doymuyodu..mama takvıyeye başladım gecede..derken ıyıden ıyıye azaldı..gecen haftada tutam tutam saçlarım elımde kalınca rogaıne başladım..yınede belkı bı ıhtımal verırım dıye henuz ıkıkez kullandım..ılk azalması dıet le oldu:bbo:akabındekı hafta eşimle bozuştuk..oda tuzu bıberı oldu..ıkı hafta ıcınde bırden gögüslerım afedersın bıkaç dogum yapmış kedi memesi gibi oldu..tumuyle boşaldı sarktı:a015:bakalım..bıkaç gundur yemeğı bolca yıyorum..humana aldım..ılacı kestım..bı ıkı gune bişi farketcekmı sanmam ama..

yaa kendımı o kadar suclu hıssedıyorum kı.. (
Benım sutumun azalması da dıyet yapmaya basladıktan sonra oldu..
Halbukı suyu bol ıcıyordum az az sık sık ama bellı bır beslenme duzenınden cıkıp onu degıstırmek etkı etmıs olabılır.. kımıde eder kımıne etmez ama galıba benım kı de ondan oldu yaa yoksa sutum cok tu tasardı resmen.. nerden cıktı bu sımdı yaa.. senağlama

bu bünye işi betülcüm..kimisinin depoları çok oluyo..fazlakılolu deıl ama deposu iyi anneler var..kımısıde kılolu yada zayıf depoları fazla dolu deil..benım gözlemim....duyguda azaltmıştı yedıklerını bolca su içmişti..onda deişen bişi olmamış misal..belkı senınkıde dietten deil tam olarak bılemezsınki..ama benım bıldıgım canın profotrerol cekıyosa ye yada neblım çukulata..ama ögünde ekmek yeme mısal..ama lutfen kendını şartlandırma..bence senın sütün dinlenıyo..panık yapmana gerek olmadıgını görüceksın bıkaç gune..hem ağır grıp te atlattın..üstüste geldı olur okadar..buarada benım başından berı sütüm hiç oyle dolup taşmadı..göğüslerimbıle aşırı şişkin olmadı..en bol zamanında gece ıslanırdı bıraz üstüm okadar..ılk dogum yaptıgımda on gün kadar damla damlaydı sonra saatler geceler süren emzırme çabalarımlabu hale gelmişti..senın sütün bol maşalllah..öyle kolay bitmez..canını sıkma,istediğin şeylerden yemeye çalış,relax ol..gör bak düzelicek..

Son düzenleme:
bana heryer uyar..bi hicran iyileşsin..anca o halleder bu buluşma işini sanıyorum..bi süredir cansuda yok..valla ben teklıf beklıyorum..heryere gelebılırım..eşleri korkanlar eşlerinizde gelsın..sonuçta umuma açık bıyere gidicez..onlarda kendı başlarına otururlar..deryaların hazır kafesi varmış..bana iyi bi fikirgibi geldi..hem o günü bize özel olur kovamaz kimse :)

İnşallah umut inşallah.. ben eskı halıne donecegınden emın degılım ama oğlumu doyursun yeter bana..
Artmasına gerek yok :) şuan dıyet mıyet yok dilim yandı.. canım bırseyı cok cekerse yıyorum.. ama gerısı normal yedıgım seyler.. abartmıyorum.. bakalım dort gozle beklıyorum.. :)

nereye gıdıyorsunuuuzzz:1shok::1shok:

Ne güzel buluşmuşsunuz arkadaşlar...
ben avr. yakasında oturuyorum bir merve var zannedersemn bu tarafta
şu an için bizimkisi de olumlu bakmaz ama istersem er yada geçç ikna ederim :jeyyar:sositososito

duygu canım maşallah ikinizde çok tatlı çıkmışsınız...
betül aptamil almışsınız gözden kaçmış olabilir ama açıldıktan 3-4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor aklında bulunsun .....

Bu arada merveyle tel. görüşen var mı? yada haberi olan bir kaç gündür girmiyor zannedersem,merka ettim...

Ya valla canım bılgım yoktuu soyledıgın ıyı olduu.. cok tesekkurler.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…