- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.281
Selam olsun herkeseee...
Duygu ben geliyom sen kaçıyon şükür kavuşturana..
Ayten kimle buluşmuş yaa kıskanıyorum bu buluşanları valla...
Biz de buluşalım aloooo İstanbuuul sesim geliyor muuuuu?????
Ne güzel buluşmuşsunuz arkadaşlar...
ben avr. yakasında oturuyorum bir merve var zannedersemn bu tarafta
şu an için bizimkisi de olumlu bakmaz ama istersem er yada geçç ikna ederim :jeyyar:sositososito
duygu canım maşallah ikinizde çok tatlı çıkmışsınız...
betül aptamil almışsınız gözden kaçmış olabilir ama açıldıktan 3-4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor aklında bulunsun .....
Bu arada merveyle tel. görüşen var mı? yada haberi olan bir kaç gündür girmiyor zannedersem,merka ettim...
Ya valla canım bılgım yoktuu soyledıgın ıyı olduu.. cok tesekkurler.. a.s.
valla sonunda öyle olacak galiba..
en çok tanışmak istediğim arkadaşımsın burda..
Betül verdiler mi kızı??
nişan ne zaman??
günaydınlar arkadaşlar nasılsınızz.. öncelikle hasta olan meleklerinize geçmiş olsun allah şifa versin benim kızımda rahatsızz kuru bi öksürük var.. ve ek gıdalara başladık şimdilik elma püresi veriyordumm ama keseceğim çünkü kabız oldu olmazsa muhallebi veririmm. 2 güne bir yapıyor yavrumm kakasınıı.annemler zeytin yağ içir dediler bende gece yatmadan içirdimm allah şükür sabahh yapmışş kızımm.neyse allah daha kötüsünden korusun..
Gunaydınlarr ..
Çalışmaya baslayan eğitimci arkadaslara bol kazanclı huzur dolu yenı bır donem dılıyorum..
Rahatsızlıgı olan arkadaslara ve bebıslerımızede cok gecmıs olsun, Allahtan şifalar..
Allah rahmet eylesın canım basınız sagolsun..mekanı cennet olsun ınsallah yasıda baya varmıs..
herkese günaydın...
hicrancım başınız sağolsun canım...Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler nasip etsin...
bu arada benim bebişimde iki gündür kaka yapmıyor ben birtek süt veriyorum ama tabii kaynanam bana söylemeden bişiler vermiş de olabilir diye düşünmeye başladım sizleri okuyunca...
işe başlayan arakadaşlara hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz:)))))gerçi şimdi biraz zor olacak size ama alışırsınız inşallah sonuçta bebişlerimiz için çalışıyoruz napalım
[U]duygu [/U]canım hadi gözün aydın önemli bişey çıkmamış sevindim
papatyam basınız sağolsun alah sabır versın
betül nasıl geçti aksamızız merakettim..
derya canım herşeyın hayırlısı sıkma canını bende tek türkiyede kalalım da çalışmaya razıyım dıyorum ya gül gibi mesleğim var bide iyice alıştım türkıyeye gitmek ıstemıyorum eşime defalarca dedım evimize tasınalım bende çalışırım dıye kabul etmedı canım herşeyde bi hayır vardır sıkma canını...
evet eşim bu gun geliyo çok mutluyum benden dolma ve makarna istedi dolmayı annemle aksam sardık şimdipişiriyorum ama yapacak daha çok işim var bi ara kuaföre gidesım var ama hava soguk alp e kız kardeşim bakarsa çıkacağım.
eşime aksam gitmek istemediğimi söledım gelınce benı bi piskiyatrise götüreceğini söledi hatta arastır randevu al bile dedi. çünkü kalabalık yasamaktan çok yorulmuştum kendı evıme geçmek istiyodun orda kendı evım kendı hayatım olacaktı neden istemediğimi sordu. alp le bu defa zor olacak biliyorum. düşünsenıze yoğurt yok aşı takvimi değişik kırmızı mercimek yok çay yok bunları alıp valız yapıyorum gidince yenı dr ara alp berk e kendıme oooo yenı arkadaşlar yenı ınsanlara kendını anlat onları tanı sıkıldım ya gözümde büyüyo allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsınn.....
bu arda gunaydın herkese unuttum en başya söyleyeceğimi enson söledımkaydirigubbakcemile3
Herkese Günaydın......
