Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese slm kızlar dünden beri canım sıkkın biraz emir alp sürekli kustu bide öğürerek fışkırtarak yani eşimi okuldan çağırdım doktora götürdük hemen doktor korkulacak bişi yok dedi ama ben bitiktim o an çok korktum öksürüğü var balgamı atamıyo yavrum oda midesini bulandırıyo defalarca kustu nasıl çaresizdi ama gözümün içine bakıyo ama elimden bi,şi gelmedi sadece boğulma tehlikesine karşı sırtına vurdum dik tuttum
4 tane ilaç verdi dr antibiyotik öksürük şurubu boğaz spreyi bide aklovir sandoz onu niye verdi anlayamdım bilen yada kullananız var bu gibi durumlarda

geçmiş olsun emir alpe nurdan sana da , nasıl korkmuşsundur tahmin ediyorum, Allah yaşatmasın bir daha, acil şifalar dilerim a.s. ilaç konusunda bi fikrim yok

canım çok geçmiş olsun annelik işte ne kadar zor dimi, elimdem gelse o an çıkarıp canını vereceksin allah bütün melekleri korusun allahım, imşallah en kısa sürede atlatırsınız canım merak etme ablamın kıznada aynı şey olmuştu kısa sürede atlatmıştı. allah acil şifalar versin canım.a.s.

yok canım pahalı değil de , kırılma riski var derler .
sizin oraya gelen size yakın şubesi olan hangi firma var ?
bi soralım son çare olarak :lepi:

denizliye gelen bütün otobüsler olur canım varan pamukkale farketmez eşim garajdan alır size yakın hangisi var varmı mahallede felan ben araştırayım:uhm:

Merhaba arkadaşlar, az evvel doktordan geldik.
Nazlıyı ölçtü biçti falan doktor, tabii biz hala çok zayıfız, 6100 kilo nazlı, e ama 3 kere hastaneye yattı kızım olsun o kadar...alerjik bünyeler kilo alamazmış, metebolizması çok hızlı çalışırmış.Olsun sağlıklı olsun da...Bu arada kızımın kukusunda hafif bir yapışıklık oluşmuş, zar gibi ama azıcık, ilerlemesin diye krem verdi doktor onu sürücem.Aslında ben duymuştum bu olayı başka bebeklerde daha, önemli bişey değil, çok bebekte görülüyor geçiyor.Kafama takmıyorum artık.Prenevar aşısını olduk bugün.

ben artık resmen ek gıdaya geçtim, öğlene kadar emziriyorum öğlen sebze çorbası yapıyorum.Şöyle, bir adet havuç, bir adet ufak boy taze patates, 1 yemek kaşığı pirinç ve 1 kabak (bugün ilk defa kabak koydum) hepsini suya atıp haşlıyorum, el blendırından geçirip bitraz zeytin yağı döküp ılınınca içiriyorum. Yarım kase içmesi yeterliymiş.Sonra akşama kadar yine emziriyorum, akşam ise pirinç ununu, ülker hero babay pirinçliyi suda pişiiyorum, 2 ölçek acı mamadan koyuyorum (malesef) ve vanilya şurubu koyuyorum onu yediriyorum.O baya tutuyor nazlıyı.Gece yarısı da 2 defa kalkıyor emmek için.

Henüz o acı mamaya alışmadı...kaşıkla verirsen alıyor azıcık...

Meyve sularına da başlıcam, gerçi ben elma suyuna başlamıştım ama 8. gün nazlıda döküntüler oldu o yüzden elma vermeye korkuyorum.

