Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam olsun herkeseee...
Duygu ben geliyom sen kaçıyon şükür kavuşturana..
Ayten kimle buluşmuş yaa kıskanıyorum bu buluşanları valla...
Biz de buluşalım aloooo İstanbuuul sesim geliyor muuuuu?????

Selam olsun herkeseee...
Duygu ben geliyom sen kaçıyon şükür kavuşturana..
Ayten kimle buluşmuş yaa kıskanıyorum bu buluşanları valla...
Biz de buluşalım aloooo İstanbuuul sesim geliyor muuuuu?????

Canımcım naber ya??
şükür kavuşturanakaydirigubbakcemile5İstanbul buluşana kadar sen gel İzmire biz buluşalım şekerr:1hug:

valla sonunda öyle olacak galiba..
en çok tanışmak istediğim arkadaşımsın burda..

hepinizee merhabaaa:1hug: ben 3 gündür giremiyorum net kablosu sorunundan..:sm_confused:
betül cnm hayırlı olsun bakalım allah gecim versin cnm..:Saruboceq:
hicrancım allah rahmet eylesin...:Saruboceq:
saç dökülmesiii miii ımm bende son sürat dewam aşırı dökülüyoo sinirimi bozuyoo-tatlicadiarzu-:bbo:
:1hug:eda canım merveyle görüştümm pc de sorun varmış yarın uğrar inş..hihoyyyt

saol canım... sevindim aman başka bir sorun olmasında....

Ya valla canım bılgım yoktuu soyledıgın ıyı olduu.. cok tesekkurler.. a.s.

Bende 1.5 ay önce almıştımm acaba doymuyor mu diye denemek istedim 1 kere kullandım kaldı öylece.....geçenlerde de muhallebiye karıştıracaktım ki yazıyı gördüm
sende arada kullancağın için hepsini 3-4 hafta içinde tüketemezsin diye aklıma geldi...

valla sonunda öyle olacak galiba..
en çok tanışmak istediğim arkadaşımsın burda..

Canım benim yaaa:asigim:Bende senınle tanışmayı o kadar çok istıyorumkı:1hug:Zaten sen gelmezsen ben gelırım sana bır gun sen hıc uzulme..Benım evım sana herzaman açıkk onuda bil.Rahatlıkla gelebilirsin anladın sen onu:))))Yine gıttın ya:çok üzgünüm::

saol canımmm dileklerin içinnn bu arada hoş geldin nerdesin sen kaçakkkkk senin bebişe de geçmişler olsunnn bebişler bu ara hasta hepppa.s.

valla benımde kapım herkeze açık..isteyenı evımde ağırlayabılırım..dediğim gibi hicrancım sen iyileştebi buluşma ayarlıyalım dedik bugun...herkeze hayırlı geceler..

hicrancım başın sağolsun..allah rahmet eylesin cnaım....

haydi istanbul bizde buluşalımmm yaaaa

KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMMM SAOLUN VAROLUN DOSTLAR SAOLSUNNN ANANEMİZ YARIN ÖĞLEN NAMAZINDA DEFNEDİLECEKKK TÜM AKRABALARIN TOPARLANMASI ANCAK SON BULMUŞŞŞ TÜM TÜRKİYEDEN VE YURT DIŞINDAN GELENLER OLDU TABİİ AMA BİZ GİDEMEDİK MALUM BEN NASIL GİDEYİMM BU HALDE KOCİŞTE GİDEMEDİ TABİİİ BİZİ BIRAKIP BU HALDE ÇOK ÜZÜLDÜ AMA GİTMEDİ İŞTE

BU ARADA İSTANBULLULAR BULUŞALIM VALLA YAWWWWdelikafadulden

VALLA BEN VARIM KIZLARRR UYGUN BİR YER GEREKLİ BİZE TABİİ ÖNCE BEBEKLERDE OLACAĞI İÇİN DÜZGÜN VE TEMİZ SİGARA İÇİLMEYEN BİR YER OLMALII BEBEKLERİMİZLE RAHAT EDEBİLECEĞİMİZ BİR MEKAN VE ORTA YERDE BULUŞABİLMELİYİZ HERKES Bİ RYERLERDE OTURUP KONUŞALIM HAYDİNNNNN BULUŞMAYAAA GARİİİİİİİİİİİİİİ:lepi:

valla benımde kapım herkeze açık..isteyenı evımde ağırlayabılırım..dediğim gibi hicrancım sen iyileştebi buluşma ayarlıyalım dedik bugun...herkeze hayırlı geceler..

inşallah canımmm hayırlısıyla iyileşeceğim inşallah yakın zamanda ve buluşalım valla görmek tanımak isterim ben hepinizi yüz yüzeee çok hoş olur yawww bebişlerle zor olacak belki ama idare edilir herhaldeee bide hava güzel olursa süpper olur vallaaaaaaaaaa
anam senin ev inönü stadımı yoksammm kızzz nereye sığdırcan okadar hatunu ve bebişiii herkes gelirse tabiii:roflol:

betüşşş kızzzzz naberrr görüşemiyok bu ara dünürümmmm benim fizik seansları olunca böle oldu yarın seansım yok perşembe cuma gidicem gene offf işe yararsa çok iyi olcek valla

neyse ben kaçtım kızlarr bu sabahta erken kalktım hastaneye gittik ya uykusuzum kızda hazır uyuyorken ben mamasını yedireyim uykusunda da yatayım bende valla çok yorgun hissediyom kendümüüü sabah görüşmek üzere iyi gecelerrrrrrrrr

betüşşş kızzzzz naberrr görüşemiyok bu ara dünürümmmm benim fizik seansları olunca böle oldu yarın seansım yok perşembe cuma gidicem gene offf işe yararsa çok iyi olcek valla

Iyılık dönürüm sen ne haber.. pek yazamadım ya kac gundur arada bakıp kacıyorum..
Yarar yarar ınsallahhh... enerjık bır sekılde gerı gelursunnn :sm_cool:
Ya bugun söz var ya sacımı ne yaptırsam dıye kara kara dusunuyorum püfff....

iyi hadi gözünüz aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah, bence söz olduğu için sade bişeyler yaptır iri dalga yaptırırsan şirin olur bencekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…