- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.421
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...raflarimizi-paylasalim-mi-22.html#post5270183
Kızlar benım tipe bakıın..kaydirigubbakcemile3
ve bence sizde koyun bızde bakalımm :))
84 lüyüm mervecim yaşıtızdır :ecrin_bebek:
güle güle kullan serapcım ne demek
duygu az az ver banada yemez gibi geliyor du ama demin verdim yedi arkadaşımın dr u demiş bebek yicek olsa 6.ayda da 1 yaşındada yer yemicek oldumu 2 yaşındada yemezmiş iştahına göreymiş o dene gene az az yer merak etme
herkese slm kızlar dünden beri canım sıkkın biraz emir alp sürekli kustu bide öğürerek fışkırtarak yani eşimi okuldan çağırdım doktora götürdük hemen doktor korkulacak bişi yok dedi ama ben bitiktim o an çok korktum öksürüğü var balgamı atamıyo yavrum oda midesini bulandırıyo defalarca kustu nasıl çaresizdi ama gözümün içine bakıyo ama elimden bi,şi gelmedi sadece boğulma tehlikesine karşı sırtına vurdum dik tuttum
4 tane ilaç verdi dr antibiyotik öksürük şurubu boğaz spreyi bide aklovir sandoz onu niye verdi anlayamdım bilen yada kullananız var bu gibi durumlarda
serapta fatmayı yanına çağırdı ohhh anne abla kardeş halleşin bakalımyerimseniben
Slm kızlar bız yenı geldık alışverişten,gezdik,tozduk:)))Ben Ege ye bugun sütaşın beyaz peynırı aldım mınık bır parca kutuda.Yarın sabah mınıcık bır peynır pekmez ve anne sutununu karıstırıp vermek istıyorum..En buyuk korkum ek gıdayı almaması.. çünkü anne sütünden başka hıc bırsey begenmıyor..Gec kalmak ıstemıyorum..Ne düşünüyorsunuz bu konuda??Yanı vereyımmı vermiyimmi??
ooo ne halleşme evde herkez hasta annem ipek onur fatma ben
revire döndüksırnaşık şeysırnaşık şey
ya kızlar yazamadım benim oğlan resmen kudurdu yedirdiğim dokundu sanırım nasıl ağladı anlatamam ve şu anda sadece oturarak duruyor oturuyorya 10dk hayırlısı bakalım bişi olmasa bari
ne yedirmiştin arzu
arzucum ben de yazdım kaç defa buraya..ilk kez meyve yedirdiğimde ağlamaktan helak olmuştu yavrum...şimdi de ağlıyo ne zaman biraz meyve yedirsem..gazı çıkınca rahatlıyo..
merak etme gaz yapmıştır midesinde, organik sütlaç ya da başka ne verdiysen ? ..
Anladım canıım anlamaz mıyıımkaydirigubbakcemile5,ah keşke gelsen.Baş tacısın..Canım benim yaaa:asigim:Bende senınle tanışmayı o kadar çok istıyorumkı:1hug:Zaten sen gelmezsen ben gelırım sana bır gun sen hıc uzulme..Benım evım sana herzaman açıkk onuda bil.Rahatlıkla gelebilirsin anladın sen onu:))))Yine gıttın ya:çok üzgünüm::
bence kafe falan değil en güzeli ev olur bence eşleri ikna etmek de size kalmış kızlar artık.:lepi:VALLA BEN VARIM KIZLARRR UYGUN BİR YER GEREKLİ BİZE TABİİ ÖNCE BEBEKLERDE OLACAĞI İÇİN DÜZGÜN VE TEMİZ SİGARA İÇİLMEYEN BİR YER OLMALII BEBEKLERİMİZLE RAHAT EDEBİLECEĞİMİZ BİR MEKAN VE ORTA YERDE BULUŞABİLMELİYİZ HERKES Bİ RYERLERDE OTURUP KONUŞALIM HAYDİNNNNN BULUŞMAYAAA GARİİİİİİİİİİİİİİ:lepi:
MAşallah Nazlı kuzuyaa,canım ek gıdalara resmen geçtim demişsin ama benim sütüm olmasına ragmen geçtik ek gıdalara.Ben okulda oluyorum sabahları kayınvalidem hero baby irmikli ve milupa aptamil karıştrıp veriyor.1-2 saat sonra elma püredsi yiyor hani Canan demiş ya ben okuldan geliyorum şapur şupur emiyor diye benimki emmiyor da..İstemiyor nedense ancak uykuya dalarken emiyor beni.Çok üzülüyorum böyle giderse sütüm olmasına rağmen ek gıdalara geçicez.Hani aç bırakayım diyorum emer mecburen diyorum ama :1no2: yine tepiniyor emmiyor.Az önce dışarıdan geldik baya acıkmıştı emsin uyusun dedim ama yine emmedi mamasını yedi uyudu.:sm_confused:Henüz sebze vermedim ben ama böyle devam ederse vereceğim vitaminini alsın hiç olmazsa.Diyeceğim o ki üzülme hayatım bak 5 ay emdi senin kuzucuk da.Bizimkiler de hemen hemen aynı durumda.Merhaba arkadaşlar, az evvel doktordan geldik.
