Doğum yapmış olan anneler buraya....

süt sağmaya gitmiştim oofff tunahanın damakları kaşınıyor birde sertleşmiş emzirirken hep ısırıyo uçlarımı zaten yeni iyileşmişlerdi şimdi sağarken kanadı ya bende döktüm Allahtan hemen farkettim sonra yeniden sağdım...

umutçum ya bizim cafemiz var da daha çok büfe tarzı o yüzden bebişlerle rahat edemeyiz canlarım ya başka bir yerler ayarlamaya çalışalım....

oy kıyamam yaaa, o kadar kanıycak şekildemi yara oldu yaa, acaba senin bu son aldığın makinamı yaptı böyle, geçmiş olsun yaa bilirim fenna bir acıdır o, ben zıplaya zıplaya emzirridim. ilk aylarda başıma geldi benim.:1no2:

canım ya pompadan olduğunu sanmıyorum ben o sıra yeni birde sütyen almıştım sütyeni yıkayıp taktığım halde taktım takası bir kaşınma başlamıştı bende bütün göğsüm komle pişik gibi olmuştu yanıyordu resmen.sanırım ondan oldu.şimdi çok şükür etrafı iyileşti de tuniş ısırdığı için göğüs uçlarımın kenarlarını yıprandırdı artık...anaların hakkı ödenmezmiş valla doğru...bu arada da sütün maşallah nispet eder gibi bi arttı maşallah kırkbirkere..

Derya benım de dogum yaptıgım sıralarda cok kanıyordu gogsum emzırdıkce ve sagdıkca..
Aslan hastanede fetoterapide kalıyorken oraya gııdp hem emzırıp ustune sagıyorduk sutumu hemsırelerle kanıyordu ama hemsıreler kanadıgında durdurup ben sılıyordum gogsumu sonra devam edıyorduk onlar az kandan bır zarar olmaz anne sutu bızım ıcın cok onemlı demıslerdı.. dokmedık onu verdıler.. dokmene gerek yok eger cok cok kanamıyorsan canım hemen durdurur soguk suyla sılersın.. devam edersın...
üstelik emzırırken olaganustu canım yanıyordu dısımı sıka sıka ve ıctıgını fazlasını cıkardı bır kere kan geldı agzından bızımde aklımıza gelmedı korktuk acile goturduk meger benım gogsumun yarasından mıs dusun.. ama yınede emzır dendı..

ay betülcüm sağol ya valla bende ya içine bi damla da olsa gittiyse acaba bişi olur mu diye düşünüp duruyordum soramadım da sağol canım...sabah sağdım süt 20 cc kadarken farkettim biraz pembemsiydi o yüzden döktüm napim

nazar deymesin canım sen kaç kere sağıyosun kaç cc çıkıyor, sen işteyken ne kadar anne sütü ne kadar mama veriyor kayınvaliden.

aytencim bu makineyi aldım alası 180 cc sağabiliyorum bi seferde önceden 90 cc felan sağıyordum.günde iki kere sağıyorum işyerinde...5 gibi evde olıyorum eğer uyuyorsa tekrar sağıyorum ertesi güne 3 biberon bırakabilirsem yetiyor iki bırkırsam bi tane mama veriyorlar.hafta sonu da evde olursam iki biberon daha sağabiliyorum onu da pazartesiye aktarıyoruz tunahan da bayram ediyor 5 şişe sütüm oldu diye:ecrin_bebek:

bende sabah işe gelince sağıyorum 100-120 arası öğlen 1 gibi 100.120 arası akşam 4-5 gibi 100-120 arası sağıyorum gün içinde toplam 4 biberon içiyo artık yani 300 ü anne sütü 100 ü mama toplam ortalaama 400 cc içiyor ben yokken evde birde meyva suyu içiyor.

aytencim ben gidene kadar üç biberon içiyo işte 450-500 cc oluyor ama meyve suyu daha vermedik biz birde tabii 3 biberon içmişse baya tok oluyor bende süt sağabiliyorum akşam yedi gibi felan da emziriyorum

deryacım nasılısn hoşgeldin neler yapıosun yoksun artık gelmiyosun, duru kızımız nasıl.

tam bende kapris yapmıştım sana....dün geldim pas vermediniz ben de okudum çıktım....eczaneye gidiyorum orada giremiyorum...işler yoğun oluyor canım...şimdi evdeyim...kayınvaldem gelmedi henüz....duru iyi inşallah...bu ara çok huysuz diş çıkaracak galiba...siz nadılsınız?ege nasıl?

bizim ege paşa pek ciddi ne şaklabanlıklar yapıyorum ama banamısın demiyor şöyle acıkk bi sırıtoyor o kadar, evelsi gün gözdeyle tanıştık deniz paşa maaşallahh bir kıkır kıkırr yiyip bitirecektimde annesi bişey der diye pek ısıramadım, biliyosundur bu aralar keyfim yerinde annem burda çok şükür ege evden dışarı çıkmıyor, yavrum sabahın köründe bizimle evden çıkıp akşamm bizimle giriyordu eve 2-3 ay rahatız nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…