Doğum yapmış olan anneler buraya....

aaa ne güzel canım gözünaydın....keyfini çıkar benim de annemler geldi ama 5 gün kaldılar..babaannemin cenazesine gitmişlerdi dönüşte uğradıalr bize...duru da kıkır valla....gel onu da ye bakimmmm.....gördüm resimlerinizi....ege nasıl bakmış öyle denize....maşallah ikisinine de...

sağol canımcım. başın sağolsun ya. keşke benimkide biraz kıkırdak olsaydı yavv.

yok e neden kapatsınlar....yenilik yapmışlar bence değişiklik yani...ağustostakiler sorun yaşamış ama anlamadım ne olmuş...pek giremiyordum oraya zaten...

aytencim seninkinin duruşundan belli ciddi bir işadamı olacakmış havası var valla bizimkide bazen kıkırdıyor bazende yandan çapkın güşüşü atıyor ay bunlar çok feci olacaklar heee

herkese günaydın...betüş hayırlı olsun....deryacım geçmiş olsun...
tesekkur ederımmm... yoksun ne zamandır ozlettın kendınıı... a.s.
ağustos anneleirnin çoğukapsam dışı yapılmış...neden acaba?burada yok dimi öyle....

Bır bılgım yok ama sanırım bır tartısma fılan cıkmıstır..
CADIARZU

Herkese Tünaydınnnn:)))Bol gülücüklü bir gün olsun..Ben her zamankı gıbı yenı kalktım:)Kullanıcı adı değişikliği istemiştim şükür olmuş:)Sabah sabah birde tartıldım doğumdan önceki kiloma dönmüşüm:lepi::teytey::dance:Onun için bugünn çok güzel birgün çok şükür Allahıma..Allah herkesin gönlüne göre versin bacılar..Ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum..Öpüyorum hepinizi..

slm kızlar günaydın dün aksam 9 gibi geldi eşim alp berk i çok özlemiş ama alp korktu gitmedı babasına ağladı ağladısonra alıştı ama hiç gulmedi kucagın da ölece baktı sabah birz kaynaştılar neyseki eşim birazdan pasaportlarımızı götürcek yarın muhtemelen pazartesıye vizelerımız hazır olur bizde salı gideriz diyo.... içime bir ateş düştü kızlar okadar çok alıştım kı annemlere türkiyede kalmaya şimdi ayrılık acısı çöktü içime gidincede temmuza kadar gelemyiz diyo eşim. bu hafta işlerımız çok yogun alışveriş yapcaz benım çeyizimi kendı evıme tasıycaz orda bahar oldugu için yazlıkları çıkartıp kabaca bi valiz çıkarmam lazım ama şimdiden 3 valiz oldu eşim ayır onlar dedı kalan eşyalarımı şirket yavaş yavaş yollayacak gittiğimiz ilk gun buzdolabı çamaşır makınası falan alcaz suanda evimizde sadece eşimin elbiseleri yatak ve bi kıyafet dolabı var allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın....
betülcum ben beykoz kanlıcadayım kavacıga yakınbiliyosan eger

ağustos anneleirnin çoğukapsam dışı yapılmış...neden acaba?burada yok dimi öyle....

Deryacım iki arkadaş aralarında tartısmış.Hakaretler edilmiş..Modlarda müdahele ederken bakmışlar o anda kımse olaya dur demıyor.O anda online olan çoğu kişiyi kapsam dışı yapmışlar diye duydum.a.sBakarmısın yalnız dedikodu kazanı gıbı ben agustos annelerını bıle bılıyorum :roflol:Sonrada...özelden yazarım sana öpüyorum...

yapma yaaaaaaaaaaaaa

Allah yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı olsun ne dıyeyım..Ama ınsan esı neredeyse orada rahat edıyor en azından ben kendım ıcın oyle dusunuyorum..
Ayrı kalmak cok zor, anne baba tabıkı baska ama yınede evlendıkten sonra ınsan kocasıyla aynı catı altında olunca mutlu oluyor.. ınsallah senın ıcın yenı bır duzen ve baslangıc olur...
Bu arada bılıyorum canım kanlıcayı sende yakınsın o zaman bana.. ama gıdıyorsun o ayrıı :))

Ya annemler yarın tasınıyorrr memlekete.. bugun bırlıkte son gunumuz sayılırr bırde yarın yarım gun ıstee...
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

herkesin hakkında hayırlısı ..betülcüm annenlerin taşınıp gitmesi senin için baya zor olacak ama bak eşin var yanında buna da şükür...bu arada kanlıca betülle ikimizin tam ortasında...ama sen gidiyorsun o da ayrı mesele...herkesin hakkında hayırlısı...
duygucum yeni nick.in hayırlı olsun ağustos anneleri de şaşırttı benii bana öle geliyorki en seviyeli topic bizimki sanki haksız mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…