- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.341
herkesin hakkında hayırlısı ..betülcüm annenlerin taşınıp gitmesi senin için baya zor olacak ama bak eşin var yanında buna da şükür...bu arada kanlıca betülle ikimizin tam ortasında...ama sen gidiyorsun o da ayrı mesele...herkesin hakkında hayırlısı...
duygucum yeni nick.in hayırlı olsun ağustos anneleri de şaşırttı benii bana öle geliyorki en seviyeli topic bizimki sanki haksız mıyım?
Canım benim çok teşekkür ederim.Evet haklısın en seviyeli topik bizimki..Çirkin şeyler yaşanmıyor..
Bizde alışverişe gidicez kipaya.Hava bugun bozdu İzmirde..Kapalı alan avm en yakın orası..Onun ıcın aksama kadar yokumm.Görüşürüz.
Bu arada Betül allah kavuştursun şimdiden annenlere..Allah daha buyuk ayrılık vermesın inşallah..
Sevgiler...
Iyılık dönürüm sen ne haber.. pek yazamadım ya kac gundur arada bakıp kacıyorum..
Yarar yarar ınsallahhh... enerjık bır sekılde gerı gelursunnn :sm_cool:
Ya bugun söz var ya sacımı ne yaptırsam dıye kara kara dusunuyorum püfff....
canım ya pompadan olduğunu sanmıyorum ben o sıra yeni birde sütyen almıştım sütyeni yıkayıp taktığım halde taktım takası bir kaşınma başlamıştı bende bütün göğsüm komle pişik gibi olmuştu yanıyordu resmen.sanırım ondan oldu.şimdi çok şükür etrafı iyileşti de tuniş ısırdığı için göğüs uçlarımın kenarlarını yıprandırdı artık...anaların hakkı ödenmezmiş valla doğru...bu arada da sütün maşallah nispet eder gibi bi arttı maşallah kırkbirkere..
aytencim bu makineyi aldım alası 180 cc sağabiliyorum bi seferde önceden 90 cc felan sağıyordum.günde iki kere sağıyorum işyerinde...5 gibi evde olıyorum eğer uyuyorsa tekrar sağıyorum ertesi güne 3 biberon bırakabilirsem yetiyor iki bırkırsam bi tane mama veriyorlar.hafta sonu da evde olursam iki biberon daha sağabiliyorum onu da pazartesiye aktarıyoruz tunahan da bayram ediyor 5 şişe sütüm oldu diye:ecrin_bebek:
bacım saçını nasıl yaparsan yap yakışacaktır sana eminim güzele ne yakışmazzz madem karar veremiyorsun aç resim albümünü bak daha önce bu tarz olaylarlar nasıl yapmışsın saçını nasıl durmuş bir fikir verir ben öle yapıyorum kararsız kalınca bazende kuaförüme bırakıyorum seçimi çıkıyorum işin içinden :roflol:
şu an için yok neden yapılmış peki haberin varmı canım. birde bu site değişmiş yaa, acaba kapatırlarmı burayı.
slm kızlar günaydın dün aksam 9 gibi geldi eşim alp berk i çok özlemiş ama alp korktu gitmedı babasına ağladı ağladısonra alıştı ama hiç gulmedi kucagın da ölece baktı sabah birz kaynaştılar neyseki eşim birazdan pasaportlarımızı götürcek yarın muhtemelen pazartesıye vizelerımız hazır olur bizde salı gideriz diyo.... içime bir ateş düştü kızlar okadar çok alıştım kı annemlere türkiyede kalmaya şimdi ayrılık acısı çöktü içime gidincede temmuza kadar gelemyiz diyo eşim. bu hafta işlerımız çok yogun alışveriş yapcaz benım çeyizimi kendı evıme tasıycaz orda bahar oldugu için yazlıkları çıkartıp kabaca bi valiz çıkarmam lazım ama şimdiden 3 valiz oldu eşim ayır onlar dedı kalan eşyalarımı şirket yavaş yavaş yollayacak gittiğimiz ilk gun buzdolabı çamaşır makınası falan alcaz suanda evimizde sadece eşimin elbiseleri yatak ve bi kıyafet dolabı var allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın....
betülcum ben beykoz kanlıcadayım kavacıga yakınbiliyosan eger
yok bacım neden kapatsınlar kii:bbo: inşallah öle bişi olmaz hem merak etmeyin es kaza öle bişii olursa bizde yeni bir site açar görüşmeye devam ederikkk :roflol: ben siz olmadan yapamam yawwwsenağlama
Ya annemler yarın tasınıyorrr memlekete.. bugun bırlıkte son gunumuz sayılırr bırde yarın yarım gun ıstee...
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?