Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm vallahi insanın annesi gibi allah sabır versin, ama en azından çalışmıyosun bebeğine kendin bakıyosun dediğin gibi özleyince atlar gidersin.

kuaför çok önemli valla ben de çok abartılı topuzları sevmiyorum hafif dağınız yada düz topuzları seviyorum bir keresinde kendi kuaförüme gitmedim fuarımız vardı bakanlar falan gelecek firma sahibi olarak iyi görünmem lazım vsss eve yakın bir kuaföre gittim kalfası yeni çalışmaya başlamışş hippi tipli bişiydi bende siyah saten ceket etek takım giymişim kollarında ve ceket eteklerinde boncuk işlemeleri var içi straplez tarzı bişi benim saçlar sarıııydı o dönem ve adam saçımıma düz bir topuz dememe rağmen bir kuş yuvası yaptı allah seni inandırsın kuşu leylek olarak düşünnn :roflol: tepemde kocaman saçla o kuaförden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum yanımda da 2 bayan elemen vardı onlar sadece fön çektirmişlerdi hemen atladım arabaya onları fuar alanına bırakıp kendi kuaförüme gittim giderken tel açtım serdar ben geliyorum mahvolmuş durumdayım elinde ne iş varsa bırak başkasına yoldayım dedimm tamam abla üzme kendini gel dedi gittim çocukk ana bu neeeee dediii:roflol: ve saçın yıkanması açılması tekrar toplanması en az 1 saat sürer ben elimden geldiğince toplayayım dedi ve aldı fırçayııı o saçı nasıl bozdu düzeltti 15 dk da beni salondan çıkardı hayret ettim allahtan fuar alanına10 dk mesafede idik te trafiğe yakalanmadan yarım saat kadar sonra fuar alanındaydım kızlarr şaşırdı nasıl topladı bu saçı kuaförün süpermiş dedilerr odur budur başka kuaföre gitmem ben aslaaa kuaförüme ihanet ettğimde başıma gelenler malumm:roflol:

betülcüm vallahi insanın annesi gibi allah sabır versin, ama en azından çalışmıyosun bebeğine kendin bakıyosun dediğin gibi özleyince atlar gidersin.

Canım zaten benım derdım kıme bırakacagım derdı..cumartesıleri.. ama kayınvalıdem dedık bakalım oda Aslanın babasının annesi sonucta.. tabı 1 senedır de cok yakınız alısıyor ınsan kahvaltıya gıtmeye sıkılınca gecmeye bır sey olunca bır adım annen yanında.. ama bır omur de bır olacak degılız tabı.. ınsallah guzel olur hersey.. :çok üzgünüm:

ben kızın mamasını vermeye gidiyomm sonrada kendim yemek yicemm ve sütümü sağmaya çalışıcam yine bakalım inşallah bişii çıkarr bazen 5 cc ancak çıkıyorr bende sıkılıyorum busabah 7 de sağdım bidaha sağmadım bu saat oldu biriksin bari dedim çıkmıyor çünki ama göğüslerimin ucu da sızlıyorr anlamadım ne bu şimdi yaa sanki süt dolup taşıyor da sızlıyor göğüslerim:uhm:senağlama

sardunya_86 canımm yoksuun dogumdan berii geel konusalım bakıp kacmaaa... delikafadulden
:):)
merhaba betül canım ya uzun zamandan beri giremiyorum girincede yazılarınızı okuyup çıkıyorum sayfa açık kalıyor. ya memleketteydim bende boluda. doğumdan sonra tırnak bakması oldu tırnaklarımda ameliyat oldum. annemleriin oradaki hastanede kürşata annem baktı.Kürşat rahatsızlaştı dr bronşitle zatüree başlangıcı var dedi iğne şurup verdi onları kullandık allah şükür geçti dedi. inş ilerde bişi olmaz işte böyle
maşallah senin Aslan da çok tatlı. allah hepsine uzun ömürler versin.

Çok gecmıs olsun canım sanada kürşatcığa da.. (
benımde tırnak batması oldu kucuk operasyon yaptılar amelıyat boyutuna gelmeden kurtuldum.. ama cok bırsey gercekten.. çarpık basmak alıskanlık olcaktı ayakkabı gıyemıyordum..
kürsat daha ıyıdır umarım.. fırsat buldukca gel canım ozletme kendını..:)

ay cok guldum hhee..:roflol:
nerde o kuaförun bana da soyle cabuukkk...delikafadulden

çok saol canım ilginden dolayı
benim ikisinde de vardı biri geçti birinden oldum kürşatta iyi şimdilik
çok tatlıymışsın küçükken oğlunda senin gibi tatlı kime benziyo oğlun

merhabalar :hooray: geldim..

saol canım... sevindim aman başka bir sorun olmasında....

...

teşekkür ederim edacım ve salihacım Şeniz
merak ediliyor olmak çok güzel Şeniz eksik olmayın..

Merveee nerelerdessınnn gorduumm kacmaa.. naniknanik

betülcüm arkadaşlarım var da misafir, arada bakıp bakıp kaçıyorum kaydirigubbakcemile5

hnmmm ne güzel bende koymak istedim ama scanner yok çalışıyoo olsaydım ne güzel işte taratırdım bende :ecrin_bebek:

çok güzel resimler sende çoktatlı çıkmışsın kız:sm_cool:

ya ama oncesınde scanner yokken foto makınesınden fotografı cekıyordum oyle atıyordum pc ye.. sende oyle yapabılırsın.. arzu..

hnmmm ne güzel bende koymak istedim ama scanner yok çalışıyoo olsaydım ne güzel işte taratırdım bende :ecrin_bebek:

çok güzel resimler sende çoktatlı çıkmışsın kız:sm_cool:

arzucum şimdi aradılar ptt den..
kırılacak eşyayı kesinlikle kabul edemeyiz diyolar.. benneyaptımki :sm_confused: :çok üzgünüm:
istanbula gelin en iyisi, elden teslim edeyim olur mu şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…