Doğum yapmış olan anneler buraya....

84 lüyüm mervecim yaşıtızdır :ecrin_bebek:

güle güle kullan serapcım ne demek

duygu az az ver banada yemez gibi geliyor du ama demin verdim yedi arkadaşımın dr u demiş bebek yicek olsa 6.ayda da 1 yaşındada yer yemicek oldumu 2 yaşındada yemezmiş iştahına göreymiş o dene gene az az yer merak etme

ben 83 lüyüm büyüğüm işte he he

ayyy canım ne çok korkmuşsundur.
geçmiş olsun yaaa

canım sen daha iyi bilirsin annesi olarak. bence ek gıdayıda alır merak etme.
bizde daha hiç başlamadık bugün doktora gittik bu ay az kilo almışız ona rağmen başlama dedi.

slm kızlar aksam üstü alpi dr götürdum pipisınde bi yağ bezesı vardı ama iltihapmış bu gun patladı oaradada ağlıyodu aldım apar topar hastaneye ama dr umuz bakmadı toplantısı varmış batikonla sılmemı önerdı saat 4 du diğer nöbetçi dr da gelmemişti alp sakınleştiği için bişey yapmadık eve geldık yarın tekrar dr a götürcez bakalım ne çıkacak şimdi uyuyo
betül cuma buluşalım tabi diğer arkadaşlar içinde geçerli anadolu yakasında oturanlar için söylüyorum cumaya ne dersiniz

arzucum saol..ama benım kızkardeşim bakamaz öyle gelıp,hem haftanın ıkı günü çalışıyo hemde hiçalışık deildir kendi hizmet bekler:)öyle yetişti..madem buyuk ev lazım yani ev daha iyi olur dıyosunuz ozaman ben annemlerde ağırlıyayım?çiftehavuzlar sahilde..caddebostan sahilyolu üzeri..nedersiniz?ben memnuniyetle ağırlıyabilirim..ailemde bayılır bu işe..pırıl pırıl bisürü anne ve kuzuları harika:)ben sizden gelen önerileri beklıyorum..ben hazırım:)

ya kızlar yazamadım benim oğlan resmen kudurdu yedirdiğim dokundu sanırım nasıl ağladı anlatamam ve şu anda sadece oturarak duruyor oturuyorya 10dk hayırlısı bakalım bişi olmasa bari

slm kızllaaarr..3 gündür okula gidiyorum.o yüzden yazamadım.çünkü eve gelince de bebeğimle ilgileniyorum.çalışmak güzel ama bebeğimi özlüyorum.ders anlatırken bile aklımda bebeğim var.onun gülmesi, kahkaha atması hep gözümün önünde..dün okulda sorumluluk sınavları vardı.o yüzden 3 ten sonra hemen eve gelemedim soru hazırladık.tabi 1 gün önce saat 3 te eve gelmeme alışan oğlum 3 ten sonra başmış yaygarayı.annem ne yaptıysa susuturamamış ki o benden daha iyi bakar.yavrucak annesini özlemiş herhalde.bana telefon açtı annem.canan gelebilirsen gel bebek ağlamaktan çatlayacak dedi.hemen müdürden izin alıp eve geldim.benim sesimi duydu kapıdan hemen gözlerini açtı ( annem uyutmaya çalışıyormuş ) ve gülücük attı.sonra sakinledi. beni şapur şupur emdi bir güzell.tabii artık yavaş yavaş akıllandıkları için daha zor oluyor ayrılmak.herşeyin farkına varıyorlar..ne yapsın annesi de para kazanıyor.herşey onun iyiyliği için.yarın ev temizliği falan yapıcaz annemle.birara yine uğrarım.sizleri özledim valla..öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi....

ya kızlar yazamadım benim oğlan resmen kudurdu yedirdiğim dokundu sanırım nasıl ağladı anlatamam ve şu anda sadece oturarak duruyor oturuyorya 10dk hayırlısı bakalım bişi olmasa bari

arzucum ben de yazdım kaç defa buraya..ilk kez meyve yedirdiğimde ağlamaktan helak olmuştu yavrum...şimdi de ağlıyo ne zaman biraz meyve yedirsem..gazı çıkınca rahatlıyo..
merak etme gaz yapmıştır midesinde, organik sütlaç ya da başka ne verdiysen ? ..

