Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım benim çok teşekkür ederim.Evet haklısın en seviyeli topik bizimki..Çirkin şeyler yaşanmıyor..
Bizde alışverişe gidicez kipaya.Hava bugun bozdu İzmirde..Kapalı alan avm en yakın orası..Onun ıcın aksama kadar yokumm.Görüşürüz.
Bu arada Betül allah kavuştursun şimdiden annenlere..Allah daha buyuk ayrılık vermesın inşallah..
Sevgiler...

Tesekkur ederım, Amin...

bacım saçını nasıl yaparsan yap yakışacaktır sana eminim güzele ne yakışmazzz madem karar veremiyorsun aç resim albümünü bak daha önce bu tarz olaylarlar nasıl yapmışsın saçını nasıl durmuş bir fikir verir ben öle yapıyorum kararsız kalınca bazende kuaförüme bırakıyorum seçimi çıkıyorum işin içinden :roflol:

canım geçmişolsun göğüs acısı fena oluyor benimde ilk zamanlar öle olmuştu senin aldığın çamaşırın yapısı nedir pamuklumu polyestermi bak bakalım alerji yapmış olabilirr belki kullanma sende o sütyeni

avent ti değilmi manueliydi sanırım pompan çok sıkınca belki yara olmuştur benimde bir ara devamlı pompa yapmaktan acıyordu göğüslerim ama okadar kanayacak kadar yara olmamıştı manueller biraz daha acıtıyor belki ondandır be güzelim

iyi fikirmiş.. ama sımdı daha once kullanmadıgım bır model dusunuyorum.. ya cok abartılı topuzları fılan sevmıyorum ama soyle hafıf dagınık sayılan kahkulsuz bır toplama yaptıracagım elbısemde klasık bakalım.. nasıl olacakk.. ınsallah bu sefer kuaförden yana yuzum gulerr :bbo:

betülcüm anneler gidiyormuş napacan hayırlısı olsun yakın olması daha iyi tabi ama eşin ve oğluşun yanında sağlık olsun yeterki

tanger sende uzaklara gidiyorsun rahat ve huzurlu olursunuz canım inş oaralarda

evet arzucum. yalnız bugun degıl yarın.. bugun soz var aksam ardından yarın taşinilerr...:çok üzgünüm:
şaka gibi... neyse hayırlısı ne yapalım.. en azından ucak var yarım saate ordayız.. tabı esımı bındırebılırsem.. kaydirigubbakcemile3
bır kere bındı ınene kadar okumadıgı dua kalmadıı.. :roflol:
aman duymasıınn... :1ninca:

ay kızlar hiç vaktim yok pc başında oturucak ama OFT de arzuercanın yazdığını görünce meraklandım..nolmuş?niye kavga etmişlerr....

şu an için yok neden yapılmış peki haberin varmı canım. birde bu site değişmiş yaa, acaba kapatırlarmı burayı.

yok bacım neden kapatsınlar kii:bbo: inşallah öle bişi olmaz hem merak etmeyin es kaza öle bişii olursa bizde yeni bir site açar görüşmeye devam ederikkk :roflol: ben siz olmadan yapamam yawwwsenağlama

hakkınızda hayırlısı olsun canım ama bizden kopma emiii özleriz seniiia.s.

yok bacım neden kapatsınlar kii:bbo: inşallah öle bişi olmaz hem merak etmeyin es kaza öle bişii olursa bizde yeni bir site açar görüşmeye devam ederikkk :roflol: ben siz olmadan yapamam yawwwsenağlama

Ağlama dönürüm biz bırsey yapmadık ki kapasınlarr :teselli:
kaydirigubbakcemile3

Ya annemler yarın tasınıyorrr memlekete.. bugun bırlıkte son gunumuz sayılırr bırde yarın yarım gun ıstee...
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hadi yaaa ennelerin yakın olması güzel bişey valla allah yardımcın olsun görüşürsünüz yine gidip gelirsiniz arada netçen artıkk mecbur alışacaksın uzakta olmasına canım yaaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…