Nazlıyı ölçtü biçti falan doktor, tabii biz hala çok zayıfız, 6100 kilo nazlı, e ama 3 kere hastaneye yattı kızım olsun o kadar...alerjik bünyeler kilo alamazmış, metebolizması çok hızlı çalışırmış.Olsun sağlıklı olsun da...Bu arada kızımın kukusunda hafif bir yapışıklık oluşmuş, zar gibi ama azıcık, ilerlemesin diye krem verdi doktor onu sürücem.Aslında ben duymuştum bu olayı başka bebeklerde daha, önemli bişey değil, çok bebekte görülüyor geçiyor.Kafama takmıyorum artık.Prenevar aşısını olduk bugün.
ben artık resmen ek gıdaya geçtim, öğlene kadar emziriyorum öğlen sebze çorbası yapıyorum.Şöyle, bir adet havuç, bir adet ufak boy taze patates, 1 yemek kaşığı pirinç ve 1 kabak (bugün ilk defa kabak koydum) hepsini suya atıp haşlıyorum, el blendırından geçirip bitraz zeytin yağı döküp ılınınca içiriyorum. Yarım kase içmesi yeterliymiş.Sonra akşama kadar yine emziriyorum, akşam ise pirinç ununu, ülker hero babay pirinçliyi suda pişiiyorum, 2 ölçek acı mamadan koyuyorum (malesef) ve vanilya şurubu koyuyorum onu yediriyorum.O baya tutuyor nazlıyı.Gece yarısı da 2 defa kalkıyor emmek için.
Henüz o acı mamaya alışmadı...kaşıkla verirsen alıyor azıcık...
Meyve sularına da başlıcam, gerçi ben elma suyuna başlamıştım ama 8. gün nazlıda döküntüler oldu o yüzden elma vermeye korkuyorum.
Kız yedir ne olacak bak okumuyon mu bizimkiler neler yiyor.Senin tosun mu yemicek:roflol:Benim gibi birden abartma ama artık meyve sularına falan başla bence.Mama verme ama belki memeyi beğenmez sonra.Ayça belki o yüzden emmek istemiyordur.fisfisfisSlm kızlar bız yenı geldık alışverişten,gezdik,tozduk:)))Ben Ege ye bugun sütaşın beyaz peynırı aldım mınık bır parca kutuda.Yarın sabah mınıcık bır peynır pekmez ve anne sutununu karıstırıp vermek istıyorum..En buyuk korkum ek gıdayı almaması.. çünkü anne sütünden başka hıc bırsey begenmıyor..Gec kalmak ıstemıyorum..Ne düşünüyorsunuz bu konuda??Yanı vereyımmı vermiyimmi??
Aynen canım yaa,neyseki yarım gün çalışıyorum ama çook üzülüyorum kuzumu bıraktığıma.Benimki eve gelince bana biraz surat yapıyor.Dudak büzüyor ama sonra da omuzumdan inmiyor hiç papaan gibi hep omuzumda.slm kızllaaarr..3 gündür okula gidiyorum.o yüzden yazamadım.çünkü eve gelince de bebeğimle ilgileniyorum.çalışmak güzel ama bebeğimi özlüyorum.ders anlatırken bile aklımda bebeğim var.onun gülmesi, kahkaha atması hep gözümün önünde..dün okulda sorumluluk sınavları vardı.o yüzden 3 ten sonra hemen eve gelemedim soru hazırladık.tabi 1 gün önce saat 3 te eve gelmeme alışan oğlum 3 ten sonra başmış yaygarayı.annem ne yaptıysa susuturamamış ki o benden daha iyi bakar.yavrucak annesini özlemiş herhalde.bana telefon açtı annem.canan gelebilirsen gel bebek ağlamaktan çatlayacak dedi.hemen müdürden izin alıp eve geldim.benim sesimi duydu kapıdan hemen gözlerini açtı ( annem uyutmaya çalışıyormuş ) ve gülücük attı.sonra sakinledi. beni şapur şupur emdi bir güzell.tabii artık yavaş yavaş akıllandıkları için daha zor oluyor ayrılmak.herşeyin farkına varıyorlar..ne yapsın annesi de para kazanıyor.herşey onun iyiyliği için.yarın ev temizliği falan yapıcaz annemle.birara yine uğrarım.sizleri özledim valla..öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi....
dün akşam almıştım milupa organik sütlaç biraz yedi dün ağladı gene yapmamıştır dedim bugün gene verdim ne güzel yediydi ağlaya ağlaya bi hal oldu merve, dediğim gibi oturarak susturdum duş aldırdım ağlaya ağlaya kustu rahatladı biraz elimi tutarak uyuudu yawrum nasıl olcak bu ek mama işi anlamadım ömrümden ömür gidiyor birde bi inatki ağlama dedikçe ağlıyor hoş ne anlıcakta işte neyse vermicem ben vazgeçtim meyve suyundaa böyle ettiydi.ben çıktım ara ara uyanıp ağlıyor öptüm
selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?