ne yedirmiştin arzu

dün akşam almıştım milupa organik sütlaç biraz yedi dün ağladı gene yapmamıştır dedim bugün gene verdim ne güzel yediydi ağlaya ağlaya bi hal oldu merve, dediğim gibi oturarak susturdum duş aldırdım ağlaya ağlaya kustu rahatladı biraz elimi tutarak uyuudu yawrum nasıl olcak bu ek mama işi anlamadım ömrümden ömür gidiyor birde bi inatki ağlama dedikçe ağlıyor hoş ne anlıcakta işte neyse vermicem ben vazgeçtim meyve suyundaa böyle ettiydi.ben çıktım ara ara uyanıp ağlıyor öptüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım canıım anlamaz mıyıımkaydirigubbakcemile5,ah keşke gelsen.Baş tacısın..

bence kafe falan değil en güzeli ev olur bence eşleri ikna etmek de size kalmış kızlar artık.:lepi:
Bana gelin ben askeri lojmanlardayım hani güvenirseniz..Askeri yer olunca belki eşleriniz izin verir...

MAşallah Nazlı kuzuyaa,canım ek gıdalara resmen geçtim demişsin ama benim sütüm olmasına ragmen geçtik ek gıdalara.Ben okulda oluyorum sabahları kayınvalidem hero baby irmikli ve milupa aptamil karıştrıp veriyor.1-2 saat sonra elma püredsi yiyor hani Canan demiş ya ben okuldan geliyorum şapur şupur emiyor diye benimki emmiyor da..İstemiyor nedense ancak uykuya dalarken emiyor beni.Çok üzülüyorum böyle giderse sütüm olmasına rağmen ek gıdalara geçicez.Hani aç bırakayım diyorum emer mecburen diyorum ama :1no2: yine tepiniyor emmiyor.Az önce dışarıdan geldik baya acıkmıştı emsin uyusun dedim ama yine emmedi mamasını yedi uyudu.:sm_confused:Henüz sebze vermedim ben ama böyle devam ederse vereceğim vitaminini alsın hiç olmazsa.Diyeceğim o ki üzülme hayatım bak 5 ay emdi senin kuzucuk da.Bizimkiler de hemen hemen aynı durumda.

Kız yedir ne olacak bak okumuyon mu bizimkiler neler yiyor.Senin tosun mu yemicek:roflol:Benim gibi birden abartma ama artık meyve sularına falan başla bence.Mama verme ama belki memeyi beğenmez sonra.Ayça belki o yüzden emmek istemiyordur.fisfisfis

Aynen canım yaa,neyseki yarım gün çalışıyorum ama çook üzülüyorum kuzumu bıraktığıma.Benimki eve gelince bana biraz surat yapıyor.Dudak büzüyor ama sonra da omuzumdan inmiyor hiç papaan gibi hep omuzumda.
Seninki emiyormuş maşallah benimki artık baya azalttı emmeyi ben zorla kaktırıyorum ağzına.O da oyunla,geze geze falan.senağlama

arzucum aynı şey olmuştu bizde de ilk meyve verdiğimde..farklı farklı besinleri verdikçe hep aynı şeyi yapıcaklardır..
yavaş yavaş hazırlamak lazım midelerini..her farklı mamayı bir iki çay kaşığı tattırıp zamanla arttırmak gerekiyo bence..cokacimcoook ben bile eşimin memleketi olan g.antebe ilk gittiğimde, yuvarlamaları kuru dolmaları ömrümde ilk kez yediğimde midem delindi sanmıştım o nasıl bi rahatsızlıktı anlatamam kii ağır yemekleri sevmediğim için hatırları kırılmasın diye tadımlık yemiştim herşeyden..bir de tabak tabak yesem nasıl olacaktım kim bilir :bbo:
bebişler de öyle .. mideleri bizim sütümüzle bile gazlanıyor bir de alışık olmadıkları şeyler midelerine girince çok normal kıvranmaları senağlama

Kızlaaar iyi geceler sizee..
ben yarın 6,15 de kalkacam ayy ne güzel yağmur tıpış tıpış vuruyor gidip yatayım..
Çalışmayanlar bool boool uyuyun...

ya bu merve cok akıllı :)dogru mervecım..herkezın bunyesıde farklı..gülcüm bende teklif edıyorum..annemlerde ağırlayabılırım hepınızı..eşleri guvenmeyenler evet askerı lojmanlara daha cok guvenebılır..ama bılemıyorum işte..ben heryere gelırım ıstanbul içi..şimdi ortada iki teklıf oldu..1 güllerde buluşucaz kagithanede 2 benım annemlerde çiftehavuzlar sahıl.çogunluga nasıl uygunsa oyle yapalım ama yapalım yani hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…