Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizim lambamız hoşuna gitmiş arzunun, aynısından yağızın odasına da istedi, aldım yollayacaktım ama olmuyo bi türlü..
dr.a medical parka mı gelicektiniz siz, öyle kalmış aklımda..
benim kuzenim oraya götürüyo çocuklarını çok memnun .... bana da yakın ama ben oraya gitmiyorum 29 mayısa gidiyorum tavsiye edebilirim dr.umuzu :CüvCüv:

İyi akşamlar arkadaşlar,umarım herkes iyidir..
Nurdan geçmiş olsun canım,hastalık cidden çok kötü bişey,benimde hamile kalmadan önce sırtımda ağrılar vardı gece yattığım zaman oluşan ve gecemi zindan edip tüm rahatımı kaçıran cinsten ağrılar tam dr.a gittim ilaç kullanacaktımki hamiş olduğumu öğrendim tabi kullanamadım,o ara biraz geçer gibi oldu ama şimdi ağrılarım iyice arttı resmen kabus gibi uykum falan kalmadı hergün moral bozukluğu içinde uyanıyorum dr.a bile gidemedim oğlumu bırakacağım kimsem yok eşimde sağolsun hiç oralı olmuyo çok bunaldım bu işten fizik tedaviye gitmem lazım gidemiyorum oğlanı bırakacağım annem falan olsaydı yanımdaYazıp rahatlamak istedim kimseye bişey diyemiyorum,sağlık ne kadar önemli insanın sağlığı yerinde olmayınca herşey boş oğlumu bile kucağıma almakta zorlanıyorum umarım daha fazla ilerlemez:çok üzgünüm:

Canım çok doğru söylüyorsun iyi bir doktor bulmak gerçekten şans..ben bulamadım malesef....kuaför desen eh işte..

Kivi suyu veriyorum demişsin, verme derim kivi çok alerjen bir meyve üstelik çok ekşi, narenciyeleri 8. aydan sonra başlıyorlar bazı doktorlar.Belki o alerji yapmıştır olamaz mı?

yazdıklarında çok haklısın, halimize bin şükür allah aratmasın bu günlerimizi, seninkinin kilosu gayet iyiymiş hem benimkinden küçük, hemde daha kilolu...kiloya takılma ben hiç takmıyorum.sağlıklı olsun, neşeli olsun, nörolojik gelişimi iyi olsun yeterli...

Son düzenleme:

geçmiş olsun gülşahcım, kuluçların mı arıyor sırtın mı? bir masaj yapıverse sana eşin madem bebekle ilgilenmiyor onu yapsın rahatlarsın.

Kızlar nazlı pnomokok aşısı oldu bugün ve sürekli ağlıyor, normal mi bu yaaa

Normal canım merak etme hatta geçen ay bizimki karma aşıyla beraber oldu pnomokoku ateşi çıkmıştı 2 gün boyunca ateşte yaparsa endişelenme sürekli kontrol et,bizimkide çok huysuzlanmıştı

geçmiş olsun gülşahcım, kuluçların mı arıyor sırtın mı? bir masaj yapıverse sana eşin madem bebekle ilgilenmiyor onu yapsın rahatlarsın.

Çok sağol canım valla dediğin gibi dün gece yaptırdım masaj ama masaj falan fayda etmiyo bütün sırtımda bi ağrı var geçmiyo bi türlü bütün hayatımı etkilemeye başladı resmen baştada moralimi çok mutsuzum inan:çok üzgünüm:

Ateş yok ama çok ağlıyor, durup durup ağlıyor paranox verdim şimdi uyudu, allah allah yaa huysuzluk yapar tamam ama çok ağlamasına canım sıkıldı.

geçmiş olsun gülşahcım inşallah en kısa zamandaaa sağlığına kavuşursun gerçekten sağlık gibisi yok insan 1 gün uykusuz kaldığında bile hiçbişey yapamıyor ki bir yeri ağrıdığında özellikle kronikleşmiş ağrılarda daha zor rabbim sağlık versin gerisi gerekten boş.a.s.

