- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.301
süt sağmaya gitmiştim oofff tunahanın damakları kaşınıyor birde sertleşmiş emzirirken hep ısırıyo uçlarımı zaten yeni iyileşmişlerdi şimdi sağarken kanadı ya bende döktüm Allahtan hemen farkettim sonra yeniden sağdım...
canım ya pompadan olduğunu sanmıyorum ben o sıra yeni birde sütyen almıştım sütyeni yıkayıp taktığım halde taktım takası bir kaşınma başlamıştı bende bütün göğsüm komle pişik gibi olmuştu yanıyordu resmen.sanırım ondan oldu.şimdi çok şükür etrafı iyileşti de tuniş ısırdığı için göğüs uçlarımın kenarlarını yıprandırdı artık...anaların hakkı ödenmezmiş valla doğru...bu arada da sütün maşallah nispet eder gibi bi arttı maşallah kırkbirkere..
aytencim bu makineyi aldım alası 180 cc sağabiliyorum bi seferde önceden 90 cc felan sağıyordum.günde iki kere sağıyorum işyerinde...5 gibi evde olıyorum eğer uyuyorsa tekrar sağıyorum ertesi güne 3 biberon bırakabilirsem yetiyor iki bırkırsam bi tane mama veriyorlar.hafta sonu da evde olursam iki biberon daha sağabiliyorum onu da pazartesiye aktarıyoruz tunahan da bayram ediyor 5 şişe sütüm oldu diye:ecrin_bebek:
herkese günaydın...betüş hayırlı olsun....deryacım geçmiş olsun...
herkese günaydın...betüş hayırlı olsun....deryacım geçmiş olsun...
deryacım nasılısn hoşgeldin neler yapıosun yoksun artık gelmiyosun, duru kızımız nasıl.
ayten ayran içtik ayrı mi düştük ne oldu...dün de pas vermedin bugünde....
tam bende kapris yapmıştım sana....dün geldim pas vermediniz ben de okudum çıktım....eczaneye gidiyorum orada giremiyorum...işler yoğun oluyor canım...şimdi evdeyim...kayınvaldem gelmedi henüz....duru iyi inşallah...bu ara çok huysuz diş çıkaracak galiba...siz nadılsınız?ege nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?