Hicran başınız saolsun Allah kalanlarınıza uzum ömür,sağlık versin...
Aynı şekilde deryacım benimde 1-2 güne kadar eşim gideceğinden karamsarlık basmaya başladı ama betül dediği gibi bebeğimizin bir gülücüğü o anda bütün sıkıntılarını alıp götürüyor....
Yurdum insanından en çok tv'deki yanlışlara güldümm canavar uzamnı saadettin teksoooyyy:roflol:
paylaşımın için saol betülcüm..
Hicrancım başın sağolsun..Allah sızlere saglıklı,huzurlu bir ömür nasip etsin..Edacım hoşgeldin canım.Geçmişi henüz okuyamadım kızlar onun için kusura bakmayın.Kahvaltıdan sonra görüşmek üzere...
hicran yazılarından daha pozııtıf hıssettım..yaramış sanırım hava deişimi..tez gelde burası sensız donakalıyo..ceylınle babası arasında gelişen senın rahatsızlıgını fırsat bılen bı aşktan bahsetmişsin..bu mühim..ben bayılıyorum kızların babalarıylaolan aşklarına..rabbım ayırmasın..azbucuk kıskansakta yınede bir babanın ozellıkle kız cocuguyla ilişkisi gözüme harika gözüküyo...ben pek yaşıyamadım..kız olusumu annem bıle pek sındırememiş olucakki erkek ısmı vermiş..o koymuş adımı..duvarımdada koca yağlıboya şunlar yazıyodu..gülsün daima yüzün umutların hep olsu..lekesız geçsin ömrün,gönlün neşeyle dolsun..zehirolmasın sana akşam ıle sabahın..aydınlık günler için allah yardımcın olsun.. 8 9 yaşıma kadar odamda duvardaydı bunlar..babamın odasına kar yağardı..camı yoktu..babamda meydanda yoktu:)ooyoy neler neler...eskilere gıttı kafam........
hicrancım başın sağolsun..allah rahmet eylesin cnaım....
hicran başın sağolsun canım
betül hayırlı olsun sözünüz umarım herşey düzelir ve çok güzel olur
derya çok tatlı çıkmış omuzlarında maşallah
duygu kötü bişi olmamasına sevindim canım egeninn
haydi istanbul bizde buluşalımmm yaaaa
bana heryer uyar..bi hicran iyileşsin..anca o halleder bu buluşma işini sanıyorum..bi süredir cansuda yok..valla ben teklıf beklıyorum..heryere gelebılırım..eşleri korkanlar eşlerinizde gelsın..sonuçta umuma açık bıyere gidicez..onlarda kendı başlarına otururlar..deryaların hazır kafesi varmış..bana iyi bi fikirgibi geldi..hem o günü bize özel olur kovamaz kimse :)
Selam olsun herkeseee...
Duygu ben geliyom sen kaçıyon şükür kavuşturana..
Ayten kimle buluşmuş yaa kıskanıyorum bu buluşanları valla...
Biz de buluşalım aloooo İstanbuuul sesim geliyor muuuuu?????
valla benımde kapım herkeze açık..isteyenı evımde ağırlayabılırım..dediğim gibi hicrancım sen iyileştebi buluşma ayarlıyalım dedik bugun...herkeze hayırlı geceler..
betüşşş kızzzzz naberrr görüşemiyok bu ara dünürümmmm benim fizik seansları olunca böle oldu yarın seansım yok perşembe cuma gidicem gene offf işe yararsa çok iyi olcek valla
Iyılık dönürüm sen ne haber.. pek yazamadım ya kac gundur arada bakıp kacıyorum..
Yarar yarar ınsallahhh... enerjık bır sekılde gerı gelursunnn :sm_cool:
Ya bugun söz var ya sacımı ne yaptırsam dıye kara kara dusunuyorum püfff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?