Nurdan geçmiş olsun canımAllah acil şifalar versin..Arzu ve merve ne gönderiyorsunuz merak ettim kusura bakmayın:))))

ben avize beğenmiştim kaydirigubbakcemile büşranın odasında merveye söyledim oda alıp sağolsun yollayacaktı ama kargo şirketleri yüüzünden yollayamadık veya haddinden fazla para istediler öyle işte

amin nurdancım..çook geçmişler olsun kuzuna..allahdermansız dert vermesın işallah..neden oyle olduki acaba üşüttümü??tam teşhis koymadımı?buarada merve ne göndermeye çalışıyosunuz merak ettim..hicrancım hoşgeldin sefalar getirdin..allah koluna beline kuvvet versin..bız buluşmaya çalışıyoruz bu işi anca sen ayarlarsın dıye düşündüm..sen ne taraftaydın buarada?maltepecıvarı aklımda kalmış ama emınım yalnıştır...bugun bızı teyzemız aldı modernsanat muzesının karakoydekı yerıne kafesıne gttık..ama süperdi..ilkkez kendıme bebekle dışarı cıkma konusunda guven geldı ..ıkı saat durduk ama bana cok ıyı geldı..yalnız orda mamasını yapmak ıcın kaynamış temız su ıstemek zorunda kaldım..kaynar bı su geldı sonucta kaynamış ama işalllah bişi olmaz..bıde dönüşte uykumuz gelınce mızıklamaya başladık..açtım altını:)oyle altında bezıyle ama ağlamadan geldık şükür evde yakın..eve gelıncede bı üst baş deişme faslı tam uyku arefesınde mazallah...yer yarıldı..bende bittim yoruldum..uyutup attım kendmımı pc başına..birazdan etrafı toplarım..dışarı cıkmak guzel ama şöyle bı 7 8 9 aylık olsalar dahda ıyı olucak..kapı açılsa yok ruzgarmı yedi yok altımı pislendı yok huysuzlandı yok maması..daha cok ufak oldukları ıcın herşeyden daha cok korkuyo ınsan..allah cumlemızın kuzularına sağlık,huzur versin...giittiğimiz yeri tavsıye ederım..cok havadar denızın ıcınde gıbı süperdi..

Nurdancım çok geçmiş olsun kusmanın nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim....Allah yaşatmasın bir daha...

Son düzenleme:
sedacım benımkı 6400..mamaya rağmen.bebe bıskuısı dısında bı alerjımızde yok..ama artık anladımk ıhıc bı bebek mukayese kabul etmıyo..doktoru ne dıyosa o..hem anne sütünü cok iyi aldı maşallah nazlı..bundan daha sağlıklı ne olabılırki..sende artık daha tevekkel ve sakın oldun tüm bu yaşananlar sayesınde..şerden hayır çıkması boyle bişi işte..allah başka eza cefa vermesın...ve ben sana samımıyetımle soyluyorumkı okadar badıreye ragmen nazlıcığın gayet iyi herbişiyi..bi ağır grip olup iki hastaneye gidip kolay toparlanamıyan nıce bebek var..rabbımıze şükürlerolsun annesi..bende muhallenıye başladım..gunduzde havuc elma kivi suyu verıyorum..ama hiçbirini severek yemıyo..bikaç çay kaşıgı..bide akşamdan mayaladıgım yogurdu ki bı yogurdu tutturmak benım ıcın ne buyuk maharet..oda ıkı çay kaşıgı..iştahlı bı bebek olmadıgı her halınden bellı..ama takmıyorum..gerekenı alsın..yeterlı buyusun banada yeter..

elma verme sedacım..havuç en sicili temiz gibi bu konuda..ama tek başına tadı acı..doktorun gene en iyisini bilir..bizimkı henuz gecme sebzelere dedı..gerçi bizbu hafta deiştiriyoruz doktoruda..iyi kuaför,iyi doktor,iyi temizlikçi bunlar nasıl önemli şanslar ama hayatta.....

bizim sıpa ne yapacak bakalım bu gece şimdi az az armut suyu içti birde marketten organik milupa sütlaç almıştım çok severek yedi 3te 1ini anca yemiştir vermicem diyorum ama dayanamıyorum ya alışmassa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…