E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.381
mervecim yaa bi yol bulamadık valla sürat karg uygunmuş araştırıyorum canım bakalım
bizim mahalledekilerden birisi de sürat kargoydu zaten canım..
uygun ebatta kutu bulamadılar onlar da :bbo:
herkese slm kızlar dünden beri canım sıkkın biraz emir alp sürekli kustu bide öğürerek fışkırtarak yani eşimi okuldan çağırdım doktora götürdük hemen doktor korkulacak bişi yok dedi ama ben bitiktim o an çok korktum öksürüğü var balgamı atamıyo yavrum oda midesini bulandırıyo defalarca kustu nasıl çaresizdi ama gözümün içine bakıyo ama elimden bi,şi gelmedi sadece boğulma tehlikesine karşı sırtına vurdum dik tuttum
4 tane ilaç verdi dr antibiyotik öksürük şurubu boğaz spreyi bide aklovir sandoz onu niye verdi anlayamdım bilen yada kullananız var bu gibi durumlarda
herkese slm kızlar dünden beri canım sıkkın biraz emir alp sürekli kustu bide öğürerek fışkırtarak yani eşimi okuldan çağırdım doktora götürdük hemen doktor korkulacak bişi yok dedi ama ben bitiktim o an çok korktum öksürüğü var balgamı atamıyo yavrum oda midesini bulandırıyo defalarca kustu nasıl çaresizdi ama gözümün içine bakıyo ama elimden bi,şi gelmedi sadece boğulma tehlikesine karşı sırtına vurdum dik tuttum
4 tane ilaç verdi dr antibiyotik öksürük şurubu boğaz spreyi bide aklovir sandoz onu niye verdi anlayamdım bilen yada kullananız var bu gibi durumlarda
OTOBÜSE VERSEK odamı pahalıki
yok canım pahalı değil de , kırılma riski var derler .
sizin oraya gelen size yakın şubesi olan hangi firma var ?
bi soralım son çare olarak :lepi:
denizliye gelen bütün otobüsler olur canım varan pamukkale farketmez eşim garajdan alır size yakın hangisi var varmı mahallede felan ben araştırayım:uhm:
tamam o zaman canım h.sonu eşime veririm otogardan yollar size.. :lepi:
Nurdan geçmiş olsun canımAllah acil şifalar versin..Arzu ve merve ne gönderiyorsunuz merak ettim kusura bakmayın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?