- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.321
bizim ege paşa pek ciddi ne şaklabanlıklar yapıyorum ama banamısın demiyor şöyle acıkk bi sırıtoyor o kadar, evelsi gün gözdeyle tanıştık deniz paşa maaşallahh bir kıkır kıkırr yiyip bitirecektimde annesi bişey der diye pek ısıramadım, biliyosundur bu aralar keyfim yerinde annem burda çok şükür ege evden dışarı çıkmıyor, yavrum sabahın köründe bizimle evden çıkıp akşamm bizimle giriyordu eve 2-3 ay rahatız nasipse.
ağustos anneleirnin çoğukapsam dışı yapılmış...neden acaba?burada yok dimi öyle....
aaa ne güzel canım gözünaydın....keyfini çıkar benim de annemler geldi ama 5 gün kaldılar..babaannemin cenazesine gitmişlerdi dönüşte uğradıalr bize...duru da kıkır valla....gel onu da ye bakimmmm.....gördüm resimlerinizi....ege nasıl bakmış öyle denize....maşallah ikisinine de...
sağol canımcım. başın sağolsun ya. keşke benimkide biraz kıkırdak olsaydı yavv.
tesekkur ederımmm... yoksun ne zamandır ozlettın kendınıı... a.s.herkese günaydın...betüş hayırlı olsun....deryacım geçmiş olsun...
ağustos anneleirnin çoğukapsam dışı yapılmış...neden acaba?burada yok dimi öyle....
Deryacım iki arkadaş aralarında tartısmış.Hakaretler edilmiş..Modlarda müdahele ederken bakmışlar o anda kımse olaya dur demıyor.O anda online olan çoğu kişiyi kapsam dışı yapmışlar diye duydum.a.sBakarmısın yalnız dedikodu kazanı gıbı ben agustos annelerını bıle bılıyorum :roflol:Sonrada...özelden yazarım sana öpüyorum...
slm kızlar günaydın dün aksam 9 gibi geldi eşim alp berk i çok özlemiş ama alp korktu gitmedı babasına ağladı ağladısonra alıştı ama hiç gulmedi kucagın da ölece baktı sabah birz kaynaştılar neyseki eşim birazdan pasaportlarımızı götürcek yarın muhtemelen pazartesıye vizelerımız hazır olur bizde salı gideriz diyo.... içime bir ateş düştü kızlar okadar çok alıştım kı annemlere türkiyede kalmaya şimdi ayrılık acısı çöktü içime gidincede temmuza kadar gelemyiz diyo eşim. bu hafta işlerımız çok yogun alışveriş yapcaz benım çeyizimi kendı evıme tasıycaz orda bahar oldugu için yazlıkları çıkartıp kabaca bi valiz çıkarmam lazım ama şimdiden 3 valiz oldu eşim ayır onlar dedı kalan eşyalarımı şirket yavaş yavaş yollayacak gittiğimiz ilk gun buzdolabı çamaşır makınası falan alcaz suanda evimizde sadece eşimin elbiseleri yatak ve bi kıyafet dolabı var allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın....
betülcum ben beykoz kanlıcadayım kavacıga yakınbiliyosan eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?