Çok sağol aytencim gerçekten haklısın sağlık gibisi yok,Allah başka dert vermesin inş.bunun bi çözümünü bulabilirim çünkü günden güne kötüleşiyorum bi an önce dr.a gidebilirim umarım desteğin için sağol tatlım:teselli:

canım geçmiş olsun :teselli: daha fazla beklemeden gidebilsen dr.a , eşin birkaç saat baksa.. ihmal etme canım arkadaşım :çok üzgünüm: yakın olabilseydik keşke :a015: kendine çook iyi bak ,ikinizi de öperim Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
tam ıkı gün deli gibi huzursuzlanmıştı..ama haklısın elde deil keyfı olmayınca benımde aklım çıkıyo bişiyimivar dıye..ama muhtemelen sedacım aşıdan..dedım ya tamıkı gün..ateşi fazla olmadı ama cok huysuzlandı agladı devamlı ve uyumadı uykuya gecmekte hep cok zorlandık..valla doktor coook onemlı işte...mervecim evet bız medıcal parka gıttık dr umuz oraya gecmış dıye ama malesef paracı bulduk...belkı kuzenının doktoru ıyıdır bılemem ama haybeden test ıstedı..parasına tükiiriim ama kuzumun mınnacık kolundan onca zorlamaya degermıydı..eger hastane polıtıkası uzre yaptırmışsa allaha inkisar edıyorum,havale edıyorum tüm suistimalci doktorları........bızde gunah alıyosak allah affetsın ama artık guven kalmamış..29 mayıs iyiydi bikere gittik..dogumumu özelçapada yaptım ve kadın dogum doktorumdan cok memnun oldugum ıcın orayı benımsedık küçük ve aşırı kalabalık olmasına ragmen..bu arada arkadaşın için üşenmemiş avızeler alıp göndermişsin..bu zamanda kımse kımse için kılını kıpırdatmıyo mervacım..senden ıyı bır arkadaş olur..buarada ben buluşalım dıyorum musaıt zaman belırleyelım..ama kımsedende ses cıkmıyo...................................sedacım uyarın için çok teşekkür ederim..bol c vıtamını var dıye verdım..ama narencıye deilmi..alerjen bencede...ah bu kafa ahh...allahtan ikikez verdım bişi olmadı gibi..alerji kesin bıskuıden oldu..onada sebep ıcındeki uymurta sanıyorum..ama dediğim gibi şapur şupur yediği hiçbişiyi şuana kadar bulamadım..bakalım bızlerı bu büyüme macerasında daha neler neler bekılıyoo....

Son düzenleme:

olabilir canım para için lüzumsuz testleri istemiş olabilirler..ben bir kere götürdüm büşrayı medicale nöbetçi dr. vardı, resmen hırpaladı çocuğu bir daha da gitmedim o kızgınlıkla...
sağolasın , gerçekten arkadaşlığa arkadaşlarıma çok değer veririm, belki kız kardeşim olmadığındandır.. :1rolleyes:
ben de buluşma hakkında yazacaktım iyi oldu hatırlattığın..
kafe gibi bir yerde rahat edebilir miyiz kii bebeklerle fisfisfis evde toplanılsa daha rahat edilirdi...gerçi hicranın dediği gibi kalabalık olursak zor olur küçük evlerde.. ben 4+1 bi eve taşınayım bende toplaşırız o zaman herkesi beklerim memnun da olurum :dance:

merve ben senin kardeşin olam şekerim ne olcek canım kardeşim hem avizede aldın bana ben seni hiç üzmem bak hiç dediğinden çıkmam

umut ne güzel resimleriniz bir değişiklik olmuştur senin için insan içine karışınca insan daha bi iyi oluyor ben mesela yaşadığımı hissediyorum senin bari kız kardeşin felan varmış çıkar gezersin eve çağırısın kuzuna baktırısın heheehhehehe

merve bak benimde kardeşim yok kardeş olalım 2miz

gülşahcım geçmiş olsun canım acil şifalar

kaç doğumluydun sen canımcım :smiley-cool:
olsam ablan olurum zaten, tabii sözümden çıkmıycaksın ablalar ne derse o olur
:mymeka:

Slm kızlar bız yenı geldık alışverişten,gezdik,tozduk:)))Ben Ege ye bugun sütaşın beyaz peynırı aldım mınık bır parca kutuda.Yarın sabah mınıcık bır peynır pekmez ve anne sutununu karıstırıp vermek istıyorum..En buyuk korkum ek gıdayı almaması.. çünkü anne sütünden başka hıc bırsey begenmıyor..Gec kalmak ıstemıyorum..Ne düşünüyorsunuz bu konuda??Yanı vereyımmı vermiyimmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…